فكر كنم منظور نيما بخش تمپلیت، گرافیک و نرم افزار های وب بود. واقعا ديگه انجمن فلش و فتوشاپ بايد بندازيم كنار چون آقا داريوش زحمت كشيدن اموزش هاي خيلي خوبي گذاشتن داخل انجمن گرافيك طراحي وب! عجب خر تو خري شده ها :31:
فكر كنم منظور نيما بخش تمپلیت، گرافیک و نرم افزار های وب بود. واقعا ديگه انجمن فلش و فتوشاپ بايد بندازيم كنار چون آقا داريوش زحمت كشيدن اموزش هاي خيلي خوبي گذاشتن داخل انجمن گرافيك طراحي وب! عجب خر تو خري شده ها :31:
خوب که خوبن، یعنی موضعات پرطرفداری هستن و استقبال ازشون می شه، ولی این وسط یه چیزی هست: به نظرت بعدها که این تاپیکها هزارصفحه ای شد برای جستجو کردن به مشکل بر نمی خورن کاربرا؟نقل قول:
راستی تاپیک هایی که ایجاد کردم تو بخش هاب جاوااسکریپت و گرافیک چه طورن؟ خوبن؟
راستش من بقیه رو نمی دونم ولی همینجوریش هم حوصله دوتا سرچ کردن تو انجمن رو هم ندارم:دی آخه می دونی که اول تو انجمن جستجو می کنی و تاپیک مورد نظرت رو پیدا و بعد از اون تا بیای ببینی کدوم صفحه است پیر می شی، مجبوری دوباره تو تاپیک مربوطه جستجو کنی:دی
مرجع باید معرفی کنم به شما بنده :دینقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی در کل با امین موافقم تاپیک هزار صفحه ای اصلا نمیشه توش چیزی پیدا کرد میشه سوزن تو انبار کاه
اگه قرار بود یه تاپیک جامع برای سی پنل داشته باشیم مثلا همه اونجا سوال کنن دیگه چه احتیاجی به زیر شاخه اختصاصی بود ؟ :دی
داریوش متاسفانه باید بگم همه تاپیکهاتو مرج میکنم با هم میذارم مجموعه اسپم جات داریوش داخل پرانتز جدی نگیرید =))
یه نظر در مورد بخش آموزش!
همونطور که از توضیحات بخش آموزش معلوم هست گفته شده که آموزشهای original و مرجع و تا تهش حرفه ای. بهتر نیست رو این قسمت یک کنترل سخت گیرانه تری بشه؟ اینطوری دیگه تموم کاربرا تا تقی به توقی می شه می یان آموزش html و css و کدها وبلاگ و از اینجور چیزها می زارن بدون اینکه در نظر بگیرن قبلا چنین تا پیکی وجود داشته! در ضمن در مواردی که عرض کردم، به نظرم هرگز نباید اصلا چنین تاپیکهایی ایجاد بشه، خود کاربر مجبوره یکمی هم خودش تلاش کنه و با کتاب خوندن و جستجو کردن در اینترنت به جواب سوالهاش برسه. همونطور که از توضیحات بخش فوق واضحه.
به هرحال اینجا انجمنه و خودتون که بهتر از من از اهداف انجمنها آگاه هستید.
اگر نیاز به تائید داشته باشه و توسط مدیران سطح مقاله بازشناسی بشه و بعد اجازه انتشار پیدا کنه، خوب می شه:دی ( مدیران عزیز نزنید منو:دی )
بله بله موافقم ! اون توضیحات رو که همشو من نوشتم جدی نگیر :دی اتفاقا دیشب هی میخواستم بگم به ادمین که آموزش رو محدود کنه ! یادم رفت آخرش از بس بحثهای متفرقه زیاد بود :دی حالا همینطوریشم مقاله اگه بود که در سطح اون شاخه نبود move میکنیم تو شاخه مربوطه که اونجا اصالتش رو حفظ کنه :)نقل قول:
برادران میگم یه روشی چیزی به من معرفی کنید تا بتونم تاپیک های جدید ایجاد شده در زیر بخش ها رو زیره نظر داشته باشم :31:
اینطوری سخته حوصالشم نیست که دونه دونه بریم ببینیم چه خبره
بنده نمیشه جایزم رو قبل از شروع دریافت کنم؟×!:31:نقل قول:
خوب فکریه این طوری بهتر میشهنقل قول:
جان؟نقل قول:
الان این خوب بود یا بد:20:
من که هنوز آموزشی نزاشتم!؟
بههنقل قول:
خوب برادر هر که طاووس خواهد جور هندوستان کشد و تمبر هندی غورط دهد!×!
اگر دوباره بخوایم همه برای هر موضوعی تاپیک بزنن که ....
روز از نو روزی تعطیل
:31:اههنقل قول:
جایزه هم داره؟
زیر شاخه داریم مگه برای سی پنل؟ کوش؟
موافقمنقل قول:
کلا به نظرم انرژیمون رو بزاریم رو ی معرفی مراجع بزرگ و کلی و همینطور آموزش های کامل
موارد جزئی تر و مقدامتی تر رو بزارم برای نیروی جوان انجمن:21:
:18: داریوووووش ! این تویی ؟ !!نقل قول:
برادران میگم یه روشی چیزی به من معرفی کنید تا بتونم تاپیک های جدید ایجاد شده در زیر بخش ها رو زیره نظر داشته باشم
اینطوری سخته حوصالشم نیست که دونه دونه بریم ببینیم چه خبره
RSS ، اشتراک ایمیل ، اشتراک بی ایمیل تو کنترل پنل و ... :18:
بدون Rss چک میکنی ؟ :18:
زیر شاخه هاستینگ و مدیریت سرور دیگه ! کلا مگه چند جور پنل داریم حالا جا کم بیاد :دینقل قول:
زیر شاخه داریم مگه برای سی پنل؟ کوش؟
آره خودشم!×!:31: یه قوله شاعر که میگه: من همونیم که هستم یکی داره این وسط عوض میشه!×!:27:نقل قول:
rss رو پایم ولی آخه هر چی کر میکنم حس و حاله در آوردنه rss برای تک تک این زیر بخش ها نیست که ببینم چه خبره
از طرفی خیلی هم rss کار نمیکنم آشنایی ندارم همچین
یکی دو تا توی igoogle اضافه کرده بودم قدیما ولی چون میمرد لود شه ورداشتم:31: کلاینت جدا هم حس و حالش نیست بریزم
حالا اگه چیزه جالب و به درد بخوری که تو جیب جا شه و شولوغ هم نکنه سراغ دارید بگید استفاده میکنیم به کسی هم نمیدیم:46:
از طرفی اون اشتراک هم که تو کنترل پنل میده فقط برای اونایی هست که مشترک تاپیک شم یا ایجاد کرده باشمش:31: من کله تاپیک ها رو میخوام
آخه سی پنل که خیلی چیزه خاصی نداره مخصوصا ورژن صاحب دامینش
Google Reader واسه هر انجمن یه فولدر بساز آر اسس ها رو مرتب بریزه توشنقل قول:
:دی اشتراک به انجمن هم داریم :دی
نیما بابا این آبونمان خوده انجمن ها که سرره کاری بود!
چیزی نشون نمیده
حالا الان نشستم همه زیر مجموعه های اینترنت و طراحی وب رو تو گوگل ریدر اد کردم
اگر کسی خواست اینجا هستن کامل:
کد:http://www.google.com/reader/shared/user%2F08866194703030667651%2Flabel%2FP30world
آبونمان ایمیل روزانه میفرسته (اگه هفتگی رو انتخاب نکنی)
آر اس اس هم همچین سر ثانیه آپدیت نمیکنه
ولی انقدر هم سخت نیستا! همش 17 تا شاخه رو باید زیر نظر داشته باشی :دی
آهان
ممنون یاسر
پس بگو اون آبونمان ایمیلی هست!×! نه من بدونه ارسال ایمیل مشترک شدم برای اونه شاید
rss حالا باز 24 ساعت یه بار آپدیت میشه دیگه از هیچی بهتره
آخه اینور اونور هم اد شدن تو زمان های مختلف آی دی هاشون هم پشته سره هم نیست
یکی دو رقمیه یکی 3 رقمی
حالا ببینیم rss خوب جواب میده یا نه
ولی یه بدی که داره اینه که گمونم وقتی پستی توی یه تاپیک داده بهش دیگه تو rss اپدیت نکنه فقط تاپیک های جدید رو آپدیت میکنه و نشون میده
برای ایستگاه موتول که همچین بود اینجا هم باید همینطوریا باشه
آبونمان که میشی آپدیتها رو توی این صفحه لیست میکنه برات:نقل قول:
پس بگو اون آبونمان ایمیلی هست!×! نه من بدونه ارسال ایمیل مشترک شدم برای اونه شاید
برای آبونمان انجمن شدن سه تا گزینه داره فقط اولیش بدون ایمیله دومیش ایمیل روزانه سومیش ایمیل هفتگیکد:http://forum.p30world.com/usercp.php
آره فکر میکنم وقتی توی انجمن آبونمان بشی دیگه برای پستهای جدید آپدیت نمیکنه فقط تاپیکهای جدید رو لیست میکنه (البته زیاد هم مطمئن نیستم :دی)نقل قول:
ولی یه بدی که داره اینه که گمونم وقتی پستی توی یه تاپیک داده بهش دیگه تو rss اپدیت نکنه فقط تاپیک های جدید رو آپدیت میکنه و نشون میده
ولی تو تنظیمات کاربری یه گزینه داره برای اینکه اتوماتیک مشترک تاپیکی بشی که توش پست میدی. این گزینه رو چک بزنی تو هر تاپیکی پست بزنی پستهای بعدی رو برات ایمیل میکنه
البته جسارته داریوش جون. تو که بیشتر از من به وی بی واردی. فقط جهت اطلاع دوستانی که ممکنه فراموش کرده باشن گفتم :دی
آهاننقل قول:
الان دیدم
نه بابا میدونستم اینا رو تا یه حدی
ولی این نیما (بگم خدا چی کارش کنه:31:) گفت مشترک شی میاد تو لیست subscription ها و از این تکنولوژی های نانو و سایبر!×!
منم رفتم دو ساعت اد کردم
الان دیدم فقط همونطوری قلمبه انجمن رو گزاشته!!! جدا خسته نباشید داره این وی بی×!؟×#$!@#
ایمیلی هم نیستم اعصاب رو خراب میکنه حتی هفتگیش چه برسه بخوام بزارم روزانه
بدون ایمیل مشترک میشم
ولی فعلا از گوگل ریدره که راضیم، بد نبوده
برای تاپیک ها هم که از تو اشتراک ها میبینم
من یه کار جلب تر میکنم به کسی نگین :دی
تاپیکهای جدید که هیچ با Rss میاد اگه بخواین آپدیت تاپیک هایی که توش هستین رو دنبال کنین میشه از این کوئری استفاده کنین :
مثلا داریوش :کد:http://forum.p30world.com/search.php?do=finduser&u=یوزر آی دی&do=process
کد:http://forum.p30world.com/search.php?do=finduser&u=54964&do=process
نیما این سرچ همه تاپیکهایی رو که داریوش توش پست داده نشون میده؟
این do دومی که اولی رو اورراید میکنه :دی
خوب نیما خسته نباشی
همون subscribe without email رو پیش فرض فعال کن هر تاپیکی پست بدی مشترک هم میشی دیگه:31:
چه کاریه
راستی بچه ها یه اسکریپت نیم وجبی سراغ دارید که لینک رو بگیره آی پی بده؟
برا رپید شیر میخوام
همچین چیزی:
بعضی اوقات کار نمیکنه از طرفی هم کندهکد:http://rs2ip.anonymailz.com
همه تاپیکها تا تاریخی که پیشفرض سرچ باشهنقل قول:
آره راس میگی do اولی رو تا حالا ندیده بودم :دی دومی رو خودم اضافه کرده بودم و حذف بشه هم پست نشون میده :دی ولی اولی رو اصلا یادم نمیاد چرا گذاشتم :دی :دی اثرات کپی پیسته :دی
سلام
شما فعلا با این آبونمان و اینجور چیزها مشغول باشید تا بعد!:دی
من باز اومد تا یک چیز دیگه بپرونم؛ این انجمن کلاینت ساید، یه خرده عنوانش بنظرتون گمراه کننده نیست برای کاربرای تازه وارد؟ اگه همون JavaScript بود بهتر نمی شد؟ یا حداقل بجای اینکه enpersi ( اسطلاح بهتری به ذهنم نرسید:دی ) همون Client Side بود باز بهتر خونده میشد و تو چشم بود.
