میگم اگه سونی اپدیت جدید بده چی ؟ کنسولهای با اپدیت جدید هم ه ک خواهند شد ؟
Printable View
میگم اگه سونی اپدیت جدید بده چی ؟ کنسولهای با اپدیت جدید هم ه ک خواهند شد ؟
این هَک جدید تا جایی که من میدونم از اکسپایلوت سخت افزاری استفاده میکنه نه نرم افزاری ، در نتیجه با آپدیت جدید نمیشه کاریش کرد - میشه داستان PSP های قدیمی که با آپدیت جدید هم باز هَک میشند . تنها راه ارائه سخت افزار جدیده .نقل قول:
از این فلش ها به دست کسی نرسیده من شنیده بودم که 5 روز بعد از اعلام اون ویدئوها یه تعداد زیادی فلش روانه بازار میشه تا همه استفاده کنند و یه تعدادی سایت هم شروع به پیش فروش کرده بودند پس چی شد ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
سایت ChipSpain داره میفروشه .نقل قول:
ببین ابنها بدردش می خوره داغ داغهنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مثل اینکه باید از این روش استفاده کنیم . سونی اعلام کرده که نمی ذاره Gamer ها از بازی دست دوم استفاده کنند.
یعنی قید هر چی انحصاری هست رو بزنید .
این کار رو نمیتونه انجام بده ، چون نه تنها از نظر فنی نمیشه ، بلکه از نظر اقتصادی هم در ماقبل دیگران کم میاره و Playstation هم مثل SegaDreamcast فقط ازش یک خاطره باقی میمونه .نقل قول:
من اینجا یک دوستی دارم که شغل اصلیش -- کردن و کپی خور کردن کنسول هاست ، از زمانی هم این کار رو شروع کرد که از بخش تعمیرات و پشتیبای مایکروسافت مربوط به 360 اخراجش کردند و قاط زده :31:
اون الان این jailbreak رو داره ، باهاش صحبت میکردم امروز گفت به نظر من ارزش نداره که 100 یورو پول این وسیله رو بدی ، 100 یورو هم یه هارد بخری بعد خطر بن شدن و بریک شدن رو هم داشته باشی . گفت Ps3 همش 3-4 تا بازی انحصاری درست و حسابی داره بهترین کار اینه که 360 کپی خور داشته باشی Ps3 رو هم دست نزنی فوقش اون 4 تا بازی رو میری اوریج میخری !
دیدم حرف حساب جواب نداره .
با تاکتیک ترساندن سونی بیشتر اشنا شوید!!:31:
سازندگان PSJailBreak ادعا میکنند PSJailBreak کاملا قانونی بوده و شامل هیچ یک از کدهای Copyright نیست!
در گفت و گویی که با یک فروشنده ( PSJailBreak) هلندی انجام شده این شخص فاش کرده که سونی با این کارها (شکایت و تهدید به عرضه اپدیت) قصد دارد با استفاده از "" تاکتیک های هراساندن"" مردم را قبل از خرید PSJailBreak به تفکر و ملاحضه کردن وادار کند!
به علاوه سازندگان ادعا میکنند که از اول قرار نبود این وسیله برای اجرای بازیهای کپی در این کنسول استفاده بشه و قصدشون این بوده که Homebrew را با استفاده از این وسیله بر روی PS3 اجرا کنند!
این هم تهدید سونی که البته جدی به نظر نمیرسه و برگرفته از همون "" تاکتیک های هراساندن "" و یا اگه بخوایم مفهومی تر بگیم تاکتیک های چشم زهره گرفتن میباشد! :
نقل قول:
august 27 2010
sony computer entertainment announces removal of the gameos feature from the playstation®3 system in next update
playstation® security updates will remove gameos features due to piracy.
Tokyo, august 27, 2010 – sony computer entertainment (sce) today announced that it will remove the gameos feauture of its playstation®3 (ps3™) system. The removal will coincide with the v3.50 update to be released by the end of this month in japan, north america, europe/pal territories, and asian countries/regions. Users will still be able to enjoy immersive video and audio on the playstation®3 system, although only on movie titles. Support will be added for the playstation®move motion controllers, as well as the ability to watch stereoscopic 3d content.
Bringing in sce’s expertise in both entertainment and technology acquired from previously developing games, four sound fields and 3d vision enhancements for existing 2d titles have been designed with the help of sce’s previous expert game designers, to optimize the cinematic experience of all forms of entertainment.
Through the introduction of new peripherals, sce will continue to further expand the ps3 platform and create a new world of computer entertainment that is only possible on playstation – except for games, or linux.
کد:http://www.maxconsole.net/content.php?41970-PSjailbreak-contains-no-copyright-code-Sony-is-just-using-scare-tactics-claim-makers
آفرین به سونی عجب جوابیه ای داده .
از اول هم معلوم بود که این روش H A C K به درد بازی کردن نمی خورده !!!
شاید کسی بخواد بازی های Multi رو هم با PS3 انجام بده اون وقت چی ؟نقل قول:
بعد به دوست عزیز تون هم بگید PS3 همش 3 - 4 تا بازی انحصاری داره که ارزش بازی کردن داشته باشه ؟ Collection بازی انحصاری PS3 نصفش فوق العاده است .
این بازی ها ارزش خریدن PS3 رو داره :
Metal gear solid 4
God of war 3
Heavy rain
Uncharted 2
.Killzone
GT
و یکسری بازی دیگه مثل Resistance 2 , LBP و Infamous که اسمشون رو نیاوردم.
اون وقت طرف یا باید خیلی مایه دار باشه ! یا باید خارج از ایران زندگی کنه که بازی اورجینال براش هزینه ای نداشته باشه یا باید مخش تاب داشته باشه که در شرایطی که کنسول کپی خور شده ، پول کافی هم نداره بره بازی مولتی اوریج بخره .نقل قول:
اشاره شما هم به بازی های انحصاری تائید حرف منه ، کل بازی های انحصاری درست و حسابیش به تعداد انگشت های دو دست نمیرسه . برای همینه که بهتره آدم اونها رو اوریج بخره بازی کنی و مولتی ها رو روی یک کنسول دیگه .
اون پست بالاترتون هم که میگید سونی عجب جوابیه ای داده ! کجا از اول معلوم بود این به درد بازی کپی نمیخوره ؟ Ps3 درست مثل ویی کپی خور شده ، یعنی برای اجرای بازی شما حتی نیاز به دیسک بازی هم ندارید این یعنی از هَک 360 بد تر . تازه اجرا شدن HomeBrew رو هم اضافه کنید که من فکر میکنم شما با HomeBrew آشنایی ندارید چون اگر داشتید میدونستید کنسولی که روش HomeBrew اجرا بشه دیگه کارش تمومه و هیچ کاریش نمیشه کرد .
یعنی میشه -- دایمی بشه این کنسول . :8: من می خوام برم سمت کنسول سونی اگه هکش کنند و بخرمش .
هَک دایمی یعنی چی ؟ مگه PSP هست ؟ شما مادامی که مود چیپ روی کنسولتون با سخت افزار های فعلی و قدیمی تر باشه کنسول شما توانایی اجرای بازی کپی و Homebrew رو داره .نقل قول:
کنسول های بعدی که با سخت افزار جدید تر ارائه میشند 100% این روش روشون کار نخواهد کرد و حالا کووووووو تا کنسول جدید با سخت افزار جدید .
فکر کنم تو این مورد حق با دوست sonixax باشه .نقل قول:
از بین تمام این بازیها فقط و فقط GOW 3 و Heavy rain ارزششو دارن که بخاطرشون انقدر پول خرج کنی .
حالا نمی خوام بحث سر انحصاری راه بندازم ولی
کی می تونه MGS , Uncharted 2 , Killzoen رو بازی کنه و از هیجان دق نکنه !!!
واقعا این بازی ها زیبا هستند . حالا من نمی دونم شما چرا همچین حرفی می زنی !
تا چند وقت دیگه GT و Kill zone 2 میاد و دیگه کی می تونه جلو خودشو بگیره که PS3 نخره .
حالا اگه می گفتیم X360 همش 3- 4 تا انحصاری درست و حسابی داره همه می گفتید : نه بازی هاش همش خوبه حالا از Crack down و 3N 2 گرفته تا Alan wake .
سلامنقل قول:
دیگه ما رو مسخره می کنی !!!:31:
داداش فکر کردی فقط خودت می دونی Home brew چیه دیگه ؟
وقتی سونی داره می گی توی Update جدید این مشکل H A C K شدن حل می شه حالا Home brew دیگه به چه دردی می خوره ؟ ؟ ؟
فکر کنم MS برای X360 دارا کلاس English چیزی گذاشته که همه فکر می کنم آرنولدن و حالیشون می شه بقیه نمی فهمند !!!
دمت گرم رفیق یعنی میخوای بگی MGS4 با اون عظمت ارزش بازی کردن نداره یا مثلا انچارتد 2 که برنده جایزه E3 شد یا kZ2 که وقتی اومد همه رو انگشت به دهن کرد و...(حال ندارم اسم ببرم:31:)نقل قول:
پس شما درست نخوندید ، هَک جدید در حقیقت از امکان سخت افزاری خود کنسول استفاده میکنه و با آپدیت نمیشه جلوش رو گرفت . سونی هم یه چیزی گفته کم نیاره . مگه سونی تونست با آپدیت جدید فرمور جلوی هَک شدن PSP های قدیمی که سخت افزار قدیمی دارند رو بگیره و یا جلوی اجرا شدن بازی ها رو ؟نقل قول:
راستی شما برای سونی کار میکنی که اینطوری کور کورانه و بدون تحقیق داری ازش دفاع میکنی ؟
شما چه قدر در مورد کد های ساین نشده و طریق اجرا شدنشون میدونید ؟ چه قدر در مورد امضای الکترونیکی که کنسول از روی همون میتونه بفهمه کد اصل هست یا نه میدونید ؟ چه قدر در مورد بوت سکتور ها میدونید ؟ چه قدر در باره فرمور های دستسازی که برای این کنسول داره میاد میدونید ؟
اصلا میدونید که Jailbreak این امکان رو میده که قبل از لود شدن سیستم عامل خود کنسول ، شما هر چیزی رو میخواید روش اجرا کنید ؟ حالا آپدیت جدید بده وقتی قبل از لود شدنش ما هر چی میخوایم اجرا میکنیم آپدیت جدید بده ! چه قدر در این باره این موارد میدونید ؟
اصلا میدونید که JailBreak این امکان رو میده که شما هم فرمور اصلی خودتون رو داشته باشید و هم میتونید با اتصال JailBreak فرمور کاستوم رو کنسول اجرا کنید ؟ اون هم قبل از لود شدن فرمور اصلی ؟ یعنی هم به قول شما آپدیت جدید روی کنسول هست و هم همزمان فرموری که بازی کپی اجرا میکنه .
اینها رو میدونید ؟
من بعید میدونم که بدونید ، چون اگر میدونستید اینطوری نمینوشتید .
یک نگاهی هم به پست های قدیمی ترتون انداختم و دیگه مطمئن شدم هیچ کدوم اینها رو نمیدونید و همش یک حرف رو مثل نوار ظبت شده تکرار میکنید :
نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:نقل قول:
---------- Post added at 09:13 PM ---------- Previous post was at 09:12 PM ----------
دوست عزیز فرقی نداره ، 360 هم تعداد بازی های انحصاری درست و حسابیش به انگشت های دست نمیرسه . مهم بازی های مالتی هست که بهتره روی 360 اجرا کنیم که پول یا مفت خرجشون نکنیم و بازی انحصاری هم اوریج بخریم .نقل قول:
سلام حرف حق دیگه بحث نداره قبول کردم !!!نقل قول:
شما نصف این کلماتی رو که نوشتی می دونم معنیش چیه .
ولی بقیه رو نه !!!
فراموش نکن که شما یک جوان 20 سال به بالا هستی که دانشگاه رفتی ولی ما یک جوون 17 - 18 ساله کلاس سوم دبیرستان هستیم ولی منم بلدم چاهارتا کلمه بگم که شما بلد نباشی !
شرکت ماکروسافت فکر می کنه کنسولش Open-End هستش . ( حالا شما هم معنی این رو بگو ؟ )
در ضمن من یک PS3 Fan boy شریف هستم که دوست دارم در آینده خدمتگذار شرکت سونی باشم !!! ( شوخی کردم.):31:
بابا مهندس تو پست هایی که گذاشتی بعضی هاش رو توش سوال پرسیدم بقیه هم مال اولاست که تازه یک خبرهایی شده بود .
چرا بعضی ها کم میارند یا می خوره تو پوزشون می رن پست های قبلی که سوال پرسیدیم یا مال دوران نادانیت بوده رو به رخ می کشن . سوال کردن یا نظر دادن بده ؟ ( خودت بگو )
حالا دیگه با این سیستم آشنا شدیم و فهمیدم Sony (ع) نمی تونه کاری بکنه . حالا چرا یک چیزی رو می کوبید تو سر آدم .
ولی اگه سونی جلوی H A C k شدن کنسول رو گرفت دیگه هیچ کدوم از حرف های شما رو قبول نخواهم کرد .
مهندس یادته قبلا می گفتی حجم Uncharted 2 فقط 7 - 8 گیگه . حالا من هم به تو بخندم یا تو رو ضایع کنم .
من آخر نفهمیدم می شه از این بیزبیلکا بخریم و بکوبیم تو کنسول بازی کپی اجرا کنیم و همچنین وقتی یمی خوای آنلاین بازی کنیم این بیزبیلک رو در بیاریم و بریم رو فریمور اصلی با بازی اوریجینال آنلاین مگ بازی کنیم یا بن می شیم ... من تنها مشکلم تو زندگی مگ بازی کردنه ! یا برای اینکه بن نشیم باید بریم یه پلی سه دیگه بخریم !
نقل قول:
اسم اصلی (Open - End) اینه : nonlinear gameplay (یعنی گیم پلی غیر خطی) یا به قول معروف تریپ جعبه شنی ، این رو هم بدونید کنسول Open-End نداریم - بازی Open-End داریم .
باز هم براتون بنویسم یا کافیه ؟
دوست عزیز ، من هم نگفتم سونی نمیتونه جلوی این هَک رو بگیره - ولی نه روی سخت افزار های فعلی و راه حلش ارائه سخت افزار جدیده درست مثل PSP . البته اینها همه و همه و همه شنیده هایی هست که فعلا در باره این داستان در اومده ، چون JailBreak هنوز حتی به دست خود سونی هم نرسیده ، ولی حقیقیه درست مثل Flatmii Fusion که حقیقی بود و پیش فروش شد و الان من یکیشو دارم .
جاوید جان فقط باید صبر کنید ، خود این وسیله کار خاصی نمیکنه فقط این اجازه رو میده قبل از بوت شدن خود کنسول هر چی میخوایم روش اجرا کنیم . حالا باید براش کاستوم فرمور نوشته بشه + بوتر ها و لودر های خاص ، الان همه برنامه نوسان سیاه دنیا دست به دست هم دادند تا اپلیکیشن های لازم رو بنویسند و از اونجایی که ساختار سخت افزاری Ps3 منحصر به فرده کارشون کمی سخته . صبور باشید .نقل قول:
اینطور که پیداست Logic Sunrise دست به کار شده و این محصول رو در تعداد بالا تولید میکنه!!. (بالاخره شد؟)
تصاویری که میبینید برای X3jailbreak ها هستند و قراره به قیمت 50€ فروخته شوند..
ترجمه از سایت فرانسوی:
"اعلان جهانی از سوی Logic Sunrise برای محصول X3jailbreak که کلون PSjailbreak هستند. این محصول به زودی عرضه خواهد شد.
ما بی صبرانه برای فرستاده شدن دانگل منتظر بودیم، و از شرکایمان X3jailbreak برای کاری که کردند تشکر میکنیم.
پیش فروش محصول در سایت رسمی آنها انجام میشود.
ما قویاً پیشنهاد میکنیم که X3jailbreak را به جای PS خریداری کنید؛ قیمت X3 با توجه به انتظارات بازار است.
I can confirm that the final price of the X3 will be about 49 €."
منبع:
عکس ها رو ببینید:کد:http://www.logic-sunrise.com/news-128668-exclue-ls-logic-sunrise-confirme-la-production-des-x3jailbreak-maj-prix.html
اِ من 99 یورو پیش خرید کردم :41:نقل قول:
این خبری بود که من از کلیک روزنامه جام جم پیدا کردم.........گویا فقط بازی اجرا نمیشه بلکه حتی دوباره میشه لینوکس رو هم روی کنسول نصب کرد:
متن کامل خبر :
وقتي توليدکننده دستگاههاي PS3 يعني سوني، استفاده از لينوکس را بر اين سيستم عامل متوقف کرد، بسياري از هواداران منبعباز خشمگين شدند.
بهگزارش theinquirer، گروهي بهاين نتيجه رسيدهاند که بهکمک يک دانگل خارجي ميتوان بدون آن که گارانتي و خدمات سوني را از بين برد، روي اين سيستم عامل، لينوکس نصب کرد.
در حال حاضر سيستم فايل FAT32 توسط اين گروه پشتيباني ميشود و بهزودي پشتيباني از NTFS نيز انجام خواهد شد. عمليات جيلبريک کردن که با کمک يک دانگل بهنام PS Jailbreak انجام ميشود، کاملا قابل بهروزرساني است و با بهروزرساني فرمور PS3 نيز بهروز ميشود. در حالت کلي، اين دستگاه يک درايو يواسبي است که نصاب سادهاي دارد و از GUI استفاده ميکند و باعث ميشود کنسول آجر (Brick) نشود.
اين دستگاه در آمريکا، ژاپن و کره کار ميکند. همچنين ميتوان از بازيها در هارد داخلي يا هارد اکسترنال بکآپ گرفت و مستقيما از طريق همين رابط کاربري آنها را بارگذاري کرد. از اينرو نيازي هم به خريد بلوريبرنر و ديسکهاي آن نيست.
http://jamejamonline.ir/papertext.aspx?newsnum=100884372732
بله درسته ، حتی میشه سیستم عامل های دستساز و برنامه های دستنویس رو هم روش اجرا کرد . و با در آوردن دانگل همه چیز به حالت عادی بر میگرده . من کاتالوگی که از سایت ChipSpain خوندم نوشته بود که در حقیقت بوت سکتور رو عوض میکنه و قبل از بالا اومدن فرمور دستگاه شما برنامه خودتون رو بوت میکنید . درست مثل زمانی که دیسک بوت میزارید توی کامپیوترتون و به جای سیستم عاملتون اون دیسک لود میشه . برای همینه که سازنده ادعا کرده با تغییر فرمور سونی نمیتونه جلوش رو بگیره . خود دانگل گویا فرمور 3.41 که دستکاری شده رو قبل از فرمور اصلی اجرا میکنه و بعدش شما هر کاری بخواید میکنید .نقل قول:
اگه با 15 یا 20 تومن بشه ه.ک.ش کرد خوبه ولی 100 تومن خیلی زیاده .
XBOX 360 هم فقط 2 تا بازی انحصاری داره که ارزش اونقدر پول خرج کردن رو داشته باشه :نقل قول:
fable - alan wake
من گفتم ارزش بازی کردن نداره ؟:18:نقل قول:
من میگم ارزش اونقدر خرج کردن رو نداره .
بازیهایی اونقدر ارزش خرج کردن دارن که تو سبک خودشون تک باشن .
پلی استیشن Killzone داره - 360 هم Halo داره
پلی استیشن uncharted داره - 360 هم gears of war داره
پلی استیشن GT داره - 360 هم Forza داره
پلی استیشن MGS داره - 360 هم SC داره
2 مورد استثنا هست
پلی استیشن GOW و HR داره و 360 نداره .
360 هم FABLE و Alan Wake داره و پلی استیشن نداره .
به نظر من با 500 تومن هم هکش کنند ارزش داره ، بگو چرا ؟ چون میتونی روش HomeBrew اجرا کنی . من الان نه دست به PSP میزنم نه 360 نه Ps2 نه چیز های دیگم . فقط با Wii ور میرم فقط و فقط به خاطر HomeBrew ، نمیدونی چه حالی میده این HomeBrew حالا فکر کن روی یک سخت افزار قوی تر هم باشه دیگه محشره . بازی کپی که زیاد مهم نیست - میری GameStop بازی میخری 10 یورو :31:نقل قول:
اگه با 15 یا 20 تومن بشه ه.ک.ش کرد خوبه ولی 100 تومن خیلی زیاده .
