همونطور که دوستمون (فکر کنم اسمشون شهابه) گفتن داشتن تیمهای ملی از جمله ایران یکی از مزیتهای NBA LIVE یا از امسال NBA Elite هست ولی در کل خود من گیم پلی سری NBA 2K رو بیشتر می پسندم ولی یه چیزیو که می خوام بگم توجه کنید اگر یک نفر که تا حالا سری بسکتبال رو بازی نکرده پای فقط یکی از این دو بازی بشینه این:18:طوری میشه حالا ببینید ما طرفداران بسکتبال چقدر خوش بختیم که دو تا بازی در سطح بسیار بالا رو می تونیم یازی کنیم و طرفداران این دو بازی نه تنها به هم نمیپرن بلکه اکثر اونها طرفدار بازی دیگری هم هستند.ما پرسونالیتی رو از 5 سال پیش تجربه کردیم تازه همون 5 سال پیش خیلی پیشرفته تر از فیفای امسال بود.نقل قول:
یه چیز دیگه که خود من این قدر گفتم خسته شدم اینه که متاسفانه ورزش بسکتبال که یکی از زیباترین ورزشهای جهانه تو ایران زیاد جا نیافتاده (نمیدونم چرا؟).به نظر من باهوش ترین ورزشکاران گارد راس های درجه یک تاریخ NBA هستند (جان استکتون - جیسون کید - استیو نش و...)
ما در مسابقات NBA در طول یک فصل کامل شاهد صدها بازی زیبا هستیم ولی در فوتبال تیم های اندکی زیبا بازی می کنند مثلا شما بازی سویا - ویارئال دو سه فصل پیش یادتونه؟ در NBA بازیهای متعددی به هیجان و زیبایی اون بازی وجود دارد.