درسته خیلی خوبه فراگیر بشه ولی مخصوص دانلود نیست . خیلی از کشورهای دیگه هم با حجم ارائه میدن نمونش همین ترکیه درصورتی که تو ترکیه با 120 هزار تومان می تونی فیبر 100 مگ بگیری. ولی به خاطر دلایلی که گفتم 3G هم اونجا حجمیه.نقل قول:
Printable View
درسته خیلی خوبه فراگیر بشه ولی مخصوص دانلود نیست . خیلی از کشورهای دیگه هم با حجم ارائه میدن نمونش همین ترکیه درصورتی که تو ترکیه با 120 هزار تومان می تونی فیبر 100 مگ بگیری. ولی به خاطر دلایلی که گفتم 3G هم اونجا حجمیه.نقل قول:
میدونین مشکل ایرانی ها چیه!؟ ایرانی ها از اینترنت فقط دانلودشو میدونن! یعنی تا اینترنتی گیرشون میاد فقط میخوان زود دانلود کنن، حالا فرقی نمیکنه چی باشه، فقط باید دانلود کنن...!
حالا اگه اشتباه میگم بگین اشتباه میگی!!!؟
نقل قول:
در حال حاضر درست میگی ولی وقتی محدودیتی تو پهنای باند نباشه هر چیزی دلش بخواد طرف ببینه همون لحظه دانلود میکنه و دیگه مثل شرایط حال ما نمیشه که همه دنبال این هستند که آرشیو جمع کنند. از این گذشته ذائقه بعضیها اینجوریه که باید دانلود کنند مثلا من آدم میشناسم تو آلمان با Adsl 16 Mb میگفت شده 1 ترا دانلود کرده. البته ایشون تورنت باز بودن.
والا اگه یه خورده منطقی به قضیه نگاه کنید و دانلود رو بزارین کنار هیچوقت دچار محدودیت نمیشین! من 24ساعته کانکت هستمو معمولا دانلودم میکنم ولی چیزایی که نیاز دارم. نه dvd 4 gb فیلمی.!
مقالات ، کتاب ها، نرم افزار ها، موزیک هاو ......
با اینا هیچوقت مشکل نخواهید داشت.
بجای اینهمه بحث الکی سرعت خطتتون رو از speedtest.net بذارین ببینم
یعنی میگی شق القمر کرده که تونسته با خط 16Mbps یک ترابایت دانلود کنه?!؟ منکه با خط 128kbps !!!! تونستم بالای 800 گیگ دانلود کنم چی پس?!؟نقل قول:
دوست من این قیمتا از نظر ما گرونهنقل قول:
اما از نظر خود امریکایی ها با درامد به مراتب بالاتر از ماها اینا براشون پولی نیست
اما هرچند قبول که واقعا پلن 250 مگی دیگه خیلی کمه
مگر اینکه فقط باهاش به ایمیلت وصل بشی وگرنه هیچ کار دیگه ایی نمیشه
چون اگه صفحه هم زیاد باز کنی سر ماه از 1 گیگ میزنه بالا
بجای اینهمه بحث الکی سرعت EDGE تون رو از speedtest.net بذارین ببینم
از من که افتضاح بود.قبلاً گذاشته بودم
بحث بر سر شق القمر کردن یا نکردن نیستنقل قول:
منظور ایشون اینکه توی خارج کسی احتیاج به دانلود نداره.الان خیلی از سایتا هستن که بهترین کیفیت از فیلمو دارن به صورت آنلاین پخش میکنن.خوب در صورتی میشه این کارو کرد که اینترنت پرسرعت به معنای واقعی کلمه داشته باشی.در این صورت کسی لزومی نداره بیخودی هارد کامپیوترشو با فیلم پر کنه
اما شما با اینترنت به قول خودتون میتونی یه فیلم بی کیفیت که مدت زمانش هم خیلی نباشه روی حتی یوتیوب نگاه کنی؟مسلما نه.اینقدر وسطش قطع و وصل میشه که پشیمون میشی
در ضمن در مورد دانلود هم درسته که با اینترنت 16 مگ دانلود 1 ترابایت چیزی نیست اما اینم درنظر داشته باشین که ایشون شاید اینکارو در مدت زمان حدود 34 ساعت(یعنی کمتر از دو روز اینکارو کرده) اما ما حاضرم شرط ببندم که خود شما 800 گیگ رو چندین ماه براش وقت صرف کردید
این یعنی اینکه اگه ایشون میخواست اینقدر وقت بزاره حجمی رو دانلود میکرد که ما ایرانی ها به خواب هم نمیدیدم.
اینه تفاوت ما و اونا.ما به سرعت آشغال 128 هم میگیم اینترنت پرسرعت در صورتی در معیار جهانی سرعت زیر 512 کیلو بایت اصلا جزو اینترنت پرسرعت حساب نمیشه.
---------- Post added at 12:36 PM ---------- Previous post was at 12:35 PM ----------
بابا کاردارنقل قول:
بابا پرمشغله
بابا اکتیو:31:
دقيقا منم همينو ميگم و در تايپيك فن اوا گفتمنقل قول:
ببينيد اگر دانلود بذاريم كنار اين سرويس با اين قيمت و سرعت خيلي عالي هست اصلا براي دانلود يه سرويس 512 هم كم هست اونطوري بخواييم حساب كنيم. حالا
تصور كنيد
سرويس 128 مخابرات با سرعت 14 ماهي 10 تومن
سرويس ايرانسل و همراه اول با سرعت 25 بگيريم ميانگين ماهي 10 تومن
حالا كدوم بهتره ؟
کسایی که مثله من مدام از لپ تاپ استفاده میکنن این edge یه نعمت واسشون، چون در حال حاظر هر گوشه کشور بری اینترنت همراهته. حالا اگه edge هم نبود gprs که هست!نقل قول:
شما اگه وایمکس و اینجور چیزا هم داشته باشی باید یه مودم همیشه رو کولت باشه! تازه قیمتش بماند...!
من خودم هنوز edge modem نخریدم اما هر جا به اینترنت نیاز دارم فوری بلوتوث گوشیمو روشن میکنم و با لپ تاپ کارمو انجام میدم :31:
به زودی وقتی پوشش شبکه وایمکس بره بالا می تونید از مودم های USB وایمکس استفاده کنید که اندازه همین دانگلهاست با این تفاوت که سرویس شما واقعی هست پینگ شما مطلوبه و سرعت شما نوسان نداره. البته به شرطی که از مبین نت سرویس بگیرید چون ایرانسل تو 7 شهر بیشتر سرویس نداره و شما نمی تونی تو کل کشور بچرخی.نقل قول:
به نظر شما ما پیشنهاد کنیم سرویس ایرانسل رو بگیریند به سرعت 25 و به قول شما نامحدود یا سرویس 128 محدود فن آوا رو؟نقل قول:
محض اطلاع با ایرانسل بیشتر از 10 گیگ نمیشه استفاده کرد در صورتیکه با مخابرات روزانه میشه 1 گیگ دانلود کرد.
مطمعنا کسی که از اینترنت فقط دانلود بخواد باید بره دنبال سرعت های بالا. من گفتم چند بار. من رسیوم توی تورنت 19 20 هستش و با IDM حدودا 30 . خیلی تفاوت داره سرعتشون . ولی خوب همینه!
من دقیقا نمیدونم شما چطوری با سرعت دانلود 16 کیلوبیت در ثانیه روزی 1 گیگ دانلود میکنین؟ البته خود بدی این سرویس اینه که دانلود کل پهنای باند سرویس رو اشغال میکنه و گشت زنی و وب گردی خیلی سخت میشه . من دقیقا نمیدونم مخابرات که انقدر میگن خوبه این مشکل رو داره یا نه. و اگه داره!!!!! من به شخصه آدمی نیستم که بشینم فقط فقط دانلود کنم.
متاسفانه واسه ی همینه که سرویس رو بعضی جاها با اینکه نامحدودا واسه بعضی ها محدود میکنن چون بیشتر از حدی که معمولا وجود داره و باید باشه دانلود میکنن. مطعمن باشین موضوع ایرانسل و اینکه میگین محدود نیست ( وایمکس رو میگم ) مربوط به کسایی هست که در ماه بیشتر از شاید 30 40 گیگ دانلود دارن. حالا دقیقا نمیدونم.
وقتی محدود ماهی 5 گیگ هست باید یه ضریب درست حسابی واسه نامحدودش در نظر بگیریم. یعنی حدودا 25 گیگ یا 30
اینو فقط واسه این میگم چونکه بعضی ها خیلی بچه گانه عمل میکنن. مطمعنا اینترنت فقط واسه ی دانلود فیلم و بازی نیست. من پسر خالم سرعت نتش حدودا 10 مگابایت هستش. ولی تا الان نشنیدم که مثلا همش فیلم دانلود کنه یا بازی!!!
فقط میره تو یوتوپ یا آهنگ دانلود میکنه یا وبگردی و این چیزا!
( خواهشن به کسی بر نخوره اینو جدی میگم. اصلا به خودم. ما چون سرعت بالا نداشتیم عقده ای شدیم . حتی خود من هم اول که این سرویس رو گرفتم روزای اول چیزایی رو که واقعا باید دانلود میکردم و نمیتونستم نشستم دانلود کردم. از برنامه و فیلم و کلیپ گرفته تا چیزهای دیگه. ولی باید این موضوع کمی دقیق تر بررسی بشه)
درسته. شاید نیاز نداشته باشه. ولی وقتی که ایران بود خوره ی دانلود بود ولی میگه اونجا سرعت نت جوری هست که من هرلحظه بخام میتونم 20 تا فیلم دانلود کنم ولی خوب وقتی فکر میکنم می بینم جالب نیست. اگه واقعا لازم باشه فقط دانلود میکنم.
دوست خودم اسم هر فیلمی رو که میشنید میرفت دانلود میکرد. میگم بابا مگه اینو دیدی؟ میگه نه ولی بایدباحال باشه!!
موضوع اینه!!!
خود من اول که این سرویس رو گرفتم 3 تا فیلم دانلود کردم. الان دیگه حوصله ندارم چون هم سرعت اونقدر بالا نیست برای هر فیلم یه 7 ساعتی علاف میشم...
به نظر من این سرویس برای دانلود فایلهای زیر 100 مگابایت خیلی خوبه. همونطوری که کینگ گفت حدودا یک ساعت طول میکشه که 100 مگابایت رو دانلود کنه!!! و واسه کسایی که واسه 7 مگابایت 1 ساعت علاف میشدن یه مزیت بزرگه!
من تا امروز 10 گیگ دانلود کردم و هنوز هم سرویسم برقراره... دانلودهام هم 4 تا فیلم بوده و بقیه اش برنامه ها وآهنگ و اینا بوده. بیشتر برنامه
فعلا در مورد نامحدود بودن که من به شخصه مطمعن هستم.
مبین نت الان داره ماهی 20 تومن سرویس 128 نامحدود میده و 256 محدود هم 20 تومن میده.
ولی خوب
وقتی شما نمیتونی بیتشر از 5 گیگ دانلود کنی چه فایده؟ پس به نظر من اون سرویسهای محدود که به نظر شما سرعت پایینی هم داره به درد کسانی که وب گردی میکنن و پینگ پایین واسشون خیلی مهمه خوبه. اللخصوص خود بنده.
حاظرم پینگم پایین باشه ولی دانلودم نامحدود. ولی وقعا پایین. زیر 100 و حتی کمتر
متاسفانه خط من فیبر نوری هست واسه همین از داشتن ADSL محرومم.
ولی خوب این دانگل داخلی که لپ تاپم داره خوراک این سیستم هست که سیم کار رو میذاری توی سیستم و راحت وصل میشی.
دوستمون توضیحاتش رو گذاشته بود ولی به دلیل برخی اختشاشات اخیر( به من ربطی نداره ) همه رو پاک کرده.
خوب امیدوارم یکم خودم و دیگران رو قانع کرده باشم!!:31:
:46:
نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته تا 200 کیلوبیت هم می رسه.
البته امروز سرعتم خیلی پایین اومده بود. حتی پینگی که قبلا گرفته بودم 350 بود حدودا.
ولی خوب در اولین فرصت که به روال عادی برگشت یه تست دیگه میگذارم.:46:
با سرعت 16 شما داخل 18 ساعت می تونید 1 گیگ دانلود کنید. البته مخابرات سرعتش روی 14 ثابته که تو 24 میشه 1 گیگ .من که مشکلی نمیبینم از لحاظ وبگردی چون با IDM نمیکنم که این مشکل پیش بیاد. مخابرات هم مشکلات خودش رو داره که برمیگرده به شانس شما یکیش عدم ارایه IP ولید هست.نقل قول:
الان قصد شما از مطرح کردن این قسمت چی بود؟ مگه شما اینترنت نامحدود دایال آپ داشتی می تونستی ماهی فقط با وبگردی 800 مگ بیشتر دانلود کنی؟ ولی حالا میبینیم طرف Adsl 128 داره ولی 3 گیگ حجم واسه وبگردیش کم میاد اون هم به دلیل سنگین شدن روز افزون سایتهاست. شما اگر به پسرخاله محترم بفرمایید Du meter نصب کنند متوجه میشید خیلی بیشتر از 40 گیگ استفاده می کنند با همون دیدن یوتیوب.نقل قول:
واسه اینکه به کسی بر نخوره خواهشا هیچ وقت خودت رو با دیگران جمع نبند. همین الان لیست دانلود من پره نه از فیلم هایی که با 1000 تومن گوشه خیابان ریختند بلکه با آموزشها و DvD هایی که به راحتی تو بازار پیدا نمیشه اگر هم بشه قیمت بالایی داره شما هیچ میدونی اگر یک گرافیست بخواد یک DvD پر از عکسهای استوک به روز بخره باید چقدر پول بده؟ پس هر شخصی بسته به نیازش دانلود میکنه و نمیشه اشخاص رو با هم قیاس کرد.نقل قول:
دوست ندارم با لگد زدن به مباحث قدیمی با عث ایجاد گرد و خاک در انجمن بشم ولی برای چک کردن حجم باقی مانده می تونید به قسمتی که در تاپیک مربوطه گفته شد برید و چک کنید. بله اگر روزی 100 مگ بخواید دانلود کنید خوبه ولی روزی 400 مگ رو کم میارید نکته دیگه اینکه پینگ این سرویس در حالت معمولی بالای 800 هست یعنی یک چیزی وقتی از تمام پهنای باند مخابرات میکشید مطمئن قاعدتا هنگام دانلود پینگ باید از 800 هم بیشتر بشه که این برای صفحه باز کردن اصلا خوشایند نیست.نقل قول:
شما به اشتباه متوجه شدید مبین نت سرویس 128 رو با 6 گیگ و 256 رو با 5 گیگ ترافیک میده که هر کدوم قیمتش 20 تومنه.فایدش اینه که شما می تونید از 2 تا 8 و کل روزهای جمعه رو دانلود کنید بدون اینکه از حجمتون کم بشه که در حال حاظر این قابلیت رو ایرانسل نداره. پینگ زیر 100 واسه یک سرور خارج از یک کشور در حد رویاست. همین الان پینگ اکثر سرویسهای Adsl با سرورهای داخلی گیم از 25 تا 95 هستند. اگر شما می خواید لایو بازی کنید مشکلی با مبین نت ندارید چون تست شده و پینگ 4.2.2.4 میانگین بین 280 تا 300 میلی ثانیه هست که معقوله.نقل قول:
تاسف رو باید برای مخابرات تهران بخورید که هنوز تجهیزاتش و تچهیزات شرکتها رو توی کافو های نوری وصل نکرده.نقل قول:
در انتها بهتره در مورد معرفی دانگل سیم کارت / EDGE مودم / برای استفاده از سرویس EDGE و GPRS ایرانسل و همراه اول
بحث بشه نه مطالب مربوط به اپراتورها.
نقل قول:شما سرویس ایرانسل دارید یا همراه اول چون تستهای Gprs ایرانسل معمولا به این فرمه و داخل isp رو ایرانسل مینویسه:نقل قول:
نه من از همراه اول استفاده میکنم. اولش ایرانسل داشتم ولی تو منطقه ی ما EDGE رو ساپورت نمیکرد.
ولی خوب یه بدی بزرگی که این سیستم داره نوسان بالای پینگ هست. مثلا اون پینگی که من گذاشتم .الان دوباره تست کردم زد 800حالا شما که با مخابرات و اینا سر و کار دارید. اونا قانونی واسه پینگ دارن؟ مثلا از 500 بیشتر نشه؟؟؟
اول بگم پینگ سرورهای اسپید تست رو اصلا قبول ندارم. چه 800 شما رو چه 500 . بهترین روش برای گرفتن پینگ گوگل هست. شما برو داخل Start بعد داخل run بزن cmd اونجا بنویس ping google.com -n 50 با این کار شما 50 بار گوگل رو پینگ میکنید واسه همین اینجوری به واقعیت نزدیکتره و درصد خطا از لحاط نتیجه تست پینگ پایین تر میاد:نقل قول:
الان این روی سرویس مخابرات وقتی که هیچ استفاده ای نمی کنم گرفته شده:
صبر کنید فقط این تست ملاک نیست واسه بازی چرا؟ چون هنگام بازی کردن شما درصدی از پهنای باندتون رو پر می کنید و این باعث تاخیر در ارتباط با سرور میشه که در نتیجه پینگ شما میره بالا. در نتیجه ممکنه سرویسهای دانلود و آپلود پایین کمی مشکل ساز باشند ولی با سرویس 128/128 هم میشه با تنظیمات بازی بدون لگ داشته باشید.کد:http://s2.kimag.es/share/92225598.jpg
این ip گیم سروری در ایران هست پینگ این باید برای شما از گوگل کمتر باشه:
در انتها باید بگم پینگ چیزی نیست که بشه براش تضمینی کرد این غیر ممکنه چون احتمال داره شبکه برای 5 دقیقه هم که شده اور لود بشه . شما حتی برای سرعت نمی تونید از شرکتها تضمین بگیرید.خیلی از شرکتها به بهانه رایگان بودن ترافیک شبانه به کل منکر کیفیت سرویس میشند.کد:87.107.120.40
سلام
من از edge ایرانسل استفاده میکنم.
دیشب حدودا ساعت 1 بود که دیسکانکت شد و دیگه وصل نشد و هی ارور میداد تا الان
یکی از دوستان گفته بود اینا نامحمدود نیست و محدود هستن
شبا 3.5 گیگ و روزا 10 گیگ میخواستم ببینم واقعا درسته؟
دیشب فک کردم ترافیک شبانه تموم شده.
کسی این مشکل رو داشته دیشب؟
فک کنم چون جمعه ها قیمتها پایین تره همه استفاده میکنن اینجوری میشه.
راستی میگم کسی سرعت همراه اول رو تست کرده؟
منطقه ما هر دو رو ساپورت میکنه.
ولی یک مشکل هست اونم اینه که من سیستمم رو آوردم طبقه پایین و اینجا فقط ایرانسل تحت پوشش edge هست و همراه اول رو وصل کردم یک بار از gprs استفاده میکنه.
ولی طبقه بالا میشه edge!!
سرعت دانلود هم با ایرانسل بین 20 تا 30 هست. خوبه؟
بهتره به پستها و بحثهای صفحات آخر تاپیک زیر مراجعه کنید همونجا روش دیدن باقی مانده حجم رو می تونیذ ببینید:نقل قول:
بعد از باز شدن مجدد تاپیک می تونید سوالهاتون رو در همونجا بپرسید.کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=419891
البته حرف شما کاملا درست هست من هیچ مشکلی با این موضوع ندارم. و با توجه به این تست و حرف خودتون و حرف من پینگ یه چیز ثابتی روی این سیستم نیست. الان حد دقل و حداکثر 1500 تا فاصله بینشه!
و بازم میگم. اگه من دوباره این تست رو بگیرم و کمتر یا بیشتر باشه امکانش هست.
موضوع اصلی اینه که هرکسی میتونه سرعت زیاد یا کمی داشته باشه. اگه شما پینگتون رو زده 5000 و با ایرانسل تست کردین! با همراه اول هم تست کنید ببینی کمتره یا بیشتر. اگه منم الان تست از ایرانسل بذارم بالای 6000 هست!
