نمیدونم! این گوشی اگه صفحه کلید نداشت،الان تو لیست انتخاب های من بود!!
Printable View
نمیدونم! این گوشی اگه صفحه کلید نداشت،الان تو لیست انتخاب های من بود!!
مگه چه عیبی داره ؟ برای من که حسن بیده...چون خیلی sms میدم...و برای بازی هیچ مشکلی نداره
خوب بله...در حالت بسه گوشی خیلی خوبی هستش،درضمن امکانات باحالی هم داره....ولی مشکل اینه که من دیگه نمیخوام کیبرد داشته باشم! من کلا اهل زیاد اس ام اس دادن نیستم(با کیبرد!) و از اینش بدم میاد...کلا گوشیه عالیی هستش! خوشحالم که به همین زودی ها معرفی میشه و جدیدا اشناهای ما هم فکر خارج رفتن زده به کلشون و میتونم ازشون بخوام که واسم بگیرن؟!(ماه اینده! شاید گوشی از خارج گرفتم نمیدونم!!هنوز تو مارک و پولی که میخوام بدم و همه چی موندم...فعلا هم موندم ببینم ایکس تن چیکار میکنه!!)نقل قول:
مگه چه عیبی داره ؟ برای من که حسن بیده...چون خیلی sms میدم...و برای بازی هیچ مشکلی نداره
همین کیبورد میلستون باعث فروش فوق العاده ش در سراسر دنیا شده . و خیلی هم کاربرد داره و باعث راحتی کار بخصوص در وب گردی و اس ام اس دادن و چت کردن میشه .نقل قول:
با توجه به ضخامت کم گوشی شما میتون همیشه کشویی رو بسته بزاری :46:
موتو دفی هم تا چند وقت دیگه تو اروپا و اول آلمان فروش میشه و گوش خیلی عالییه . میتونی سفارش بدی برات بیارن
این گوشی الان تو بازاره؟ قیمتش چنده؟
کدوم گوشی ؟ دفی حدود 340 پوند میاد به بازارنقل قول:
کد:http://shop.phonehouse.de/handys/viewDetail.php?iModelId=1007&varSessionID=8bb56e32c96aa8e3d48f3e7bb81cf60b
من تو خود سايت موتورولا قيمت گرفتم 570$ !!! اما فكر كنم مثل همون milestone1 كه تو سايت موتورولا زده 370$ و بعد تو ايران تقريبا 2 برابر ميشه، اين هم قيمتش سر به فلك بذاره......:41::41::41:ولي من ناجور عاشقش شده ام:10:
اما فقط يه نقص بزرگ داره كه يكي از دوستان هم بهش اشاره كردند: صفحه نمايش TFT كه واقعا كنتراست پاييني داره و از جذابيت هاي محيط كاربري و سيستم عامل اين گوشي فوق العاده كم ميكنه.:13:
البته اینم بگم مایلستون 2 100% وقتی بیاد تو بازار زیره 800 نیست و خیالتون تخت اوایلش فقط تو تهران پیدا میشه..کلا دیر گسترش پیدا میکنه موتورولا ... ولی گوشی شاخیه ...اما از الان روش حساب کنین اشتباس چون تا 3 ماه دیگه قیمتش معقولانه نمیشه.
تاریخ پیش فروشش 17 نوامبر اعلام شد.
جالبه فکر میکردم زودتر از دیزایر اچ دی بیاد ولی انگار عقب مونده!
بالاخره امروز اومد!!!!:40:
قیمتش 450 یورو...مفته! میشه 650 تومن اگه از خارج سفارش بدین!
این گوشی یعنی موتورولا...!
خوب معلومه تو ایران زیره 850 گیر نمیاد ..بعد با توجه به این آشفته بازار هیشکی فعلا وارد نمیکنه
650 بیاد که حرف نداره // بالا 850 هزارش با من :31:نقل قول:
نقل قول:پس عاقلانه ترین کار همینه که سفارش بدی از اونور آب...نقل قول:
این گوشی از فلش تو اینترنت پشتیبانی میکنه؟؟؟:41:
این گوشی از فلش توی اینترنت پشتیبانی میکنهنقل قول:
تمام گوشی های 2.2 پشتیبانی میکنن.
موتورولا اولین گوشیهای جهان رو ساخت که فلش رو ساپورت میکردن : دروید 2 / میلستون 2 :8:نقل قول:
اسمارت فون های موتورولا دارای برترین طول عمر باطری
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خوب اینکه برای 3G بود
اگه برای 2G هم پیدا کردید بزارید ممنون میشیم...:11:
همین رو فقط داشت .نقل قول:
قاعدتا" وقتی با 3g بهتر عمل کنه باید تو شبکه 2g هم بهتر جواب بده ؟
Motorola Milestone 2 Lands on Amazon, Begins Shipping November 9th
If you’re one of those people who likes to buy phones online, and don’t mind waiting after your purchase to actually get what you paid for, then perhaps you should head on over to Amazon Germany, where the digital retailer has listed the Motorola Milestone 2 being officially for sale
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
As far as changes go from the Milestone 2 compared to the Droid 2, there isn’t much. You’ll get a slightly different look and feel to the advanced BLUR User Interface, and obviously you won’t be seeing the DROID tag anywhere related to this device. You’ll still get a 1GHz OMAP processor under the hood, and the 5MP camera on the back. You can buy the Milestone 2 for 499,99 Euros right now, and if you do, your device should ship to you by November 9th. If you’re in the region, and you’ve been eagerly anticipating the arrival of the Milestone 2, well here you go.
