[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
البته توجه دارید که کیلوبایت با کیلو بیت یه ذره تفاوت داره مطابق شکل.
Printable View
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
البته توجه دارید که کیلوبایت با کیلو بیت یه ذره تفاوت داره مطابق شکل.
من الان دارم با شبانه صبانت دانلود میکنم (اصفهان-128) سرعت دانلودش زیر4k هست
همیشه اینطوریه ؟ یا تنظیمات خاصی داره ؟
سلام.
همیشه شبانش همونطوریه.
شاد باشی!:40:
با این شرایط فعلی تنظیم خاصی نداره بلکه روش خاصی داره... به پست ص قبل من نگاه کن توضیح دادمنقل قول:
تاپیک مرجع در مورد تورنتنقل قول:
http://forum.p30world.com/showthread.php?t=85444
دوستان الان وضعیت صبانت چه جوریه میخوام سرویس بگیرم ولی نمیدونم از کجا بگیرم دیگه گیج شدم
صبانت نیا که خیلی بد شده سرعت شبانه به زور 20 میشهنقل قول:
روزانه هم که بین 40 تا 117 هست ولی بیشتر روی 60 کیلو میمونه
نوسان خیلی داره
به نظر من برو پارس آنلاین
پارس خیلی گرون فروش و دزده.
از روی سرویساش اینو نفهمیدم
از رو قیمت مودمهاش فهمیدم.
مودم معمولی رو میده 59 تومن !!!
تازه اسپلیترش رو هم از تو جعبش ور داشتن چدا میدن 10 تومن.
اسپلیتر 4 تومنه به زور.
---------- Post added at 02:25 PM ---------- Previous post was at 02:25 PM ----------
پارس خیلی گرون فروش و دزده.
از روی سرویساش اینو نفهمیدم
از رو قیمت مودمهاش فهمیدم.
مودم معمولی رو میده 59 تومن !!!
تازه اسپلیترش رو هم از تو جعبش ور داشتن چدا میدن 10 تومن.
اسپلیتر 4 تومنه به زور.
پس یعنی شاتل از همه بهتره
صبانت که میگن شبانه سرعتش کمه روزها هم که مثل شاتله
پارس هم که میگن دزده و گرون فروش
شاتل هم مودمهاش و به این قیمت میده در ضمن هر موردمی روش اسپلیتر نیست.نقل قول:
آره داداش گلم.هر مودمی اسپلیتر نداره.
ولی شما به من بگو یه مودم 1 پورته که باید 20 تومن باشه اگه اسپلیتر نداره پس چی داره که 59 هزار تومنه.
برادر ایمانی من الان داتک دارم نه پارس آنلاین ولی قبلا پارس داشتم و ازشون مودم خریدم هم ساده هم با اکسس پوینت و اینو میدونم که مودمهایی که میده (ساده بدون اکسس پوینت) خودشون اسپیلتر دارن و نیازی به اون ندارند و ایضا اگر جدیدا هم مودمی بفروشه که اسپیلتر نداشته باشه خودش توی جعبه صد در صد اسپیلتر داره وانگهی سالهاست که مودم تک پورت نداره اگه فکر کردی که مودم ساده بدلیل وجود یک فقره لن تک پورته درجا اشتباه کردی چون یو اس بی هم داره. آدم حرفی که میزنه باید پایه و اساس منطقی داشته باشه و گر نه نقض غرض میشه.نقل قول:
دادش شما كدوم مركز مخابراتي تهران هستي و سرعتت توو قرار داد چند بوده؟هميشه پينگ به اين خوبي داري؟نقل قول:
البته با عرض معذرت از اصحاب صبانت چون اینجا مثلا تاپیک صبا هست ولی ناراضی شرکتهای دیگه اینجا مطرح میکنند که دلیلش هم معلوم نیست. پینگ فعلا حدود 230 هست ولی داتک عموما پینگش بهتر از شرکتهای دیگه بوده و هست.نقل قول:
نه دوست عزیز منظورم از تک پورت 1 پورت لن داشتنه.نقل قول:
نمیدونم شما چرا قبول نداری اینقدر مودم هاش گرونه.
چر ا گرونه چون زاکسل گرونه همون مودم مسخره Lan/Usb رو تو بازار میدن 48 تومن . اینها هم 10 تومن گرونتر میدن چون کارشون فروش مودم نیست اگر موند رو دستشون ضرر نکنند.نقل قول:
مثلا tplink 8811 بگیری Lan/usb قیمتش 20 تومنه اسپلیتر هم داره ولی Linksys Wag160n قیمتش 120 اسپلیتر نداره. یا زاکسل مودم سری G وایرلس رو تو بازار 84 تومن میده درصورتی که می تونید Wag120n بگیرید 68 تومن یا tplink سری n بگیرید 70 تومن.
زنده باد صبانت !
بعد از 20 تومن پولی که در ماه میگیرن و مانیتوری که کردم و دیدم فقط 3.3 گیگ رو من مصرف کردم و اونا 5 گیگ حساب کردن ! حالا ببینید وضعیت ِ شبانه چجوریه !!! دوستانی که میگن تو ISP های دیگه شبا سرعتمون 60 هست و ... برن خدا رو شکر کنن !! اگه وضعیت ِ ما رو داشتن چی کار می کردن ؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]کد:http://www.speedtest.net/result/918506402.png
نمی دونم چی بگم به ولله !!
به نظرم این پولا از گلوشون پایین نمی ره !
با درود.
دوستان من سرویس 1024 دارم. از صبانت. در هنگام استفاده از اکانت اصلی (روزانه) سرعت دانلود بیش از 100 KB/s است. ولی نمی دانم چرا با اکانت شبانه ی رایگان سرعت خیلی پایین است. در حد 24 KB/s. لطفاً راهنمایی کنید.
با سپاس
اوه اوه کجای تهرانی شما ؟
صد رحمت به دیال آپ به خدا.
چه پینگی!!!
من قبلا 3ماه صبا داشم. سرعت خیلی خوب متوسط دانلود60-70 بود. ولی پشتیبانی افتضاح و قطعی زیاد. چی کار کنم 2باره بیام سراغ صبا یا برم پارس یا شاتل ؟
مرسی
كيفيت صبانت فقط فقط فقط به تعداد مشترك هايي كه در اون مركز مخابراتي دارن سرويس ميگيرن بستگي داره.اگر زياد باشه مشكل كمبود پهناي باند پيش مياد و پينگ شما فضايي ميشه وگر نه شما يه آدم خوش شانس هستي كه يه اينترنت پرسرعت در اختيار داري با كمترين هزينه
دوستان درحال حاضر به علت كمبود پهناي باند و فروش بيش از حد اشتراك در تابستان و بخصوص قرار داشتن در ماه رمضان و افزايش پيك ساعات كاربري كيفيت صبا در اكثر مناطق تهران افت شديد پيدا كرده.اگر مي خوايد سرويس از صبا بگيريد بريد اول مهر بيايد
به نظر منم بهتره کسی از صبانت دیگه نگیره تا حالش جا بیاد همگی بریم شاتل یا پارس آنلاین
لایزرم خوبه...
این تستهای سرعت بنظر من چرته و فقط راجع به روزانه درستهنقل قول:
تو شبانه و در حالیکه speednet سرعت منو از مال شما هم بدتر اعلام کرده دارم با سرعت 1 تا 1.5Mbps دانلود میکنم
اینجا رو ببین راهشو گفتم
http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5278192&postcount=32
اینجا سرعت باز شدن صفحات صبانت بهتر شده
من قبلا با گشت و گذار تو صفحات هم مشکل داشتم
اینم مدرکنقل قول:
در حالیکه با IDM سرعت دانلود حداکثر 10KBps بود وقتی با utorrent شروع به دانلود کردم ببینید سرعت به چه اندازه رسید:169KBps !!!! و در مدت دو ساعت 924MB دانلود کرده.البته اگه تعداد کمی فایل واسه دانلود بذارین سرعت زیاد بالا نمیره.من 24 تا فایل برای دانلود گذاشته بودم:31:
دوستان دیگه کسی از صبانت سرویس نگیره بهشون میگم خط منو شارژ کنید من مسافرتم یکی دو هفته دیگه میام پولو میدم نکرد واسه همین هم همین الان رانژه خطم رو تخلیه کردم
بابا چرا شبانه سرعتش له شده ها....
من دیشب با 4 کیلو بایت میگرفتم:weird:
سلام
اینترنت شما هم قطع شده؟من الان با دایل آپ اومدم
چیکار میکنه این صبا؟خیلی آشغال شده!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!:41:
سلام .
داداش منم صبانت داره و الان زنگ زد گفت اینترنتش قطع شده . حدود 1 ساعت میشه . کرج .
مخلصیم .
مال منم قطع شده !!!!!!1 مشهد !! من با دایل آپ اومدم مسخره تر اینکه نمی تونم برم ببینم شارژم تموم شده یا نه !! قسمت شارژ الگترونیکیشم از کار افتاده!!!!!!! اه اه :-&
خود سایتشم بالا نمی یاد !! صبانت مرد!!!!!!!!!!!
بیاید تو این تاپیک به قطعی صبانت اعتراض کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?p=5297809#post5297809
دیشب از 11.5 تا 10 صبح امروز واسه منم قطع بود!!!!
یه شبی بود که میشد 250-300 MG گرفت که اونم دیشب پرید ..ادم به کی بگه اینا رو اخه:19:
منم میخواستم دانلود درایورامو دیشب تموم کنم و وین جدید نصب کنم.شانس نیاوردیمنقل قول:
سوال کردم مثل اینکه شبکشون از تهران قطع شده بوده.حالا 1 شب هزار شب نمیشه سخت نگیرین! تو 1 سال گذشته شاید یک دو شب قطع شده بود
منکه یه زمانی پارس آنلاین داشتم چپ و راست قطع بود
آقا دیشب برای منم از 11 شب تا 10 صبح قطع بود
دوستان صبا نت زنگ زدم گفت 10 تومن هزینه ی رانژه کردنه .
شما هم 10 تومن دادید ؟
این پول رو هم باید بدیم به صبا نت یا خودمون باید ببریم مخابرات ؟
شما اصلاً لازم نیستش پی مخابرات و این امورات برینقل قول:
همه کارا با خود isp هسته
یه بابایی میاد ADSL رو براتون راه میاندازه تو خونه
یه 10 تومنی میگیره.البته منکه دیگه یادم رفته چی به چی بود و کی به کی
نه بابا.شوخی نکن.
خداییش 10 تومن پول نصب باید بدم ؟
همینمون مونده والا.
نمیشه خودمون نصب کنیم ؟
---------- Post added at 05:47 PM ---------- Previous post was at 05:47 PM ----------
نه بابا.شوخی نکن.
خداییش 10 تومن پول نصب باید بدم ؟
همینمون مونده والا.
نمیشه خودمون نصب کنیم ؟
یه چیز جالب
گفتم که دارم درایورهای سیستمم رو دانلود میکنم
چون تعدادشون و حجمشون زیاد بود گذاشته بودم شبانه دانلود کنه.از ساعت 3 تا حدودای 7:30 سرعت دانلود IDM افتضاحه.شاید 10KBps
ولی از 7:30 تا 7:45 سرعت میره روی 2 Mbps !!!!! همین یکربع کلی از کارم رو جلو میبره!! اینم عکسش:
ماشالا چه درایورایی داره لپتاب شما.
اون پول رانژه زوریه نمی تونی اعتراض کنید. پارس آنلاین هم 5000 تومن میگیره.نقل قول: