لینک : ؟!؟نقل قول:
در ضمن سرچ کردم چیزی به نام G73j وجود نداشت .
Printable View
لینک : ؟!؟نقل قول:
در ضمن سرچ کردم چیزی به نام G73j وجود نداشت .
برو تو سایت زیر
امیدوارم جوابتو بگیری
کد:http://www.notebookcheck.net/Asus-G73J.27916.0.html
امیدوارم شما به اشتباه خودت اعتراف کنی و این قضیه رو تمومش کنی .نقل قول:
برو تو سایت زیر
امیدوارم جوابتو بگیری
کد:http://www.notebookcheck.net/Asus-G73J.27916.0.html
گرفتی مارو شما ؟! این لینکی که دادی نه مشخصاتش با اون چیزی که گفتی میخونه نه قیمتش ..... .
همش یه اشتباه لپی بود که تصحیح شد:31:
G73JH-TY042Vنقل قول:
یکی از لپ تاهای ارزان سریه G73 هست که از Core i5 استفاده شده
سلام.اقایون پیشنهاد میکنم شدیدن در تصمیمات خودتون تجدید نظر بفرمایید.ازتون میخوام یه سری به notebookcheck بزنید. لازم به ذکره کسایی که میگن خنکترین noteooke دنیا.به نظر من msi gx660 خیلی از asus g73j بهتر از شارژش و مشخصات فنی و تکنولوژی و ..... .البته گفتم این نظره منه بی احترامی نشه.من شخصا از asus خیلی خوشم میاد ولی باور بفرمایید که اگه در این مورده خاصgx660(و چند مدل دیگه msi) از asus حمایت کنید بی انصافی کردید.البته اضافه کنم که دیروز از 2700 قیمت gt660 رو گرفتم من که گرخیدم:3000000.
شما چی؟
سلام !نقل قول:
ببخشید چرا اووقت ؟؟! من تا الان نزدیک 10 تا ریویو خوندم از G73 هیچ مشکل خاصی دربارش ذکر نشده و اغلب فقط تعریف بوده او تعریف . (فقط چیزی که همه ازش نالیدن وزن و سایز زیاد و بزرگش و عمر نسبتا کم باتریش بوده که اونم واسه یه لپتاپی با این کانفیگ کاملا قابل توجیهه.)
MSI GX660 چرا بهتره ؟! هر کدوم یه مزایایی نسبت به هم دارن . اما 8گیگ رم G73 و صفحه نمایش 17 اینچیش چیکار به 4گیگ رم و صفحه نمایش 15 اینچی GX660 داره ؟! تازه اونم با این قیمت فضاییش ........ !! (cpu G73 هم که قویتره .)
(بعدم اون چیزی که میشه گفتش نظر شخصی چیزای سلیقه ایه نه مشخصات فنی و بازدهی یه لپتاپ ...... .)
همون طور که گفتم اگه به notebookcheck سری بزنید میبینید که دمای دستگاه چقدر بالاست که اگه reveiw gx660 رو هم ببینید اونوقته که متوجه میشید از طرفی اگه قسمت rate رو نگاه کنید امتیازهایی که به قسمت های game and application داده باز هم از gx660 پایین تره.لازم به ذکره که اساسه notebook به قابل حمل بودنشه وقتی شما 57 دقیقه در حالت نور زیاد شارژ داری پس بیشتر اوقات به مشکل بر میخوری(قبول دارم که gx660 هم خیلی بهتر از این نیست) و یکی از مهم ترین خاصیت های msi تکنولوژی توربو و سیستم مدیریت برقش هست.راستی toshiba Satellite a665 باتریش 12 cell هست و مدت شارژش 4 ساعت هست.میشه به منم یه کمکی بکنید و نظر بدید.نقل قول:
بازم شرمنده که توی اینتایپک پرسیدم اخه جاهای دیگه پرسیدم جواب نگرفتم :11:
دمای دستگاه رو که من تو ریویوها ابدا ندیدم نوشته باشه بالاس . اکثرا نوشتن در هر شرایطی دما عالیه .نقل قول:
لطف کنید لینک بذارید ازین چیزایی که در مورد دما و امتیازا گفتید .
توربو رو که G73 هم داره به لطف Core i7 . سیستم مدیرت برق چیه دیگه ؟!
در ضمن G73 یک لپتاپ Desktop Replacement هسش . پس عمر کم باتریش کاملا قابل توجیهه .
درباره ی چی نظر بدم ؟!
msi gx 660 vs asus g73
سلام
اول از همه بگم من تا الان هرچی پست در مورد g73 گذاشتمو از خودم ننوشتم بلکه این ترجمه سایتهای معتبر مخصوصا notebookcheck هست:5:
msi gx 660 نسبت به asus g73 داری چند خاصیت برتر است:40:
1-دارای 2 درگاه usb 3 هست:40:
2-سایز ان کوچکتر است :40:display 15.6 inch
3-قابلیت ارتقاء رم تا :40:12gig
4-فول پرت:40:
5-وب کم با قابلیت فیلمبرداری hd:40:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام !نقل قول:
msi gx 660 vs asus g73
سلام
msi gx 660 نسبت به asus g73 داری چند خاصیت برتر است:40:
1-دارای 2 درگاه usb 3 هست:40:
2-سایز ان کوچکتر است :40:display 15.6 inch
3-قابلیت ارتقاء رم تا :40:12gig
4-فول پرت:40:
5-وب کم با قابلیت فیلمبرداری hd:40:
G73 قابلیت ارتقای رم تا 16 گیگ رو داراست ..... .
درسته
4 تای دیگه چی:20:
تا اونجایی که من از پستات فهمیدم شما هم عشق g73 داری مثل من:10:
4تای دیگه که به غیر از سایزو و وزن قابلیت های فرعی محسوب میشن و در مقابل کانفیگ قویتر و بالاتر G73 مطمئنا قابل چشم پوشین . بعدم به هر حال هر وسیله ای یه سری مزایا داره یه سری معایب . چیز بی نقص وجود نداره اصولا ... .
بله اما تا حالا که دستمون بهش نرسیده ...... .
اقا من خیلی وقت که میخوام g73 بگیرم بهترین کانفیگ با بلو ری کدوم یکیشه؟
تو ایران کجا میفروشن؟
G73JH A1 ..... .نقل قول:
اقا من خیلی وقت که میخوام g73 بگیرم بهترین کانفیگ با بلو ری کدوم یکیشه؟
تو ایران کجا میفروشن؟
اینم لینکی که خواسته بودینقل قول:
[HTML]http://www.notebookcheck.net/Review-Update-Asus-G73JH-i7-720QM-FHD-TFT-Notebook.31186.0.html[/HTML]
سیستم مدیریت برق پنج حالت مختلف داره(text processing, gaming, movie viewing, presentations, and Turbo Battery modes)در این پنج حالت cpu شما متناسب با حالتی که براش تعریف شده(کم یا زیاد)کار میکنه.
می خواستم ببینم بنظر شما toshiba Satellite a665 خوبه یا همون msi یه asus بهتر؟
میشه مشخصاتشو بگی؟نقل قول:
یه ریویو ملاک نیست دوست من !نقل قول:
من حداقل 10 تا ریویو خوندم .
اگه از من میپرسی که میگم هیچی Asus G73 نمیشه . هیچ تعصبی هم رو هیچ برندو مدلی ندارم .
اینقدر تحقیق و پرس و جو کردم که آخر رسیدم به این ..... .
اگه دنبال یه لپتاپ درست درمون و نامبر1 هستی و مشکلی هم با سایزو وزن این لپتاپ نداری تو خریدش شک نکن .... .
(البته خرید لپتاپ صرفا به خاطر گیم قطعا و یقینا اشتباست .)
من الان یه نفرو پیداکردم که به صورت خرید اینترنتی از آمازون میخره اگه بخوایم .فقط مسئله اعتماد که نمیدونم چور باید بهش اعتماد کرد !!
---------- Post added at 07:24 PM ---------- Previous post was at 07:22 PM ----------
نقل قول:
کد:http://www.amazon.com/Republic-Gamers-G73JH-A1-17-Inch-Gaming/dp/B0039825JE/ref=sr_1_1?s=electronics&ie=UTF8&qid=1283348182&sr=1-1
کسی sony سراغ داره که مشخصاتش مثل asus g73 or msi gx 660 or msi gx640 بشه؟شرمنده اینجا پرسیدمااااااا
نه داداشم . نگرد که نیست ..... .
دوستان بالاخره یه جایی رو پیدا کردم که این لپتاپ داشته باشه اونم با گارانتی اما متاسفانه قیمتش خیلی بالاس و اصلا نمیارزه. (2450)
در هر صورت کسی اگه آدرس سایتشو خواست p.m بزنه ...... .
بیخودی خودتونو سره مدل و سایت های ایرانی درگیر نکنید
باید برید بازار بگردید که فعلا کمه
قیمتشم با کانفیک بالا کمتر از 2400 نمیدن فعلا
پس صبر کنید
منتظر یک جونمردم جواب درخواست بالا رو بده :10::11:نقل قول:
نقل قول:
سلام
اون ریویو کاملا صحیح هست اما در همون ریویو در قسمت مزایا نوشته شده low temperature development که ترجمش میشه درجه حرارت پایین اما این سوال پیش میاد که چطور ممکنه؟
ببیند دوستان من هنوز هم میگم که g73 خنکترین و ساکترین چون توی مدلای مشابه دما خیلی خیلی بالاست مخصوصا در لپتاپهای msi که هم از نظر دما وهم از نظر سروصدا بسیار در سطح پایینی هستند:5:
سلام !نقل قول:
منم که همینو میگم . تو 99% ریویوها گفته شده که این لپتاپ یکی از خنکترین و آرومترین لپتاپ هاست .
پ.ن : الان پست منو واسه چی نقل قول کردین شما ؟!
شرمنده می خواستم پست بالا شو نقل قول کنم:31:
مزایا و معایبasus g73 از نظر سایت notebookcheck
Pro
+ Attractive design + Matt surfaces + Good workmanship + Operates quietly + Remains cool + Bright display with vivid colours + Large Touchpad + Keyboard backlighting + Very good application performance + Excellent gaming performance + Impressive sound quality
Contra
- No eSATA, Firewire or ExpressCard slot - Reflective screen with limited viewing angles - High black level and poor contrast ratio - Spongy keyboard which flexes slightly ترجمه
طرفدار
++Attractive designطراحی جذاب++Matt surfacesمت سطوح++Good workmanshipخوب کار++Operates quietlyعمل بی سر و صدا++Remains coolهمچنان سرد++Bright display with vivid coloursصفحه نمایش روشن با رنگ های زنده++Large Touchpadتاچپد بزرگ++Keyboard backlightingنور پس زمینه صفحه کلید++Very good application performanceخیلی خوب عملکرد برنامه++Excellent gaming performanceعالی اجرای بازی++Impressive sound qualityچشمگیر کیفیت صدا
Contraبرضد
---No eSATA , Firewire or ExpressCard slotبدون eSATA ، Firewire یا اسلات اکسپرس---Reflective screen with limited viewing anglesصفحه نمایش انعکاسی با دیدن زوایای محدود---High black level and poor contrast ratioسیاه و سفید در سطح بالا و نسبت کنتراست ضعیف---Spongy keyboard which flexes slightlyصفحه کلید نرم و متخلخل است که کمی flexes
مزایا و معایبasus g73 jh از نظر سایت notebookcheck
Pro
+ Attractive design + Matt surfaces + Good workmanship + Low soundscape + Low temperature development + Excellent image contrast + Large Touchpad + Keyboard light + Good application performance + Excellent gaming performance + Convincing sound
Contra
- No eSATA, Firewire or ExpressCard - Reflective display with moderate brightness - Spongy keyboard
طرفدار
++Attractive designطراحی جذاب++Matt surfacesمت سطوح++Good workmanshipخوب کار++Low soundscapeکم soundscape++Low temperature developmentدرجه حرارت کم توسعه++Excellent image contrastکنتراست عالی تصویر++Large Touchpadتاچپد بزرگ++Keyboard lightنور صفحه کلید++Good application performanceخوب عملکرد برنامه++Excellent gaming performanceعالی اجرای بازی++Convincing soundمتقاعد کردن صدا
+تمامی مزایای پست قبل
Contraبرضد
---No eSATA , Firewire or ExpressCardبدون eSATA ، Firewire یا اکسپرس---Reflective display with moderate brightnessصفحه نمایش انعکاسی با روشنایی متوسط---Spongy keyboardصفحه کلید نرم و متخلخل
(display g73 jh (full hd 1920*1080
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مرسی black sun عزیز.. :11:
من اگه بخوام به کسایی که قصد خرید این لپ تاپ رو دارن یه مشاوره و راهنمایی بکنم باید بگم این لپ تاپ خلی کامل.من این مدل کاملا تحت فشار خیاد و با نرم افزار و مخصوصا game کاملا بهش فشار اوردم اما در game با کیفیت full HD و همه ی تنظیمات روی high و AA 8x که بالاتری حد بود اصلا افت فریم نداشت.حتی turbo رو off کردم اما باز افتی در کار نبود.اکثرا بینه 65 تا 72 بود در صحنه های شلوغ و بیشتر سمت راست ل تاپ داغ میکنه.در کل من کاملا ازاین ل تاپ راضی هستم و این رو هم بگم که لپ تاپ msi اصلا نمی تونه با این لپ تاپ رقابت کنه!!!!!!!!!!!چرا!!!!!!!!!!!؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟
چون از اون روز ک این لپ تاپدستم بوده کاملابه ان نتیجه به صورت تجربی رسیدم که اگه می خواید یه لپ تاپ که گرافیک قوی و قدرتمندی رو داره بخرید!!!! 100% به خروجی هوا وانتقال دهنده های گرما در لپ تاپتون دقت کنیدوالا مگد چرا اینو گفتم؟!!
واسه اینک msi در طراحی این لپتاپش زیاد وسواس به خرج نداده!!!به نظر شما این ل تاپبا این طراحی میتونه این قطعات رو خنک کنه؟!!!!!!!!انتخاب با شماس:10:
نقل قول:
دوست عزیز ازکجا و چند خریدی g73 ؟؟؟
دوستان سلام !
کسایی که دنبال خرید این لپتاپ با قیمت مناسب هستن به من P.M بزنن.
(یه سایتی هست که به صورت خرید اینترنتی از آمازون یا سایتای مشابه میخره و چندین ساله در این زمینه فعالیت داره و مطمئنه کارش ..... . اگه چنتا بشیم با هم سفارش بدیم قیمتش پایین تر پامون درمیاد احتمالا.)
شما مواضب باشانقل قول:
من که از خرید اینترنتی خوشم نمیاد
ادم میره از خوده مغازه جنسو میبینه و میگیره ایراد ازش در میاد حالا وای به حاله خرید از اینترنت
البته خارج از ایران اینجوری نیست
اما بازم مواضب باش
من یکی میخوامنقل قول:
سلام دوستان
حقیقتش من از این لپ تاپ خوشم اومده و قصد خریدش رو دارم و یکی از دوستانم توی مالزی هستش و به فکرم رسید که ازش بخوام برام از ebay این لپ تاپ رو خریداری کنه و برام بفرسته ایران ولی خواستم ببینم نظر دوستان چیه ارزشش رو داره یا نه؟
ممنون میشم دوستان راهنمایی کنن
درضمن قیمتش هم توی سایت $1,435.00 زده
اره که ارزش دارهنقل قول:
دوستانی که میخوان بخرن دست نگه دارن که یه مدل جدید آمد G73jw
Specifications
Processor & Cache Memory Intel® Core™ i7 Processor 620M/820QM/740QM/720QM : 2.66 GHz - 1.6 GHz, with Turbo Boost up to 3.33/3.06/2.93/2.8 GHz;
Intel® Core™ i5 Processor 540M/520M/460M/450M/430M : 2.53 GHz - 2.26 GHz, with Turbo Boost up to 3.06/2.93/2.8/2.66/2.53 GHz
Intel® Core™ i3 Processor 370M/350M/330M : 2.4 GHz - 2.13 GHz,
Operating System Genuine Windows® 7 Ultimate
Genuine Windows® 7 Professional
Genuine Windows® 7 Home Premium
Chipset Mobile Intel® HM55 Express Chipset
Main Memory DDR3 1333 MHz up to 8GB (Intel® i7-720QM / i7-740QM / i7-820QM platform)
DDR3 1066 MHz up to 4GB (Intel® Core™ i7-620M/ i5 / i3 platform)
Display 17.3" 16:9 Full HD (1920x1080)/HD+ (1600x900) LED backlit,Color-Shine (Glare-type)
Video Graphics & Memory NVIDIA® GeForce® GTX 460M, with 1.5GB GDDR5 VRAM
Hard Drive 750GB,5400rpm;7200rpm
640GB,5400rpm
500GB,5400rpm;7200rpm
320GB,7200rpm
Dual HDD support
500GB 7200rpm SSH
Optical Drive DVD Super Multi
Blu-Ray DVD Combo
Blu-ray writer
Card Reader 8 in 1 card reader SDXC,MMC,MS,MS-Pro,MS-Duo Video Camera2.0 Mega Pixel web camera
Fax/Modem/LAN/WLANIntegrated 802.11 b/g/n
Built-in Bluetooth™ V2.1+EDR (optional)
10/100/1000 Base T
Interface 1 x Microphone-in jack
1 x Headphone-out jack
1 x USB 3.0 ports
3 x USB 2.0 ports
1 x RJ45 LAN Jack for LAN insert
1 x HDMI
Audio Built-in speaker and microphone
Subwoofer
EAX Advanced HD 5.0
THX TruStudio
Battery Pack & Life 8 cells: 5200 mAh 75 Whrs
AC Adapter Output: 16 V DC, 4.7 A, 150W
Input: 100-240 V AC, 50/60 Hz universal (Intel® i7-720QM / i7-820QM platform)
Output: 19 V DC, 4.74 A, 120W
Input: 100~240 V AC, 50/60 Hz universal (Intel® Core™i7-620M/ i5 / i3 platform)
Dimension & Weight 41.5 x 32.0 x 1.89~5.69 cm (W x D x H)
3.85 kg (with 8 cell battery)
SecurityLoJack
Warranty & e-support 2-year limited global hardware warranty
*different by country
1-year battery pack warranty
On-line problem resolution through web interface (BIOS, Driver update)
OS (Microsoft Windows 7) install/uninstall consultation
Bundled software install/uninstall consultation
ASUS software supporting