دوستان کسی جواب مارو نمیده؟!نقل قول:
Printable View
دوستان کسی جواب مارو نمیده؟!نقل قول:
لپ تاپ بدی نیسا.قیمتشو بدین ببینیم که ارزش داره یا خیر.چون لپ تاپ های زیر 1 میلیون مدلهای خیلی فراوونی داره که باید به سختی انتخاب کنی.نقل قول:
حدود630تومان هستش...نقل قول:
دوستان من قبلا" از یه 2190US حسابی خرکاری گرفتم ولی هیچیش نشد فقط یه بار که تو ماشین و در حین حرکت رو پام بود یکم احساس کردم گرم شده ، دوستام همه اون روزای اول تو کف این بودن که چجوری US پیدا کردی ، ولی خوب پیدا شد دیگه !!!
راستی الان هم دنبال یه 3060 می گردم که اگه پیداش کنم خیلی خوب میشه (ولی هیچ جا نداره)
در هر صورت من که دوستام می خواستن لپ تاپ وایو بخرن همشون رو به سمت اچ پی و ایسوز برگردوندم و الان هم همشون رازی هستن ، اچ پی قدیما یکم داغ می کرد و مشکل شایعی بود ولی الان بخصوص تو سری 3000 این مشکل دیگه نیست ، چرا ؟
1) چون هارد سرعتش 5400 هست و نه 7200 پس یکم کمتر داغ می کنه
2) بدنه از جنس منیزیم و آلومینیم هست و این تو پخش کردن و دفع گرما تاثیر خیلی زیادی داره
3) مدارهای خنک کننده و محافظ خوبی بکار رفته توی سری های جدید
4) و ....
متاسفانه بدلیل اینکه اچ پی مثل سونی و ایسوز لپ تاپ ها رو با چند مدل به صورت جهانی عرضه نمی کنه و به صورت منطقه ای عرضه می کنه هر چقدر گشتم از این مدل های 3060 - 3061 - 3062 - 3063 هیچ جا Review کاملی نخوندم ولی تو نوت بوک چک تو بخش تالار گفتمانش و بخش رسمی dv6 Select Edition Ofiicial همه از خنک بودن و به اصطلاح کول بودن این سری می گفتن .
:19:حالا نظرتون؟
:19::13:دوستان اگه کسی اطلاعاتی داره بده ممنون میشم چون اورژانسی هستش.....
دوستان من الان بین HP DV6 3052 و VAIO F12 MGX/H موندم ... به نظرتون اچ پی جدا داغ میکنه و خراب میشه ؟ و گارانتیش خوب نیست ؟ یعنی برم وایو بگیم ؟
دوست عزیز در تاپبک های دیگه هم به شما گفته بودم که الان دیگه داغ کردن مد شده تمام لپ تاپ ها با کانفیگ بالا داغ میکنند.
به همین دلیل باید به فکر یه کول پد خوب باشید.
در مورد گارانتی هم بگم که : اکثر گارانتی های ایرانی زیاد مال نیستن هزار تا قید و شرط میزارن آخرش هم پول تعمیرش رو ازت میگرن.
---------- Post added at 12:06 PM ---------- Previous post was at 12:03 PM ----------
باید به فکر برندهای مثل: dell و msi و acer باشید.نقل قول:
که بهتره از برند acer انتخاب کنید.
ضمنن با این بودجه میشه یه نت بوک خوب خرید. (( البته فکر کنم کمتر باشه ))
خب منم واسه همین چیزا بین وایو و اچ پی موندم دیگه ! وگرنه کانفیگ اچ پی که خیلی بهتر از وایو ه !
شما فقط هی میگی اچ پی :دی دیگران هم که کلا نظری نمیدن من این وسط موندم !
گرمای hp یک حقیقت محضه ! ماجرای سوختن چیپهای گرافیکشون هم که دیگه زبان زد اینو اونه . درصد خرابیش هم که .....
عزیزان لپ تاپ های hp لپ تاپ های بسیار خوبی هتسند.
از نظر کانفیگ و دیزاین که دیگه حرف ندارند.
