بابا چی برای خودتون میگید؟ چرا بحث تاپیک رو به مزرعه و مرغ و اینترنت و روزنامه میکشونید؟ مطمئن باشید وقتی نتایج بیاد یه نفر تاپیک میزنه همین خبردار میشند حالا هی واسه خودتون تاریخ بگید . یکی این تاپیک رو قفل کنه
Printable View
بابا چی برای خودتون میگید؟ چرا بحث تاپیک رو به مزرعه و مرغ و اینترنت و روزنامه میکشونید؟ مطمئن باشید وقتی نتایج بیاد یه نفر تاپیک میزنه همین خبردار میشند حالا هی واسه خودتون تاریخ بگید . یکی این تاپیک رو قفل کنه
اره ما که نمیفهمیم فقط شما باهوشین من چرا گفتم از خدات باید باشه یعنی نیستی دیگه. تازشم روستا هرچی نادرست تر سهمیش بیشتر .شهریا دعا میخونن احیا میرن میان اینجا دنبال تاریخ اعلام نتایج میگردن روستاییها دارن ساکشونو میبندن برن دانشگاه . انشا الله شما هم اول مهر میایین میبینین توش دارن چی میزارن مغز گردو و کشمشو بادوم تا حسابی درس بخوننو دکتر مهندس بشن.من استرس شما هارو واقعآ درک میکنم اخه هنوز یک سال کامل نشده که ما این شبهارو بیدار بودیم که نکنه ساعت 2 صبح نتیجه ها بیان . ولی انشا الله حمتون یک شهر خوب قبول بشین رشته اصلآ مهم نیست 2 ماه دیگه هر رشته ای قبول بشین به نظر خودتون بهترین رشته دنیاست. البته من فکر کنم با این قانون نقل و انتقال جدید تلاش کنن همتون تو استان خودتون قبول بشین که بازم بد بحال این 5 شهر بزرگ مخصوصآ تهران البته فقط فکر میکنم.نقل قول:
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
اره من سال دوم رتبم زیاد بهتر نشد ولی نتایج نهایی بر وقف مرادم بود البته واسه شما که مثل من شیرازی هستین دعا ویژه میکنم .که یجای خوب قبول بشی اما مثل من تو شهر تبر.... قبول نشی که ابشون با ما تو یه جوب نمیره.خدا کنه شما همین شیراز بمونی البته ما اخر نفهمیدیم شما پارسال رفتی دانشگاه یا نه؟ولی هرجا هستین ارزوی موفقیت واستون میکنم.نقل قول:
کاملا درکت می کنم دوست عزیز :41:نقل قول:
بچه هاي عزيز ايسترس نداشته باشيد:27:
هر كي ميترسه اطلاعاتش رو بده من نتايج كه اومد خودم يه جوري بهش مي گم كه سكته نكنه:5:
نقل قول:
راننده آژانس که درآمدش بیشتره :31:
بدون سربازی :31: من بمیرم سربازی نمیرم :31:نقل قول:
چند سال در دوران متوسطه عقب موندم یکی دو سال هم در دوران دانشجویی به علت ضعف در نظام آموزشی :31:
به حق این شب های عزیز خدا امسال دیگه رو سفیدم کنه :31:
---------- Post added at 02:09 PM ---------- Previous post was at 02:05 PM ----------
من دعا میکنم پیشکسوت نشین , خیلی سخته پیشکسوت بودن :31:!!نقل قول:
اصلآ خبری هم از نتایج نیست نه آزاد نه سراسری! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
علافی هم بد دردیه ها !!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
از مرکز آزمون پرسید یکی از رفیقام گفتن آزاد هفته بعد میاد ....نقل قول:
اخبار که میگفت اواسط هفته دیگه !!!!
علافی دیگه چرا؟ از همون اول گفتن که نیمه دوم شهریور اعلام میکنن نتایج رو. چند روز پیش هم گفتن که هفته دیگه اعلام میکنند. دیگه چرا علافی؟
اصلا انگار نه انگار که باید نتایجو بدن! نه اخبار نه هیچ خبر گزاری حرفی نمیزنه!
اینقد بی برنامه ن از اول نمیتونه درست یه تارخ بگن برای اعلام نتایج...
مشخصه که نتایج هفته آینده میاد و این هفته بعید میدونم خبری بشه.
خب حالا چرا آزاد رو اعلام نمیکنن اینطوری سازمان سنجشی ها یه جورایی باید بعد از آزاد سریعا نتایج رو بدن اما اینطوری میگن هنوز آزاد نداده پس هر وقت آزاد داد ما هم یه چند روز بعدش میدیم اما این آزاد انگار تنها آزمونش آبکی نیست همه چیزش مسخرست!
امیدوارم که تو هفته آینده از بلاتکلیفی دربیایم و سریعا نتایج نهایی رو بذارن!
به احتمال زياد نتايج آزاد 11 يا 12 ام مياد ...
ولي خب اسمش رو خودشه آزاد ! يهو ديدي 15ام دادن بيرون ...!
دوستان من
نگران نباشید
این سازمان سنجشی که من می شناسم انشاالله تا آخر شهریور نتایج رواعلام میکنه
شما کجا دیدین همه چی با برنامه باشه تو این مملکت ....
+
فعلا بحث نتایج کارشناسی ارشد گرمه چه دولتی چه ازاد
بعدش نوبت کارشناسیه
اگه نتایج 15 ام بیاد اونوقت زمان ثبت نام کییه ؟
آخه 16و17و18 تعطیله.
چرا تعطيله ؟!! :20:نقل قول:
آخه 16و17و18 تعطیله.
آخه قراره برای عید فطر سه روز تعطیل شه.
البته 17و18و19 درستشه.
نه اين قراره از سال آينده اجرا بشه نه امسال !!!نقل قول:
آخه قراره برای عید فطر سه روز تعطیل شه.
البته 17و18و19 درستشه.
نقل قول:
آره مریم راس میگه..تازه امسال کارشناسی ارشدم زیادی طولش دادن...
ثبت نام كه هميشه بعد 20 ام اينا بوده.نقل قول:
با سلام
من که دعا می کنم به همین شب عزیز که نتایج هر چه زودتر بیاد تا ما هم از بلاتکلیفی در بیایم و بریم امیرکبیر:8:
بچه ها نمی دونم ولی احساس می کنم نتایج دولتی همون 15 ام یا 16 ام بیاد چون دکتر توکلی این هفته مصاحبه کرده گفته اوایل نیمه دوم شهریور اینا بی خودی مصاحبه نمی کنند
برای ارشد هم هفته قبلش مصاحبه کردن گفتن اواخر هفته آینده اعلام میشه که به نظرم جمعه اعلام شد
با تشکر
دهم هم اومد اما نتایج(آزاد) نیومد...!:13:
خودشون كه گفتن تا آخر اين هفته ميدن بيرون ! :)نقل قول:
دهم هم اومد اما نتایج(آزاد) نیومد...!
کجا گفتن ؟!نقل قول:
يكي از بچه ها گفت زنگ زدم به مركز آزمون اينو گفته !!!نقل قول:
کجا گفتن ؟!
اما من بعید میدونم دیگه تو این هفته بیاد.نقل قول:
احتمالا ارشدو تا آخر این هفته بدن نتایجشو ...... .
راستش من زنگ زدم مرکز آزمون ، ولی گفت هفته بعد میاد ، هم کارشناسی هم ارشد.نقل قول:
من كه زنگ زدم گفتن همين هفته مياد .
هفته بعد چه روزی؟:13:نقل قول:
پارسال 18 یا 19 اعلام کردن امسالم نباید دیرتر از این تاریخ ها باشه احتمالا 19 یا 20
شما کی زنگ زدی ؟نقل قول:
شما چی ؟نقل قول:
اینجوری که معلومه فردا هم نمیاد :41:
ایناکه هرکی زنگ می زنه یه چیزی میگن میمیرن اگه 1 کلمه بگن دقیق چندم قراره بدن سرکار گذاشتن ملتم 1 جور سرگرمیه دیگه!!!!!
هیچوقت آزاد اینقدر دیر اعلام نمیشده.!
به احتمال زیاد آخره همین هفته میزنن ارشد رو.
چون هفته بعد ثبت نام دولتی ها شروع میشه، آزاد مجبوره این هفته بزنه.
حقم دولتی بود نه آزاد که حالا باید انتظار نتایجشو بکشم...!:41:
نقل قول:نقل قول:این اطلاع رسانی دانشگاه آزاد منو کشته :31:نقل قول:
کاش تو نمره دادن هم همینجور بودن :31:
برای 25 صدم طرف و به خدا میرسونن :31:
من همین الان زنگ زدم پرسیدم نتایج کارشناسی کی میاد گفت هفته ی آینده
این پایین رو یک نگاه بندازید :
نوشته هفته سوم شهریورکد:http://www.mga.ir/
اگه اینجور باشه که بد بخت میشیم
همش امیدمون این بود که قبل از دولتی بیاد!!!!!!!یکم آتیشمون بخوابه!
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
کاش حداقل اول هفته دیگه بیاد (شنبه)نقل قول:
من همین الان زنگ زدم پرسیدم نتایج کارشناسی کی میاد گفت هفته ی آینده
نوشته : نتایج دانشگاه آزاد 1389 هفته دوم تا سوم شهریور ماه اعلام می گردد .نقل قول:
این پایین رو یک نگاه بندازید :
نوشته هفته سوم شهریورکد:http://www.mga.ir/
اگه اینجور باشه که بد بخت میشیم
همش امیدمون این بود که قبل از دولتی بیاد!!!!!!!یکم آتیشمون بخوابه!
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:22 PM ----------
کاش حداقل اول هفته دیگه بیاد (شنبه)
مطمئنا هفته سوم نمیاد و همین طور قبل از دولتی میاد ..... .
همون اوایل هفته ی آینده میاد 99% .
*نتایج نهایی کنکور سراسری تا اواسط شهریور ماه اعلام می گردد.<---------------
*نتایج دانشگاه آزاد 1389 هفته دوم تا سوم شهریور ماه اعلام می گردد.<--------------------
چقدر دیر!!!!!!!!:19:
دوستان من میگویم بیایید همه با هم در یک امر شریف بسیج شیم و به شماره زیر زنگ بزنیم بپرسیم نتایج کی میاد:
22581322
نگذارید اون تلفنچی تلفنش رو بزاره زمینا :21:
من خودم از همین الان شروع میکنم:27:
لطفا اطلاع رسانی کنید
تا خسته بشن دقیق تو سایتشون بزنن نتیجه کی میاد
بالاخره جواب میده