مهندسی کشاورزی-علوم دامینقل قول:
با چه رشته ای؟
البته امثالهم زیاد هستن .
Printable View
مهندسی کشاورزی-علوم دامینقل قول:
با چه رشته ای؟
البته امثالهم زیاد هستن .
کسی میدونه دانشگاه الزهرا خوابگاه میده یا نه؟
تو دفترچه نوشته نمیدن اما دوستم میگفت یکی از اشناهاشون 2 سال پیش اونجا قبول شد و الانم خوابگاس...کسی اطلاعی نداره؟
اگه اشتباه نکنم دانشگاهه دخترونس...پس باید 100% خوابگاه رو بدن:11:نقل قول:
دانشگاه تبریز مادر نباشه کجا باید مادر باشه:18::18:نقل قول:
اگه بگی مدرکتو از دانشگاه تبریز گرفتی دیگه نمی پرسن روزانه ، شبانه و...
شما مثل اینکه تو ایران زندگی نمی کنی و نمی دونی کشور تو دست چه قومیته
دوستان عزیز اگر شهرهای ترک نشین قبول شدید بدونید مردمشون کلا عشق تراختورن و به قول خواهرم که تو ارومیه درس می خونه هر استادی تو دفترش یه تراکتور کوچولوی قرمز داره ( خدا رحم کنه تبریز اگه قبول شدیم استادم با خودمون می بریم استادیوم:21::21::21::21: )
استاد عزیز دانشگاه تبریز بعد از دانشگاه تهران ، دومین دانشگاه مادر در ایران بوده . دانشگاه شیراز اونقدرم عالی نیست . دانشگاه اصفهان هم الان میشه گفت با تبریز هم سطح هست . بگذریم از اینکه دانتشگاه های تهران هر کدومشون به پای بقیه میرسه .نقل قول:
البته دوستان توحه داشته باشن که نمیشه گفت این دانشگاه و اون دانشگاه مادرن و اولن/در واقع واسه هر رشته ای ممکنه بهترین دانشگاه واسش فرق بکنه/
من خودم دانشجوی دانشگاه اصفهانم(شبانه) زیاد حرفشون رو بابت خوابگاه جدی نگیرین(ولی نه اینکه کلا جدی نگیرین!!!)چون من خودمم هر سال 1 ماه بهم خوابگاه نمیدن و خونه اقوام آوارم بعدش واسه 1 سال خوابگاه رو میدن.البته اینجا روزانه هاش هیچ مشکلی واسه خوابگاه ندارن:46:
نقل قول:
خودتونم میگین بوده !! دوست عزیز به هیچ وجه تبریز رو با اصفهان مقایسه نکنید !! اصفهان از شیراز هم بهتره ! یه نیگا به رتبه ها بندازین تبریز با 16 هزار هم مهندسی گرفته ! :18: کدوم یکی از دانشگاهای اصفهان ، شیراز یا تهران با همچین رتبه ای میگیره ؟ درسته تبریز دانشگاهش خوبه اما تو فهرست اعلام شده از سوی وزارت علوم مادر نیست !
نه ديگه..تبريز اينقدرم بالا نيست ديگه!نقل قول:
اول شريف و پلي تكنيك و علم وصنعت اينا هستن ...بعدش شيراز و صنعتي اصفهان كه ميشه گفت تو يه سطحن...بعدش به نظرم فردوسي مشهد و اخر از همه هم تبريز و اصفهان!
اين درسته...تبريز جزو دانشگاهاي سطح بالا بوده و هست اما نه در حد تهران و شيراز و ص.اصفهان.نقل قول:
گه بگی مدرکتو از دانشگاه تبریز گرفتی دیگه نمی پرسن روزانه ، شبانه و...
حالا 1سوال...دانشگاه صنعتي همدان وضعيت خوابگاه دادنش چطوره؟:31:
نقل قول:من که گفتم دانشگاه های تهران هر کدومشون از بقیه برتر هستن . ولی بحث این بود که تاریخچه این دانشگاه تو ایران از باقی بالاتره.نقل قول:
بیخیال ... از بحث منحرف میشیم.
دوستان سلام
آرش جاننقل قول:
اول شريف و پلي تكنيك و اميركبير و علم وصنعت اينا هستن
پلی تکنیک و امیر کبیر یکی هستن
ضمنا شیراز هم بعضی رشته هاش خیلی توپه و میتونه ادعای قطب بودن بکنه مثل مکانیک جامدات
تبریز خوبه اما هم رده فردوسی قرار میگیره نه اصفهان و ص.اصفهان و شیراز و پلی تکنیک و غیره
توی دانشگاه ما اولویت با راه های دوره ....!!!
ترم اول یکی از دوستام از کرج می یومد بهش خوابگاه ندادن ...!!! بنده خدا هر روز صبح کله سحر را می یوفتاد ...!!! یکی دیگه از دوستامم به خاطر همین موضوع اصلا ترم اول رو مرخصی گرفت !!!!
کلا من می دیدم که دوستان سر قضیه خوابگاه اذیت شدند :دی
سلام کسی خبر نداره وضعیت خوابگاه های دانشگاه صنعتی بابل چطوریه؟
فکر کنم تو دفترچه 2 خوندم نوشته بود اصلا خوابگاه نداریم!نقل قول:
برای اطمینان به دفترچه 2 مراجعه کنید
شما نگران خوابگاه نباشید اصلا !! همش کلک پوله . اونایی که میگن خوابگاه نداریم کلی خوابگاه خود گردان هست که پولش میره تو جیب دانشگاه . ترمی 300-400 میشه
اصلا به نظر من آدم اگر آزاد شهر خودش رو بره خیلی بهتره تا اینکه بره سراسری شهرستان . حالا هزینه هاش بماند که تقریبا یکی میشه ولی از همه مهمتر اون اثری هستش که شهرستان روی بچه های تهران میذاره و بلعکس . حالا نگید بچه های تهران سوسول اند و از این حرفها چون بسیار حرف بی ربطی هستش تو این دوره زمون آدم باید تو کمال آرامش درس بخونه و راحت باشه نه اینکه دور از خانواده با هزار و یکی آدم که معلوم نیست چی هستند هم اتاق و هم کلام بشه و قرارم نیست هر کسی دانشگاه سراسری اومد بچه سالمی باشه .
در هر صورت حتی خوابگاه اگرم پولی نباشه ولی کلی دردسر داره و کلا از آدمیزاد بودن آدم رو در میاره :31:.
رفیق این حرفت برای شهرایی خوبه که خودشون دانشگاه خوب دارن،الان تو همین اهواز که من هستم یه چمران داره که مهندسیش افتضاح و البته پزشکیش(همون جندی شاپور) عالیهنقل قول:
آزادش هم که استاد میاد میگه از رو کتاب بخون،خب حالا از اینجاشو نفر بعد بخونه
پس برای یکی مثل من کاملا می ارزه که برم توی شهرایی مثل اصفهان،شیراز،تهران و یا مشهد سختی خوابگاه و دوری از خانواده رو بکشم چون عوضش سوادم نسبت به یه چمرانی بالاتر میره و شاید بتونم راحت تر فوق بگیرم...
سلام دوست عزیزنقل قول:
ما توی این خوابگاه که خودگردان بود ولی زیر نظر دانشگاه واسه دو ترم 200 هزارتومن دادیم واسه اتاق هفت نفره. قرارداد از یک مهر 88 تا 12تیر 89.
چی می خوای بزنی تو همدان؟؟؟؟؟ بگو تا بهت بگم بیای یا نه.
دوستان اگه بریم خوابگاه ماشین می تونیم داشته باشیم؟
یعنی پارکینگ و از این حرفا داره؟
اونجا که ما بودیم داشت. البته جایی که ما بودیم 7تا بلوک بود که 2تاش برای ما بود و یک منطقه خیلی بزرگ شامل سالن ورزشو اینا داشت. ولی فکر کنم به امید پارکینگ نری بهترهنقل قول:
خوابگاه هایی که تو خود دانشگاه باشن فکر نمیکنم اجازه بدن ماشین ببری تو دانشگاه.
اين قضيه رو جدي بگيريد،البته بعضي از دانشگاه ها يه سري خوابگاه بهتون معرفي مي كنن كه خود گردانن، يعني بايد پول بيشتري رو بديد
دوستان کسی میدونه خوابگاه دخترونه دانشگاه آزاد قزوین چطوریه؟خوبه؟
خوابگاه شیراز که ساعت ورود و خروج نداره شما ساعت 3 صبح هم بری گیر نمی دن.
خوابگاه هم رو سر کوه هست 14 طبقه.در چندین طبقه هم تلوزیون هست.
خود خوابگاه فروشگاه داره .نزدیک سلف سرویس هم هست.طیقه آخر هم مرکز کامپیوتر و قرائت خونه و اینترنت وایرلس.ما شیرازی ها هم که هر روز تو اتاق 1 نفر پلاسیم ورق بازی می کنیم.:21:
خیلی خوبهنقل قول:
این خوابگاه بزرگترین خوابگاه خاور میانه است
امکانات خوبی هم داره
عکس هاش تو سایت دانشگاه آزاد قزوین هست
اینم آدرس :
کد:http://qiau.ac.ir/
نسبت به دانشگاه های دولتی واقعا خوابگاه های خوبی داره.
بله..کلا همه خوابگاه ها اینطورن....اولش میگن 9خوابگاه باش بعد میبینی ساعت11 شبه همه بیرونن....:31:نقل قول:
خوابگاه شیراز که ساعت ورود و خروج نداره شما ساعت 3 صبح هم بری گیر نمی دن.
خوابگاه هم رو سر کوه هست 14 طبقه.در چندین طبقه هم تلوزیون هست.
خود خوابگاه فروشگاه داره .نزدیک سلف سرویس هم هست.طیقه آخر هم مرکز کامپیوتر و قرائت خونه و اینترنت وایرلس.ما شیرازی ها هم که هر روز تو اتاق 1 نفر پلاسیم ورق بازی می کنیم.
این خوابگاه شیراز منظورتون علوم تحقیقات فارسه؟؟؟
نه دوست من سراسری منظورم هستنقل قول:
علوم و تحقیقات ؟ :39::39::39::39::39: اون که جنگله نه خوابگاه :31: گاهی مختلط میشه :31:نقل قول:
---------- Post added at 07:02 PM ---------- Previous post was at 06:58 PM ----------
آره راس میگه . خیلی با حاله . کاش خوابگاه ما هم اونجوری بود :41:نقل قول:
میشه بگید این چیههههههههههههههههههههههه ههههههههههه؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟:O:O :O:O:O:Oنقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 690x450. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] This image has been resized. Click this bar to view the full image. The original image is sized 690x450. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نمیخواید بگید که خوابگاههههههههههههههههههه ؟:OOO
خوابگاه ها ی دانشگاه تهران افتضاحههههههههههههههههههه ههههههههه طویلس تا خوابگاه!!!!!!
من اول فک کردم اتاقای هتله
---------- Post added at 07:54 PM ---------- Previous post was at 07:51 PM ----------
ولی تابلو هست خوابگاه دخترونه هست که اینقدر تمیزه.عروسکا توی عکس اول ببینید.
خوب این خوابگاه خوبه ولی پولشم خوبه دیگه :)
شیطونه میگه عکسهای خوابگاه خودمونو بزارما.....
استغفرالله!!
کلا خوابگاه های پولکی سگشون به خوابگاه های دولتی شرف داره!
یه عکس هم از طرشت بزارید و مقایسه کنید !!!!!!!
بعدشم به اون سوال معروف جواب بدید : علم بهتر است یا ثروت
بلی..حق باشماست...منم وصف حالشو شنیدم...نقل قول:
علوم و تحقیقات ؟ اون که جنگله نه خوابگاه گاهی مختلط میشه
حالا چرا اینقدر خوشحالی؟؟
چقدر خوابگاه های قزوین خوب به نظر میاد! کسی قیمتش رو میدونه؟ آدم بهتره خونه بگیره یا بره این خوابگاه؟( البته معلومه که خونه تکی خیلی بهتره ولی برای ترم 1 خونه خیلی سخته!)
سلام دوستان یه سوال واجب.
1-دانشگاه فردوسی مشهد خوابگاه داره؟روزانه/شبانه
2-خوابگاه های خصوصی چقدر می افته توی مشهد؟؟
3-مهندسی کامپیوتر گرایش سخت افزار حداکثر تا چند میگیره؟(فردوسی)
دوستان یه سوال پیش پا افتاده:
فکر میکنید اون دانشگاههایی که نوشتن برای دادن خوابگاه به روزانه محدودیت داریم و به شبانه خوابگاه نمیدیم این 100 درصده؟
دوستان دانشگاه آزاد تهران مرکز خوابگاه داره واسه ارشدی ها؟ منظورم واسه پسراست؟
عکسا مال خوابگاه آزاد قزوین بود . واسه تمام دانشجوها اعم از روزانه ، شبانه و هر چیز دیگه خوابگاه هست پس اینقدر نگران نباشید فوقش اینه که باید برید خود گردان ترمی 300 بدین حداکثر . تمام دانشگاها هم چرت گفتن .
---------- Post added at 09:30 PM ---------- Previous post was at 09:28 PM ----------
خوشحال نیستم گفتی علوم و تحقیقات یادم به خوابگاه افتاد خندم گرفتنقل قول:
:39::39::39::39::39: