اگه اتفاق بيافته ديگه زندگي نداري كه روش شرط ببندي:20:نقل قول:
نه سر کل زندگیم شرط میبندم که 2012 هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
Printable View
اگه اتفاق بيافته ديگه زندگي نداري كه روش شرط ببندي:20:نقل قول:
نه سر کل زندگیم شرط میبندم که 2012 هیچ اتفاقی نخواهد افتاد
یه چیزی که ساخته ذهن بشره اصلا نباید بهش اطمینان داشت پس این اتفاق نمی افتهنقل قول:
من یه سری از پیشگویی های نستراداموس رو قبول دارم
ولی خیلی راحت ممکنه چیز هایی بهش اضافه شده باشه مبنا بر پایان دنیا
یا اگرم منظورش پایان دنیا بوده به طوریکه ملت ها میریزن سر همدیگه
یعنی جنگ جهانی سوم
3 ضد مسیح بر انگیخته خواهند شد
که شورش و جنگ در میان ملت های جهان میاندازند
در برنامه ای دیدم:دی
اولیش رو گفت ناپلئون بناپارات که البته خیلی خدمت کرد به فرانسه ولی خوب خیلی کشته داد و خیلی هارو کشت
دومیش رو گفت هیتلر که فطنه ی جنگ جهانی دوم بود خوب میشه
و سومی نامعلومه
ضدمسیح سوم از اروپا برانگیخته خواهد شد و جنگ را در بین ملت های جهان راه خواهد انداخت
اگه آدمه بدبینی باشی میگی 2012 پایانه دنیاست
اگه خوش بین باشی میگی 2012 پایانه دنیا نیست
من نیمه ی پره لیوان رو میبینم و میگم که در 2012 پایانی نیست.
همه ی این شایعات بعد از فیلم جنجالیه 2012 به اوج خودش رسیده.
پایانه دنیا از یه تقویم شروع شد :13:، اونم اینه که آخرین روزش 11 دسامبر 2012 هستش.حالا این داستان به جایی رسیده که یه عده توو سایت های مختلف میان میگن شهاب سنگ میخوره به زمین، بمب های روسیه منفجر میشه و etc
میخوام بگم ، یه داستانه کوچیک وقتی بهش پر و بال داده بشه، تهش تبدیل میشه به اینی که میبینید...اینکه تقویم تموم شده پس حالا دنیا هم تموم میشه،مثه این میمونه که بنده رویه آخرین صفحه ی دفترم هستم و وقتی تموم شد، به خودم بگم خب باید درس و تحصیل رو بذارم کنار و برم کنجه خونه بشینم...منطقی درش هست؟
حرفه آخر اینکه زندگیه خودتون رو بکنید و وقته با ارزشتون رو واسه این خرافات تلف نکنی
یه نکته دیگه رو هم اضافه کنم :دی
یکم فکر کنید و ببینید تا قبله این فیلمه 2012 چند تا سایت و چند مطالب در مورد پایانه دنیا بود و حالا چند تا هست؟ چند نفر از شما نوستر آداموس رو میشناختین و چقدر در مورد 2012 میدونستین؟ به نظرتون تمامه این افکار و مطالب و سایت ها بعده فیلم 2012 نبوده؟؟؟؟
سلام..
از ديد من اُونايي كه اعتقادي به اين موضوع ندارن بهتره بحث رو ادامه ندن..
خود به خود تاپيك فراموش ميشه..
حالا گیریم اخر دنیا که چی؟
من که دعا میکنم واقعیت داشته باشه هر چند که مطمئنم واقعیت نداره !!!!!!!!!!!!!
نه قبلا میشناختمشون و پایان دنیا رو هم شنیده بودمنقل قول:
یکم فکر کنید و ببینید تا قبله این فیلمه 2012 چند تا سایت و چند مطالب در مورد پایانه دنیا بود و حالا چند تا هست؟ چند نفر از شما نوستر آداموس رو میشناختین و چقدر در مورد 2012 میدونستین؟ به نظرتون تمامه این افکار و مطالب و سایت ها بعده فیلم 2012 نبوده؟؟؟؟
چرا دعامیکنی واقعیت داشته باشی به این راحتی ها که میگی نیستنقل قول:
حالا گیریم اخر دنیا که چی؟
من که دعا میکنم واقعیت داشته باشه هر چند که مطمئنم واقعیت نداره !!!!!!!!!!!!!