وقتی گفته میشه Client Side یعنی تمامی زبانهای نشانه گذاری و برنامه نویسی سمت کاربر رو در بر میگیره اینطور نیست؟:دی
جاوااسکریپت هم نباید enpersi باشه، و بنظر باید JavaScript باشه:دی
به نظرم بهترین عنوانی که میشه برای این بخش پیدا کرد این باشه: "JavaScript و Framework های آن" یا "JavaScript و Framework و کتابخوانه هایش" دومی زیاد جَلَب نشد:دی
خلاصه شرمنده من اینقدر تو کارتون فضولی می کنم:46:
بازم کوچیک همتونیم، حالا باز من فعلا برم تا بعد شاید یک مورد دیگه هم پیدا کردم:دی
خوب امین جان این dhtm و html dom و این خرت پرت ها رو هم اگه خواستیم اضافه کنیم به اون قسمت اضافه میکنیم دیگه
vbscript اینا هم هست
بفرمائید، اینهم از اولین نمونه ش:دی:-------کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=439915
نه حاج داریوش منظور من کلا بود، dhtml و اینا که از همون زیر مجموعه های JavaScript بهمراه html هست و محسوب می شن.
vbscript رو هم که باید کلا بی خیالش شد، قدرتمند هست ولی چون فقط در ie پشتیبانی میشه و استاندارد نیست و مرورگرهای دیگه از اون پشتیبانی نمی کنن، پیشنهاد نمی شه.
حالا باز ببینیم چی پیش می یاد.
اون پست منتقل شد :دی
آره اسم انجمن شاید یه مقدار گنگ باشه برای تازه واردها
متأسفانه این قبیل کاربرها توضیحات زیر اسم انجمن رو هم نمیخونن ظاهراً!:
ولی چه کنیم که کسی نمیخونه :دینقل قول:
جاوا اسکریپت و کتابخانه های مرتبط مانند JQ و ... که صفحات وب با نمای ایستا را حرکت میبخشند + Ajax
که اگر میخوندن براشون واضح بود.
بالای همین پیج هم نوشته :دی چندتا عکس بگیریم از توضیحات بذاریم تو اعلان ملت ببینن کجا رو باید بخونن :دی rename کردن انجمن رو هم میذارم واسه برنامه بعدی ( 21 ماه بعد :دی )نقل قول:
طراحی صفحات وب تمامی سوالات مربوط به طراحی صفحات وب در این بخش مطرح می شود. سوالات عمومی را در این بخش مطرح کنید و سوال های تخصصی مربوط به طراحی وب را در زیر شاخه ها ارسال کنید.
بهه من اینهمه اون شبی تا بح بیدار بودم تاپیک های کلیدی زدم که بچه ها تو اونا بگن
الان ماشالله هر کی یه تاپیکه جدا درست میکنه:31: حتی برای اینکه جاوااسکریپت رو چی ریختی مینویسن انگلیسی!×!!×
کلا دوبراه همون آش و کاسه قدیم شده:20:
پیشنهاد همراه با خشونت!: چند نفر رو بن کنید سر دره انجمن آیدیشون رو آویزون کنید درسه عبارتی شه برای بقیه:21:
كي بهترو آينه ي عبرت تر از DaRiOuShJhنقل قول: