نقل قول:
نوشته شده توسط baradabs
خب جييگر شما داري من كه ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تيكه تيكه از جايي ديگه ميگرفتم
Printable View
نقل قول:
نوشته شده توسط baradabs
خب جييگر شما داري من كه ندارم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تيكه تيكه از جايي ديگه ميگرفتم
دوست عزيز فارسي تايپ كن تا جوابت داده بشه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط iranicracker
بعد از کلی تحقیق در مورد اینکه کدام زبان از زبان های برنامه نویسی Microsoft Visual Studio 2005 را انتخاب کنم و
به صورت کامل کار را با آن شرو کنم بالاخره زبان C#.net را انتخاب کردم و تصمیم دارم فقط روی همین زبان مانور بدم.
.::البته لازم به ذکر است که من دانشجوی رشته کامپیوتر هستم و قبلا یه مقدار C کار کردم البته در حدد معمولی::.
البته يكم Sql .Accsses هم می دونم چون قبلا وبی کار کردم .
از شما بروبچ پا کار C#.net می خوام که یه کتاب که از ابتدا برای اینکه پایم قویتر بشه در مورد آموزش C#.net به من
معرفی کنید.البته من هم میخوام WindowsAppliction کار کنم و هم WebAppliction .
پس یه کتاب به من معرفی کنید که در هر دو مورد نیازم رو جواب بده و تمرین و مثال هم زیاد داشته باشه.
البته وكمن جان اگر مطالب اين فروم منو راه ميندازه بگو تا فعلا با اين فروم جلو برم و كتابي نگيرم.
با تشکر .::Saeid.Online::.
آره عزيز چرا رات نندازه [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته وكمن جان اگر مطالب اين فروم منو راه ميندازه بگو تا فعلا با اين فروم جلو برم و كتابي نگيرم.
از همين جا ادامه بده موفق ميشي [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Mmmmmmmmmmmmaaaaaaaaaaaaaaaaaa
آقا واقعا عالی...
سلام و خسته نباشيد
من يه سوال خفن دارم ،2005 #C با ورژن هاي قبلي اين برنامه چه تفاوتهايي دارند :sad:
دوست عزيز بيشتر تفاوتشون اضافه شدن كامپوننتهاي مربوط به شبكه و ديتابيس هستش نسبت يه ورژن 2003 .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Manager_66
در ضمن وقتي asp.net رو با سي شارپ كار ميكني مثل هلو ممونه ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
خیلی مهم
يه نفر به من بگه چه طوري مي تونم محتويات يه panel را پرینت کنم؟ لطفا کامل توضیح بدین.
خسته نباشي!
دستت درد نكنه ولي اگر ميشه همين نوشته ها منتقل كن به pdf .
اگر اينكار رو بكني خيلي كار بزرگي كردي ممنون!
===================
واآيا كردي و من نمي دونم مي شه لينكش رو بذاري؟
---===---
واقعا دستت درد نكنه!
نقل قول:
نوشته شده توسط uni.tux
دوست عزیز
اگه یه نگاه به پست های قبلی می کردی لینک رو گذاشته بودم
این هم یک بار دیگه!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
جان من عاشق #C ام
اگه كمك خواستين من هستم البته بهتره كمي سطح كلاس رو بالا ببريم
نظرت چيه؟ :evil:
سطح كلاست رو ببر روي low و بروبچ رو راه بنداز .... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Last Killer
به هر حال ما هستیم در هر سطحی
ولی باید با هم هماهنگ تر بشیم :evil:
نظرت چیه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بچه ها من حوصله نداشتم ببینم آقا نوید چی بهتون گفته بس اگه تکراری می گم ببخشید
CODE sNIPPET:
BARAYE INKE MAJBOOR NASHIN HAR BAR AMALIYAT NEVESHATN IF ,FOR,FOREACH ro har bar bezanin in mekanizm ro tarahi kardan
ba in kar ghalebe koli bazi az dastoor haye por karbord ro berahati miyarid
baraye in kar az kilid haye zir estefade konid
ctrl + K + x
hala yeki sho bezanid
chi mibinid
in kar sorate barname nevisi ro kheyli mibare bala
felan
هستم خدمتتون [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .... واسه هماهنگی فکری داری پی ام بده ... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط Last Killer
inheritence يك مقوله خيلي جالب برنامه نويسي شي گراست
شما مي تواند از 1 كلاس و x اينترفيس ارث ببريد
البته از همه كلاس ها نميشه ارث برد به اين كلاس ها sealed گفته مي شود
شما هم مي تواند كلاس هاي خود را سيلد كنيد
در ظمن متد ها و... كه private باشند به ارث بر نميرسند
نحوه ارث بري :
:evil: :evil: :evil:کد:class Last Killer : Class x , interface y,interface z,...
سلام دوستان
من لينك چند تا كتاب درباره آموزش سي شارپ رو ميخواستم اما لينكهايي كه گير آوردم همه خرابن. اگه ممكنه هر كدوم رو كه سراغ دارين برام بذارين. ممنون
c#
sams
Microsoft Visual C# .NET Step by Step--Version 2003
O'reilly - Learning C#:
C Sharp reference:
Prentice hall: c# how to program
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] nd.Edition.Dec.2005.eBook-BBL.rar.html
البته يكي شو همين الان پيدا كردم. واقعا كتابهاي خوبي هستند:نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
محمد جان مرسي واقعا عالي بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
سلام
تو دو تا آدرس زير علاوه بر اون كتاب ها مي توني كتاب هاي زياد ديگه اي هم پيدا كني.
اگه نتونستي دانلودشون كني بگو من دانلود مي كنم و يه جاي ديگه برات آپلود مي كنم.
دستت درد نکنه عالی بود. ولی لینک اول برام کار نکرد. رپیدها رو هم بیشتر از دو تا نگذاشت بگیرم. اکثر لینکهاش به رپید بود.نقل قول:
نوشته شده توسط mohsennowruzi
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط aminp30
لینک اول مربوط به سایت [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که خودت می تونی بری تو سایت و #C رو سرچ کنی همون لینک رو هم من الآن چک کردم کار می کرد. حسنی که این سایت داره اینه که لینک هاش مال خود سایت هست و مال rapidshare و یا ... نیست البته هم زمان فقط 2 تا کتاب رو می تونی بزاری برای دانلود و در ضمن اگه عضو سایت نباشی هر روز فقط 7 تا کتاب می تونی دانلود کنی ولی اگه عضو بشی روزی 20 تا کتاب می تونی دانلود کنی در ضمن بانک کتاب هاش هم به مرور زمان به روز رسانی می شه
لینک دوم هم مربوط به [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] هست که بیشتر بچه ها می شناسنش. لیست تقریبا کاملی از کتاب ها رو در بر می گیره ولی متاسفانه اکثر کتاب هاش روی rapidshare و مگا آپلود هستند.
اگه کتاب خاصی مد نظرت باشه می تونی یه جا برات آپلود کنم و لینک مستقیم بزارم.
در صورتی هم که بچه ها تمایل داشتن باشن تمام کتاب های #C رو با توضیح و لینک مستقیم برای دانلود براتون می زارم
دستت درد نكنه اگه لطف كني اين كتاب رو برام بذاري بازم ممنون:نقل قول:
Prentice hall: c# how to program
سلام حجمش یکم زیاد هست (16.3 مگ) امشب امکان آپلودش برام نیست فردا یا پس فردا تو دانشگاه برات آپلود می کنم. فعلا این لینک غیر مستقیم رو داشته باش:نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
C# How to Program
Publisher Prentice Hall
Author(s) Harvey M. Deitel, Paul J. Dietel, Jeffrey A. Listfield, Tem R. Nieto, Cheryl H. Yaeger, Marina Zlatkina
ISBN 0130622214
Release Date 14 December, 2001
Page 1568
Category C#
Developed expressly for Microsoft's .NET platform, the C# programming language is the next phase in the evolution of C and C++. This text describes how to use C# as a general-purpose programming language as well as how to develop a variety of applications. Coverage includes, for example, object-oriented programming, transforming XML documents, multithreading, COM integration, and the Unicode standard. The CD-ROM contains source-code examples
لینک اول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
لینک دوم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
متاسفانه اول ترم چون همه دارند از اینترنت استفاده می کنند اینترنت داشگاه هم چنگی به دل نمی زنه!
بنابراین من مطالب کتاب را قسمت به قسمت آپلود می کنم تا هم راحت آپلود بشه و هم راحت دانلود بشه
فعلا مقدمه فهرست و 5 فصل اول رو داشته باشید
لینک از سایت eggdisk (لینک مستقیم)
لینک از سایت پرشین گیگ
بله ما هم با همين مشكل روبرو هستيم ولي به هرحال بازم ممنوننقل قول:
سلام بیشتر قسمت ها رو آپلود کردم بقیه را هم دارم آپلود می کنم از آدرس های زیر استفاده کنید:نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
چون پرشین گیگ ممکنه خطای پهنای باند بده روی یه سایت دیگه هم آپلود کردم فکر می کنم سرعتش هم از پرشین گیگ بالاتر باشه
لینک از سایت eggdisk (لینک مستقیم)
لینک از سایت پرشین گیگ
سلام
بالاخره تموم شده همه فایل ها آپلود شدند. :biggrin:
ممنون آقا محسن خسته نباشينقل قول:
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
برای اون هایی که اینترنت پر سرعت دارند دوباره آپلود کردم در قالب دو قسمت فایل rar یکی 7 مگ و یکی 8 مگ
از آدرس زیر می تونید دانلودشون کنید
در ضمن اگه کتاب دیگه ای هم خواستید بگید تا بزارم
دوستان شرمنده يه سال داشتم
من تازه مي خام سي شاپ ياد بگيرم مي خاستم بدونم يه برنامه معموليش فايل هايه اضافي مي خاد باهاش باشه واسه اجرا يا نه؟
نه عزيز واسه يه برنامه ساده فايل هاي اضافي نميخواد ...نقل قول:
نوشته شده توسط vorojax
وقتي انشالله افتادي رو كار اونقته كه ... آره ....
دوست عزیز ممنون
فقط یه 2 سوال دیگه
بعد اگه راه افتادم برنامه ها که حجمش زیاد نمیشه؟
و اینکه وی بی نت بهتره یا سی شاپ؟
و ایا از اکتیواس ها یه وی بی معمولی میشه تو دات نت استفاده کرد؟
دوستان سلام مجدد
كسي CD كتاب "آموزش گام به گام C# .NET يا همون Microsoft visual c# .NET step by step" به نويسندگي John Sharp رو نداره كه لينكشو برامون بذاره؟
ممنونم.
نقل قول:
نوشته شده توسط محمد امين
سلام.
من CD رو دارم. حجم تمريناتش حدود 17MB هست.
اگه زياد عجله نداريد تا شنبه صبر كنيد.در ضمن mail تون رو برام بذاريد تا براتون بفرستم.
ممنون.
ممنون someone جان لطف ميكنين شنبه هم خوبه. email من:نقل قول:
نوشته شده توسط someone
[edited]
دوستان جديد ترين pdf واسه آموزش سي شارپ كدومه ؟
سلامنقل قول:
نوشته شده توسط WooKMaN
جدیدترین کتاب رو نمی دونم ولی این لیست برخی از کتابهای سال 2006 هست
C# Bibleلینک دانلود: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Blending the object-oriented power of C++ with the simplicity of Visual Basic, C# is the ideal language for building sophisticated .NET components and applications. This all-in-one guide by a team of .NET programming pros delivers everything you need to get up and running with C# – a complete tour of the language and practical guidance on developing a variety of .NET solutions. Take the language tour and get the scoop on C# basics and object-oriented techniques as well as on advanced topics such as delegates and versioning. Then turn to the solutions section for all the examples and source code you need to jumpstart a C# project, whether it’s a Windows Form or an ASP.NET application.
لینک توضیحات بیشتر : [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Essential C# 2.0 is a clear, concise guide to C#—including the features new to C# 2.0. The book clearly presents material for beginners and experts and provides contrasts and comparisons between C# and other languages. The C# language is covered comprehensively and each important construct is illustrated with succinct code examples. Complete code examples are available online. Mark Michaelis has organized the material for quick access. Graphical “mind maps” at the beginning of each chapter show what material is covered and how each topic relates to the whole.
لینک توضیحات بیشتر [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
Get hands-on, expert guidance for developing with Visual C# 2005.
Get the essential, straightforward information you need to master the core capabilities of Visual C# 2005. Both new and experienced developers get expert guidance, hands-on programming instruction, and practical examples to help advance their proficiency in developing applications for Microsoft Windows and the Web.
كتاب آموزش سي شارپ 2005 نوشته سيد محمد هاشميان
951 صفحه شامل 22 فصل و 4 ضميمه
واقعا منيع كاملي هست
تا شب سعي مي كنم فهرستش رو براتون بزارم
اين هم لينك دانلود
حجمش هم زياد نيست! 12 مگ ناقابل!