من فکر میکنم بهتره آدم واقع بین باشه!!!نقل قول:
گه آدمه بدبینی باشی میگی 2012 پایانه دنیاست
اگه خوش بین باشی میگی 2012 پایانه دنیا نیست
من این تاپیکو از فایل زنده پیدا کردم.......:31:آخه پایان دنیا به نجوم چه ربطی داره؟صفحه اول موضوعات علمی می ذاشتی خو......:13:بعدشم دنیا کشک نیس که تا 2 سال دیگه تموم بشه....اینو مطمین باشید تا چن میلیارد دیگه تموم می شه....:10:
شما موضوع رو کامل میخوندی متوحه میشدی از دید رننده ی تاپیک چه ارتباطی دارندنقل قول:
بعدش شما از کجا مطمئنی چند میلیارد؟؟؟چرا چند میلیون نه؟؟چرا چند هزار نه؟چرا فردا نه؟؟؟
واقعا سر چه موضوعاتی دارین بحث میکنید
من یکی از دوستام میگفت که راجع به 2012 مستند دیده و این حرفا
همچین مستندی هست که ثابت کنه دنیا نابود میشه یا رفیقم خالی بسته؟ دی:
امیدوارم اونایی که با این دلیل های مسخرشون اینقدر مطمعن هستن که 2012 آخره عمر زمینه سال 2013 بیان این پست هاشونو ببینن ...
به قوله دوستان بسی نشاط رفت ...
چرا بعضی ها قبل از این که حرف بزنن ، یکم فکر نمیکنن. عزیزم دانشمندا با کمک پیشگویی های نوستروداموس گفتن دنیا نابود میشه و نوستروداموس کشکی که نگفته ، از روی ستاره شناسی.اول دقت کن بعد حرف بزن. ممنون.:13:نقل قول:
میشه بگی کدوم دانشمندا و چه کشفیاتی؟نقل قول:
عند المستند :نقل قول:
:27:کد:http://www.imdb.com/title/tt1190080/
اقا چرا می رین رو اعصاب این صفحه رو رو pc تون سیو کنین. 2 سال دیگه شب چله بیاین با هم بخونیمشون ! :31:
دیگه انقدر حالیشه که فرق فیلم سینمایی رو با مستند بدونهنقل قول:
انگار راجع به تحقیقات دانشمندای نجوم و اینجور چیزا بوده
کسی لینک نداره؟
مطمئنا اگه فیلمش ساخته نشده بود این مستندات هم مطرح نمیشد و شایعه به این راحتی افکار و اظهان رو پر نمیکرد
از لحاظ اینکه این مدت(تا سال دیگه)کم یا زیاده که نمیشه قضاوت کرد،در هر لحظه و براثر هزاران رخداد ممکنه کل عالم به عرصه ناهمگونی و فنا نزدیک بشه
از این جور حرفا زیاده(واسه اونایی که بی تامل کنجکاون)از زبان پیشگوهای بزرگتر و نه صرفا کارگردان و.....ولی با عرض شرمندگی 100% موقعی که زمین نابود بشه------عالم هم نابود میشه----و تا همون لحظه آخر،هیچکس نخواهد دانست:21:
منم منظورم به اون فیلم نبود و مستندشو یه مقداریشو دیدم...نقل قول:
مزخرف فرد اعلاس... ارزش وقت تلف کردنو نداره... میتونید یکم گوگل کنید شاید پیداش کردید اسمشو یادم نیست...
ول کنید این بحث ها رو هیچ کدوم از 2 طرف قانع نمی شن
به قول جناب سعدی ( احتمالا )
چو فردا شود فکر فردا کنیم.......
2 سال دیگه که جای خود دارد
یکبار دیگه هم این شایعات بود! البته دوستان با سن بالاتر میدونن کی رو میگم!
سال 2000 ... بله سال 2000 هم قرار بود پایان دنیا باشه
که البته سال 2001 نقشه ها اجرا شد
البته اون موقه یه بحث دیگه بود چرا ؟ چون وارد یه هزاره ( :31: ) دیگه میشدیم که میگفتن کامپیوتر ها سال بعد از 1999 رو ندارن و از این حرفا ولی این یهو وسط سال وسط یه دهه . :31:نقل قول:
یکبار دیگه هم این شایعات بود! البته دوستان با سن بالاتر میدونن کی رو میگم!
سال 2000 ... بله سال 2000 هم قرار بود پایان دنیا باشه
که البته سال 2001 نقشه ها اجرا شد
من که خودم اصلا دوست ندارم اتفاق بیفته چون هنوز آرزو دارم :31:
دوست من بحث پایان دنیا بحث خاله زنکی و کوچه بازاری نیست که هر کسی از خواب بیدار شد بگه من حال میکنم فلان سال پایان دنیا باشهنقل قول:
چه دلیل علمی وجود داشت که که سال 2000 پایان دنیا باشه یا اصلا اتفاقی بیفته؟ اولین بار هم نبود هزاره تغییر میکرد.وقتی 999 شد 1000 هیچ اتفاقی نیفتاد.پس چیز جدیدی نبود
در مورد 2012 هم هیچ دلیل علمی وجود نداره.دارن با مطرح کردن بیش از حد این موضوع ذهن مردم رو برای یک اتفاق بزرگ آماده میکنن البته به دست خودشون :46:
یعنی اگر 2012 زمین نابود شود ؟ قیامت می شه ؟ کل ادم ها نابود می شن ؟
اين دقيقا همون چيزيه كه بعضيها دارن هدايتش ميكنن.نقل قول:
دارن با مطرح کردن بیش از حد این موضوع ذهن مردم رو برای یک اتفاق بزرگ آماده میکنن البته به دست خودشون
ببينين همين ماجراي ويروس 2000 :
به نظر شما تيمهاي بزرگ طراحي سخت افزار كه ميتونن cpu هايي با چند صد ميليون ترانزيستور طراحي كنن ( بدون هيچ اشتباهي )
چطور ميشه نتونن رقم 1 رو به 2 تبديل كنن ؟؟؟
تمام اينها براي بررسي واكنش مردم جهان نسبت به يه موضوعي هست ( مثل قضيه ي ترور يا فوت برخي شخصيتها در ايران )
جدا از همه ي اينا ؛ شما فكر ميكنيد كار دنيا بجاي آخر رسيده ؟
همين دانشمندا براي سالهاي آينده برنامه ها و پيش بيني هاي زيادي دارن . براي مثال قضيه ي كامپيوترهاي همه كاره يا همسران روباتيك و ...
علم بجايي نرسيده كه بشه آخر دنيا رو متصور شد ، اين تفكرات و ترسها براي اينه كه مثلا ما فكر كنيم فلان قدرت ميتونه دنيا رو به پايان برسونه و ازش حساب ببريم. اما هرگز اينطور نيست .
وگرنه سوژه هايي مثل بشقاب پرنده و آدم فضايي كه سالها پيش مطرح شده كجاست ؟
اينطور نيست ، به هيچوجه اينطور نيست كه ما بدونيم جهان در چه زماني پايان مي پذيره ، چون اگه تمام بشر اينطور فكر كنن ( تقدير هم نباشه ) حتما اين اتفاق ميافته !!!
سوژه ي ديگر اين داستانها براي كساني هست كه به منجي اعتقاد دارن ، و ميخوان مثلا ما بگيم : " بله در فلان سال منجي ظهور ميكنه " بعد كه اين اتفاق نيفتاد بگن اونا چه راحت گول خوردن ، اصلا همچين كسي وجود نداره !!
به نظرم اين همون پيش آهنگ اتفاق مهم و خبيثانه هست مثل همون يازده سپتامبر يا ويراني مسجد الاقصي يا ...
دلیل خاصی که نداشت ! ولی خب چون اولین باری بود که در دوران مدرن به یه همچین سالی (با سه تا صفر) میرسیدیم , برای همه جالب بود ! از سینما 2000 و صدها فیلم و بازی که سال 2000 اتفاق می افتن بگیرین تا اسباب بازی بچه ها که مثلآ اسمش پلیس 2000 بود :دینقل قول:
چه دلیل علمی وجود داشت که که سال 2000 پایان دنیا باشه یا اصلا اتفاقی بیفته؟ اولین بار هم نبود هزاره تغییر میکرد.وقتی 999 شد 1000 هیچ اتفاقی نیفتاد.پس چیز جدیدی نبود
البته ویروس نبود ، بــــاگ بود ... !نقل قول:
ويروس 2000
آخه برادر من چیزی که شما به خاطرش تاپیک زدی اصولا یک بحث علمی نیستنقل قول:
اصلا مسئله علمی نیست که بشه در موردش بحث علمی کرد در ثانی نظریه 2012 یک نظریه غربیه پس من چیز بی خودی نگفتم...:13:
اینجا رو ببین...
توهم توطئه اگر از زیاد بشه.مشکلاتی را به همراه داره.نقل قول:
مواظب خودت باش
یکی از دوستان،وقایع تاریخی رو تا سال 2023 هم پیش بینی کرده بود!!!!
لشکر کفر حرکت میکنه بهسمت مکه و همونجا نابود میشه!!!!
دلیلش؟ چون 11 سال بعد از صحبت های بوش پدر،یه ساختمون تو امریکا پایین اومده....
متاسافم که برخی دوستان وقتی می بینن که رهبران کشورشون تکه تکه شدن و جلوی سگ انداخته شدن سربازای 20 ساله ی حکومت رو تماشا میکنن و دو تا زندانی رو تحویل نمیدن،ولی اسرائیل سه سال برای تحویل گرفتن جنازه ی یه سربازش بحث میکنه که چند تا فلسطینی رو ازاد کنه،به چه نتیجه ای میرسین؟!!
اقایون چرا فکر کردین که یه دولت مثل امریکا حاظره اون همه ادم کشته بشن که بخواد یه جنگ راه بندازه؟!!
فکر میکنین خیلی سخته؟! مگه همین الان رهبران برخی کشور ها طبل جنگ رو به صدا در نمیارن بدون هیچ عرضه ای برای دفاع؟!! شکم سرابزهایشون رو اگه ببنی متوجه میشی که هیچوقت نخواهد تونست یه نفری پوتینش رو ببنده و اونوقت میاد من رو 5 کیلومتر میدوونه چون جلو روش وایسادم و بهش احترام نظامی نذاشتم!!!
رفیق،توهم توطئه دارین شماها....تا چیزی میشه،سریع میگین غرب.....فک میکنم زیاد نمونده باشه که اعلام بکنین که اصولا تشکیل کشور امریکا برای اهداف براندازی و ... بوده!!!
واقعا متاسافم برای برخی دوتان که حرف های یک شاعر رو که تو لفافه حرف زده و مثلا گفته مردم تو یه جایی قایم میشن موقع جنگ و بعدش مردم موقع جنگ تو سنگر های زمینی قایم شدن،به این نتیجه رسیدن که این بابا میتونه دنیا رو پیش بینی کنه!!!
یا یه مشت روانی که صد ها سال شهر سازی میکنن و بعدش شهرشون رو بدون هیچ دلیلی ول میکنن!!!
لابد وقتی داشتن شهرشن رو ول میکردن،نتونستن کلاغ ها و اسکلت ها و کارت های فالگیری و پیش گویی رو با خودشون ببرن و تقویم رو ادامه ندادن!!!!!
اقای احمد دالکی،کتابی دارن که توش تا سال 90 رو برای موقعیت سیارات و صور فلکی پیش بینی کردن!!!ایا اقای دکتر احمد دالکی یک پیش گو هستن؟!! ایا اگر خدایی نکرده ایشون از ایران برن،به این معناست که در روز خروج ایشون از ایران اتفاق بدی خواهد افتاد؟!
رفقا خواهش میکنم یه خورده به خودتون بیاین...یه خورده فک کنین....هیچ اینده ای وجود نداره!! همش رو خودتون میسازین!! میتونین همین الان برین تو حموم و خودتو نرو بکشین تا ایندتون با خاک یکی بشه!! یا میتونین برین شروع کنین به کشیدن مواد مخدر تا ایندتون مشخص تر باشه....یا اینکه میتونین برین درستون رو بخونین و با وقت گذاشتن روی مسائل مختلف،مزخرفاتی همچون پایان دنیا در سال 21012 رو به ملت تحویل ندین!!!!
همش تقصیر این کارگردان 2012 بودش!!! یه سری ادم های علاف و یبکار غربی که نمی دونن از ازادیشون چجوری استفاده کنن،میان شرو ورایی دربارهی اخر دنیا تحویل ملت میدن....هنوز پیش گویی های ابر مردان رو که در سال 2000به بعد،انسان ها رو هوا راه خواهند رفت و چه میدونم دارای ترمینال سفینه ی فظایی هم خواهیم بود رو به خورد مردم دادن....
احمق هایی مثل امریکایی که پس از دیدن فیلم the day after خونش رو اتیش زد!!!!
اینها همه ساخته ی ذهن های ادم های علاف و بیکاره که یه چیزی میپرونن و یه مشت بدبخت بیچاره ی دیگه میان و الون حرف ها رو باور میکنه و طبقشون برنامه ریزی میکنه!!!
راستی رفقا،من برنامه ای دارم بیه اسم starry night backyard که وقایع نجومی رو بدون مو زدن با تصویر واسه من نمیاش میده...من که به پیش گویی هاش ایمان اوردم...فقط نمیدونم چرا واسه سال 2020 به بعد،مینویسه که your program need's online ..... فک کنم این یعنی اینکه سال 2020 به بعد وجود خارجی نداره و و اون سال همه میمیریم نه؟!
بله صحبتهای شما 100% تایید میشهنقل قول:
نکته جالب دیگه اینه که اکثر این شایعات در هیچ مرکز علمی خریداری نداره و اصلا بهش توجه نمیشه.دانشگاهها ، مراکز علمی-تحقیقاتی ، حتی سازمانهای فضایی
بیچاره ناسا مجبور شد جوابیه بده که به خدا هیچ اتفاقی در 2012 نمیفته
پس کجاها بیشتر این شایعات مطرح میشه؟ رسانه ها :27: صاحبان اکثر رسانه های دنیا هم که مشخص هستن
پس دوستانی که از علم حرف میزنن حواسشون باشه برای اثبات علمی بودن شما باید مدرک داشته باشی.سعی کنید تو دام نیفتید
چرا شماها ؟ ببین منظور من از شماها رو خوب میفهمی انقدر از این واژه ها دوست دارید استفاده کنیدنقل قول:
تو دام نیفتید ...
پرونده 2012 توسط دوستان در تاپیک یوفوها بسته شد .. به نتایج خوبی هم رسیدند
که بنده حداقل استفاده کردم ..
این توهم توطئه اگر هم راست باشه ! توسط خیلیهای دیگه در خیلی کشورهای دیگه داره اجرا میشه دقیقا مثل گفته های شما .. مثلا تو خیابون یه کشوری یه عده میان شلوغ میکنند ! یه جوون بیکاره .. تازه لیسانس گرفته از همه جا بریده پول نداره از دولتش ناراحته اومده تو خیابون مسالمت آمیز اعتراض کنه .. اونوقت مامورای اون کشور میان میگن فلان کشور بهش 1 میلیارد پول داده اومده خیابون :27:
داداش اول افکار خودمون رو درست کنیم بعد واسه دیگران نطق کنیم .. شما که انقدر از علم صحبت میکنی برو دنبال مدرک واسه اثبات خیلی چیزا باش ... بعد بیا اینجا پست بده و از توطئه هایی که ذاتا درونتون وجود داره صحبت کن
جناب senaps من به طور کلی حرفت رو قبول دارم بجز این قسمت:
عزیز من اگر بعضی ها (به ویژه) در کشور های عقب افتاده و بدبخت هر چی دیدن یا شنیدن باور میکنن تقصیر خودشون هست، چرا تقصیر رو گردن سینمای علمی تخیلی یا نویسنده فلان کتاب فانتزی میندازیم؟نقل قول:
همش تقصیر این کارگردان 2012 بودش!!! یه سری ادم های علاف و یبکار غربی که نمی دونن از ازادیشون چجوری استفاده کنن،میان شرو ورایی دربارهی اخر دنیا تحویل ملت میدن
من این فیلم رو ندیدم ولی ده ها نمونه دیگه سینمایی سراغ دارم که همین جور توهمات رو برای بعضی آدم ... ایجاد کرده ولی برای من خیلی سرگرم کننده و جذاب بوده...
شاید لازم باشه بعد از این در رده بندی فیلم های سینمایی علاوه بر MPAA (شرایط سنی برای دیدن فیلم) یک معیار هم برای سلامت روانی یا میزان IQ بیننده در نظر بگیرند(؟)
don't hate the player hate the game
به نظر من دنیا هیچوقت تمومی نداره!
مسخرست همین
به نظر من ناسا میادو توی سال 2012 این شهاب سنگی که قراره با موشک بزننش یکمی بر اثر جاذبه زمین به طرفش بره که از گرمای جهانی ( Global warmin ) جلوگیری کنه ناشی بازی در بیاره بزنه زمینو از مدار خارج کنه تا 2-3 هفته بعدش همه میمیریم :31:
سلام.
اجازه ميخوام که جداي بحثهاي کارآگاهي که دنبال هدف معتقدان به پايان جهان در 2012 هستن، چندتا دليل رو براي رد اون مطرح کنم. پيشاپيش معذرت ميخوام اگر هرکدوم از اونها اشتباه يا ناکافيه.
بيشک يکي از اولين مدارکي (!) که باعث شد بحث 2012 بالا بگيرد، پيشگوئيهاي نوستراداموس بود. تا آنجايي که من ميدانم او پايان جهان را 3797 پيشبيني کرده. ضمن اينکه او کسي است که بارها براي درمان طاعون دارو اختراع کرده. ولي موفق نشده، هيچکدامشان. خب اگر من ميتوانستم "پيشبيني" کنم که داروهايم موثر نخواهند بود، مگر بيکار بودم که براي ساخت دارو تلاش کنم؟ (جزو کساني هم که از طاعون مردند زن و بچه خودش بودند)
دليل ديگري که من شنيدهام اينست که "فضاي خالياي در کيهان وجود دارد و زمين ممکنه بيفته توش". اول و آخر آن فضا را در نظر بگيريد، بالاخره بايد در مسير يکي از حرکتهاي زمين قرار داشته باشد. خب اگر زمين يکي از اجرام آن مدار است، مولکولهاي اول و آخر آن فضاي خالي هم چنيناند و آنها هم بايد حرکت کنند. پس هيچوقت قرار نيست بهم برسند.
ولي بعضي ميگويند ممکن است سياهچاله باشد که راست هم ميگويند. البته به شرطي که ندانيم نزديکترين ستاره به زمين در صورت فلکي قوس آ در فاصله 26 هزار سال نوري ما قرار دارد. اين يعني با سرعت 220 کيلومتر بر ساعت خورشيد، 200 ميليون سال بعد به آن ميرسيم، تازه اگر ثابت منتظرمان بايستد!!
اينکه قطبهاي زمين جابجا ميشوند که خب تا آنجايي که من ميدانم، اينکار 5000 سال طول ميکشد. پس نابودي، "تدريجي" خواهد بود. اين در حاليست که بلاياي طبيعي روند صعودي ندارند. (اشتباه نشود، اگر مثلا در سال x بيشتر از قبل بوده، دليل نميشود اين روند ادامه يابد. براي قبولي اين فرض بايستي سال مثلا 1900 از 1890، و 1890 از 1880 بيشتر بلاياي طبيعي داشته باشد.)
اوج فعاليتهاي خورشيد هم در 2013 خواهد بود نه 2012.
قوم مايا هم همانطور که ميدانيد نه تنها تقويمش بالاخره بايد جايي تمام ميشد، بلکه ظاهرا 4000 سال بعد را پايان جهان اعلام کرده.
و در آخر يکي از ضعيفترين احتمالات که آنهم برخورد سيارهاي به نام نيبيرو به زمين است رد ميشود چراکه اگر آنقدر نزديک بود که 2 سال ديگر با ما برخورد کند، بايد از الان قابل رويت ميبود. بايد ناسا خبر بد را اعلام ميکرد. بايد "گرانش" کشک ميبود!
تندرست باشيد. :46:
به نظر من سال 2012 فقط سال شروع جنگ جهانی جدید از سوی آمریکا میتونه باشه. همین!
سلام :31:نقل قول:
اوج فعاليتهاي خورشيد هم در 2013 خواهد بود نه 2012.
این پیش بینی های نوستر آداموس که توی یه کتاب خوندن دقیقا همون زمان اتفاق نمیفتاده ولی اتفاق میفتاده :31: مثلا با 1-2 سال تاخیر :31:
من نمیخوام از اینکه سال 2012 پایان دنیا هست دفاع کنم ولی خب همینجوری یه بحثی میکنیمو وقتمون میگذره دیگه ...
موفق باشی :40:
ببين منظور دوستمون يا من اين نبود كه فلان چيز شده يا قراره بشه.نقل قول:
نوشته شده توسط Gilopa
منظور گفتن همه ي احتمالاته و اينكه هوشيار باشيد يعني باشيم ، يعني به هر احتمالي فكر كنيم. الان هم كه فلان كشور از همه بيشتر با كدوم كشور چپ افتاده ؟؟؟
يعني با كدوم طرز تفكر ؟ يا مذهب ؟
فقط مسئله ي فكر و احتمالاته نه اينكه فلان اتفاق قراره بيفته !! و هر كسي نظرشو ميگه مثل خوده شما .
مطلب علمي هم كه در بالا مشاهده ميكنيد . از جناب Honradez هم ممنون :11: