ای وای.!!!!!!!:41:
من تازه امروز گرفتمش.یعنی نصبش نکنم؟
حیف:2:
Printable View
ای وای.!!!!!!!:41:
من تازه امروز گرفتمش.یعنی نصبش نکنم؟
حیف:2:
دوست عزیز بازی رو نصب کن
خیلی با حاله :8:
من خودم به شخصه خیلی وقت بود بازی 3 شخص به این قشنگی بازی نکرده بودم :10:
این نظر شخصی منه
سلام
منم بازی رو گرفتم . نکته بسیار جالبی که برام بود اینه که چون میخواستم برم سراغ مافیا نشستم یه ضرب بازی کردم. یهو دیدم تموم شد. !!!!!!!! خیلیییییییی کم بود . مثل یه شوخی میموند. از لحاظ فنی بازی حرفی برای گفتن نداره اونم تو این موقعی که بازی های شاخ دارن میان. نه گرافیک خوبی داشت نه گیم پلی . داستان هم خیلی ساده و ابتدایی ( اینقدر بکش تا از شانگهای بیریم بیرون) البته انقام Xiu هم باید بگیریم. همین. خلاصه همچین ارزش بازی کردن نداشت.
چه حالی میده ادم بد بودن دیگه انقد تو بازی ها خوب بودیم که نفرتم از هر چی بازی اومده بود.
دیگه بسه نجات دادن دیگه بسه دنبال یه شاهدخت رفتن..دیگه بسه از یک ترور جلوگیری کردن یا دنیارو از خطر بمبی چیزی
نجات بدیم این بار فقط باید خودمون باشیم و ملت رو نابود کنیم بکشیم خرخره شون رو بزنیم
پوستشون رو بکنیم خون بپاشیم این ورو اونور و کشته شدن یک بچه جلو مامانش رو با دستان خودمون احساس کنیم یا برعکس.
بریزی توی خونه مردم بکشی تارو مار کنی فوحش بدی ...تجاوز کنی..کلا الان هر چیزی بدی که توی دنیا هست خوبه
من لذت میبرم این بازی کمی داره ارضام می کنه.
یکی میگه بده یکی میگه خوبه :13:آخرش ما چیکار کنیم بخریمش یا نه ؟
سلامنقل قول:
دوست عزیز بازی یک امر سلیقه ایه. نظرات هیچ کس نمیتونه روی انتخاب شما تاثیر بذاره یعنی برای من اینطوریه من بازی رو که بخوام میخرم اونی که که نمیخوام نمیخرم. مثلا الان من استارکرافت رو نگرفتم و بازی نکردم چون ذاتا از استراتژی بدم میاد اما اینو بازی کردم چون عاشق اکشنم. البته بماند که در حد انتظارم نبود. ولی شما اگه از اکشن خوشت میاد بگیر. شاید باش حال کردی.
چرا وقتی میدوم صفحه تار میشه ؟چرا این قدر فیلبرداریش بده ؟ من حال نکردم
تا آخر بازی این تاری و نحوه حرکت دوربین همینه یا ادامه بدم ؟
برای دوربین راه حلش اینه که بری دا خل منو بخش کنترل و گزینه steadycam رو فعال کنی. اینطوری دوربین ثابت میشه و مثل حالت فیلمبرداری روی دست نیست میشه یه اکشن سوم شخص معمولی با دوربین ثابتنقل قول:
ممنون حل شد
حالا یه سوال دیگه
ماله شما هم موقع دویدن تار میشه ؟
یا موقع شلیک صفحه یه کم مربع مربع نمیشه ؟بعضی جاها هم یه نوار بنفش کم رنگ از بالا تا پایین صفحه میاد
اره میاد .....تار هم میشه...
بابا زدن عنوان بازی رو خراب کردن ! :41:
حیف بازی آینده خوبی میتونست داشته باشه با اینکارشون داغون کردن رفت !
فقط منتظرم ببینم سره Hitman 5 چه بلایی میارن !؟
من به بازی نمره 8 دادم به نظرم بازی زیبایی بود. کوتاه هم نبود چون با لول هارد رفتم!! البته الان مرحله آخرشم. فقط این ریست کردن سیستم روی اعصابه!! 10 بار ریست می یشه تا یکبار بازی اجرا بشه!!
