چرا مدلت شونه نداره :دی ؟
افرین خوب شده
فقط ننما رو به رو زیاد جالب نیس برا خروجی
دمت گرم
Printable View
چرا مدلت شونه نداره :دی ؟
افرین خوب شده
دمت گرم
چي رو به دل نگيرم !؟:20:نقل قول:
آره درست مي گي دوباره مي برم تو ZB براي تغييرات نهايي. اما واقعا گردن نداره ها !!؟؟:31:
گفتي : در کل من سی خوتم اندی چات دارم... :23:
اين رو نفهميدم يعني چي ؟!!؟:31:
ممنون از نظراتت ، okay اشون مي كنم.
چي بگم والا !! فكر كنم لباسش براش بزرگه !! :31:نقل قول:
چرا مدلت شونه نداره [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] ؟
افرین خوب شده
دمت گرم
نماي روبه رو بايد خروجي بگيرم ديگه ، چه كنيم .:5:
ممنون از نظرت.
---------------------------------------------------------
و اما تغييرات نهايي روي مو :
خدمت شما
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
چطوره ؟؟
ممنون از همگي.
موفق باشيد.
يا علي.
برادر مرتضی معنیش میشه: من واسه خودت میگم وگرنه چکارت دارم...نقل قول:
گفتي : در کل من سی خوتم اندی چات دارم...
اين رو نفهميدم يعني چي ؟!!؟
کارت فوق العاده شده.
ادامه بده.
آدم تو چشماش که نگاه میکنه تنش میلرزه.
چقدر این بچه شیطونه...
موفق باشی:11:
ممنون از نظراتتون بچه ها.
علي جان مشكلي مي بيني بگو بابا ...
اينم تغييرات كلي. حقيقتش علي جان قبل از اينكه بگي ، نمي دونم چطور خودم متوجه نشدم. اما واقعا تناسبش اشكال داشت.
الان گوش هاش رو بل بلي تر كردم و گردن و لباس و دستش رو كوچك تر.
ببينيد چطوره ؟؟
ممنون از نظراتتون ، پيشاپيش.
همگي موفق باشيد.
يا علي.
دمت گرم.
باحال شده.
بابا این فکر کنم بتونه با گوشاش پرواز کنه.
خیلی باحاله.
لبخند ترسناکش منو کشته.
دوست دارم با جفت پا برم تو صورتش. بچه فضول!!!!!!:27:
خیلی بهتر شد.
منتظر ادامه هستیم.:11:
خیلی بهتر شد.
ولی هر چی نگاش میکنم به نظرم گوشش نسبت به رفرنس یه کم ضایه تره.
نمی دونم کجاش مشکل داره ولی به نظرم میتونه بهتر باشه.
الان خیلی خوب شده... اما انگشتاش که هنوز همونجوریه! شونه هاشو هم پهن تر کن مچ دستشو کلفت تر کن از کانسپ به نظر میاد که گردنش رو داده جلو... امتحان کن ببین چطوری میشه بالای گوشش رو هم یکم خم کن به طرف جلو فعلا اینا رو درست کن تا بعدا بیشتر بهت گیر بدم :d
ایول
کاره جالبی شده
باریکلا
فقط اون براقی پوستشو بردار
texture هم جای کار داره...
texture لباس هم اون خط هاشو بیشتر کن...
کارت حرف نداره
خیلی قشنگه بخصوص چشاشو ،خیلی خوب جاشون درست کردی
فقط لایه گوشاش (بالاشون) خیلی کلفته (مثلا بچه اس )- یه خورده ظریف بشن خوبه (از پشتش یه خورده نور بده :20:)
فقط در حد نظر
موفق باشی
ممنون رفيق. به دلمون موند يكم از كارامون ايراد بگيري.نقل قول:
اما اونقدر ها هم خوب نشده ها ...:13:
وقتي آماده شد ، يه كامپوزيت جفت پا تو صورت مي زنيم :31:
ممنون از نظرتون . آره به نظر خودمم گوشاش خوب نشده. اما حالا باز دستش زدم ، ببين خوب شده؟؟نقل قول:
خیلی بهتر شد.
ولی هر چی نگاش میکنم به نظرم گوشش نسبت به رفرنس یه کم ضایه تره.
نمی دونم کجاش مشکل داره ولی به نظرم میتونه بهتر باشه.
كلا آستين لباس و دست رو اگه اجازه بدي ، بعد از rig كردن و pos دادن بريم تو كارش. چون فكر كنم يه بار ديگه اون موقع نياز داره تو ZB بياد.نقل قول:
الان خیلی خوب شده... اما انگشتاش که هنوز همونجوریه! شونه هاشو هم پهن تر کن مچ دستشو کلفت تر کن از کانسپ به نظر میاد که گردنش رو داده جلو... امتحان کن ببین چطوری میشه بالای گوشش رو هم یکم خم کن به طرف جلو فعلا اینا رو درست کن تا بعدا بیشتر بهت گیر بدم :d ا
همونطور كه گفتي سرش رو به جلو خم كرده كه اون رو هم بعد از rig و skinnig اعمال مي كنم. ( الان اگردستش بزنم يه مشكلاتي پيش مي ياد. ) ، گوشش هم دست زدم، بالاش رو ه دست زدم ، ببين خوبه ؟؟
منتظر گير هاي آينده هستيم.:21:
ممنون از نظرتون. همونطور كه گفتم يه تكسچر سر ، سريه كه از حالت خشكي در بياد.نقل قول:
ایول
کاره جالبی شده
باریکلا
فقط اون براقی پوستشو بردار
texture هم جای کار داره...
texture لباس هم اون خط هاشو بیشتر کن...
در آخرين مرحله بهش Texture اصلي رو ميدم.
ممنون رفيق. راستي من مرتضي ام.:31:نقل قول:
کارت حرف نداره
خیلی قشنگه بخصوص چشاشو ،
خیلی خوب جاشون درست کردی
فقط لایه گوشاش (بالاشون) خیلی کلفته (مثلا بچه اس )- یه خورده ظریف بشن خوبه (از پشتش یه خورده نور بده [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] )
فقط در حد نظر
موفق باشی
همونطور كه گفتي لايه ي گوشاش كلفت شده ، البته اون گوشه كهبه سر چسبيده ، زير مو ميره و مهم نيست.
ممنونم كه به كارم توجه كرديد. حالا يكمي دستش زدم ، فكر كنم خوب شده باشه.نظرتون چيه ؟؟
-----------------------------------
راستي بچه ها در مورد موي جديدش هيچ كس چيزي نگفت ها !!!!
----------------------------------
اين هم از آخرين تغييرات :
پيشا پيش از نظراتتون ممنونم.
همگي موفق باشيد.
يا علي.
آقا من مثل همیشه میگم خوبه.
خو بلد نیستم کاراکتربزنم.
واسه همین اگه هیچی نداشته باشه واسم قسنگه.
موهاش رو هم به جان خودم خوبه!
کارت باحال شده.
منتظر ادامه هستیم.
راستی یه سر به کار من بزن.
یکم سر در گم شدم.
ممنونم برادر.:11:
خوب معلومه که گوشش خوب نیست :31:
گوش رو خیلی باریک کردی
هنوز هم اونقدر که باید خم میکردی نکردی
راستی
لباشم دخترونس :2:
یکم پهن ترش کن تا مردونه بشه :27:
حسين جان اختيار داري ، شما مي توني بزني و نمي خواي بزني :31:
ممنون
-------------
علي جان ، والا من ديگه زورم رو زدم ، نمي شه . بهتر از اين ديگه نتونستم.
راستي يعني چي لباسش رو پهن كن ؟؟ متوجه نشدم !! سري قبلي كه گفتي ، سر شون هاش رو پهن تر كردم.
چطور لباسش بنظر دخترونه مي رسه ؟؟!! :18: فكر كنم وقتي texture اصلي رو دادم درست بشه ها ...
----------------------------
خوب و اما اين بچه با آخرين ويرايش ها.
در محيط مايا هست. يه نور پردازي جزئي هم شده. texture هم كه گفتم اصلي براي آخره سر.:31:
فقط چون سيستمم براي رندر ضعيفه مجبور شدم با raytracing رندر بگيرم كه باعث شد موها اينطور بيفته.
براي اينكه خوب بيفته بايد با rasterizer رندر بگيرم كه .... ، نمي شه.:41:
خوب چطور شده ؟؟
موفق باشيد.
يا علي.
باحال شده مرتضی.
منظور علی لباسش نبود
لباش بود !
mouth
اوکی ؟!!!
ابروهاش چی شد بابا.
نکنه طرف سرطانیه؟!!!
آخی.گناه داره !
جالب شده.
ادامه بده.
منتظریم.:11:
باحال شده مرتضی.
منظور علی لباسش نبود
لباش بود !
mouth
اوکی ؟!!!
ابروهاش چی شد بابا.
نکنه طرف سرطانیه؟!!!
آخی.گناه داره !
جالب شده.
ادامه بده.
منتظریم.:11:
اینترنت مشکل داره چند بار پست میفرسته.
نمیشه پاک کرد پست رو؟
:31:.... .
عجب. پس من لباش رو لباسش خوندم !!
علي جون اگه منظورت رنگش هست كه بعدن درست مي كنم ، اما حالتش كه ديگه مثل كانسپت هست. تازه ويژگيه sinister بودنش هم بايد پديدار بشه ديگه !! نه؟؟!!:10:
راستي سرطاني نيست. اما نميدونم چرا مژه نداره !!؟
الان مي رم براي ساخت ابرو ها :31:
يا علي.
ا....
من 2D اين كار رو ديدم....
خييييييلی شبيهش در آوردی رفيق...
آفرين....
فقط يه كم بايد شرارت چشماشو بيشتر كنی :دی
خودت بشین نگاه کن ببین مثل کانسپت شده؟:13:نقل قول:
بالاش رو باید پهن تر کنی( باید کشش بدی)
کارت تا اینجا خیلی خوب شده...
نمیخواد اینقد به خودت گیر بدی! تازه یه خورده از ایده و ذهن خودت هم استفاده کن. اون ایده ی چاقو تو دستش جالبه.
زیاد بهش ور نرو ممکنه زده شی. با تکسچر و رندر نهایی، کار خیلی قشنگتر هم میشه.
آفرين دوست عزيز
خيلي خوب شده
تبريك ميگم
ميدونم كار داره ولي سعي كن رو موهاش بيشتر كار كني
اون قضيه چاقو هم خوبه ولي يكم به بچه جماعت نميخوره ، قاتل كه نيست :31:
به جاي اون يه چيزه ديگه بزار كه تيز نباشه خودشو بكشه يا كسي رو :31:
در كل منتظر يه كار Nice & perfect هستم :11:
هم استاني:40:
ممنون . آره دارم اين كار رو از رو همون 2d ي مي زنم.نقل قول:
سعيم رو مي كنم ببينميم چي مي شه.:31:
خوب آره يه خورده اي فرق داره اما حالا ديگه ... بيخيال. آخه هر بار كه بخوام تغيير بدم بايد بين ZB و MAYA كار رو بچرخونم و از تك تكشون normal map بگيرم. مي خواستم اين كار رو سر ، سه سوت بزنم . ديگه خيلي داره دير مي شه . فكر كنم ديگه از مرحله ي مدل سازي در بيايم و بريم سر باقي قسمت ها بهتر باشه.نقل قول:
خودت بشین نگاه کن ببین مثل کانسپت شده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بالاش رو باید پهن تر کنی( باید کشش بدی)
ان شائ الله اونجا جبران شه.
بعد از اين هم چند تا كار ديگه دارم كه اونا رو هم مي خوام تا آخر شهريور ، يا حداكثر آخر مهر تمومشون كنم.البته با كمك شما دوستان.
ممنون.
راست مي گي . راستش يه چند بار هم سرد شده بودم. راستي الان دوتا چيز ديگه به ذهنم رسيد كه به جاي چاقو بدم دستش.1- گل . 2- مار .نقل قول:
کارت تا اینجا خیلی خوب شده...
نمیخواد اینقد به خودت گیر بدی! تازه یه خورده از ایده و ذهن خودت هم استفاده کن. اون ایده ی چاقو تو دستش جالبه.
زیاد بهش ور نرو ممکنه زده شی. با تکسچر و رندر نهایی، کار خیلی قشنگتر هم میشه.
:31:
ممنون.
ممنون دوست هم استاني.:31:نقل قول:
آفرين دوست عزيز
خيلي خوب شده
تبريك ميگم
ميدونم كار داره ولي سعي كن رو موهاش بيشتر كار كني
اون قضيه چاقو هم خوبه ولي يكم به بچه جماعت نميخوره ، قاتل كه نيست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
به جاي اون يه چيزه ديگه بزار كه تيز نباشه خودشو بكشه يا كسي رو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در كل منتظر يه كار Nice & perfect هستم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
هم استاني [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موها كه ديگه كارش تمومه فقط چون با سيستمم رندرش زيادي طول مي كشه يا اصلا رندر نمي شه ، اين جوري گذاشتمش كه زمان كمتري هم صرف كنه. مخصوصا كه اين ها هم رندر تست هستند.
وقتي كار تموم شد يا بايد رو لپ تاپ داداشم رندرش كنم يا بدمش به حسين ، زحمتش رو بكشه.
اما اگر منظور حالتش هست ، كه ... نمي دونم ، اما تا همينجاش هم پوستمون رو كند.
راستي مگه فقط قاتل ها چاقو تو دست مي گيرند ؟؟!!
اين بنده خدا هم مي خواد پرتقال پوس بگيره ، بخاطر همين يه شمشير تو دستش مي ذارم :31:
راستي در جواب قبلي گفتم.
گل و يا مار رو هم مي شه گذاشت. البته احتمال گل 99% بيشتر از بقيه هست. چون حوصله ي مدل كردن و بقيه ي كار هارو براي اين فرعيات ندارم.
اما خيلي دوست داشتم كه يه گل آدمخوار بدم دستش. اما باز فكر نكنم حوصله ي مدل كردن و ... رو داشته باشم.:31:
----------------------------------
خوب موقعي كه خواستم ابرو ها رو هم با همين پلاگين درست كنم ... :41:. بيخيالش شدم.:31:
ابرو ها رو تو خود ZB درست مي كنم و تكسچر مي دم.
منتظر باشيد.:27:
موفق باشيد.
يا علي.
سلام.
خوب rigging و skinning تقريبا تمام شد. يه تست كوچولو از POSE زدم گفتم بذارم ببينيد. در واقع اين كار براي بررسي كلي شرايط بود كه جلوتر به مشكل بر نخورم. ncloth رو هم تست كردم ، بخاطر اينكه بدن نساخته بودم ، ناجور شده و مرحله ي بعدي بايد بدن رو دقيق درست كنم ، البته بدونه اتصال به دست ها !!
آستين ها هم بايد بلند تر بشن.
و ديگه اينكه ، الان ديوايد ها كمتر از حالت اصلي است كه بخاطر اينكه از Warp مي خوام استفاده كنم ، اين حالت low poly هست كه رندر شده.
اينم حدمت شما :
راستي يه مشكل عجيب زماني كه دست چپ رو skinnig كردم و خواستم wieght ها رو به دست چپ انتقال بدم به مشكل برخوردم!! قاعدتا بايد از copy weight استفاده مي كردم كه به من جواب نداد ، يعني بعد از اعمال استخوان بدون دست حركت مي كرد !!
من قبلا در مايا 2008 ازش چندين بار استفاده كردم. اما حالا عجيب بود كه به من جواب نداد. كسي مي دونه دليل چيه ؟؟
البته مشكل رو حل كردم اما با يه روش ديگه !! :31:
موفق باشيد.
يا علي.
kare gashangi shode.barikala.
آفرین مدل واقعا قشنگ شده تا الان
تکسچر رو هم خوب کار کردی
ولی تکسچر لباسش خوب نیست
نقل قول:
ممنون از نظرتون.
ممنونم. اين texture ، رو همينجوري بهش دادم . texture اصلي رو آخر كار مي دم.نقل قول:
آفرین مدل واقعا قشنگ شده تا الان
تکسچر رو هم خوب کار کردی
ولی تکسچر لباسش خوب نیست
pose اش هم تست بود.
---------------------------
چند روزه نرفتم سمتش.
ان شائ الله سعي مي كنم فردا به روزش كنم.
موفق باشيد.
يا علي.
واقعا فانتزی و قشنگ شده آفرین ...
ایولنقل قول:
کاره خیلی عالی شده
ول هنوز texture کار داره
برای اون Copy wight باید بگم که ممکنه توی مدل قسمت چپ یا راست کمی تفاوت وجود داشته باشه...یا Bone جاش کمی تغییر کنه ممکنه این اتفاق بیفته...ولی به همون روش دستی میشه ردیفش کرد..یا به وسیله ی وزن Bone ها
ممنون دوست عزيز.نقل قول:
ممنون از نظرتون. اون تكسچر رو گذاشتم براي آخر كار. حالا حالا ها مونده تا به تكسچر برسيم.:31:نقل قول:
ایول
کاره خیلی عالی شده
ول هنوز texture کار داره
برای اون Copy wight باید بگم که ممکنه توی مدل قسمت چپ یا راست کمی تفاوت وجود داشته باشه...یا Bone جاش کمی تغییر کنه ممکنه این اتفاق بیفته...ولی به همون روش دستی میشه ردیفش کرد..یا به وسیله ی وزن Bone ها
ممنون كه علت مشكل رو هم گفتيد.
--------------------------------
بچه ها همونطور كه مي دونيد چند روزي هست كه روي اين بچه هه كار نكردم.
يه مسابقه ي SpeedModeling در مجيد آنلاين هست كه موضوع سري قبليش سلاح بود.
منم همين طور در يكي از اين كاراي wip همينجا يه شمشير باحال ديدم .
مارو هم جو گرفت و زديم تو كار مدل كردنش.
اينم عكسش. شايد اينم چيز مناسبي باشه كه بذاريم تو دست اين بچه هه. بايد بعدا يه تست بزنم.
با MAYA و ZB كار شده. مدل سازيش حدود 6 ساعت طول كشيد.
همكي موفق باشيد.
يا علي.
خیلی عالیه ولی قبول کن چاقو رو دست بچه بدی اصلا مخاطب حال نمی کنه چون این دو موضوع اصلا به هم نمیان : بچه ==> چاقو :13:نقل قول:
همین عروسک بزاری دستش خیلی خیلی بهتره.
... سلام
خیلی وقته به کسی گیر ندادم... :دی
شمشیری که ساختی خیلی خوب شده
فقط یادت باشه که یه تکسچر درست حسابی بهش بدی
حالا فقط مونده یه سیگار بزاری دهن پسره و یه دستمال گردن بهش آویزوون کنی
یه دستمال هم دور سرش ببند
...منتظرم
آدم آخرین عکس مدلتو که میبینه یاده سریاله دکستر میفته اگه دیده باشی . اون شمشیرشم که بدی بهش دیگه میشه خوده دکستر .
آخه یه کاریکاتور ازش دیده بودم غینه کاره شما بود . کاریکاتورو ندارم ولی اصلش اینجاس:31:
دوست عزیز کارت عالیه ولی به هیچ وجه uv-mapping رو تو مایا یا max انجام نده . یا تو zbrush و یا از همه برنامه ها بهتر body painter که انصافا برنامه قوی برای این کاره .
داداش چرا دست بچه هه یه جورایی یه کم از بدنش جلو تر به نظر میاد یه کم ناموزونه مگه با joint کار نکردی؟
ولی انصافا شمشیرت عالی شده
همنطور که دوست بالا سریمون گفت body paint 3d تو کار تکسچر تکه ولی نمیشه از uv texture خوش دست مایا گذشت
آره حق با شماست ، بعد از اون مي خواستم يه تيركمون بدم دستش ، كه وقت نمي كردم و همينطوري رفت و رفت ...نقل قول:
تا يه آدم با معرفتي پيدا شد و كار عروسك رو قبول كرد ، چون خودمم فعلا وقت نمي كنم روش كار كنم ، تا چند ماه ديگه اگر عمري باقي بود ، همراه با عروسك اش كامل اش مي كنم . :31:
ممنونم .
ديگه ما همم ... ؟؟ داشتيم ... ؟؟ :21:نقل قول:
. سلام
خیلی وقته به کسی گیر ندادم...
شمشیری که ساختی خیلی خوب شده
فقط یادت باشه که یه تکسچر درست حسابی بهش بدی
حالا فقط مونده یه سیگار بزاری دهن پسره و یه دستمال گردن بهش آویزوون کنی
یه دستمال هم دور سرش ببند
...منتظرم
بالا يه چيزايي گفتم ، حلله .
ممنونم رفيق .
نه حقيقت اش اهل اين برنامه ها نيستم ... :31:نقل قول:
آدم آخرین عکس مدلتو که میبینه یاده سریاله دکستر میفته اگه دیده باشی . اون شمشیرشم که بدی بهش دیگه میشه خوده دکستر .
آخه یه کاریکاتور ازش دیده بودم غینه کاره شما بود . کاریکاتورو ندارم ولی اصلش اینجاس
ديگه بچه ها گفتن شمشير رو ندم ديگه چه كنيم ...
اگه كاريكاتور رو پيداش كردي ممنون مي شم بذاريش .
از نظرتون ممنونم.
ممنونم از نظرتون ، من UV رو در برنامه ي UVlayout گرفتم !! گر چه مايا هم براي بعضي مواقع كمك بزرگي تو اين كار مي كنه ( بستگي به مدل داره ...)نقل قول:
دوست عزیز کارت عالیه ولی به هیچ وجه uv-mapping رو تو مایا یا max انجام نده . یا تو zbrush و یا از همه برنامه ها بهتر body painter که انصافا برنامه قوی برای این کاره .
texture رو هم با ZB زدم ، اما تكسچر اصلي نيست ، فقط خواستم يه رنگ و رويي داشته باشه تا بعد كه تكسچر اصلي رو براش بسازم ... .
اره bodypaint هم حرف نداره ... ( براي texturing )
ممنون از نظرتون .نقل قول:
داداش چرا دست بچه هه یه جورایی یه کم از بدنش جلو تر به نظر میاد یه کم ناموزونه مگه با joint کار نکردی؟
ولی انصافا شمشیرت عالی شده
همنطور که دوست بالا سریمون گفت body paint 3d تو کار تکسچر تکه ولی نمیشه از uv texture خوش دست مایا گذشت
يه جورايي يعني چه جورايي ؟ از كدوم سمت ؟؟ چرا ، مدل rig شده ... ( آستين اش كوتاه هست... )
دليل اش اينه كه شما پست ها رو احتمالا كامل نخونديد ، آخرين كاري رو كه از بچه هه گذاشتم ، قرار نبود اصلا بذارم ، چون كه يه test براي مراحل بعدي بود ... ، اما چون ديگه نمي تونستم روش كار كنم ، يعني وقت نمي كردم ، ديگه آخرين مرحله ي كارم رو كه اين test بود رو گذاشتم تا بچه ها ببينند .
هنوز خيلي كار داره ، اين الان يه pose خام هست ، بعد شما سعي كنيد كانسپت كار رو هم ببينيد ... ، اين كاراكتر به قول فرهاد شونه نداره ... :27:
هدف من از اين كار ساخت سر بچه هه بود ، بعد بچه ها جو گير امون كردن و لباس و دست اش رو هم زدم و rig كردم ، اما بدن رو براش نساختم ، بعد رضا طيبي جان يه پيشنهاد براي لباس اش داد و منم عمل كردم كه بخاطر اينكه بدن اش رو نساخته بودم ، كمي مشكل ايجاد كرد و ...
مي شد اين pose رو تو همون ZB بزنم و خيلي شبيه اش در بيارم ، اما از كاراي مجسمه وار خوشم نمي ياد ، بخاطر همين هم rig اش كردم ، اين هم اولين pose اي بود كه بهش دادم . بنظر خودم كه ايده آل هست ، ان شائ الله تمام شه اين مشكلات رو ديگه نداره ... .
بازم ممنون .
از همراهيه گرم همگي هم واقعا ممنونم . :11::40:
جدا wip اين سايت خيلي عاليه ... ، من كه خيلي خوشم اومد ... ( دليل اش هم وجود بچه هاي گلي مثل شما هاست ... :11:)
يا علي. بدرود...