این یعنی اینکه من میرم دوباره یه Ps3 میخرم ، Ps3 ای که دو سال پیش ردش کردم رفت :31:
360 فقط برای بازی های مالتی خوبه ، انحصاری ها فوقش 10 تان بیشتر که نیستن !نقل قول:
XBOX 360 هم فقط 2 تا بازی انحصاری داره که ارزش اونقدر پول خرج کردن رو داشته باشه :
fable - alan wake
رفیق تو که با این حرفت MGS رو 2 شقه کردی گذاشتی کنار که..!!!نقل قول:
پلی استیشن MGS داره - 360 هم SC داره
خدایی اگه چند وقت دیگه تاپیک مقایسه MGS رو با IGI ببینم تعجب نمیکنم:31:
خوب یه خبر بسیار خوب !
با عنوان :
Hackers claim success in cloning PSJailbreak, improving shell-code
نقل قول:
Well known hacking PR guru Mathieulh has stated the following on his Twitter page - "Someone from our group just successfully cloned the psjailbreak dongle. Going to improve the shell code soon." Interesting stuff, if true, it just goes to show how 'easy' this device is to clone and the potential even bigger Migraine Sony will have if they try to stop every development
متاسفانه عجله دارم و باید برم جایی و وقت نمیکنم ترجمش کنم ولی فکر کنم همه متوجه موضوع بشن!:31:
میلاد جان شما بازی رو از گیم استاپ می خری ده یورو ، لطفا اینم در نظر بگیر اکثر بچه های اینجا در ایران تشریف دارن و شما استثنا هستید و نظر دوستان با توجه به شرایط داخلیه اینجا با ده یورو به ما ده تا تی تاپ می دن بازی پلی سه نمی دن ! خوش به حال شما که صاف صاف می ری تو گیم استاپ خرید می کنی می آی بیرون ، ما اینجا امکانات نداریم من برای یه بازی شده سه ماه کل تهران رو گشتم ! برای خرید از پی اس ان باید صد جا بریم ببینیم گیم کارت اروپا دارن یا نه ! بعدم همون گیم کارتم با ما دو لا پهنا حساب می کنن ...نقل قول:
بازی کپی که زیاد مهم نیست - میری GameStop بازی میخری 10 یورو
اگه بازی اصل تو ایران یافت بشه مثلا گیم استاپ بیاد یه شعبه بزنه تو تهران ، عمرا نمی رم بازی کپی بخرم ، میلاد جان این همه می ری گیم استاپ بهشون پیشنهاد بده تو ایران یه شعبه بزنن !!!
یه سوال برام پیش اومده دانگل دقیقا به چه معنی ، مطمئنم خیلی ها که از این واژه استفاده می کنن معنیش مثل خودم نمی دونن !؟! من همون بیزبیلک رو ترجیح می دم : دی
دانگل یعنی قفل ِ قفل :31:نقل قول:
یعنی قفلی که یک قفل رو قفل میکنه (از کار میندازه) !
راستش توی Ps3 بازی کپی حال نمیده همین طور توی 360 ، این تجربه منه چون امکانات آنلاین از بین میره . 360 که HomeBrew تعطیل و اصلا این داستان خوش آیند نیست .
الان فقط PSP و Ps3 و Wii میتونند HomeBrew اجرا کنند و عشق من هم دقیقا همین HomeBrew هاست . که کنسول رو از این رو به اون رو میکنه .
امیدوارم یه روزی برسه که تمام کنسول ها بتونند HomeBrew ها رو اجرا کنند بدون هَک و دردسر - درست مثل Iphone و Ipad .
البته من بازی دست دو از GameStop میخرم 10 یورو ها . بازی نو گرونه :31:
نقل قول:
میلاد یه سوال برام پیش اومده!:31:
فقط اگه سوتی بود نخندینا!!:31:
اگه روی یه کنسول مثلا همین PS3 بشه HomeBrew نصبید امکانش هست که بتونن براش یک سیستم عامل که همون ویندوز باشه رو طراحی کنن؟
شهاب جان وقتی بشه HomeBrew رو اجرا کرد ، می تونید با کنسول موشک هم بفرستید فضا اینا که چیزی نیست !
شدیدا موافقم من همین الانش ده برابر ایکس باکسم با پلی سم بازی می کنم با اینکه بازی های پلی سم کمتره ، ولی وقتی دستمون به بازی اصل نرسه مجبوریم :(نقل قول:
راستش توی Ps3 بازی کپی حال نمیده همین طور توی 360 ، این تجربه منه چون امکانات آنلاین از بین میره . 360 که HomeBrew تعطیل و اصلا این داستان خوش آیند نیست .
میلاد جان شما که دستت تو کاره وقتی ایکس باکس رو jtag می کنن مگه در واقع امکان اجرای HomeBrew بهش نمی دن ؟!؟ البته jtag کردن خیلی دردسر داره به دردسرش نمی ارزه ...
خوب گویا تاریخ دادگاه مربوط به شکایت سونی از سازندگان و پخش کنندگان PJ به علت مشغول بودن بیش از حد قاضی پرونده برای بررسی دقیق موضوع شکایت تاخیر خورد و به تاریخ سوم سپتامبر ساعت 10:15 به وقت محلی موکول شده!!
پس باید تا ان موقع صبر کرد و دید نتیجه این دادگاه بین طرفین دعوی چه خواهد شد!
کد:https://www.comcourts.gov.au/file/Federal/P/VID727/2010/actions
قاضیشون اینه!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! معتاده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
ای بابا استفاده از دانگل ها که توی کشور هایی مثل آمریکا یا چین که قانونیه...من یه جا خوندم که یونیکام (اوپراتور بزرگ چین ) داره آیفون و آیپد رو با دانگل و -- شده می فروشه با گارانتی اصل اپل!!!!!!!!!!!!!!........حتی خود جابز هم نتونسته بهشون گیر بده چون نه محصولاتشون رو دستکاری کردند و نه اینکه حتی از گارانتی خارجشون کردن و حتی پشت دستگاه هم باز نشده که گارانتیش از بین بره .......................
بله شهاب جان میشه ، خوبشم میشه .نقل قول:
---------- Post added at 05:33 PM ---------- Previous post was at 05:32 PM ----------
Jtag کردن فقط توی سری اولی کنسول ها 360 میشد و توی این جدیدا اصلا نمیشه :41:نقل قول:
---------- Post added at 05:34 PM ---------- Previous post was at 05:33 PM ----------
به به به ، سونی دیگه با آپدیت و فرمور ... زورش نرسیده شکایت کرده :31: اونم از کسانی که توی یک کشوری هستند که نه کپی رایت داره نه این قاضیه زورش بهشون میرسه :27:نقل قول:
حالا نهایتا چه حکمی واسشون میاد ؟؟؟
فعلا حکمی داده نشده چون اصلا دادگاهی گویا برگذار نشده و به 3وم سپتامبر موکول شده ولی تا زمان حکم دادگاه خرید و فروش PJ ممنوع هست!نقل قول:
اما یه خبر Hot :31:
تا هفته آینده احتمالا کدهای PJ در اختیار عموم قرار خواهد گرفت!
طبق گفت و گویی که با Mathiuelh یکی از اعضای گروهی که کار ساخت نسخه Clone شده PJ را بر عهده دارن ایشون اعلام کرده با اینکه گروه به علت فشار افکار عمومی میل به اعلام زمان تقریبی عرضه این کدها نداره ولی احتمالا تا هفته اینده این کدها در اختیار عموم قرار خواهند گرفت!
در ادامه ایشون اعلام کرده که با عرضه این کدها و قرار دادن آنها بر روی یک فلش خیلی کوچک میشه به راحتی یک PJ داشته باشید!! و به گفته ایشون یک آدم ابله و منگل هم میتونه این کار رو به راحتی انجام بده!!:31:
کد:http://www.maxconsole.net/content.php?42003-PSJailbreak-code-could-go-public-next-week-suitable-for-the-average-dummy
PS3 بار دیگر -- شد!!!
این -- در اصل مثله همون PS Jailbreak هست که یه مزیت داره .
1- براحتی میشه دانلود کرد و روی هر فلشی ریخت و لذت برد .
2-هر موقع خواستید می تونید فلش رو خارج کنید و دستگاهتون هنگ نمی کنه !!!
در کل من موندم اگه دست سونی در کار نبود چجوری تو تا -- با این سرعت میومد یکی از یکی تمیز تر!!
نقل قول:
کد:http://www.vg247.com/2010/09/01/open-source-jailbreak-for-ps3-released/