در کل این سیستم به منطقه و درصد گیرندگیش کاملا ارتباط داره. پینگ من شاید بالا باشه ولی دلیل نمیشه که بگیم بده. شاید دوستی بیاد و بگه خوبه.
ولی در کل به تنیجه ای که رسیدم اینه که نسبت پینگ با رسیو همخونی نداره. ممکنه رسیو خوب باشه ولی پینگ خوب نیست!!
مهم اون متوسط پینگه که قبلا هم دورش خط کشیدم.من اصلا از Gprs استفاده نمیکنم اون تست هم مال یکی از دوستان بود.شما اگر با پینگ 800 راضی هستید کار کنید که البته طبق شرایطتون چاره ای دیگه هم ندارید جز وایمکس. می تونید با همین سرویس و پینگ 800 بسازید.بله دلیل نمیشه بگیم این سرویس بده ولی دلیلی هم نداره بی برو برگرد به همه بگیم خیلی خوبه. منظورتون از رسیو؟ سرعت دانلوده ؟ بی ارتباط نیست. مثلا در حالت عادی وقتی پینگ میگیرید ممکنه خوب باشه ولی وقتی دارید از پهنای باندتون استفاده می کنید پینگ به نسبت درصد استفادتون میره بالا.امیدوارم id شماره 2 از پشت قضیه جریانی رو هدایت نکنه.نقل قول:
من از سرویس ایرانسل استفاده می کنم.نقل قول:
راستش من مثل شما موشکافانه روی تکه تکه کلامات کسی فکوس نمیکنم. منم یه یوزر هستم مثل بقیه یوزر ها. دلیل عضویتم در این فروم هم به اشتراک گذشتن چیزهایی که میدونم و دونستن چیزهایی هست که نمیدونم.
هیچ وقت ادعا نمیکنم چیزی رو میدونم یا بخوام یه جورایی اثباتش کنم!! اصلا حال و حوصله بحث هم ندارم . توی هر تاپیکی میرم یا بحث و جدل و دعواست یا که دیر رسیدم بسته شده!
من راضی نیستم از این سرعت و از این استفاده. ولی همونطور که چندین بار گفتم من دوست دارم پول چیزی رو که میدونم همون اندازه ازش استفاده کنم. نه کمتر نه بیشتر.
اینکه من برم وایمکس بگیرم ماهی 20 تومن ممکنه کفاف کار منو بده ولی در دراز مدت زیاد جالب نیست.
من مشکل اصلیم با قیمت هست.
شرایطم هم طوری هست که نمیتونم اشتراک 1 ساله بگیرم .کارم فعلا مقطعی هست.
خوبه خود شما وضعیت سرویس ها رو میدونین چقدر افتضاهه. من میخواستم وایرلس بگیرم و با همسایه ها شیر کنم ولی متاسفانه همسایه های ما یکم سنتی تر از این حرفان!!
بهر حال دوست دارم اگه شما میخوان اینجا کمکی به من و دوستان کنین همونطوری که من دوست دارم اگر چیزی بلدم بگم بهتر نقاط ضعف و قوت این موضوع رو بگیم نه که هی حرفای همدیگه رو نقض کنیم!
البته میدونم. این حرف منم جواب تندی خواهد داشت از طرف شما .
من گفتم اگه با این سرویس دانلود کنین دیگه نمیشه وبگردی کرد. یعنی پینگ شدیدا میره بالا.
پس همون حرف خودم رو زدم. که این سرویس رو اگه کسی واسه ی دانلود بخواد باید بیخایال وبگردی بشه چون سرعت شدیدا میاد پایین. انگار داری با انتی شیلتر سایت باز میکنی!!!
ولی برای کار مقطعی و دوره ای بد نیست تا شاید یکم قیمتها بشکنه یکم اینا آدم بشن!! هرچی هست از دیال آپ بهتره.
من تقریبا دو هفتس که سرویس شبانه ایرانسلو گرفتم
تا الان هم حداکثر حدود 2 گیگ دانلود داشتم
امروز صبح یه چند باری قطعی داشت و بعدش دیگه کلا قطع شد و هر کاری میکنم دیگه وصل نمیشه
به نظرتون چه مشکلی پیش اومده؟ دانلودم که خیلی زیاد نبوده پس چرا قطع کردن؟
امروز صبح یه چند باری قطعی داشت و بعدش دیگه کلا قطع شد و هر کاری میکنم دیگه وصل نمیشه
---------- Post added at 01:41 AM ---------- Previous post was at 01:43 AM ----------
تو گوشی ارور 707 میده ظاهرا
نقل قول:GPRS ایرانسل از پریشب تا ساعت 8 9 دیشب در کل ایران قطع بود (البته صبح تا ظهر وصل کردن ، ولی پشیمون شدن:21:)نقل قول:
الان مشکل برطرف شده
آی پی اینترنت ایرانسل در اکثر مواقع روی آی پی های مخابرات هست و معدود دفعاتی هم با آی پی خود ایرانسل وصل میشه!نقل قول:
اینم از سرعت ما! نمیدونم چرا 21 نشون میده در صورتی که سرعت دانلودم 30 هست!
من هم برای این اومدم اینجا که هر چیزی بلدم در اختیار دیگران بگذارم منتها همه چیز رو موشکافی:46: میکنم به بعدا کسی طلب سند نکنه و بحث بیخودی پیش نیاد:41: ولی بهتره چیزی رو که می دونید و بهش کمی شک دارید که بیان نمی کنید با کمی سرچ کردن رفع شک کنید چون تعریف فروم یعنی محلی برای گفتگو و تبادل نظر:20:.نقل قول:
در مورد وایمکس بهتون بگم که تا 1 سال دیگه قول میدم ارزون نشه برای اینکه تعرفش تازه تصویب شده:5: پس اگر می توانید از لحاظ مالی سرویسهای یکساله رو بگیرید مشکلی نیست ولی پیشنهاد میکنم از هیچ جا سرویس یکساله نگیرید. بله نقض کردن گفته ها زیاد جالب نیست ولی درصورتی که مطلب اشتباه ذکر شده باشه باید تذکر داد. چرا جواب این حرف باید از نظر شمما باید تند باشه؟
من گفتم اگه با این سرویس دانلود کنین دیگه نمیشه وبگردی کرد. یعنی پینگ شدیدا میره بالا.
اگر میدیدم همچین صحبتی کردید اون همه دیگه راجع به موضوع پینگ صحبت نمیکردم و خوب بد هم نشد کسانی که نمی دونستند :20: بیشتر چیز یاد گرفتند.
بله فناوری های جدید رو سال به سال دنبال کنیم میبینیم خیلی چیزها نسب به گذشته برتری دارند. مثلا isdn بهتر از دایال آپ هست و Adsl هم بهتر از isdn . همچنین Edge بهتر از Gprs و Wi Fi بهتر از Edge و Wimax هم بهتر از Wi Fi
به عبارتی شبکه Wired یا باسیم:
Dial up => ISDN => Leased Line => Dsl => Cable => Fiber Optic
شبکه های Wireless بیسیم:Gprs => Edge => Wi Fi => 3G => Wimax
دوستان کسی نمیدونه چطوری میشه وقتی کاکنکشن ایرانسل دی سی میشه دوباره به صورت اتوماتیک خودش کانکت کنه ؟ . هرکاری کردم مثل کاکنکشنهای PPPOE ها که تو تنظیمات Connection میری و تنظیم میکنی نمیشه اینکارو کرد . اگه کسی بلده بگه ممنون .
فکر میکنم واسه همه یک کانکشن دیال آپ میسازه!!! ربطی به pppoe نداره! تازه اونم میشه تنظیمش کرد!نقل قول:
ویندوز شما چی هست؟ من توی 7 این راه حل رو امتحان کردم و جواب گرفتم.
وقتی توی 7 شما برای بار اول یک کانکشن میسازید( توصیه میکنم آخرین ورژن برنامه ی رو دانلود کنین) یک کانکشن بهتون میده با نامی که میسازید و مشخصات. میره تو قسمت Connect to
البته منظور شما اینه که کلا قطع بشید یا رسیو کم بشه؟ چون خیلی وقت ها که رسیو کم میشه با دوباره کانکت شدن مشکل حل شده!!
