دوست عزيز با كابل HDMI وصل شده بوديد يا وايرلس؟نقل قول:
Printable View
دوست عزيز با كابل HDMI وصل شده بوديد يا وايرلس؟نقل قول:
کابل hdmi فقط برای ارتباط با کامپیوتر و دیدن فیلمهای hd و شنیدن صداشون با کیفیت دالبی بود - اما من از وایرلس استفاده نکردم چون یه دیوار کلفت بین هال و اطاق خواب هست که باعث قطع و وصل شدن میشه بنابراین من از یه کابل شبکه 10 متری برای dlna استفاده میکنم- شایدم روزی تونستم راه وصل شدن به اینترنت رو تو این کشور .... کشف کنم و با tv وارد اینترنت بشم :46:
نقل قول:
دوست من ميشه لطف كنيد عكسارو با رزولوشن پايينتري مثلا 800 در 600 بزاريد چون خيلي طول ميكشه تا لود شه
ممنون
ok دوست عزیز :31:نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلام
دوستان میخواستم بدونم آیا USB NX700 همه فرمتها رو ساپورت میکنه میشه یه هارد اکسترنال بهش وصل کرد کلا" هارد رو میشناسه ؟
ممنون :20:
گويا تفاوتي با ساير usb هاي سوني نداره و محدوديت ساپورت داريمنقل قول:
دوستان سلام من میخوام این NX700 رو بخرم ولی قبل ازاون چطور میتونم وارد منوی مخفیش بشم وساعت TV رو بفهمم ؟ لطفا" مرا راهنمایی کنید . ممنون
مطمئن نيستم گويا به اين صورت هست دوستاني كه دارند امتحان كنند :نقل قول:
دوستان من از هرجا سوال میکنم قیمت nx700 رو 3.200 میگن !
تازه این قیمت 40 اینچ هستش !!
البته این قیمت رو از نمایندگی سونی گرفتم...
دوستانی که با قیمت پایین تر خریدن میشه بگن کی و از کجا گرفتن؟؟
من بدون گرانتی میخام... تو تهران جایی هست که بدون گارانتی بفروشه؟
من 2ماه پیش که نمایندگی مرکزی 7الی8 تا تازه آورده بود از بانه به قیمت 2.470 خریدم . (شما اگه میتونید برید همون جا ...هم فال هم تماشا)
اقا امین درست میگن شما اگه میتونی بری بانه حتما برو.ما تو فصل بهار وماه اردیبهشت رفتیم بانه.واقعا سرزمین کردستان جای قشنگیه.سرسبز و بکر وزیبا.
اين مدل رو نميدونم ولي من ex700 بدون گارانتي گرفتم از تهران خيابان جمهوري نبش فلسطين.نقل قول:
واقعا ؟نقل قول:
این که خیلی خوبه !
اگه اینجوری باشه من همین هفته میرم میگیرم :8:
شماره تماس از فروشنده داری ؟؟
نقل قول:
کی و چند گرفتین؟؟
راستی از Ex700 راضی هستی؟؟
من که بد جوری از nx700 خوشم اومده !:40:
من روي ex700 امتحان كردم درسته. ولي جايي ساعت كار كرد رو نداشت فقط يكجا boot counter داشت كه احتمالا تعداد دفعات روشن شدن رو نشون ميده.اينم بگم كه سخت تونستم از منوش سر در بيارم!نقل قول:
كليد هاي 1 و4 براي حركت توي منو هاست و كليد 3و6 براي تغيير انتخاب ها وكليد 0 رو كه مزنيد كلمه write به رنگ قرمز ظاهر ميشه كه ok ميكنيد و وارد منو ميشيد .
تقريبا دو هفته پيش گرفتم 2.370.000 تومن.نقل قول:
تصويرش خوبه ولي usb واقعا بيخودي داره كه فقط چند تا فرمت رو اون هم با كلي ناز وادا اجرا مي كنه . كه اين راجع به همه مدل هاي سوني صادقه. كلا به نسبت امكاناتش به قيمتش نمي ارزه! من هم به اسرار خانمم سوني گرفتم . اگر رو برند تعصب نداري سام وlg مدل هاي خوبي دارن.
اين nx700 هم با پايه خودش قيافه انچناني نداره وحتي كمي بي ريخت هم هست! ولي با اون پايه مخصوصي كه البته جداگانه بايد بخري قضيه خيلي فرق ميكنه!!
دوست من سلام ميشه لطف كنيد بيشتر توضيح بديد و به ما هم بگيد چطوري منوي مخفي رو آورديد :11:نقل قول:
با تشكر
---------- Post added at 11:48 PM ---------- Previous post was at 11:44 PM ----------
ببخشيد به چه صورت هست ؟؟؟؟:46:نقل قول:
hdtv تون رو خاموش كنيد و كليد هاي گفته شده رو به ترتيب بزنيد از چپ به راستنقل قول:
ببخشيد به چه صورت هست ؟؟؟؟
display---5---vol+----power on
کد:# Using the remote control:
# Turn the TV off.
# Press {DISPLAY} {5} {VOL+} {POWER ON} buttons.
or
Press {DISPLAY} {5} {POWER ON} buttons.
# The Service Menu will be displayed.
# Use numbers {1} and {4} to select the item to adjust.
# Use numbers {3} and {6} to adjust the value of the data.
# Press {MUTE} then {ENTER} to save new settings.
# The words "WRITE" in red will show up in the upper right corner if saved.
# Turn the TV off to exit the service menu.
---------- Post added at 10:54 PM ---------- Previous post was at 10:53 PM ----------
بله كمي مشكل هست ميتونيد اينجا رو مطالعه كنيد شايد جواب سوالاتتون رو گرفتين :نقل قول:
من روي ex700 امتحان كردم درسته. ولي جايي ساعت كار كرد رو نداشت فقط يكجا boot counter داشت كه احتمالا تعداد دفعات روشن شدن رو نشون ميده.اينم بگم كه سخت تونستم از منوش سر در بيارم!
كليد هاي 1 و4 براي حركت توي منو هاست و كليد 3و6 براي تغيير انتخاب ها وكليد 0 رو كه مزنيد كلمه write به رنگ قرمز ظاهر ميشه كه ok ميكنيد و وارد منو ميشيد .
[HTML]http://www.riddledtv.com/forums/sony-tv-service-menu-code-plasma-lcd-crt-rptv-t294.html[/HTML]
[HTML]http://www.highdefforum.com/archive/t-2548.html[/HTML]
والٌا ديشب من وارد منو سرويس tv شدم و چون پست #58 دوست عزيز t_tanhayam هنوز روي سايت نبود خودم شروع كردم به ازمايش تا كاركرد كليد ها رو پيدا كنم و در اين اثنا دگمه ها رو زدم تا ببينم چكار مي كنند. يكجايي يكهو كه كليد 3 رو زدم صفحه كلا سفيد شد و فقط صدا ي تلويزيون پخش ميشد! هر چي رو كه زدم فقط شدت سفيدي كم وزياد ميشد .خاموش و روشن كردم افاقه اي نكرد! باز صفحه سفيد بود . خلاصه ترسيدم نكنه جاييش سوخته باشه! از دگمه كناري خاموش كردم واز برق كشيدم.بعد دوباره روشن كردم درست شد.رفتم توي منوي عادي ديدم چند تا ايتم جديد هست!!! مثلا تو network ايتم روشن كردن وايرلس داخلي بود كه زدم وerror داد . يا وقتي presence sensor رو زدم يك صفحه جديد باز شد كه ايتم هاش كمرنگ بودن و نوشت camera error خلاصه فهميدم كه منوي NX700 رو فعال كردم!
دوباره با ترس ولرز رفتم منو سرويس وخوشبختانه يك چيزايي از پارامتر هايي كه اولين بار ديده بودم يادم مونده بود و تونستم برگردونمش به حالت اول.
نكته اخلاقي داستان اين كه پسران عزيزوار!! اگر وارد نيستيد تو منو سرويس نريد!
همينطوره من هم از دوستان در خواست ميكنم كه زياد با سرويس منو كاري نداشته باشند چيز خاصي نداره :46:نقل قول:
البته اون پایه فلزی با خود تلویزیون داده میشه (این پایه طراحی فوق العاده ای داره و ساخت خود ژاپن هستش)نقل قول:
البته با پایه خودش هم خیلی جذابه چون قابلیت گردش در 4جهت رو داره (در صورتی که EX700 و سایر مدلها فقط در 2جهت چپ و راست میچرخن)
ولی مدلای NX700 هم چپ و راست و هم بالا و پایین (یعنی میتونی کاری کنی که با پایه معمولی هم مثل اون پایه استیل تو حالت زاویه 6درجه وایسه!!!!)
آدرس و شماره مغازه تو بانه رو هم دارم .(علاوه بر من یکی دیگه از دوستان هم از اونجا یه 46NX700 خرید کرده بود و به نظر آدم درستی میومد)
نقل قول:
راستش سليقه ايه. اگر چشمت NX700 رو گرفته و باقيمت هم مشكل نداري خوب حتما همونو بگير. نهايتا يك سينما هم ميگيري مشكل محدوديت usb هم حل ميشه.
راجع به پايه هم من توي تاپيك خدا بيامرز قيمت ها توي اون شهر مرزي كه اسمشو نگو(به قول بعضي اعضاي فوروم) خوندم كه چند نفر كه گرفته بودن اينطور ميگفتن.باز هم شما يك پرس وجو بكنيد .
آقا من از همون شهر مرزی گرفتم پایه رو هم داد آقا امین هم این تی وی رو داره و از همون جا گرفته.به ایشون هم پایه رو مجانی دادهنقل قول:
با سلام به همه ی دوستان و اساتید محترم ازهمه دوستان واساتید که اطلاعات خوبی رو در این تاپیک گذاشتند ممنونم چون واقعآ در انتخاب درست تاثیر بسزایی داشت من بلاخره این NX700 رو با راهنمایی و تجربه شما دوستان انتخاب کردم و خریدم . . اون پایه فلزی رو هم جدا حساب کردند .:11::11::40:
آقا مبارک باشه .چند تموم شد براتون؟نقل قول:
نقل قول:
میشه ادرس و تلفن رو واسه من پیغام بدی ؟؟
فوریه :19:
دارم میرم بانه چند روز دیگه :5:
خيلي ممنون درباره قيمت پيغام خصوصي فرستادم . [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
يه سئوال ميخواستم بدونم كه شما از قابليت اينترنت ويدئو NX700 استفاده كرديد يا نه اگه جواب مثبت هست ميشه بگيد چطور ؟
سپاس
خیلی متشکرم.نه هنوز راه ننداختم.اگه اشباه نکنم مودم وایرلس میخواد(درسته؟) که من ندارم.راستی هر چی ترفندو غیره ازش یاد گرفتی ماروهم بی خبر نزار.نقل قول:
یه چیزم بگم اگر خواستی تیونر دیجیتالشو فعال کنی بایستی کشور رو استرالیا انتخاب کنی .به این طریق که یا اولین باره که تلویزیون روشن میشه و تنظیمات اولیه پدیدار میشه که کشور رو استرالیا میذاری
یا اینکه قبلا روشن شده و کشور مثلا ایران انتخاب شده که در این صورت باید یه بار ریست فکتوری بکنی و دوباره توی تنظیمات اولیه کشور رو استرالیا بزاری(در این صورت متاسفانه زبان فارسی تلویزیون فعال نمیشود)
این ترفندو دوست بسیار عزیزمونsony shop بهم آموزش داد
---------- Post added at 03:55 PM ---------- Previous post was at 03:54 PM ----------
نقل قول:
ممنونم : حتمآ : اینکه گفتید تنضیمات ----- رو رو کشور استرالیا بزارید یعنی هیچ زبان دیگه ای رو نمیشه انتخاب کرد مثلآ انگلیسی ؟ در مورد مشکل زبان فارسی که تو ----- فعال نیست نمیشه فریمورش رو آپدیت کرد تا درست شه راهی نیست که بشه این مشکل رو برطرف کرد؟؟
سپاس
:11:
سلام من منظورم ر س ی و ر نبود.تلویزیون nx 700 خودش مجهز به تیونر دیجیتاله.میتونید کانالهای صداوسیمارو باکیفیت دیجیتال وبه وسیله آنتن معمولی دریافت کنید .بدون نیاز به ر س ی و ر وست تاپ باکس و هر چیز دیگه ای.نقل قول:
فقط کافیه کشور رو تو تنظیمات تلویزیون استرالیا بزارید.چون سیستم پخش دیجیتالی تو این تلویزیون برای کشور ایران برنامه ریزی نشده.فقط همون طور که گفتم زبان فارسی رو در این حالت نمیتونید انتخاب کنید که البته مسئله ای نیست.من خودم با انگلیسی بیشتر حال میکنم.:46:
ذر ضمن کشور رو اگه استرالیا بزارید میتونید زبان دستگاه رو انگلیسی بزارید.فقط فارسی رو نمیتونید
سلام ميشه آدرس و شماره مغازه رو براي من هم بفرستينقل قول:
با تشكر
آدرس مغازه :
هر کس خواست یه پیغام خصوصی بده بهش آدرسو بدم.
باسلام به همه دوستان
همینطور که گفتم من این NX700 46 رو خریدم خیلی TV قشنگیه واقعآ دیزاین و طراحی زیبایی داره البته با پایه ی فلزیش خیلی زیباتره حتی اگر خاموش هم باشه زیبایی خاصی به دکور منزل میده از بابت تصویر هم همینطور که دوستان قبلآ گفتند تصویر شارپ و با کنتراست خیلی خوبی داره به نظر من فقط تنها مشکلی که تصویر داره یه مقدار کمی به آبی تمایل داره اون هم تو تصاویر تاریک و مشکی البته خیلی کم اگه دقت بیشتری داشته باشید مشهود هست . امکانات این TV هم که زیاده مثل شبکه . بیسیم . تیونر دیجیتال و اینترنت ویدئو و امکانات دیگه که خیلی خوبه ولی من که نتونستم از اینترنت ویدئو استفاده کنم هر کار کردم نشد نمیدونم چرا ؟ شبکه ی بیسیم رو هم نتونستم راش بندازم بیسیم رو که فعال کردم قبول کرد ولی به لپ تابم کانکت نمیشه اگه دوستانی تونستند این امکانات رو فعال کنند راهنمایی کنند ممنون میشم .
در آخر من که واقعآ از خریدم راضی هستم وازهمه دوستان واساتید بابت اطلاعات خوبی که در این تاپیک گذاشتند سپاسگزارم:11:
دوست عزيز اگر تاپيك EX-700 رو بخوانيد راجع به شبكه و اينترنت مطالبي هست كه جواب بعضي از سوال هاتون رو ميده. كلا اين دو مدل شباهت زيادي دارن.نقل قول:
نقل قول:
ممنون دوست من: این تاپیک رو خواندم اطلاعات خوبی داشت ولی بازم نتونستم به شبکه وصل بشم بیسیم رو هم فعال کردم بازم به لپ تابم کانکت نمیشه فکر کنم تنظیمات NX با EX متفاوت باشه ! چون NX وایرلس داخلی داره ! وقتی وایرلس رو فعال میکنم یک کد میده نمیدونم باید کجا این کد رو بدم تا کانکت بشم فکر کنم مشکل همین باشه ؟؟
ممنون میشم راهنمایی کنید.:20::46:
دوست عزيز با دقت نخونديد! شماره 71 رو بخوانيد.
براي شبكه كردن tv هم برنامه اي بايد روي لپ تاپ نصب كنيد كه media server باشه مثل mezzmo يا wild media server
كل پست ها رو از اول بخونيد!
بابت راهنماییتون ممنون media server رو نصب کردم شبکه درست شد . یه فیلم HD به صورت بیسیم اجراکردم بدون فریز نشون داد ولی کیفیتش پایین بود فکر کنم مودم وایرلس که من استفاده میکنم سری N نیست از کجا بفهمم که سری N هست یا نه ؟ تو روتر مودم رفتم تو قسمت setting روتر quality of service رو فعال کردم اما کیفیت بالا نرفت ! البته یه قسمت هم تو این quality of service بود به به اسم qos go که یه سری اطلاعات باید وارد میکردی که من نمیدونستم چیه و دستش نزدم . ممنون میشم راهنمایی کنید .نقل قول:
در ضمن روی فایل با فرمت MKV 1080P نمیشه Player to TV کرد این گزینه در دسترس نیست !!!:13:
من خودم فيلم demo ويندوز 7 رو كه توي public video هست و1280*720 كه hd محسوب ميشه رو وايرلس G اجرا كردم وبدون نقص بود ولي فيلم هاي هندي كم سوني xr-500 كه 1920*1080 هست رو سكته دار اجرا ميكنه. البته كيفيت فيلم يا bit rate اون توي hd مهمه يعني با چند كيلو يا مگابايت بر ثانيه كد شده. شايد كم بودن كيفيت به دليل bit rate فيلم باشه.
ضمنا از روي مدل روتر يا مودم ميشه فهميد n يا g هست. خود سوني N رو پيشنهاد كرده و روي tv هاش هم اين رو گذاشته. البته مال شما داخليه و مال ما به صورت usb dongle .
من هم همین فيلم demo ويندوز 7 رو به صورت وايرلس اجرا کردم باز هم با کیفیت پایین نشون داد ولی سکته نداشت نمیدونم مشکل کجاست ؟؟ شاید مودم من پایینتر از g باشه .:13:نقل قول:
سلام دوستان
چند ساعت پیش منم nx700 رو خریدم !
در مورد زیبایی ها و کیفیت اون فکر کنم دیگه دوستان کامل توضیح دادن !
ممنونم از راهنمایی هایی که کردین.