آندروید 2.1 قابلیت نصب برنامه روی مموری رو نداره.
Printable View
آندروید 2.1 قابلیت نصب برنامه روی مموری رو نداره.
نقل قول:
منم همین مشکل دارم !!! هیچ راهی نداره ؟؟:41:
بالا جوابتونو دادم!
آندروید پایین تر از 2.2 قابلیت نصب برنامه روی مموری نداره!
سلام دوستان
یه مشکل عجیب دارم اگه کمک کنید ممنون میشم
برنامه های اندروید رو که با دانلود منیجر میگیرم اونا رو به صورت فایل زیپ میکنه و برنامه دیگه خراب میشه و قابل نصب نیست دیگه
بدون دانلود منیچر هم زیاد طول میده تا یه جیزو دانلود کنی
به نظرتون چه کار کنم؟؟؟؟؟؟
فایل رو rename کن و بجای .zip آخرش بزن .apk
سلام
میخوام از ویندوز موبایل به اندوریید سفر کنم
چند تا سوال داشتم
جدیدترین ورژن آندورید اسمش چیه؟و ورژن بعدیش چی؟
توی بازار گوشی هست که جدیدترین ورژن رو فابریک روش داشته باشه و سخت افزار لازم رو برای ورژن های آینده هم داشته باشه
میشه چند تاش رو معرفی کنید؟ (مطمئن باشید که ورژن های بعدی رو هم ساپرت کنه)
ممنون
جدیدترین ورژن 2.3 است optimus 2x قابلیت ارتقا به 2.3 رو دارد xperia arc 2.3 دارد
Install apps to SD card in android 2.1 eclair :appstoSD
People are trying all the possible steps to install android 2.2 froyo on their smart phones just for a special reason that they can install the apps on their SD card. But what if I say that you can all install apps to your SD card also in android 2.1 eclair. That would be a surprise to all of us.
One of the android apps itself makes it possible to install and move all your apps to your SD card.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
As you can see above if you have already installed apps on you phone memory then just perform the following settings.
- Home screen
- Settings
- Applications
- Manage Applications
- Click on the app
- Move to SD card.
Thats it. In this way you can have all your applications on your SD card. So now don’t break you head in rooting your phone and flashing it just to unofficially install android 2.2. Be patient and wait for 2.2 official. Till then you can use appstoSD
Download the appstoSD from here
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.fileserve.com/file/bz48MxK
سلام من کارت tvمدل snazio*tvpvrرویسیتم ویندوز سون نصب کردم تصویر داره ولی صدا ندارد یکسره به اسپیکر میزنم صدا میاد نمیدونم چکارکنم بیضی ها میگن که روی ویندوز سون ساپورت نمیشه کمک
کنید تروخدا:41:
سلام میشه بهم بگین چجوری میشه autorotate گوشی x10 رو off و on کرد?
سلام خسته نباشید.من گوشی x10 mini pro دارم از داخل همین سایت بازی های زیادی مثل pes mario و... دانلود کردم داخل اپلیکیشنم ریختم و اینستال کردم اما وقتی میخوام باز کنم یا میگه برنامه با اشکال نصب شده یا باید وصل شه اینترنت فایل دانلود کنه ممنون میشم اگه راهنماییم کنید
شما باید فایل دیتای بازی را دانلود کنید و در مسیر sd/esme bazi / data کپی کنید
سلام به همه دوستان
برنامه واسه N900 نیومده که کلا" عمودی اجرا بشه؟؟؟؟؟؟
مثه aplle و .....
ممنون
سلام عزیزان, اومدم بگم که همه کسانی که رو گوشیشون اندروید 2.1 نصبه میتونن برنامه ها شونو به مموری کارت انتقال بدن, اول باید گوشیتونو روت کنید (از نرم افزار s.u.p.e.r.oneclick استفاده کنید)مموری کارتو پارتیشن بندی کنید برای اینکار از نرم افزار mini tool partition.exe استفاده کنید که تو همین سایت هست, بعد برنامه link2sd رو دانلود کنید و نصبش کنید, گوشیتونو خاموش روشن کنید, تمام.
سلام دوستان. من ديزاير اچ دي دارم. از وقتي که فارسي ساز روش نصب کرم با اپرا ميني ۵ و ۶ مشکل پيدا کرده. وقتي مي خوام چيزي تو آدرس بار بنويسم ارر فورس کلوز ميده و از برنامه مياد بيرون. مي دونم مشکل از فارسي ساز و رامه. راه حلي داره؟
باید روی گوشیت برنامه file manager نصب کنی تا بتونی فایل های خودت رو ببینی
astro یا bluetooth file transfer نصب کن
سلام
من یک سامسونگ i5510 خریدم با سیستم عامل اندروید 2.2
مشکل بزرگم اینه که وقتی یک سری نرم افزار و بازی روش نصب میکنم بعد از اینکه گوشی را ریست می کنم اکثر اونها می پره و تعداد خیلی کمش میمونه. البته توی app manager که میرم هستند و با search می تونم پیداشون کنم و اجرا هم میشند ولی توی قسمت applications نیستند.
ممنون میشم اگر کمکم کنید ( در ضمن مموری 8 گیگ اصلی روش انداختم و با fat32 فرمت کردم)
با تشکر از دوستان عزیز که این وقت رو در اختیار من قرار دادن:31:
ی سوال داشتم:
1. من galaxy tab دارم اما بعضی وقت ها که میخوام video اجرا منم هیچی اجرا نمیکنه... درواقع اول اجرا میکنه اما بعد مدتی میبینی فقط ی عکس میوفته رو صفحه. البته این مشکل رو فقط با فایل های hd داره... خوذم احساس میکنم باید ی player آباد روش نصب شه.. اما نمیدونم چی خوبه..هرکی یچیز میگه..من کلا میخوام HD اجر کنم... حالا بگید چی خوبه!!؟؟..
مرسی..
سلام
گوشی اچ تی سی لجن دارم نرم افزار زدم روش الان باطر خالی میکنه لطفا اگه میشه بگید چطوری سیستم عاملشو به روز کنم ممنون کمکم کنید
سلام
گوشی اچ تی سی لجن دارم نرم افزار زدم روش الان باطر خالی میکنه لطفا اگه میشه بگید چطوری سیستم عاملشو به روز کنم ممنون کمکم کنید
سلام
من galaxy fit دارم برای wifi رفتم مودم wirless گرفنم acces point ساختم و با گوشی به مودم وصل میشم ولی تو اینترنت با هیچ مرور گری نمیره یعنی اصلا به اینترنت نمیره ممنون میشم کمک کنید
سلام به اساتید
آقا گوشی من motorola defy mb525 هست که به اندروید 2.2.2 اصلی موتورولا که به تازگی اومده آپدیت شده، دوتا سوال دارم
* چطوری میتونم برنامه های جاوا رو روش اجرا کنم آخه اون برنامه java-j2me com.netmite.andme جواب نمیده؟ (به خاطر اینکه برنامه منشی تلفنی واسه اندروید یا نیست یا اگر باشه 15 دلار پولشه و قابلیت پرداخت از ایران نداره و ...
* چطوری میتونم از اینترنت لپتاپ و وایرلس اون استفاده کنم؟ وایرلس لپتاپ به لپتاپ رو امتحان کردم شد (یعنی وایرلس لپتاپ مشکل نداره) وایرلس گوشی رو هم امتحان کردم با یه مدم وایرلس خونه دوستم ( یعنی وایرلس گوشی هم مشکل نداره) ولی وقتی این دوتا رو میخوام با هم وصل کنم میگرده آی پی پیدا کنه نمیتونه ولی در نهایت میزنه pair to pair با این حال باز هم نمیشه از اینترنت لپتاپ روی گوشی استفاده کرد! ممنون
با اجازه جناب ناظر باید بگم که اندروید یه ذنیای دیگه هست با امکانات و گستردگی بیشتر و طبعا پیچیدگی بیشتر. سیمبین یه دنیای دیگه هست با سادگی بیشتر و همه آشنا تر و البته جلوه های کمتر. شما ممکنه توی سیمبین دوست داشته باشین تم گوشیتون رو عوض کنین و حتی اگر گوشی رو همون روز خریده باشین اینکار رو میکنین، ولی توی اندروید واسه اینکه همه چی رو داغون نکنین باید کلی باهاش ور برین. در عوض خیلی دیرتر به فکر عوض کردن ظاهر گوشیتون میافتین تا سیمبیننقل قول:
وقتی سیستم عامل گوشیتون سیمبین هست دیگه مطمئن هستین که ممکنه فقط آپدیت بشه ولی وای به روزی که توی اندروید به فکر عوض کردن سیستم عامل بیافتین :41: مثل من بیچاره میشین و توی یک هفته 4 روز گوشیتون خاموش میمونه و بالا نمیاد و گیر میکنه و 1 گیگ رام دانلود میکنین و پسندتون نمیشه و ... ولی وقتی هم به نتیجه رسیدین ازش به مراتب بیشتر از سیمبین لذت میبرین
اندروید های دو هسته ای رو سرچ کنین به جواب میرسین. معمولا cpu این گوشی ها بالای 1000 هست و به صورت رسمی تا اونجایی که میدونم اندروید 3.1 براشون هست. تصمیم درستی گرفتی، انروید بهتر از ویندوز موبایل هست (البته به نظر من) در مقایسه htc HD & motorola DEFY یکی ویندوز موبایل و یکی اندروید 2.2 رسمینقل قول:
سلام
من تازه یک گوشی htc wildfire گرفتم .File manager نداره .تعداد زیادی نرم افزار که شامل خود File manager نیز می شود دالود کردم. ولی گوشی هیچکدام را نمی شناسد. با تاپیک رفع اشکال سایت mobile 24 تماس داشتم و مشکل را مطرح کردم . کارشناس اونجا گفت که من باید اول از طریق wifi و android market فایل apk installer را مستقیما نصب کنم تا بتونمFile manager وبرنامه های دیگه رو نصب کنم .من حتی apk installer را با pc دانلود کردم و روی گوشی ریختم ولی باز نشناخت . با توجه به اینکه مودم adsl من فعلا بی سیم نیست , آیا راه دیگری برای حل این مشکل وجود داره ؟
در ضمن چگونه می توانم سیستم را فارسی کنم ؟
چنانچه نکته دیگری در رابطه با این گوشی باید لحاظ شود لطفا مضایقه نفرمایید.
ممنون
سلام .برای نصب دیکشنری گویا مشکل دارم . یکی از فایل ها که باید به حافظه گوشی انتقال داده بشه ، متاسفانه نمیشه. لطفا راهنمایی کنید.
گوشی من Galaxy Ace GT-S5830
گوشی شما روت شده یا نه؟ اگه روت شده شما راحت میتونید برنامه های خودتون رو نصب کنید.از نرم افزار Panda Pc Suit استفاده کنید.ابتدا Usb Debuggnig را فعال کنید و سپس گوشیو به کامپیوتر وصل کنید.نرم افزار پاندا پی سی سوییت رو از لینک زیر دریافت کنید : (آخرین ورژن)نقل قول:
کد:http://hotfile.com/dl/117665557/c900f5c/91assistant_for_android_v1_7_8_229.exe.html
توجه کنید که بعد از روت شدن گوشیتون میتونید به راحتی از این روش نرم افزارها رو نصب کنید.
چه اروری میده؟ اگه گوشی روت شده باید Mount R/O رو بزنید تا از حالت Read Only خارج شه و به R/W تغییر کنه.گوشی روت شده یا نه؟نقل قول:
راحت ترین راه اینه که برنامه فایل منیجر رو تو یه گوشی دیگه بریزین و با بلونوث به گوشیتون بفرستین از اون به بعد به راحتی میتونید با فایل منیجر برنامه ها رو نصب کنیدنقل قول:
سلام من گوشی x8 دارم.فایل منیجر نداره.چطوری میتونم روش نصب کنم؟
دوستان مشکل نصب نشدن برنامه روی کارت حافظه در گوشی defy mb525 حل شد؟
سلام برای بلوتوث دادن یا گرفتن با گوشی x8 ابتدا طرا ف مقابل باید بلوتوث خود را روشن کند سپس شما با سرچ گردن بلوتوث در مقابل را پیدا کرده سپس کد فعال سازی را داده بعد از آن می توانید به یکدیگر بلوتوث دهید
سلام اقا من چکار کنم نرم افزارهایه جاوا روش نصب بشه.امولاتور و رانتایم هم ریختم بازم نشد.سوال دیگه چطور میشه واسه هر نفر یه زنگ خاص گذاشت
سلام.من رام ٢.٣.۴سيانوژن رو نصب کردم روي ديفاي بدون نرم افزارهاي گوگل. الان نميتونم جيميل رو نصب کنم! يعني بايد همه پکيج گوگل رو نصب کنم تا جيميل داشته باشم? يعني بدون نصب پکيج بي خاصيت نيوز گوگل داشتن جيميل امکان نداره?
Posted by Defy
اگه رام شما ٢.١ هست از برنامه app2sd استفاده کن. اگر هم ٢.٢ به بالا داري که اتوماتيک اين امکان رو خواهي داشت. اگه از برنامه superbox استفاده کني بهت نشون ميده چه برنامه هايي رو ميتوني به sdcard منتقل کني و کدوم رو نه. چون يه سري برنامه ها مثل theme & widget ها بايد روي حافظه گوشي نصب بشه و بعد از انتقال به مموري جواب نميده.نقل قول:
Posted by Defy
سلام من incrisble S دارم.نمی دونم را از این برنامه هایی که با فوت توی میکروفون گوشی کار میکنن کار نمیکنه.نصب میشن. بالا میایند اما هیچ با فوت تغییری ایجاد نمی شود؟
مثلا برنامهSteamy Window v2.3
لینک دانلود:
Download Steamy Window,Steamy Window 2.3 download
;كمك نميتونم گوشيمو روت كنم
سلام اگه گوشيمو آپديت كنم بعد چجوري ميتونم توش فايل انتقال بدم.آخه اگه آپديت كنم روتش ميپره كه .ممنون ميشم اگه كمكم كنيد.گوشيم wildfire ريست كارخونه اي كردم همه چيش پاك شده.حالا نميتونم نرم افزار نصب كنم. نميدونم بايد آپديت كنم يا روت كنم.كمكم كنيد.نميدونم بايد چيكار كنم
نقل قول:سلام دوست عزیز تو گوگل سرچ کنید راه های زیادی برای روت کردن هســت .نقل قول:
اگه شمـا رام کوک شده استفاده کنید که همه فایل های نصبی انتقال داده بشن به مموری خیلی بهتره .
یا مموری رو باید با تنظیمات گوشیت ( ریکاوری ) پارتیشن بندی کنـــی .
موفق باشید!:40: