پس بگو چرا ملت مثل چی ریختن این گوشیو میخرن !نقل قول:
Printable View
پس بگو چرا ملت مثل چی ریختن این گوشیو میخرن !نقل قول:
البته از این قابلیت تقریبا خوشم اومده ، یعنی میشه گفت خوب کار میکنه
ایرانی ها فقط تو این کارها تخصص دارن.
فقط فعال کردنش کمی طول میکشه ، اگر میشد قبلا از تماس فعال بشه خیلی خوب بود اما اول باید زنگ بزنی یا به شما زنگ بزنن بعد چندتا دکمه رو بزنی ، احتمال داره طرف مقابل شک کنه .
اگه کسی بخواد امتحان کنه من حاضرم
سلام به هه
بحثتون رو دیدم دوست داشتم شرکت کنم من دقیقا 1 سال و یک ماه پیش که اتفاقا همون موقع داشتم دنبال یه گوشی خوب میگشتم برام یه اس ام اس اومد
در مورد فروش گوشی هایGLX چینی بود
قیمتش بود 60.000 تومن
یه سایتی هم داده بودند رفتم حدود 30 مدل گوشی بود همه 2 سیم کارته و قیمت پایین
گوشی هم به نام شرکت چینی ثبت شده بود
تا این کهچند هفته پیش تبلیغات دیم گوشی های جی ال ایکس ایرانی:18:
بهتون تضمین میدم این گوشی ها همه چینی هستند و ایران به احتمال زیاد فقط قطعه های گوشی رو سرهم میکنه و میده بیرون
قیمت همونی هم که 60 تومن بود الان شده 89.000 تومن!!:31:
نقل قول:
خب این قابلیت (تبدیل صدای زن و مرد به هم) رو که میشه با نصب یه نرم افزار کوچیک رو اکثر گوشی ها داشت!
آقا ختم كلام چجور گوشي يه؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این نظر شخصی منه.نقل قول:
به نظرم اگه می خوای از خود گوشی استفاده کنی یه 1208 بگیر خیلی از این بهتره.
اما اگه می خوای هم استفاده کنی و هم مثلا یه دوربین هم داشته باشه اون وقت بهتره بکم پول بذاری روی 59 تومن و یدونه مثلا e250 یا هر چیز دیگه بخری
خرید جنس ایرانی به ویژه وقتی پای چینی به میان میاد اشتباهه.اینو مطمئن باش.شما الآن این امکانات رو میبینی اما فردا تک تک این امکانات از کار می افته و این رو هم بدون هیچکس در ایران دلش واسه تو نمیسوزه که جنس خوب رو ارزان به تو بده.والسلام.
نکنه اینم اسمش گوشی ملیه؟:13:
می دونین کاربردش چیه؟
نقل قول:
چینی به توان 2 = اشغال به تمام معنا :27:
درسته از نطر منم این گوشی اصلا کارایی نداره باب جمش کن اصلا این گوشی ارزششو داره که براش تاپیک شاخته میشه
به جای اینا یه گوشی ماتریکس بخر
نه اصلا ارزشش رو ندارهنقل قول:
ولی حالا اگه ارزشش رو نداره چرا همه ملت مثل چی ریختن دارن میخرن
؟؟؟
ما این جا جمع شدیم که حداقل اون هایی که از بچه های پی سو ورد میخوان برن بخرن منصرفشون کنیم:31:
کی گفته ملت دارن میخرن ؟؟
اگر هم اینجور باشه ما وظیفه ی شرعی داریم که آنان را از گمراهی نجات دهیم :31:
خداوكيلي من هم دو سال قبل به عنوان گوشي هاي چيني با نمايندگي شركت ايراني ديده بودم كه يكي اين بود يكي ديگه هم گوشي ماتريكس كه الان اين يكي شده تمام ايراني :2:
گوشی چینی باشه مشکلی نداره
سونی اریکسون هم چینی است.
5800 هم چینی است البته با اصل و نسب تر
امکانات هم خوبه
2 سیم کارت
دوربین - داره !
صفحه هم معقول اس. چند رنگه؟ 256000 باشه خوبه
درسته اونا چینی ستند
ولی اونا تو خود شرکت سونی لریکسون تولید میشن و برا کشور ها فرستاه میشن تا کشور ها اونو مونتاژ کنند
چون هیچ جا ایران رو به حساب نمیارن به ایران جنسنمیدن
ما ایرانیای بدبخت که خیلی هم ادعامون میشه باید بریم از چین که از اون جا جنس میگیره جنس بگیریم
پس سونی اریکسون مسئولی این گوشی رو قبول میکنه نه شرکت چینی
ولی اینا رو خود چین میزنه و تو ایران مونتاژ میشه
درسته
بلوتوٍ 2 داره اسما
2 سیم کارته هست
گوشی 2 مگ داره اسما و ... داره اسما
حالا که شما طرفداریش ر میکنی امتحانش ضرری نداره
یکی بگیر برا مام تعریف کن
این بحث به این جالبی چرا ادامش نمیده کسی؟؟؟؟:31:
من الان 2 روزه منتظرم یکی جواب بده
بیشتر همکاری کنید تا بحث جالبی بشه
مشکل دیگه گوشی ، مشکل رمز گذاری اونه.
برای گوشی رمز گذاشتم بعد از نیم ساعت خواستم یه جا زنگ بزنم ، اما هر چی زدم میگفت رمز اشتباه ، رمز اشتباه ، دیگه نمیشد کاری کرد ، گوشی خاموش هم که نمیشد ، بالاخره باطری گوشی رو در آوردم دوباره روشن کردم ، با همون رمزی که میگفت اشتباه ، از قفل خارج شد
جی ال ایکس خیلی وقته توی بازار اومده.اما اگر خوب بود به نظرتون فروشش بیشتر از کا900 نمیشد؟؟؟؟؟خیلی وقت تر از کا900 به بازار اومده بود.
تازه اون زمان قیمتش هم 70 تومان بود الان گرونش کردن اونم به خاطر این تبلیغات
گوشی ایرانی باشه قیمتش پایین باشه اونوقت توی چند سال فروش نره؟؟؟؟حتما یه چیزی هست که توی ویترین هر مغازه ای کا900 هست اما ج ل ایکس نیست.
من حرف شما رو متوجه نشدمنقل قول:
یه جا داری طرفداری میکنی بعد تهش میگی کا900 هست ج ل ایکس نیست؟؟؟؟؟؟؟
دوست عزیز اگه به نمایندگی های ماتریکس سرس بزنی می بینی که نوشته ساخت تایوان نه ایران شما خواب زده شدینقل قول:
دوست خودم گوشی ماتریکس داشت خودم هم mp4هردومون از دستگاهامون راضییم ... .
نه اصلا ارزشش رو نداره
عزیز من بد نوشتم، منظورم این بود که این دو تا گوشی رو چند سال قبل دیدم به عنوان گوشی های چینی که بعدا این یکی شد گوشی تمام ایرانی :20:نقل قول:
راستی قبلا گوشی های الکاتل هم بودند با گارانتی نامداران
کلا1100بهتره چون ادم می دونه که حتما یه چندسالی کارمیکنه وخراب نمی سه اما چینی امکانش دران واحده الان نشد چندلحظه دیگه شاید تا چندسال اینده فقط خدا می دونه
برای فعال کردن GPRS ، تنظیمات این گوشی مثلا ایرانی نه تو سایت همراه اول هست نه ایرانسل ، باید دستی فعال بشه .
حرف شما متینهنقل قول:
ولی درستش اینه که
1100 رو فقط منتظری ببینی که باتریش خراب میشه بعد دو ، سه سال بری عوض کنی بعد نو شه
ولی گوشی چینی رو میشماری چند روز کار میکنه فردا پس فردا بری پز بدی من یه گوشی چینی داشتم یک سال کار کرد:دی
تا وقتی که نوکیا و سامسونگ و سونی اریکسون و ... گوشی میزنن، خرید این گوشی های بی کیفیت کار درستی نیست.
به نظر من و خیلی های دیگه این گوشی به درد مغازه دار هایی که زیاد صحبت می کنن می خوره ، میتونن یه ایرانسل و یه همراه اول بذارن توش ، هرچقدر بین شهری صحبت کنن با ایرانسل ارزون تر در میاد ، من هم می خوام این گوشی رو بدم به پدرم یه موبایل با کیبورد Qwerty بگیرم اصلا به درد افرادی که دنبال نصب بر نامه و بازی هستن نمیخوره
ای بابا این ایران هم یه کارهایی میکنه که آدم شاخ در میاره
گوشی چینی رو برداشتن،برچسب پشتش رو کردن ایرانی دادن تو بازار
مردم ایران هم ساده هستن
اشتباه نکنید گوش های چینی بهتر از جی ال ایکس هستند
منم موافقم...k900 چینی به هزارتا جی ال ایکس می ارزه...
اسم این گوشی چینی هم فردا میشه تلفن همراه ملی
مثل سمند که طرح 20 سال پیش لکسوس هست الان شده خودروی ملّی:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
ولی در کل اگه دنبال یه گوشی خوب با امکانات گوشی های چینی ویا ایرانی جی ال ایکس هستید برید ماتریکس بگیرید
قیمت خوب دربرابر امکانات خوب
:31::31::31::31::31:
احساس غرور کردم ، من الان دو دل شدم Nokia x6 بگیرم یا 4-5 تا از این بگیرم:21:
ولی دیگه زیاد دارید از این گوشی بد میگید به هر حال در برابر 89000 تومان امکاناتش خوبه(الکی) با اینکه اصلش چینیه ولی به هر حال داره پولش میره تو جیب کشور خودمون
از یه جایی باید شروع کرد:31::31::31::31::31::31:
گوشی چینی بخرید به جای این که معلوم نیست چیه ! البته خرید گوشی چینی یک شرایطی داره که باید رعایت کنید تا خرید خوبی بکنید.
بابا چرا مسخره میکنید . مگه نمیبینید تبلیغ میکنه روش میشه رمز گذاشت :31::21: تاحالا رو کدوم گوشی این امکانات حیرت آور رو دیدین . :5:
ما چقدر کشور بدبختی هستیم که باید تحت لایسنس چین باشیم!!:19:
پیامگیرش خیلی جالبه....
شما این گوشی2680 رو که تو تلویزیون تبلیغ می کنه ببینید همون6220 کلاسیک نوکیاست منش هم که تقلیدنوکیاستنقل قول:
اینا همش چینیه.یه دونه گرفتم پشتش نوشته بودن made in iran بعد متوجه شدم چسبه.با 1000000بدبختی بر ش داشتم نوشته بود MADE IN CHINA.
ولی خدایی برای دعوا حال میده
چه طور مگه ؟چی جوریه.