کد:http://www.amazon.de/Motorola-Milestone-Smartphone-Touch-Display-Megapixel/dp/B004704O2O/ref=sr_1_1?ie=UTF8
البته اینجوریام نیستش...2G در اکثر موارد از 3G پیروی نمیکنه مثال زیاد هست براش...بعد این آمار ها تالک تایم هستش که زیاد کاربردی نیست ولی اون وب بروزینگه خوب بود:46:نقل قول:
---------------------------
دوستان اگه میخواین از اونور سفازش بدین ولی کسی رو اونجا ندارین من یکیو میشناسم که ارزون حساب میکنه البته هنوز باهاش در مورد موتورولا حرف نزدم...PM بدین خواستین:10:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]hاگر آشناست و مطمئن هست یه سوالی بکن ببین با چه قیمتی میتونه به دستمون برسونهنقل قول:
یه ویدئو خیلی جالب از این گوشی قدرتمند:
کد:http://reviews.cnet.co.uk/mobile-phones/motorola-milestone-2-review-50000563/
نمردیم و پشت گوشی رو هم دیدیم!
نقل قول:
دوستمه البته از نزدیک ندیدمش!!:31: تو یه فروم دیگه باهاش آشنا شدم رفته اونور ولی کارش درسته اگه میخوای بهت نشون میدم واسه 100 نفر جنس میفرسته الان هم رسیده دستشون...الان سوال میکنم قیمتو:10:
سلام...چی شد؟؟؟ :دی
هنوز نیومده ایران؟؟؟:13::41:
آقا خیلی عجیبه که این گوشی توی سایت USA موتورولا اصلا نیست اما مثلا Europe Western یا UK که میری هست . من به دوستم گفتم از آمریکا برام 1 دونه بیاره ولی هنوز پیدا نکرده !
این گوشی در انگلیس موجوده و قیمتش هم 380 پونده
همه قیمت های خارج رو دارن
اگه کسی از قیمت ایران خبر دار شد بگه لطفاً
ممنون...
موتورولا droid2 global هم اومد
تنها چند تفاوت با مایلستون2 داره:
Gorilla Glass display نداره
دوربینش فلاش نداره
CPU TI OMAP 3630 1.2 GHz processor داره + 3D graphics accelerator :18::40:
SNS integration (این دیگه چیه؟!)
خروجی تلویزیون
و جالبه بدونید که gsmarena قیمتش رو نسبت به مایلستون2 حدود 40یورو یعنی نزدیک 60000 تومن ارزونتز زده!
---------- Post added at 07:31 PM ---------- Previous post was at 07:30 PM ----------
این هم عکسش:
خیلی از مایلستون2 خوشگلتره!
عزیزم هم LED Flash داره همه صفحه شد خش و ضربه Gorilla Glassنقل قول:
کد:http://www.engadget.com/photos/motorola-droid-2-global-hands-on/#3589615
ببخشید دیگه gsmarena اطلاعات ناقص داده بود:دی
موتورولا Milestone 2 وارد انگلیس می شود ، گوشی موتورولا Milestone 2 یا Droid 2 که دارای سیستم عامل آندروید گوگل است از زمان معرفی در 2008 تا کنون با استقبال خوبی مواجه شده است و پس از T-Mobile G1 گوشی دیگری است که به پلتفورم گوگل مجهز است. موتورولا ویژگی های جدیدی برای این گوشی ارائه داده است و طراحی آن نیز تا حدودی تغییر یافت.
این گوشی در حال حاضر در امریکا موجود است و کاربران انگلیسی نیز به زودی به این گوشی دسترسی پیدا می کنند. این گوشی در انگلیس توسط اپراتور Vodafone بصورت رسمی عرضه می شود و با قرارداد 3 ساله و پرداخت حداقل 30 پوند در اختیار کاربران قرار می گیرد. این گوشی بصورت قفل باز شده نیز با قیمت 379.99 پوند به فروش می رسد.
این گوشی ورودی فلش داره؟!!!!
اگر منظورتون ورودی کارت حافظه هست بله / تا 32 گیگ افزایش پیدا میکنه و 8 گیگ هم حافظه داخلی دارهنقل قول:
هنوز مشخص نيست كي مياد؟
شاید تا یک ماه آینده وارد ایران هم بشه / امیدواریم
گوشي واقعا خوبي ولي وزنش خيلي زياد.
169 گرم
کدوم فروم دیگه مارو هم راهنمائی کن :11: ممنون :31:نقل قول:
راستی دوستان میشه این گوشی رو با htc dersire Z مقایسه کنین ؟ :10:
اگه دقت کنید وزن گوشی های موتورلا نسبت به گوشی های کره ای بیشتره که بدلیل استفاده از فلز به جای پلاستیک در بدنه و قاب گوشی هستنقل قول: