سلام کسی می دونه من جزواتی را می خواهم که تو کنکور ازاد تهران قبول بشم تو را خدا راهنماییم کنید ؟
Printable View
سلام کسی می دونه من جزواتی را می خواهم که تو کنکور ازاد تهران قبول بشم تو را خدا راهنماییم کنید ؟
این مهندس احمدی کلاه برداری بیش نیس!!!
الکی رو سی دیش نوشته با تکنیک های فوق حرفه ای برای تست ولی وقتی دیدم عین معلم سر کلاس درس میده!!!
حیف اون پولی که به خاطر سی دی های چرت و پرت این دادم..گولش رو نخورین برین خودتون درس بخونییییییییین:20:
سلام بچه ها
مي خواستم يك كمي در مورد اين بلانسبت استاد ، احمدي با شما صحبت كنم فكر كنكم گرفتيد مي خوام چي بگم!!
در صفحه 4 همين قسمت از سايت كه در مورد استاد احمدي ايجاد شده ( آنقدر تحت الشعاع اين سي دي ها و تبليغات و حرف هاي كه درموردش گفته مي شد قرار گرفته بودم كه) در خواست كمك نوشتم . حالا اين متن رو كامل بخون بعدا برو صفحه 4 !! پاسخي كه به من داده شد در اين سايت به من روحيه داد. بچه ها اين قدر گول اين سي دي ها و جزوات و ... كه موسسات يا عده شياد تشكيل و تبليغ مي كنند را نخوريد چون فقط پول رو مي شناسند شايد ان رو بار ها شنيده باشيد اما بدونيد هدف اين شياد ها نه اينكه بيان دلشون واسه كنكوري ها سوخته باشه و يه مشت بلانسبت شما آشغال رو بسازند و بگن كه اين ها بهترين و نزديكترين مبحث هاي درسي براي بالا زدن سوالات كنكور است
نه خير هم اصلا اين طور نيست.
من خودم يكي از خصوصياتم اينه كه آدم سمجي هستم كه تا به جواب اصلي نرسم دست بردار نيستم كه اينبار روي تحقيق بر روي اين احمدي و بحث هاي با عنوان هايي داغ و تحرك برانگيز بود كليك كردم .
شايد شما هم زياد مثل من در اينترنت به دنبال اين احمدي گشته باشي شايد هم نه ولي در اصل اينرو مي خوام به شما بگم كه اين احمدي يك شياد هستش آره درسته شياد!!!!
نمي خوام توي اين قسمت نظر در مورد حرف هاي تكراري كه ساير دوستان نوشتن كه سي دي ها اينجور بوده اونجور بوده بگم بلكه مي خوام از زبان يكي از كساني كه با اين احمدي در آموزش يكي از مباحث درسي در سي دي كار مي كرده به شما بگم
اسم ايشون X هستش (فكر كنم حالا كه گفتم X ديگه حرفمو باور نكنيد باور كنيد خودم دوست ندارم اسمشو بيارم)
ايشون نتيجه كل صحبت با اون اين بود كه خريد سي دي هاي اين احمدي يعني از دست دادن پول خود چون سي دي هايي كه اين احمدي داره 2/3 آن مزخرف هستش و فقط 1/3 اون به درد مي خوره حالا شما فكر كنيد كه اين 1/3 كدومشونه ؟
بينيد و قتي خودم اين حرف رو شنيدم باورم نمي شد و فكر اين احمدي رو از سرم بيرون كردم و به شما هم توصيه مي كنم كه اينقدر وقت طلايي خود را براي شناخت اين سي دي هاي احمدي از دست نده چون بيهوده هستش .
يه مقدار منطقي فكر كن . اصلا تو كه مي خواهي براي كنكور بخوني هدف هم داري !!!!!!!!!!!!!! هدف خيلي چيز مهميه به نظر من تا هدفتو از درس خوندن مشخص نكردي پاي كتاب نرو، آره خيلي مهمه . اينقدر تنبل نباشيد و دنبال چيز هاي آماده نباشيد چون فرقي براي شما نداره چه باشه يا نباشه آخرش كه بايد بخوني چه سي دي باشه چه نباشه آخرش كه بايد روي سي دي ها بخوني كه .
اميدوارم كه اين مطلب از ديد شما چرت و پرت نبوده باشه و تونسته باشم برايتان كاري كنم برايتان آرزوي موفقيت دارم. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
_***** راستي صفحه 4 يادت نره*****_
من هیچ آشنایی با این آقا ندارم ولی اگه واقعا کلاهبرداه چرا تو رادیو فرهنگ برنامه داره؟نقل قول:
چون مایه تیله داره!!!!!!!!!!!!!!شما زنگ بزن رادیو فرهنگ بگو من میخوام وقت رادیو تو 2ساعت بخرم.فلان مدرکم دارم فلانم هستم.حیه دیگه.مثلا الان گزینه 2 پول داده شبکه3 داره برنامه گزینه جوان و میفرسته روی انتننقل قول:
نقل قول:
خب چون سبک سوالات ازاد کمی متفاوت هست باید دانشگاه ازاد ها رو تستهاش رو بزنید.گاج هم ازاد راه داره مخصوص ازاد ولی من تا حالا برسیش نکردم....
ازاد در عین سادگی برخی سئالاتش تستهای خوبی هم داره ...
////////////
سلام.
متاسفانه خانم من هم گول حرفای این آقا توی رادیو فرهنگ رو خورد.
95 هزارتومان بی زبون که با خون دل کارمندی در آوردم ریخت به حسابش. فقط واسه ادبیات و زبان انگلیسی. چند تا دی وی دی توش بود که آقا یکم آموزش میده باقیشو ژست میاد و از خودشو اطرافیانش پز میده. یه کتاب 8 هزارتومانی هم خریده گذاشته جزو بسته ارسالی تا کوچیک به نظر نیاد. واقعا شارلاتانه. خدا ازش نگذره
تازه بسته رو هم زورش اومده پست پیشتاز کنه. داده به اتوبوس کرایه ش رو هم نداد که ما بدیم. پدر سوخته
این مشاور آقای پوردستمالچی رو بیشتر قبول دارین یا احمدی؟
راستی احمدی جزوه ادبیات هم داره؟
من امسال خودم بالای1.5-2میلیون پول دادم واکثر سی دی های ایشون رو تهیه کردم وحتی با استاد احمدی از نزدیکه صحبت کردم
چندتا مسئله وجود داره---------تو این موسسه همه ادعای مشاور بودن دارند حتی کسی که قبلا ابدارچی ویا پیک بوده الان مشاور شده
یه موسسه خونوادگی ودوستانه که هر کسی که بخواد استخدام بشه یا باید رتبه خوبی داشته باشه یا با استاد احمدی اشنا ودوست باشه
اگه مشاوره میخواید فقط فقط از خود استاد احمدی بگیرید ولاغیر مفت نمی ارزه پیداکردن استاد هم خیلی سخته من از اول مهر دنبالش بودم تا فروردین تونستم
اکثر معملمان این موسسه سیاه لشکرند فقط تو این موسسه استاد فیزیک یعنی استاد امیر مسعودی بغیه بدرد نمیخورن
کنکور ما که به فنا رفت امسال ولی به خدا قسم همش چرته حتی تکنیک های مسعودی
من خودم امسال تو اردوهای خرداد شرکت کردم خیلی حالم بد شد اولش که رفتیم گفته بودند محل خواب هتل استقلاله بعد دیدیم باید تو خوابگاه اموزش پرورش بخوابیم بعدشم که نه تخت وایتبر بود و نه مازیک خلاصه پدرمو درور چندتا از بچه هارو هم اساسی کتک زد یکیشونم رفت کردستان با پدر وبرادرش برگشت وبا استاد دعواش شد استائ هم نوچه هاش رو انداخت به جون بابا بیچاره پلیس اومد بردش کلانتری با کلی التماس وپول اضافی به خوانواده ازاد شد تو این اردو 3-4تارو اساسی زد این اقا شما ها هیچ کدوم چیزی نمیدونید من از نزدیک دیدم
رتبه های برتری هم که ایشان پزشو میده یا اکثرا قبلا خودشون عالی بودند ویا اصلا شاگردش نبودند
سیاوش مهران که تو مشهده معلم هاش ومشاورش اکثرا مشهدا واین هم مثل موسسات دیگه دروغی بیش نیست من با یکی از اینها که الان به عنوان دبیر درس میده درمیون گذاشتم اون گفت قبل از این که با استاد اشناشم من خودم مدال نقره ریاضی رو داشتم وبعدا با استاد اشنا شدم
به نظرتون همچین فردی نباید رتبه 2رقمی بشه اگه اون نشه پس باید من بشم
اگه سوالی درمورد این ادم کلاهبردار دارید بپرسید درخدمتم
من درمورد این اقا به رادیو فرهنگ هم هزاران بار پیغام دادم ایمیل زدم ولی هیچی انگار همه کلشو کردن زیر برف ونمیخوان به حرف ماگوش بدن
سلام میگم تو فقط از استاد احمدی سیدی گرفتی...از استادایی که میومدن و تو برنامه صحبت میکردن و شماره میدادن چیزی نخریدی؟؟؟؟؟مثلا امیر مسعودی استاد فیزیک:3:نقل قول:
بچه ها خدا خیرتون بده که منو بیدار کردین. یه چیزی به من می گفت که این یارو کلاه برداره. آخه حرف زدنش تو رادیو عین کاسبا می مونه نه استادا. اما با این حال گولشو خورده بودم و می خواستم امروز 500 هزار تومن بریزم که برام سری اول سی دی ها رو بفرسته. خوب شد اینجا رو دیدم. ممنون که نجاتم دادین
واقعا آدم لذت میبره که اینقدر زود جواب میدید!!!!!!!! موقع انتقاد از کسی که میرسه همه هستن ولی در بقیه موارد......:41:
بابا كلا سي دي رو بي خيال شو!يه نوع ترفند خارج از محدوده كنكور يادت ميده شيرين كاريه ديگه نمي دونم چطور ميتونه با اين خزعبلات فريب بده!اگر به اونا اميد ببندي شكست كنكوري ميخوري!همه ميدونيم اگر خوب بخوني ملتفت بشي و تست بزني و در تمرين و تكرار استمرار داشته باشي و موقع كنكور تمام هوش و حواست سرجاش باشه!ميتوني نتيجه بگيري خيلي عوامل دخيله ماشين كه نيستيم! با يك ريسك ميتوني 90 درصد بياري ترس علت ميشه كه 20 درصد هم نشي!ولي اگر اينا كه سي دي رو ميفروشن زحمت كنكور دادن جاي شما رو هم بكشن بعدش جواب گوي عدم نتيجه گيري هم باشن واقعا عاليه هر چقدر ميخوان بازم كمه بازم كمه:42::44::31:هان!
سلام,من کنکور امسالم رو از dvdهای امیر امسعودی و دکتر دادگستری استفاده کردم.خداییش فوق العاده بود......
به جرات میگم فیزیک و زیست حداقل 70% زدم....
دوستان عزیز قرار نیست که اونا به شما امپول بزنن هم تکنیک مهم هست هم درست استفاده کردن واز همه مهمتر تلاش خودت اگر خودت تلاش نکنی به اون چیزی که میخوای نمیرسی...:27:
این که دلیل نمیشه من خودم همراه100 تو اردو های این کلاش شرکت کردیم اخرش چی شد ناامیدشدیم رفت
پول بیزبونو ریختیم تو حساب این مرتیکه
بله هر معلمی که درس میده بعضی ها میفهمند بعضی ها هم نه خوب این عادیه اما اینکه تو یه جمع130نفره که همشون معترض بودند رو چی میگی یه جوری باماها برخورد کردند تو این اردو که خیلی ببخشید ها ولی میخوام برم تا میخوره بزنمش
شایدم این کارو کردم
امکان داره مثلا شما بری یه گوشی چینی بخری خوب ازاب دربیاد این دلیل نمیشه که برای بقیه هم مثل توباشه اکثر اونایی که میگن استاد عالیه فقط خودشونو میبینن
نظر با اکثریته اگه خدا وکیلی یه نفر تو جمع بین ماها بود که راضی باشه من این حرفارو نمیزدم
یه کسی که درس دادنش عین لاتاس رو چه به معلم
سحر خانوم تبریک میگم شما برو پیش استاد احمدی حتما شمارو به عنوان مشاور قبول میکنه
من خودم شنیدم کسی که فقط دستور میده وسرگروه اون مشاوراس ماهی3-4میلیون حقوقشه
حق التدریس استاد مسعودی برای چا پ این سی دی ها600میلیونه یه استاد600 میلیون میگیره پس ببین خود استاد احمدی بدون تردیدی حقوق سالیانش چند میلیارده
برا ارشد مدیریت مشاور خوب میشناسید ؟
مهندس یگانه خوبه ؟
ممنون
دوستان حتي اگر شما فايل صوتي مصاحبه راديو فرهنگ(احمدي)با سياوش مهران رو گوش داده باشيد نکته قابل توجه براي من اين بود که خود سياوش مهران ميگه من توي درس شيمي در سطح المپياد بودم يعني توي المپياد شرکت ميکرده!!
مطمئنا همه شما مي دونيد که کسي که مخ المپيادب داره ديگه کنکور مثل آب خوردنه ! بعد هم اون وقت اين احمدي توي مصاحبه مدام ميخواد تاکيد کنه که اين سياوش مهران با سي دي هاي مزخرف شيمي يزداني رتبه يک کنکور شده!!!!!!!!!!!
من مهردادم از شمال بصورت اتفاقی از رادیو فرهنگ صدای استاد احمدی را شنیدم و پس از دریافت آدرس بصورت حضوری اومدم تهران و با ایشان ملاقات کردم...واقعا متاسفم از افرادی که به ایشون این حرفای نامربوطا میچسبونن...ایشون جزو یکی از نخبگان ایرانه که تو زمینه کنکور فعالیت میکنه و با هزینه یک صدم شهریه دانشگاه آزاد ایران کاری میکنه که دانش آموز ا بتونن خیلی راحت دانشگاه ملی قبول بشن و رویایی خودشونا به واقعیت بدل کنن...ایشون رتبه های زیادی تحویل ایران داده ...نمونه ی کوچیکش آقای سیاوش مهرانه از مشهد..دوما رادیویی دولتی مثل فرهنگ...سلامت و جوان ..به نظر آقایونی که فقط بلدن تهمت بزنن بدون هیچ گونه تحقیقی میتونه اجازه بده شخصی مثل استاد احمدی بدون استعلام مدرک و سند بیاد و با تمام ایرانی ها صحبت کنه؟؟؟؟؟اینجا ایرانه جایی که بیشتر ما وقتی خودمونا پائین تر از همه می بینیم با کشیدن بالاتر ها با تهمت و افترا سعی میکنیم خودمونا گنده کنیم..این ادرس موسهه استاد احمدیه هرکی شک داره میتونه بره خودش از نزدیک ببینه و بعد قضاوت کنه....تهران میدان انقلاب خیابان 12 فرودین پلاک 209....استاد احمدی باعث شد من با انگیزه درس بخونم و برای اولین بار به آرزوی 18 سالم برسم....خدا حفظش کنه...و دشمنان بد خواهشا لعنت کنه.
ببخشید محصولاتی که مهندس امیر مسعودی بیرون داده به نظر شما خوبه چون من میخام بگیرم لطفا راهنمایی کنین با اون احمدی هم کاری ندارم من فقط میگم آیا محصولات امیر مسعودی خوبه؟؟؟؟
یاشما از اون مشاورای درپیت استادی که الکی تونت به طرفدای ازش میان هستی یا اصلا نمیفهمی چی میگینقل قول:
من خودم با استاد صحبت کردم بیش از20 بار رفتم پیشش تمام نواراشو گرفتم به اردو هاش هم رفتم شما چی 4تا تکنین شنیدی بیا من خودم برات رمز بسازم تو ادبیات فکر میکنی احمدی کیه کلاهبردارا دیدن چرا اینکارابکنیم میریم مشاور میشیم هم درامدش خوبه هم کلی کلاس داره سر همه مردم رو شیره میمالونیم هیچکسی هم نمیتونه جلومونو بگیره
از این به بعد هرکی بیکار بشه میره مشاور کنکور میشه دیگه
مرتیکه میگه بیا پیش خودم ناگفته های تکنیک ها رو بگم رفتم پیشش همونارو دوباره بهم گفته تازه کلی هم منت سرم گذاشته
شما که انقدر طرفداریشو میکنی برو بهش بگو اگه زیاد چرت پرت یا بقول خودش چرت وپلا بگه بیچارش میکنم
مدرکم دارم از تمام قضایا ودعواها فیلم گرفتیم ومیتونیم بریم تمامک بچه های اردو جمع کنیم وحالشو بگیریم
میگه من مشاوره رایگان میدم اخه .... مشاوره دادنتم دیدیم که
مشاوره دادنش اینجوریه که میگه معدلت چنده چه درسی قوی وچه درسی ضعیف خب برو سی دی ها رو نگاه کن حالشو ببر اینم شد مشاوره آخه
از من میشنوید به خودتون ومعلماتون اعتماد کنید به خدا بهتر از این مشاوراس
من خودم زبان کنکورو درس میدم اگه کسی خواست بگه.با یه روش جدید درس میدم روشی که خودم باهاش توو کنکور 83 و 84 زبانو 89 زدم.هیچ نیازیم به کلاس زبان ندارید،من هیچوقت پامو توو هیچ کلاس زبانی نذاشتم.هدف اصلیمم درآمدزایی نیست دوس دارم این روشیو که بلدم به بقیه یاد بدم تا انقد پول و وقتشونو برای کلاس زبان هدر ندن.
تنها کسی که زندگی تون رو تغییر جهت میده ««« خودتونید»»»»
دوست عزیز اگر شما کل نظرات مربوط به قسمت مهندس احمدی رو بخونی می دونی چند صفحه هستش ؟نقل قول:
ـآفرین درست گفتی 6 صفحه اما رفتی این 6 صفحه رو بخونی که چند درصد راضی و چند درصد ناراضی اند؟؟؟
ببخشید اگه میشه جواب بدین من میخام سیدی های امیر مسعودی رو بگیرم ...چه کار کنم
من پیشنهاد میکنم نخر
شاید بتونی تو بعضی مباحث پیشرفت کنی وسرعتت زیاد بشه ولی گاهی اوقات بدجوری گیج میشی و بدتر میشی وخیلی کند تست میزنی چون برای هر قسمت یه جور فرمول داده
ریاضی شو اصلا نگیر
بخدا مثال گند زد به زندگیم
همه رومن حساب زیر1000میکردن وقبولی شریف ولی حالا به لطف همین اساتید موسسه احمدی من رتبم 20000شده
من که اصلا ازشون نمیگزرم
هرروز هر شب مرگشو ازخدا میخوام چون منو به تباهی کشوند
ولی بازم خوبه حداقل این اتفاق تو ارشد نمیافته الان فهمیدم دیگه چه کلاهبردارایی هستند
فقط فقط کتاب درسی وفرمول های معلم ها
چرا بعضی فرمولا بیخودن ولی همه ی فرمولای لازم تو کتابا ی کمک درسی وکنکوری هست بیخودی پولته نده برا این کلاهبردار میل خودته من فقط دوست دارم کسی مثل خودم نشه
حیف....
من از محصولاتشون تهیه کردم به نظرم فقط زیست دکتر دادکستری به درد میخورد و بقیه هیچ ارزشی ندارند مخصوصا محصولات خود احمدی ، یزدانی . شاید فیزیک مسعودی واسه بعضی ها به درد بخوره
اما زیستشون عالییییه اونم زیست دکتر فرخ دادکستری
اخیرا ما با گروهی تحت عنوان گروه استاد حسین احمدی آشنا شدیم که ادعا می کنند با کمک DVD های هردرس خود که توسط برترین دبیران تهران ( البته ما که جزیکیشون بقیه رو نمی شناسیم حالا شما رو نمی دونم !!! ) تدریس شده است شما می توانید به درصد بالایی در هر درس برسید و هر ساله تعداد زیادی از رتبه های برتر از جمله سیاوش مهران رتبه ی ۱ تجربی ۹۰ از این DVDها و مشاوره ی این گروه استفاده کردند ( که البته اینم شنیدم که این آقا سیاوش یه مبلغ باور نکردنی به خاطر اینکه این حرفارو با دستخط خودش بنویسه از استاد احمدی و رضا یزدانی گرفته ) به همین دلیل من و برخی از دوستانم یک سری از این DVDها رو تهیه کردیم تا ببینیم این حرفا تا چه حد واقعیت داره و فهمیدیم که فقط پولمونو دور ریختیم. بعد برای اینکه میدیدیم چقدر از داوطلبان به خصوص شهرستانیا به امید اینکه با این DVDها به رتبه های خوب برسند پولهای خود و خونوادشونو به باد میدادند تصمیم گرفتیم به تحقیق درباره ی این گروه بپردازیم تا جلوی این گروه بگیریم و یک کمکی به عزیزان کنکوری و خونوادهاشون بکنیم تا دیگه پولشونو به باد ندن ( البته عزیزانی که فکر میکنند ما دروغ میگیم میتونن گوش ندن و برن هر چقدر که دوست دارند از این DVDها بخرن ). در همین راستا به کمک یکی از رتبه های برتر کنکور که از دوستان خود من بود و زمانی با این گروه همکاری داشته شنیدیم برخی از این استادان مطرح تهران !!! اصلا با مدارک غیر واقعی کار می کنند. برای مثال رضا یزدانی نفر دوم این گروه بعد از استاد احمدی کسی که مشاورودبیرشیمی رتبه های برتر کنکور( از جمله همین آقا سیاوش رتبه ۱ تجربی ۹۰ ) کسی که المپیاد شیمی رتبه آورده و ۲بار هم شیمی کنکورو ۱۰۰ زده!!! " بعد از تحقیقاتمون مشخص شد این بنده خدا که متولد ۶۸ هستش هنوز اصلا کنکور قبول نشده و همین پارسال ( کنکور ۹۰ ) شیمیشو ۵۰ زده!!!بعد هم فهمیدیم درسشو از روی درسنامه های شیمی مبتکران آقای بازرگانی میده نکته جالبتر اینکه برای کنکوره پارسالش تو درس زیست به جای اینکه با دبیر زیست مطرح خودشون ( عرفان اکبری دانش جوی سال دوم یا سوم رشته دامپزشکی حالا شبانه یا روزانه دولتی یا آزادشو خدا میدونه!!! یا دکتر دادگستری که البته از دبیران قدیمی این درس هستن اما هیچ وقت مطرح نبودن ) کلاس خصوصی بگیره با دکتر عمارلو کلاس گرفته و یا دبیره ریاضی این گروه دکتر کرمی!!! کسی که به قول استاد احمدی رتبه ی ۴ کنکور ریاضی سال ۷۶ شده. بنده خدا این استاد احمدی راست میگه بابا. طرف رتبه ی ۴ شده ولی رتبه ی ۴ تو رشته ی ریاضی محض دانشگاه آزاد( کدوم واحدشو نمیدونیم ) چیزی که من سال سوم که آزاد ریاضی دادم نفر اول این رشته واحد تهران جنوب ( یعنی قوی ترین واحد دانشگاه آزاد بعد از علوم تحقیقات ) با ترازه ۶۴۰۰ شدم!!! خود این استاد احمدی هم که ادعا می کنه با DVDهایی که خودش پر کرده ادبیات و دینی و عربی رو میتونید ۱۰۰ بزنید ولی با اونی که ما دیدیم ۱۰۰ چیه مطمئنیم ۵۰ هم نمیشه زد. درباره ی DVDهای زبانشونم که توسط سپهر پیروزان ( دانش جوی سال دوم یا سوم رشته ی پزشکی !!! البته اگر واقعیت باشه چون ما چیزی درباره ایشون پیدا نکردیم ) باید بگم ایشون گرامرو عالی درس دادن ولی تو واژگان و cloze و reading روششون افتضاح بود.
البته اینم بگم از اونجا که ما با هیچ کس و هیچ گروهی مشکلی نداریم باید به یک سری نکات مثبت درباره ی این گروه اشاره کرد. اول اینکه DVD های این گروه در درس زمین شناسی واقعا عالیست وفقط با همین DVDها که توسط دکتر محمد چلاجور دبیر مدارس فرزانگان وعلامه حلی و آموزشگاه هدف تدریس شده و زدن تست های کنکورهای ۸۰ تا ۹۰ به راحتی می توان زمین شناسی کنکورو بالای ۷۰ که درصدی بسیار عالی برای این درس است زد. دوم DVDهای فیزیک این گروه است که توسط مهندس مسعودی تدریس شده و ایشون فیزیکو به زبانی بسیار ساده و تکنیکی توضیح داده که برای من با اون میانگین تراز واقعا جالب بود مخصوصا تکنیک هایی که در آینه ها و عدسی ها ارائه کردن واقعا عالی بود و من به کسانی که در مدرسه یا آموزشگاه خود دبیر و جزوه فیزیک خوبی ندارند این DVDهای آقای مسعودی رو توصیه میکنم که بگیرن و استفاده کنند.
اینم آدرس برخی از سایتای این گروه:
...............................................
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام دادا یه سوالی داشتم شما اسم شریفتون چیه؟
شما مطمئنی ما از خود یزدانی پرسیدیم فهمیدیم که دانشگاه ازاد میخونه
استاد احمدی نفر دومه
خانوم استاد احمدی همهکارش نه خودش دادا
درود
من شخصا نه این اقا رو میشناسم نه تمایلی به شناختشون دارم ولی این مطمئنم خیلیا هستن ازین اشفته بازاری که متاسفانه تو فضای آموزشی کشورمون به وجود اومده که عامل عمدش فرایندی به اسم کنکور هست، میخوان نحو احسن استفاده رو بکنن و براشون مهم نیس که اینده اون شخصی که بش وعده وعید الکی میدن در گرو یک همچین مسئله ای (کنکور) هست... و این احتمالم هست که این مهندس احمدی هم یکی از این افراد باشه... شاید زیاد ربطی به موضوع تاپیک نداشته باشه ولی به نظر من اراده سرامد همه ی این چیزاس و دنبال شاه کلید و میانبری بودن برای فرار از حجم شاید انبوه مفاهیمی که تو کنکور میاد به نظر من فقط خودفریبیه! هیچ راهی غیر از مطالعه ی صحیح و اصولی برای موفق شدن و برتر شدن توی کنکور وجود نداره...
و یه چیز جالبه دیگه اینکه ایشون به گفته ی خودشون و حتی اون مطالبی که توی سایتاشون هست فقط و فقط امید درصد 100 رو به داوطلب میده که به نظر من اینم یه مهر تایید دیگه ایه روی غیرواقعی بودن و غیرکارگر بودن این مجموعه جزوه ها و دی وی دی ها....
با تمام احترامی که برای بعضی مشاور ها قائلم اما خیلی ها هم نام این قشر جامعه رو خراب کردن..... من معتقد هستم که در بسیاری از کارها مشاوره خیلی چیز خوبی است و بسیاری از مشاوران هم بسیار دانا و دل سوز هستند اما بعضی ها دکان باز کردند و از سادهلوحی مردم سو استفاده میکنن....
من چند روز پیش رفتم دفترچه انتخاب رشته بخرم یارو یه پاکت پر از این تبلیغ ها بهم داد....تو یکیش نوشته بود:آیا میدانید با رتبه ی 2100 منطقه 2 میتوانید پزشکی تهران قبول شوید!!! بگو مردک خودت رو خر فرض کردی؟ و جالب اینه خیلی ها این رو باور میکنن....
نقل قول:
سلام
بله متاسفانه خیلی ها واسهی سودش میان توی این کار
یک مشاور بود افتخار میکرد پارسال با رتبه 32 هزار مهندسی کشاورزی برای طرف زده قبول شده.من بهش گفتم من تا 48 هزار هم دیدم قبول بشه
کسی مشورت خواست در مورد استاد احمدی فقط دروس عمومی (چون خودم فقط دروس عمومی داشتم)
ادم کلاهبرداریه به تمام معنا !!!من پارسال رفتم سی دی شیمی خریدم اونم به اصرار دوستم سی دی شرک از اون بهتره!!! گولشون نخور من دوستم برای آلفا ذهنی مبلغ زیادی ازش گرفتن هر چی گفتم اینکارو نکن اما تو کتش نرفت و پولش هاپولی کردن !
فقط درست بخون اینا فقط یه چیز بهش میگن حاشیه که یه مدتی گریبان گیر منم شد!:41:
عزيزان كسي دي وي دي هاي فيزيك مسعودي از اين مجموعه داره ؟
به جاي پول دادن به خودشون از شما بگيرم ؟
سلام
به نظر من هم اینها همش الکیه و نباید اعتماد کرد
دوستان هم که خیلی کامل دلایل رو گفتن!
سلام مازیار.میشه بگی الان داری برای کنکورت چیکار میکنی؟دقیقا اسم مشاوری که بهت برنامه ریزی داده بود چیه؟آخه راستش منم یه سری چیز از یزدانی خالی بند میدونم که میخواستم واسه همه بذارم. جوابتو واسه ایمیلم بفرست.مرسی.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کلا این مشاورا به نظرم بدون بزرگنمایی بیش از 70% شون الکین.توی بیلبرد بعضی شهر ها دیده میشه:رتبه ساز کنکور!
آخه بگو مگه تراکتوره که تو بخوای بسازیش؟یعنی میخواد چی به طرف بگه که با درس نخوندن رتبه بیاره؟به بعضیا از این مشاورا باید بگی:
تو گر طبیب بودی سر خود و بچه های فامیل خود درمان می کردی!
این مورد در درس ها برای زیست خصوصی هم خیلی پیش میاد.بیشترین پول ها رو این معلم زیستا می گیرن تا یا مطالب معمولی رو بگن یا خارج از کتاب.برید ببینید.اکثر کسایی رو که زیست رو به معلم تکیه می کنن ببینید.جلسه ای حداقل 200.000 هستن این دبیرا (خیلی ها هستن حداقل 8 میلیون برای زیست خصوصی میدن برای ناقابل 30% توی کنکور).
حداقل دیگر دروس اختصاصی یه چیزی چون بعضیا واقعا به درد می خورن.
ممنون.
ایول به همتون ... چقدر اعتماد به نفس دارید شما تا تونستید یارو رو ترکوندنیا .... راست میگید شما درس بخونید و منابع رو کامل بخونید یعنی 6 7 ماه بکوب وقت بزارید چرا قبول نشید احتیاجی همبه مشاوره نیست .. به نظر من مشاوره یک نوع اعتماد به نفس و انگیزه هستش فقط .. این که انگیزه و اعتماد به نفس از هزار راه دیگه میشه بدست اوردش ...