فقط این مشکل داغ کردن که شایع شده در hp می مونه که در موردش یه توضیح کوتاهی میدم:
اوایل hp از سی پی یو های AMD Cusee استفاده می کرد که این مدل cpu معروف به داغ کردن بودند
بعدها از amd athlon استفاده کردند که با بهبود در این مشکل مواجه شدند.
اما در سال 2007 با استنفاده از cpu amd truin و gpu nvida در مدل های dv6000 و مدل های مشابه دوباره این مشکل بازگشت
اما خوشبختانه در مدلهای جدید دیگه این مشکل خیلی کاهش پیدا کرده هست.
پس نگران داغ کردنش نباشید.
با استفاده از یه کول پد مناسب این مشکل به راحتی حل میشه.
دوستان نظرتون در باره ی HP G62-a13SE چیه؟
Pavilion
Intel Core i3 2.26 GHz - Cache 3 MB - BUS 1333 MHz
2GB DDR3
250GB 7200RP
Intel GMA HD Graphics - MB UpTo 1740 MB
15.6" - Bright LED
DVD-RW - فاقد مودم - بلوتوث داخلی - Card Reader - Webcam - LAN - WiFi - HDMI - VGA Port
640تومان....
مطمئنی 640.000 تومنه ؟
دوستان من قبلا یه hp mini 2140 داشتم که خیلی ازش کار کشیدم و برنامه های نسبتا سنگینی مثل visual studio و auto cad باهاش کار میکردم.1.5 سال برام کار کرد و بعد در اوج سلامت فروختمش.حالا جدیدا از یکی از دوستانم یه 2170 گرفتم ولی وقتی اینجا و فروم های دیگه می گردم میبینم همه از خرابی های ناشی از گرمای اون مینالن.در حالی که با وجودی که من کول پد ندارم نسبت به 2140 قبلیم این خیلی کمتر داغ میکنه.مگر موقع رندرینگ که تازه اونم زیاد نیست.حالا می خواستم ببینم این مدل از نظر کیفیت ساخت و مشکلات ناشی از داغ کردن در چه وضعیه؟
هر جا می پرسم کسی جواب نمیده.
یه سوال دیگه هم داشتم اینه که اگه یه لپ تاپ 15.6 اینچی صفحش 1366*768 باشه میشه با صفحه هم سایز ولی با رزولوشن بالاتر مثلا 1600*900 مانیتورش رو عوض کرد؟چون مثلا تو سایتدر سایز 15.6 اینچ 3 مدل lcd با رزولوشن های مختلف هست.هم 1366*768 داره هم 1600*900 و هم 1920*1080.کد:http://www.lgdisplay.com/
بله دوست من مطمئنم....نقل قول:
البته کسی نگفت چطوره خوبه بده داغ میکنه نمیکنه میارزه یا نه!؟
من از 2 3 تا از دوستام که 2170 و 2190 دارن پرسیدم، گفتن گرمه !نقل قول:
من خودم میخوام سونی EB یا F بخرم...
دوست عزیر مشکل داغ کردن hp بیشتر درباره مدلهایی صدق میکنه که cpu اونها AMD باشه در کل می ارزه ولی فکر نکنم گارانتی معتبری داشته باشهنقل قول:
دوست عزیز داغ کردن الان خصوص تمام لپ تاپ ها شده بدلیل کانفیگ بالا و سیستم خنک کننده پایین.نقل قول:
اما برای این مشکل هم راه حلی وجود داره که من در این تاپیک (( آخرین صفحه قسمت گرما ))
به اونها اشاره کرده ام.کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=418750
در ضمن اگه hp برند بدی بود برند اول نمی شد پس در خریدش شک نکن............
موفق باشید
ممنون از همه ی دوستان
من فکر میکردم وایو برند اوله:20:
راستی دوستان اینم عکس مدلی که گفتم640تومان هستش
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بله hp اول هست این هم آمار جدید فروش :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
================================================== ==============
موفق باشید
به نظرم همه لبتاب ها داغ میکنن.ولی چون جنس لبتاب های HP فلزی هست بیشتر به نظر میاد.
لبتاب های اپل سطح زیرشون طوری هست که گرما پخش میشه و در یک نقطه شاهد افزایش دما نخواهید بود
بهتره به این تاپیک سری بزنید تا درمورد گرما و راه های کم کردنش اطلاعاتی کسب کنید:
موفق باشیدکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5627299#post5627299
ممنون اما چرا سونی اصلا توش نیست!:31:؟نقل قول:
امروز این مدلو از نزدیک دیدم و یک کمی هم باهاش کار کردم.نقل قول:
به نظرم خیلی حساسیت تاچ پدش خوب بود.روشنایی صفحه نمایشش هم خوب بود و کیبورد با کیفیتی هم داشت.در کل به نظر من خیلی بیشتر از قیمتش میارزه.
در مورد رتبه فروش وایو هم بگم یه بار که چک می کردم رتبه فروشش 8 دنیا بود.
والا برای من هم جای تعجب بود ؟؟!!!!نقل قول:
اما سونی هم زیاد مال نیست !!!!!!
پولی که میخوای بدی نسبت به کانفیگش زیاده !!!!!
hp بهترین گزینه هست .....
در خریدش شک نکن ......
ممنون
درسته نصف قیمت وایو فقط بخاطر اسمشه اما خب اون امریکایی هستشو البته در بعضی مدلها و این چینی!درسته؟
خب hp هم آمریکای هست و یکی از نقاط مثبتش همین گذشته اش هست
کسی در مورد
HpDv6-3190
و
HP Dv6-3150
نظری داره؟خوبه ؟گرمه؟
3190 بگیرم یا dell 1558-d ?
100% hp pavilion 3190 بگیر....
اصلا با dell 1558 قابل قیاس نیست !!!!
حدود قیمت را دارید؟این مشکل سوختن چیپست که فروشنده ها میگن در مورد اچ پی راسته؟نقل قول:
والا من قیمت ندارم ..........
در مورد سوختن چیپست ها و داغ کردن بهتره به این تاپیک سری بزنی :
به صفخات دیگرش هم مراجعه کن از اطلاعات خوبی بهرمند خواهید شد ..........کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=418750&page=6
اگر سوالی بود در مورد گرما در همون تاپیک مطرح کنید.
موفق باشید
جدی اچ پی امریکایی هستش؟!پس چرا مثل وایو مانوری نداده؟!معمولا ساخت امریکارو میگن اما اچ پی هیچ چیزی نگفتن!نقل قول:
اوه دوستان معذرت میخوام انگار سوال من باعث متشنج شدن فضا شد...!!!!!:11:
اما بعضی مدلهای وایو البته بالای 1 میلیون تومان ساخت امریکاست هنوز....من منظورم ساخت امریکاست نه تحت لیسانس امریکا که اشتباها گفته شد اچ پی ساخت امریکاست!
lol . شما دیدتون فقط دوروبر خودتونه. محدوده دنیا واسه شما اطراف خودتونه.نقل قول:
سونی اریکسون تو ایران دومین برند پر فروش بود اما تو دنیا پنجم. الان جز پنج تا هم نیست
بحثی که مربوط به اختلاف های شخصی خودتون هست رو در پروفایل همدیگه دنبال کنین
مطالبی هم که مربوط به این تاپیک نمیشه مثل بحث در مورد کشور سازنده و میزان فروش و ... رو هم در یک تاپیک دیگه عنوان کنین نه اینجا .
پست های بی ربط تماما پاک شدند .
به هر حال باید تمامی جهاتو در نظر گرفت!در ایرانم خب قبلا وایو پرفروش بود اما الان اچ پی چون داره قیمتهای پایین تری عرضه میکنه با همون امکانات خب میتونه در ایرانم پرفروش باشهنقل قول:
برام سوال شده چرا انقدر شما روی اچ پی تعصب دارین ؟نقل قول:
منم اچ پی می خواستم بگیرم
اما با این وضعیت داغ کردن ...:45:
من می خوام یه لپ تاپ خر کار بگیرم از صبح تا آخر شب روشن باشه باهاش کار کنم ...
نمی خوام داغ کنه !
شنیدم که لنووو مناسبه برای کار زیاد
نظر دوستان ؟؟ ... :7:
برو elitebook بگیر یکسال روشن بزار دستگاه رو
من خودم می خواستم hp بگیرم اما دیدم چرا پولم رو ریسک کنم Asus N61JQ گرفتم دارم لذتشو میبرم من پیشنهادم سری N ایسوزززززززززززز