داستان کلی بازی را هم باید بدونید تا بفهمید چی به چیه. قضیه اینجوریه که کین و لینچ رفتن هنگ کنگ تا برای گلیزر یک محموله اسلحه را بفرستند آفریقا، اول بازی کین به اشتباه یک دختری و می کشه که گروگان گرفته شده بوده، اون دختره هم دختر یکی از بزرگترین مافیا های هنگ گنگ بوده که پلیس و ارتش و همه و در اختیارش داره. اینجوری میشه که هم اون میفته دنبالتون هم گیزر ازتون نا امید میشه .
تیر اندازی مزخرف و گیم پلی بدرد نخور مثل نسخه قبلشه فقط گرافیکش بهتر شده
دقت کردین تو نسخه قبلش میشد از نارنجک استفاده کرد تو این نسخه ما که نارنجکی ندیدیم
دقیقانقل قول:
اون تار شدن دید که برا بازی یعنی وقتی میدوی نفست میگیره و دیدت تار میشه برا شلیک هم همینطوری باید باشه اما اون نوار های بنفش که از چراغ ها ساطع میشه برا منم هست فکر کنم یه باگه گرافیکی باشه . وگرنه هیچ دلیلی نداره تو یه سالن سرپوشیده که هستی نور ها کش دار بشه.
نقل قول:
من 2 تا دوستام گرافیک جیفورس دارند میگند ماله ما مربع مربع نمیشه و تاری رو داره که اون طبیعیه و نوار بنفش رو هم میگند ندارند
دیدید توی آنتن ماهواره وقتی سیگنال ضعیفه هی صفحه مربع مربع میشه ؟منم توی بازی وقتی رگبار میبندم صفحه یه کم مربع مربع میشه ؟ماله شما هم این مربع مربعی داره ؟ یا مشکل از گرافیک منه ؟فقط و فقط توی این بازی این مشکلو دارم
شرمنده بچه ها نشد تصویر رو کوچیک کنم
ولی دقت کنید حدود یه ربع به اون تخته شلیک کرد...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 03:46 PM ---------- Previous post was at 03:43 PM ----------
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
برا من مربع مربع نمیشه . اما نوار بنفش رو داره . گرافیک منم ati . 4670
فعلا که نسبتا بازی قشنگیه.لذت بردم.
به نظر من که خیلی طبیعیه. یه جورایی حس می کنی خودت داری اونجا راه می ری. دوربینش خیلی طبیعیه.
چه جوری می شه شطرنجی رو برداشت؟
وقتی کسی رو هد شات می کنم شطرنجی می شه! تمام لذت بازی به اینه که صورت یه نفر رو با شات گان بپاشونی رو دیوار بعد بری ازش عکس بگیری بذاری تو آلبوم!!!!!!!
مشکل نورهای کش دار هم حل نمی شه؟
این بازی هم تموم شد با همه عناصر مسخره و خوبش !!!:31:
اول امتیازهایی که شخصآ دادم :
گرافیک : 6/10
گیم پلی : 7/10
صدا گذاری : 8/10
داستان پردازی : 7/10
خب با اینکه حدس میزدم این بازی چنگی به دل نزنه ولی تا آخرش مثل مرد رفتم!!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکات واقعآ مضحکش همین بود که روی صورت اجسادی که هد شات شده بودن رو شطرنجی می کرد یا بعضآ صحنه های +13 سال به نظر من بیشترش الکیه!!نکته مضحک و واقعآ خنده داره دیگش بعضی مواقع آدم مجبور میشد از اجسام واسه نابودی دشمنان استفاده کنی که یعنی چی واقعآ(با سطل زباله بزنی تو ملاج یکی دیگه) [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اما نکات جذاب و جالبش حرکت دوربین بود حالا درسته بعضیها انتقاد هم کردن از این نوع حرکت دوربین ولی از نظر خیلی ها نکته مثبت به حساب میاد.گیم پلی بازی واسه یک سوم شخص به نظرم روون و راضی کننده بود... [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اصلا این بازی با شماره قبلش قابل مقایسه نیست.یه داستان ساده و بی روح که معلومه برای داستانش 5 دقیقم وقت نذاشتن.
از همه افتضاح تر کاور گیری داغونشه.یه نکته ی مسخره ی دیگه هم که داره دشمنات هرچقدرم فاصله باهات داشته باشن تیرشون هیچ کدوم خطا نمیره ولی دست تو موقع تیر زدن اینقد میلرزه که از 20 تا تیر یدونش به هدف میخوره.
خیلی جالبه باید 200 تا گلوله تو بدن بعضیا خالی کنم تا بمیرن و وقتی تیر میخورن دوباره وایمیسن راه میرن انگار چیزی نشده.این مسائل دیگه تو بازی های این دوره خیلی وقته حل شده نمیدونم اینا چی فکر کردن.تازه میگفتن اینقدر وقت رو این گذاشتیم که فعلا خبری از hitman 5 نیست...
دلم خیلی پر بود دیگه...البته فکر کنم همینجوری دور همی ارزش یه دور بازی کردنو داشته باشه :46:
با حرکت دوربینش موافقم:10:نقل قول:
باید بگم یه نوع نو آوری بود
سلام ببخشید کسی پچ سانسور یا یه چیزی که بشه سانسور را برداشت نداره؟اخه وقتی یه تیر تو سر دشمن میزنیم سریع سانسور میشه
این بازی مثل قبلی دوتا پایان داره یا نه؟
چون خیلی مسخره و ناگهانی تموم شد
خوب من امروز بازیو تموم کردم درسته زیاد داستان نداشت اما فقط تو یه جمله میتونم بگم خیلییییییییییییییی قشنگ بود من خیلییی باهاش حال کردم واقعا بازیش دوست داشتنی بود(ببخشید شد 3 جمله)
حق با شماست دوست عزیز واقعا بازیش قشنگه اما نمیدونم چرا همه بدش رو میگن داستانش ضعیف هست ولی ابعاد دیگه بازی قشنگه ارزش بازی کردن رو داره من بهش 8 میدمنقل قول:
صحنه های درگیری واقعا تکراری شد
همیشه یک گله آدم موقعی که یک عالمه مکان برای پناه گرفتن بود میومد
بازی چندان به دل نچسبید ولی ارزش یکبار رفتن رو داره:41:
ببخشید یکی از دوستانم نسخه استیم رو خریده ، (نصیب گرگ بیابون نشه)
بعدش هرکاری کرد نشد نصب کنه داده دسته من ، منم از صبح تاحالا دارم باهاش ور میرم ! همش کد میخواد واسه نصب ! استیم خود بازی که اصلا اجرا نمیشد ! آپدیت کردمش
خلاصه راه حلی نیست ؟! ما کاره مون راه بیوفته ؟! خیلی ممنون.
من نسخه ریپک با حجم 3.27 دانلود کردم از این لینک :
Kane_Lynch_2.RUS.Repack.isoکد:http://fs44.www.ex.ua/load/3626944/
ولی انگار مشکل داره ، آخه موقع نصب کامل نصب نمیشه
از دوستان کسی اینو دانلود کرده ؟!
میدونه چجوری درستش کنم؟!
ممنون
من مرحله 2 بازی که میخوام برم توش ارور Close the Program میده !
چیکارش کنم؟
پس از اجرای اون اتورن که خودش میاد بالا و فایل استیم رو نصب میکنه برید داخل دیسک 1 و فایل Kane & Lynch 2 .exe رو اجرا کنید و سپس از شما مسیری که فایلها اکسترکت میشه رو میخواد و در نهایت پوشه کرک رو باز کنید و کلیه محتویات پوشه کرک رو در محل نصب بازی خالی کنیدنقل قول:
سلام . تو چاپتر come back home ( البته اگر درست گفته باشم ) یه جایی هست که تو ساختمون چند طبقه تو طبقه چهارم 3 نفر رو میکشم و بعد هیچ جایی نیست که برم ؟ هیچ hint هم نداره . یه دره آسانسور هست و یه راهرو که بسته شده . دره آسانسور هم باز نمیشه ؟
چه کار باید بکنم ؟
سلام ...
دوستان ببخشيد اين بازي مشكل كرك و اين چيزا نداره ؟؟
بخرم ؟؟
مشکل که داره ولی بستگی به جایی که میخری داره من که گرفتم هیچ مشکلی نداشتنقل قول:
سلام
مرحله دو بازی میپره بیرون ! فقط یک کرک وجود داره ؟
میشه زحمت بکشید لینک کرک سالم رو بزارید ؟
ممنون
سلام.
من امروز بازی رو نصب کردم.
در مورد گرافیک که حرفی برای گفتن ندارم واقعا گرافیک بازی عالیه و یه سبک جدید گرافیک رو تو این بازی شاهد بودیم.
گیم پلی هم در حد خوب و روبه عالی هست.
(این ها نظر شخصی من هست:31:)
یه سوال داشتم:
سایت های معتبر به این بازی چه نمره ای رو دادن؟
با تشکر
بازی با این همه حرف و حدیثی که داشت و اینهمه انتقاد شد ازش باز همین مشکل کرک رو داره.واقعآ نوبره
نمره ی ضعیف 6.5نقل قول:
چرا اینقدر پایین؟!!!نقل قول:
به نظر من بازیه خوبیه