ولی در کل اگه شما قطع میشید روی کانکشین که اونجا مشخص کرده که کانکت هست روش رایت کلیک کنین بزنین Propertise بعد توی قسمت Option در بخش Readaling Options شما میتونین اولین مورد رو که مربوط به تعداد دفعات شماره گیری هست رو مثلا 99 بگذارید. یعنی اگه قطع بشه 99 بار دوباره کانکت میشه.
دومی فاصله ی زمانی بعد هر دو کانت شدن هست مثلا زمانی که قطع میشه یا مثلا شبکه اشغاله یا مشکل داره بعد ازقطع یک دقیقه بعد دوباره کانکت میکنه. شما اون رو روی 1 ثانیه بگذارید.
و بعد هم اوکی کنین..
فقط اگه کسی میتونه مشکل 0 شدن رسیو و کانکت دوباره اتوماتیک رو هم حل کنه خیلی حال داده :31:
این مشکل من و بعضی ها بوده!
مگه به اون روشی که گفتی Redial کنه در صورت قطع شدن مشکلتون حل نمیشه؟نقل قول:
دوست عزیز من نگفتم PPPOE گفتم مثل کاکنشنهای PPPOE نمیشه کانکشنهای دایل آپ رو Reconnect کرد و این توضیحی هم که دادید فقط تو کانکشنهای PPPOE جواب میده . من خودم این روش رو بلد بودم ولی هرکاری میکردم وقتی D.C میشد خودت باید دستی روی کلید Dial کلیک میکردی تا دوباره کانکت بشه و اتوماتیک خودش کانکت نمیشه . (منظورم توی این کانکشن دایل آپی که میسازه این روش کار نمیکنه) .نقل قول:
اگه مشکل اینه ، توی همون بخش ، تیک prompt for name and password ... و prompt for phone number رو بردارید ، ببینید برطرف میشهنقل قول:
ضمن اینکه تیک redial if line dropped رو هم بزنید
خواهشا ادامه مباحث مربوط به Edge ایرانسل رو در تاپیک زیر دنبال کنید که Zed2 زحمت پاکسازی و از قرنطینه بودنش رو درآورد:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=419891
من چند روز پیش یک مودم EDGE , 3G Ready ، از برند Philips گرفتم ، واقعا محشره!
همه ی باند های GSM رو ساپورت میکنه! (850 / 900 /1800 /1850 /1900 و UTMS 2100)
خیلی هم شیک طراحی شده !
اگر ازش عکس پیدا کردم ، براتون میزارم!
از این مودمی که دوستمون معرفی کرده خیلی بهتره!
قیمتش هم ، طرف میگفت ۹۵،۰۰۰ تومن ، ولی من ۸۵،۰۰۰ گرفتم!
موفق باشید ،
امید
اگر مدلش رو ذکر میکردید یا از خودش و بسته بندیش عکس میگرفتید بهتر بود حداقل از یک برند معروفت تر از zisa هست که قبلا معرفی شده بود. البته اگر واقعا مدلی باشه که داخل سایت فیلیپس هم به اون اشاره شده باشه وگرنه ممکنه کپی باشه.نقل قول:
نقل قول:
ممنون می شویم که اطلاعات خرید رو هم بفرمایید تا برویم و از آنجا تهیه کنیم .
والا چه عرض کنم ، وقتی کانکتش میکنی ، تو قسمت Device ها نوشته Philips!نقل قول:
ولی رو جعبه اش مدل خاصی ننوشته! فقط نوشته Philips EDGE MOdem! همین!
ببین من ، از پاساژ رضا خریدم! (تقریبا اواخر پاساژ ش میشه! --> از طرف ولیعصر!)نقل قول:
موفق باشید ،
امید
هیچ آدرس اینترنتی رو جعبه نداره؟ کاتولوگ نداره؟ تو نرمافزارش سایتش رو نزده برید اون قسمت نگاه کنید.نقل قول: