فکر میکنم فلکه صنایع یکی باشهنقل قول:
از یکی از دوستانم شندیم
Printable View
فکر میکنم فلکه صنایع یکی باشهنقل قول:
از یکی از دوستانم شندیم
خوبببب،من امروز رفتم نیتروژن زدم
اینم عکس لاستیک موقعی که ساکشنش کردن :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
حالا فردا بریم جاده تستش کنم ببینم چه تغییری کرده
ادرس مجیدیه شمالی بالتر از خیابان پرتوی برای ساکنان شرق تهراننقل قول:
سلام عجب چیز باحالیه:18:
دوستان تو قزوین کسی رو سراغ ندارین ؟
راستی جسه پرشیای من بالاست کمک هاشم صدا میده برم نیتروژن بزنم شاید از سروصداش کن بشه!:41:
نــــــــــــــــــــــــ ــبود؟نقل قول:
من برای اولین بار عید سال 89 بود که تو بهشهر استان مازندارن دیدم اونم میگفت لاستیک خنک میمونه و از این حرف ها ولی این شاید درست باشه اما تعادل ماشین سرپیچ فکر نکنم چندان تاثیری داشته باشه
چه تاثیری داره؟
باسلام - از بچه ها کسی تو شهرری سراغ داره آدرس بده ممنون میشم
ازبچه ها کسی نمیدونه؟
آي مردم جو گير نشيد
توي رانندگي و حتي صدا در روي دست اندازها و ... تاثيري نداره--------------------------
دوست عزیز من استفاده کردم تاثیر دارهنقل قول:
ضمنا ماشین ما قبلا خیلی هم گیج میزد که بعد از استفاده از نیتروژن بسیار کاهش پیدا کرده
بچه ها کسی تست کرده بجز خودم :دی ؟
نظرتون در مورد سبک شدن ماشین تو سرعت بالا چیه ؟
من هفته ی پیش تو سرپایینی اول جاده لشگرگ 175 اومدم،نمیدونم بخاطر شیب و موج جاده بود یا همین نیتروژن ،ماشین خیلی نرم و کم صدا شده بود اما حس کردم زیاد تو دست نیست
بله تستو که منم کردمنقل قول:
نرمیش رابطه ی مستقیمی داره با نوع دستگاه تزریق نیتروژن
اگه زیر 98% باشه هیچ تاثیری نداره
3/4 هوا رو نیتروژن پر کرده پس تاثیری روی سبکی هم نداره
مطمئن باشید:10:
منم تست کردم ماشین به نظر من هم خیلی نرم و کم صداتر شده
فقط شنیدم می گفتن تو سرما گاز یخ می زنه تو لاستیک!!
کی این حرف را زد ؟ :13:نقل قول:
نقطه ی انجماد نیتروژن 210 درجه زیر صفر است :31:
نیتروژن گرون نیست چقدر واسه این کار پول میگیرن؟
نقل قول:
سه ماه پیش ما یه چیزی پرسیدیم، گفتیم تا حالا حتما یکی جواب داده :whistle::44:
من برا 405 زدم . ماشین خیلی نرم و بی صدا شده . ولی تو سرعت بالا کاملا باهات موافقم .فرمون خیلی نرم میشه تو دستم و ماشین یه جوراای نا پایدار میشه . در حالی که با باد معمولی تو سرعت بالا خیلی بهتر و قرص تره :11:نقل قول:
یکی که اطلاعات و منابع موثق از این قضیه داره لطفا اطلاع رسانی دقیق کنهنقل قول:
ممنون :10:
کدوم از این دوتا واسه باد لاستیک ماشین بهتره؟
ماشینهای فرمول 1 از قدیمها گاز نیتروژن استفاده میکردند .
سلام دوستان
من مدتی تو سایتهای مختلف میبینم که اظهار نظر هایی راجب به باد نیتروژن میشه.
من میخوام برای اینکه دوستان گمراه نشن و اسیر یاوه گویی های آقایون حقه باز پنچر گیر نشن، این موضوع رو باز کنم.
بنده فوق لیسانس مهندسی شیمی هستم و تمامی حرفهای که میزنم با مدرک هست
خوب اول ببینیم که لاستیک خودرو از چه اجزایی تشکیل میشه:
کاوچو- دوده- افزودنی ها-ضد اوزونانتها و آنتی اکسیدان ها
همانطور که میدونید در لاستیک خودرو آنتی اکسیدان و ضد اوزونانت استفاده میشه که بدلیل اینکه اوزون و اکسیژن هوا با نفوذ به لاستیک خودرو باعث اکسیده شدن و پوک شدن و ترک خوردن لاستیک میشه.
اما بدلیل استفاده از موارد بالا در لاستیک ، این مسئله نفوذ، زمانبره و در طول 3 یا 4 سال طول میکشه (بخاطر همینه که تاریخ ساخت لاستیک مهمه)
اما این چه ربطی به نیتروژن داره؟؟
ربطش اینه که استفاده از باد نیتروژن باعث خرابی و ترک نخوردن لاستیک ها از داخل میشه چون تقریبا خالصه و حتی رطوبت هوا رو هم نداره.
ولی آیا اینکا عقلانی هست؟؟؟
باید بگم خوب شما درسته که از داخل جلوی اکسیده شدن لاستیک رو میگیرید ولی خارج لاستیک رو چه میکنید؟؟ در ضمن مگه شما لاستیکاتون رو میخواید 4 سال آویزون کنید که به فکر اکسید شدن اون هستید؟!!!!
پس بنابراین ، استفاده از نیتروژن برای لاستیک چز هدر دادن پول چیز دیگه ای نیست!!.
دوستانی که فکر میکنن که با زدن نیتروژن ماشینشون سبک تر میشه یا نرم تر میشه، سخت در اشتباه هستند.
نیتروژن 79 درصد هوا رو تشکیا میده و بقیش اکسیژنه .و نیتروژن به مقدار جزئی از هوا سبکتر هستش. بنابراین اگه میخوای ماشینتون سبکتر بشه برید هیدروژن بزنید و منتظر عواقب او نهم باشید!!!! این نرمی ماشین هم فقط حس کاذبی که شما از استفاده نیتروژن بدست میارید!!!!
من شنیدم که دوستی رفته پیش یکی از اینا و اون گفته من نیتروژن 80 درصد برات میزنم و جاهای دیگه 10 درصد میزنن!!!!
امیدوارم اونایی که نیتروؤن 10 درصد میزنن روششو بما بگن که ما بتونیم تو صنعت از نو آوری اونا استفاده کنیم!!!!
تازه اون نیتروژن 80 درصد که همون هوای خودمونه!!!!
نتیجه گیری کلی:
به حرف این پنچرگیری های بیسواد و کلاهبردار گوش ندید و دکون تازه به نام نیتروژن رو تخته کنید.
با تشکر پیمان
هیچکودوم عزیزم
اگه اکسیژن خالص بیمارستانی بزنی ، سرعت از بین رفتن و ترک خورن لاستیکتو بیشتر میکنی
اگه هیدروژن بزنی !!!! خیلی خطرناکه باید پشت ماشینت همونیکه این نفتکشهای بیابونی میزنن باید بزنی یعنیتا پنجاه قدمی سیگار نکشید!!!!
اگر هم نیتروژن بزنی خوب حتما پولت زیادی کرده چون هیچ تاثیری نداره این تاپیک رو هم بخون:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=475745
پس همون باد معمولي بهترين گزينه هست
نقل قول:دوست من اطلاعات غلط نده به ایشون.چرا فکر میکنی استفاده از نیتروژن پول دور ریختنه!!؟؟:13:نقل قول:
در تاپیکی که آدرسش رو گذاشتی replay مناسب انجام شد! ضمنا این بحث تاپیک داره برای خودش
باد کردن تایرها با گاز نیتروژن!
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=433290
شیمیدان جان یکمی آهسته تر! یاده گویی و کلاهبرداری واژه های زشتیه!:41:نقل قول:
اول از همه بیا اینجا.مخصوصش
برای رد علمی این موضوع دانستن صرف شیمی کافی نیست چون باید در زمینه ی فیزیک مکانیک و مهندسی مکانیک هم صاحبنظر باشی تازه اونم بخودی خود کافی نیست بلکه باید تجربه ی عملی در استفاده از N2 داشته باشی
گوگل عزیز هم که همیشه در دسترسه:40: میتونی به فرومهای تخصصی ماشین یا مراجع تخصصی دیگه مراجعه کنی چه از نوع خارجیش چه داخلیش
اینم فراموش نکن ماشینهای مسابقات F1 که حتی باز و بسته کردن یک پیچ اون بوسیله ی متخصص مربوطش باید انجام شه سالهای ساله که بجای هوا فقط از گاز نیتروژن در تایرهاشون استفاده میکنند و این فناوری در اصل بعد از سالها استفاده در خودروهای F1 امروزه به ماشینهای عادی رسیده.مثل استفاده از دیسکهای سرامیکی یا کربنی ترمز یا استفاده از کامپوزیتها و قطعات مقاوم کربنی و.....
و اما بعد!
مجله ی Popular Mechanics از معتبرترین و قدیمی ترین نشریات در زمینه ی علوم و مکانیک توی آمریکاست و همه ی متخصصین باهاش آشنایی دارند.مقاله ایکه در این زمینه نوشته را مطالعه کنید تا متوجه شوید استفاده از نیتروژن نه تنها کلاهبرداری نیست بلکه یک مزیت است
Is Nitrogen Better than Air in Car Tires?
http://www.popularmechanics.com/cars/how-to/repair-questions/4302788
البته استفاده از نیتروژن هم به شرطیه و شروطی و در ضمن انتظار معجزه ای مثل تغییر عملکرد سیستم تعلیق هیدرولیکی به سیستم تعلیق پنوماتیکی رو نباید ازش داشته باشی دیگه!
اولین شرط:اینکار بوسیله ی یک فرد متخصص و نه بقول شما کللاهبردار و بوسیله ی کمپرسور مخصوص اون انجام شه که خودش بطور خودکار نیتروژن رو تا نزدیک 100 درصد از هوا تخلیص میکنه
دوم اینکه اول تایر رو وکیوم کنه تا هوای موجود داخل تایر کامل تخلیه شه
سوم اینکه با فشار مناسبی تایر رو باد کنه
چهارم اینکه.....
بهتره این بحث در تاپیک خودش پیگیری شه....
سلام دوستان چند روز قبل رفتم لاستيكهاي ماشين رو تنظيم باد كنم ( پرايد 131) يارو مخم رو زد و بعد از كلي فكر و كلنجار لاستيكهاي كوير تاير رو از من گرفتند و با يك هزينه اضافي برينجستون گذاشتم البته خودم هم تو اين فكر بودم
خلاصه وقت باد زدن كه شد توصيه شد كه بجاي باد گاز بزنم خودشون ميگفتند گاز هيدروژنه حالا نميدونم درسته يا نه دو تا سوال دارم آيا اين گاز هيدروژنه يا نه و خطرناك نيست
كلا خودم خيلي باهاش حال نكردم احساس ميكنم ماشين يكجورهاي سفت شده آن نرمي گذشته رو نداره نظر دوستن چيه
اولا هیدروزن نیست و باید نیتروزن باشه که میترسم خیلی ها از این مسئله سو استفاده میکنن
مزایای خوبی نسبت به هوای معولی داره
چون نیتروزن یک گاز بی اثر هست تغییرات دمایی در اثر تغییر دمای بیرون و حرکت ماشین زیاد نداره
لاستیکها تو این حالت زیاد داغ نمیشن و تقریبا فشار درونی لاستیک ثابت میمونه یک سری مزایی دیگه هم داره که من کمی شک دارم از جمله نرمتر شدن حرکت ماشین .
بله یکی دیگه چگالی کمتر اون هست نسبت به هوا که چرخش تایر رو راحت تر میکنه و دیگری اینگه مولکول های نیتروژن درشت هستند(در حد میکروسکوپی میگم) و با درز های بسیار ریز تایر باد خالی نمیکنه. دوستان توجه کنن باید درصد خلوص نیتروژن 97 به بالا باشه که اکثرا نیست!!نقل قول:
ســـلام....
یه سوال داشتم من شنیده بودم توی زمستان بهتره از گاز نیتروژن برای لاستیک ها استفاده نشه...میخواستم ببینم درسته..؟؟؟
راستی گاز مزایا داره عیبش هم اینه که هر ماه باد اش کم میشه و باید بری دوباره گاز نیتروژن بزنی .بخاطر کم بودن تعمیرگاه های مجهز به این گاز و هر ماه رفتنش کمی سخته ....
گمون نکنم هر ماه کم شه.من حدود دو ساله نیتروژن میزنم کم کردنش میشه گفت معادل هوای عادیه شاید حتی کمتر.نقل قول:
تمام اون چیزایی که دوستان گفتند درست ( موافقان نیتروژن ) میباشد . منتهی یک مسئله بیشتر اهمیت دارد و اون هم دما هستش .
موفق باشید .
سلام
جدیدن یه نوع باد به نام باد نیتروژن اومده که تو لاستیک ها مزنن و میگن خیلی خوبه و ماشین رو نرم میکنه و باد لاستیک کم نمیشه و ...
اقا به نظرتون همون باد معمولی که تو لاستیک ها میکنن بهتره یا باد نیتروژن که قیمتش هم بالاست ؟
اخه یک اپاراتی که چندین ساله تو این شغله و تجربه زیادی داره میگفت باد نیتروژن درسته که خوبه و نرم میکنه ولی چون از مواد شیمیایی هست باعتث میشه لاستی زودتر پوسیده بشه و از بین بره
کسی اطلاعاتی داره بگه
دوست عزیز جدا از نرم شدن ماشین باعث افزایش عمر لاستیک ماشین هم میشه.
ماده شیمیایی؟میشه از اون اپاراتی که این حرفو زدن بپرسین نیتروژن مگر چیزی بجز گاز N2 هستش؟یا اصلا باد معمولی هم مخلوطی از گازهای موجود در هوا مثل اکسیژن و هیدروژن و حتی نیتروژنه
دلیل علمی که برای افزایش عمر هستش اینه که این باد جداره داخلی لاستیک رو خنک و در یک دما نگه میداره و در فصلای مختلف دمای داخل تغییر نمیکنه!
نکته ی مثبتش اینه که دمای لاستیک کمتر بالا میره، و دوم اینکه باد لاستیک دیر به دیر خالی میشه. نرم شدن ماشین رو هم واقعا به شخصه احساس نکردم فکر کنم همه اش تلقینه! هرچی باشه همین هوایی که توشه 79% نیتروژنه، یعنی تفاوتش توی اون 20% ـه
ممنون
چقدر میگیرن برای هر لاستیک که نیتروژن توش بزنن ؟
لاستیکهای کارکرده بالای 50 درصد را هم نیتروژن بزنم یا نه
من به تازگی برای چهار چرخ سمندم نیتروژن زدم که خیلی خوبه وماشین نرم شده برای چهار چرخ 5هزار تومان دادم
مزایای نیتروژن:
به دلیل سرد بدن این گاز دمای لاستیک بالا نمیره و برای تابستون بسیار مناسبه.
تو پایداری و هندلینگ ماشین تاثیر داره.
تو شتاب و سرعت و مصرف سوخت تاثیر داره.
معایب:
قیمتش 10 برابر باد معمولی هست که تو لاستیک میزنیم.
در کل نیتروژن توصیه میشه خصوصا برای ماشین های خارجی
این تاثیرات به خاطر چی هست ؟ مثلا چه دلیلی داره که ماشین نرم تر بشه ؟!
هر مول نیتروژن 28 گرم وزن داره هر مول اکسیژن 32 گرم
ظرفیت گرمایی ویژه نیتروژن از اکسیژن بیشتره . یعنی به ازای تغییرات گرمایی یکسان تغییر دمای نیتروژن کمتره .
هوای معمولی 79 درصد نیتروژن داره و فقط 20 درصد و خورده ای توش اکسیژن هست
یعنی این همه تفاوت فقط به خاطر اون 20 درصد نیتروژن اضافی حاصل میشه :18:
البته مطمئنا تو مسابقات سرعت و این جور موارد که (بحث صدم ثانیه مطرح هست )تاثیر گذار هست
یه سوال من تو فیلما دیدم این باد خیلی تند آتیش میگیره. درسته؟ احتمال داره اگر از این باد بزنم ماشین بره رو هوا؟ مخصوصا تو سرعت های بالا و هوای گرم جاده؟
خیالتون راحت.نقل قول:
لاستیکم که بترکه مشکلی پیش نمیاد حتی تو هوای گرم