بله! با کابل اچ دی ام آی و یا کابل مانیتور می شه!!نقل قول:
اما چه فایده!! چون که این دستگاه های کوچولو رزولوشنش برای مانیتور قابل قبوله نه برای ال سی دی
Printable View
بله! با کابل اچ دی ام آی و یا کابل مانیتور می شه!!نقل قول:
اما چه فایده!! چون که این دستگاه های کوچولو رزولوشنش برای مانیتور قابل قبوله نه برای ال سی دی
سلام. من یه گیرنده دیجیتال میکروفایر USB خریدم و لی بعد از نصب و سرچ کردن هیچ کانالی رو پیدا نمی کنه
به آنتن هوایی هم وصل کردم ولی باز هم نتیجه نداد.
حتی با یه پلیر دیگه هم امتحان کردم باز هم نشد.
اشکال از چی می تونه باشه؟
ممنون می شم اگر راهنمایی کنید.
دوستانن من هر برنامه ای نصب می کنم موقع کانال یابی هنگ می کنه
چی کار کنم؟
ممنون
ببین فیش خروجی لق نشده؟؟؟با دم باریک تنگش کن !!نقل قول:
راستی شهر شما سرویس دیجیتال داره؟؟؟؟:31::31:
Blaze video رو امتحان کننقل قول:
همین blaze رو نصب کردم
10 بار هنگ می گنه تا یک بار پخش کنه
رو 2 تا سیستم هم امتحان کردم
یه برنامه هست که هم مشکل رم ایجاد نمیکنه وهم امکاناتش فوق العاده هست.
اسم برنامه: Speed tv player
اگه مشکلتونو حل کرد واسه روح پدرم دعا کنین
خدا رفتگان شمارو بیامرزه
لینک دانلودش هم آدرس زیره:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
وقت بخير
دوستان من يدونه مارك dell خريدم ولي هركاري ميكنم اصلا درايوشو نميشناسه. هرچي هم به پشتيباني زنگ ميزنم جواب نميدند. از اين [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] خريدم . دوستان اگه درايوشو دارند يا كسي همين ماركو داره يك راهنمايي بابت نصب خود درايوش رو بهم بگه.
دوستان كمكم ميكنيد؟
مدلش فكر ميكنم اين هست ----t tv stick t1005
كسي از دوستان نميتواند مشكل من را حل كند؟
مشکل صدای رادیوهای دیجیتالی در برنامه windows media cente
: با سلام
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من از مدیا سنتر ویندوز 7 استفاده میکنم
روی کانالهای تلویزیون صدا دارم. کیفیت هم خوبه.
رادیوها رو پیدا میکنه ولی صدا ندارن.
میدونید کجا رو باید تنظیم کنم.
تا صدای رادیوهای دیجیتالی رو روی مدیا سنتر ویندوز 7 داشته باشم.
ممنون میشم.
دقیقا مشکل من هم همینه. زیاد گشتم چیزی واسه شناسوندن درایورش پیدا نکردمنقل قول:
سلام به همه دوستان من یک usb tv مدل product xp-D440 خریدم 37 کانال رایو و تلوزیون پیدا می کنه انتنش کامله یه مشکل عجیب داره اینکه تصویرش شبیه وقتیه که شبکه 3 موقع پخش فوتبال قطع میشد واقعا نمیدونم مشکل چیه هر چی درایور و کدک بود امتحان کردم با بیشتر برنامه ها از جمله progdvb و BlazeVideo هم امتحان کردم امادرست نمیشه که نمیشه واقعا اگر کسی میدونه خواهشن بگه دعاش می کنم .
من یه کارت تی وی usb مارک dell خریدم اما درایورش نصب نمیشه
ویندوزم سون 64 بیتیه، کسی می تونه کمک کنه؟
سلام من یه کارت --- kworld s100دارم که وقتی سیستم رو از حالت sleep بالا میارم کارت کار نمیکنه و باید restart کنم تا کار کنه در مورد سایر نرم افزار های مرتبط با کارت هم کار نمیکنن (مثلا اسکای نت یا فلش ست)
ممنون میشم راهنمایی بفرمایید:n16:
سلام مرسی از سایت خیلی خوبتون .من یه کارت تی وی همون یو اس بی تلوزیون دیجیتالmodel:----t hd d440میخوام نصب کنم سیستم فقط سخت افزار جدید رو پیدا میکنه و درایور نصب نمیشه کسی میتونه کمک کنه .مرسی
سلام.دوستان ؛ بنده یک دستگاه ديجيتال کامپیوتر mini ----t خریدم و برای اولین بار درایورش نصب شد ولی بعد از حدود دو هفته دیگه درایورش مشکل پیدا کرده و برنامه اجرا نمیشه و قطعه سخت افزاری را نمیشناسه و هر چی دوباره نصب میکنم جواب نمیده.برنامه های دیگری هم برای نصب مجدد این قطعه سخت افزاری گرفتم ولی نصب نشد.روی رایانه دیگر جواب میده. برنامش IT9130BDA .ممنون میشم راهنمایی بفرمایید.تشکر
سلام
خسته نباشین
من با برنامه windows media center کانال ها رو که اسکن میکنم همشونو پیدا میکنه اما وفتی به قسمت live tv میرم هیچی پخش نمیکنه و مینویسه no tuner available to satisfy te current request
اگه میشه راهنمایی کنین
وای چه سرعتی در پاسخگویی کاربرا دارین واقعا افرین خخخخخخخ
??????????
??????????????????????????بسته شده ؟
دوستان سلام
من یه گیرنده دیجیتال usb ایکس ویژن 3100 دارم و با تمامی برنامه ها از جمله TotalMedia 3.5 و BlazeVideo HDTV کانالها رو پیدا میکنه حدود 70 کانال ولی تصویری نشون نمیده و صدا به صورت تکه تکه شنیده میشه با اینکه کل آنتن پر میشه ضمن اینکه از آنتن سقفی استفاده میکنم مشکل از کجاست نرم افزارجانبی باید نصب کنم ؟ با DVBViewer هم که دوستان میگن بهتره هم بین 95 تا 100 سیگنال متغییره ولی هیچ صدا یا تصویری ندارم.
یعنی کسی سر درنمیاره ؟نقل قول:
ببخشید من یه کپچر تی وی کارت avid usb tv box دارم که سی دی نصبش را گم کردم هرچی میچرخم هم پیدا نمیکنم
سایتتون رو یکی بهم معرفی کرد
میشه شما برنامه ی نصبش رو برام پیدا کنید؟:n28:
اه چرا درایور usb porsche
پیدا نمی کنم
سلام
من هم cd نصب usb porsche رو گم کردم کسی داره؟
مدل یو اس بی رو بنویسنقل قول:
سلام.دوستان من یه مشکل بزرگ دارم یکی کمکم کنه.
من تلویزیونمون سر خود دیجیتال داره.خوب میگیره.فقط وقتی کامپیوترو که نزدیکش هست روشن میکنم کلا سیگنال قطع میشه و هیچی نشون نمیده.حتی نمیتونم گیرنده دیجیتال کامپیوترو وصل کنم.چون با اونم نشون نمیده به خاطر کامپیوتر.مشکل چیه.چرا تا سیستم روشن میشه سیگنال قطع میشه؟؟؟؟خواهش میکنم یکی کمکم کنه.
من یه یو اس بی دی وی بی pin avid دارم که درایورش رو برای ویندوز سون می خوام