تهویه کیس چطوره؟نقل قول:
دور فن هم رو 62 درصد من میتونم دور فنو تا 80 ببرم
دور فن در حالت بدون فعالیت روی 62 هست؟
Printable View
تهویه کیس چطوره؟نقل قول:
دور فن هم رو 62 درصد من میتونم دور فنو تا 80 ببرم
دور فن در حالت بدون فعالیت روی 62 هست؟
در حالت عادی 54 تا 57 میرهنقل قول:
ولی تو بازی داغ میکنه
دور فن در حالت عادی روی 37 تا 40 درصد هستش
تهویه کیس از کجا بدونم خوبه یا بده؟نمیدونم بخدا
اینم عکس از کاتالیست
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
دوست عزیز من یه گرافیک 4890 داشتم همین مشکل رو داشت و دمای بالاش اعصابم رو خط خطی می کرد گارانتی هم فرستادم چیزی نفهمیدند عوضش کردن ولی من آخرش فروختم به یه بنده خدایی
صد در صد از دمای بالاست و کارتت خرابه ولی اگه ببری گارانتی می گن سالمه:10:
وقتی گارانتی عوضش کرد مشکلت حل شد؟نقل قول:
سلام به همه
من امروز يه 5770 گرفتم
چطوري تستش كنم؟
این نرم افزار FURMARK که وحشتناک دما رو میبره بالا . واسه من بعد از حدود 30 نانیه داشت میرسید به 90 منم ترسیدم بستمش. کارت گرافیک من : CLUB ATI HD 5770
سلام
آقا چرا این کارت گرافیک 5770 اینطوریه؟...من چند روزه خریدم اما زیاد حالی بهم نمی ده
دیروز خواستم تغییر رنگ بدهم دیدم اصلا گزینه های تغییر رنگ غیر فعاله!!!!!!!!!!بعد از چند ثانیه هم یهویی کل صفحه خاکستری شد و مجبور شدم ریست کنم!
وقتی کیسمو که کل قطعاتمو عوض کردم گرفتم یه ویندوز از قبل روش داشتم..گفتم قبل از نصب ویندوز دوباره برم یه بازی اجرا کنم ببینم چطوریه...pes2010 را با آخرین گرافیکش اجرا کردم اما بعد از یه مدت بازی صفحه سیاه می شد....صدای بازی میومد اما تصویر خیر و حتی به محیط ویندوز هم برنمی گشت و مجبور شدم ریست کنم...الان هنوز بازی تست نکردم ببینم چطوریه
در ضمن من درایورشو آپدیت نکردم احتمال داره مشکل از اون باشه؟
در ضمن gpu clock:157
memory clock:300
و دماش 50 هست اینا طبیعیه یا خیر؟
در ضمن من با برند گیگا خریدم و گارانتی سه ساله ی آواژنگ
تعریف این کارتو زیاد شنیده بودم اما الان می گم ای کاش gtx460 گرفته بودم به نظرم خیلی بهتر بود :13:
بايد حتما ويندوز عوض شود و درايور هم از نو وصل شودنقل قول:
سلام
آقا چرا این کارت گرافیک 5770 اینطوریه؟...من چند روزه خریدم اما زیاد حالی بهم نمی ده
دیروز خواستم تغییر رنگ بدهم دیدم اصلا گزینه های تغییر رنگ غیر فعاله!!!!!!!!!!بعد از چند ثانیه هم یهویی کل صفحه خاکستری شد و مجبور شدم ریست کنم!
وقتی کیسمو که کل قطعاتمو عوض کردم گرفتم یه ویندوز از قبل روش داشتم..گفتم قبل از نصب ویندوز دوباره برم یه بازی اجرا کنم ببینم چطوریه...pes2010 را با آخرین گرافیکش اجرا کردم اما بعد از یه مدت بازی صفحه سیاه می شد....صدای بازی میومد اما تصویر خیر و حتی به محیط ویندوز هم برنمی گشت و مجبور شدم ریست کنم...الان هنوز بازی تست نکردم ببینم چطوریه
در ضمن من درایورشو آپدیت نکردم احتمال داره مشکل از اون باشه؟
در ضمن gpu clock:157
و دماش 50 هست اینا طبیعیه یا خیر؟
در ضمن من با برند گیگا خریدم و گارانتی سه ساله ی آواژنگ
تعریف این کارتو زیاد شنیده بودم اما الان می گم ای کاش gtx460 گرفته بودم به نظرم خیلی بهتر بود [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخه نميشه كه از درايور مثلا كارت انويديا براي رادئون استفاده كرد!!
نه توی اون ویندوز قبلی درایور خود کارت را نصب کردم و امتحان کردم.
الان ویندوز 7 جدید نصب کردم همراه با آخرین آپدیتهایش.
فقط دیروز اون مشکلی که گفتم برام پیش اومد هنوز هم بازی تست نکردم ... نگفتید gpu clock:157
و دمای 50 اینا طبیعیه یا خیر؟
میشه بگید چطوری برم درایورو آپدیت کنم؟..از خود برنامه برم که نوشته check for update ؟ .. بعد توی اون صفحه ای که باز می شه چه گزینه هایی را باید انتخاب کنم؟
خودم اطلاع دارم فقط می خوام مطمئن شوم ممنون میشم جواب بدید چون حجمهای آپدیتش زیاده گفتم الکی دان نکنم.:46:
وقتی گرافیک در حالت بی کاره اون دو فاکتور کاهش پیدا میکنن تا دما و مصرف کارت گرافیک کم بشن.نقل قول:
gpu clock:157
و دمای 50 اینا طبیعیه یا خیر؟
باید حدود 45 باشه.احتمالا کیس شما تهویش خوب نیست
ازونجا هم میشه.نقل قول:
میشه بگید چطوری برم درایورو آپدیت کنم؟..از خود برنامه برم که نوشته check for update ؟ .. بعد توی اون صفحه ای که باز می شه چه گزینه هایی را باید انتخاب کنم؟
خودم اطلاع دارم فقط می خوام مطمئن شوم ممنون میشم جواب بدید چون حجمهای آپدیتش زیاده گفتم الکی دان نکنم.
این تنظیماتشه.گزینه اخر هم سیستم عاملتون هرچی هستو انتخاب کنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کارت خودم 5770 هست.هیچ مشکلی نداره.خیلی خوبهنقل قول:
تعریف این کارتو زیاد شنیده بودم اما الان می گم ای کاش gtx460 گرفته بودم به نظرم خیلی بهتر بود
من دوباره کارت رو بردم گارانتی با نرم افزار فرومارک گفتم تست کنن بعد گفتن از فنشه اگه اشکال نرم افزاری نداشته باشه تعویض میشه حالا گفتن تعویض میکنن امیدوارم دبه درنیارن
بله این دما طبیعی هستنقل قول:
این Gpu clock با Memory برای 5770 درسته؟نقل قول:
850/1200
این که اندازه 5870 شد
بله دوست عزیز طبیعی هست.من خودم sapphire 5770 دارم دما تو حالت ایدخ ال بین 43 تا 45 و تو حالت game حداکثر 55 و تو حالت overclock حداثر 60 باید باشه.البته این دمای کارت گرافیک به مرور زمان یه خاطر از بین رفتن چسب سیلیکن می ره بالا.اگه می خوای این طور نشه هر 1 سال یه بار(کارت های سری 5 مخصوصا) باید عوض شه اینم بگم که اگه فرار باشه هر سال عوض کنید نوع خوبش رو بگیر.نقل قول:
دوست عزیز یه نگاهی به این لینک بنداز و دو کارت رو با هم مقایسه کن و ببین چه فرق زیادی دارند.نقل قول:کد:https://secure.wikimedia.org/wikipedia/en/wiki/Comparison_of_AMD_graphics_processing_units#Evergreen_.28HD_5xxx.29_series
من کارت گرافیکم را آپدیت کردم خیلی از مشکلاتم حل شد ...
منتها یه کم دمای کارت گرافیکم گاهی توی کاتالیست بالا میره و به 65 میرسه(البته در هنگام اجرای بازی)
اما در حالتع ادی همان دور و بر 50 و 53 هست
من قسمت کاتالیست گرافیک را unlock نکرده بودم الان تازه قفلش را باز کردم ... این باز و بسته بودن کاتالیست تاثیر داره ؟ از همین جا میشه برای اورکلاک استفاده کرد ؟
الان fan control روی 50 هست می تونم تا 100 بالاش ببرم ؟
------
کسی جواب نمی ده :13:
بچه ها من گرافیکمو تعویض کردم مشکلی نداره مشکل از کنترولر فن بود که سرعت فن بالا نمیرفت و دما بالا میرفت ولی الان هر از گاهی که گیم بازی میکنم مصلا بعد از چند ساعت که دوباره میخوام بازی کنم یه صدای سوت مانندی نه دائمی بلکه 1 ثانیه شنیده میشه بعد بای هنگ میکنه شما میدونین از چی میتونه باشه؟
کسی نیست جواب بده؟نقل قول:
اين صداي سوت متاسفانه اگر از فن گرافيك نباشه(كه نيست) از مدار تغذيه كارت هستنقل قول:
کسی نیست جواب بده؟
قبلا در مدل هاي 4890 از XFX اين مشكل را ديده بودم البته تك و توك كه ظاهرا شما هم اين مشكل را دارين
بايد دوباره عزم سفر كنيد و كارت را ببريد براي گارانتي
دوست عزیز میتونه از رم باشه؟امروز بازی اساسین 2 همش هنگ میکرد تا یکی از رمها رو درآوردم دیگه بازی هنگ نکرد البته دوباره نزاشتم سر جاش ببینم هنگ میکنه یعنی بدون مشکل بدون یه رم بازی کردم و هنگ نکرد چنین چیزی ممکنه؟نقل قول:
نه به رم ربطي ندارهنقل قول:
دوست عزیز میتونه از رم باشه؟امروز بازی اساسین 2 همش هنگ میکرد تا یکی از رمها رو درآوردم دیگه بازی هنگ نکرد البته دوباره نزاشتم سر جاش ببینم هنگ میکنه یعنی بدون مشکل بدون یه رم بازی کردم و هنگ نکرد چنین چیزی ممکنه؟
اون سوت بخاطر ايراد در مدار تغذيه كارت هست
پس چرا من وقتی یکی از رمها رو درمیارم صدای سوت دیگه نمیاد و راحت بازی میکنم ولی وقتی رمی که در آوردم رو دوباره سرجاش میزارم وقتی وارد گیم میشم صدای سوت میاد و هنگ میکنه؟نقل قول:
سلام دوستان
همچنان قصه ی درازی با این 5770 داریم تو عمرم این همه گرافیک عوض کردم اینجوریشو ندیده بودم
بچه ها من به خاطر مشکل دمای کارت و هنگ کردن بردم گارانتی و عوضش کردن الانم یه مشکل دیگه دارم وقتی وارد گیم میشی بعد چند دقیقه یه صدای سوت میاد و بازی هنگ میکنه که باید کامپیوتر رو ریست کنی.
مشکل از چیه؟
این همه نظر دادن ما هم یه نظری بدیم...:31:
بایوس مادربورد رو اپدیت کردی؟؟؟
بله آپدیت کردمنقل قول:
آقا از رم بود حل شد صدای سوتم مال هارد دیسک بود.
سلام ....
دوست عزیز من هم مشکلی مشابه شما دارم با ان تفاوت که :
هنوز مطمئن نیستم مشکل از گرافیکه چون برای مثال توی بعضی بازی های خاص مثل Dirt 2 ، assassins creed II و Crysis warhead صفحه سیاه میشد و یا خوط زرد رنگ عمودی روی تصویر میومد .حتی بعضی مواقع هم صدا هنوز منظم بود .
هدفم از این پست اینه که بدونم شما چکار کردید من هم همون کار رو انجام بدم . البته بقول شما من هم با تغییر اسلات رم ها زمان هنگ رو تغییر میدادم ولی باز به هیچ نتیجه ای نرسیدم .
در ضمن با Furmark هم که تست گرفتم دما تا 93 با لا رفت و هیچ اتفاقی نیوفتاد نه سیستم هنگ کرد و نه ریست .
در حالی که 13 دقیقه تست هم گرفتیم دما توی 93 باقی موند و بالا نمی رفت .
میخواستم بگی دوست عزیز چه کارهایی رو انجام دادی تا من هم همون ها رو انجام بدم .
سیستم من :
x58a-ud3r
5770 gigabyte
3*2 elixir
آقا ترسوندین ما رو یعنی 5770 اینقدر مشکل داره ؟؟؟؟
کدوم برندش از همه بهتره ؟
سلام.
چند وقتی هست که یهو صفحه بهم میریزه تا جایی که سیاه میشه دوباره به حالت اول برمیگرده و پیغام زیر میاد.ویندوز هم عوض کردم.بازم این پیام میاد.گرافیکم 9500gt.
display driver nvidia windows kernal mode.version 185.93 stopped responding and has successfuuly recoverd.
البته اینم بگم که این اتفاق از زمانی افتاد که من گرافیکو وصل کردم به lcd 37 از اون به بعد انجوری شد.
مشکل چیه؟
گرافیکم اپدیت کردم اما نشد.
از کجا میشه فهمید کارت گرافیکم سالم یا نیم سوز شده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
لطفا کمک کنید
دوستان من 5770 ایسوز گرفتم و با برنامه FURMARK 1.8.2
تست کردم دما از 51 درجه بعد از یک دقیقه به 80 درجه رسید
من دقیقا همون اروری که ببرای این دوستمون میداد رو توی ویندوز سون برای من هم میده
به نظرتون مشکل من هم مثل ایشون هست و باید کارتم رو ببرم گارانتیش برای تعویض