مطمئنا پارس خودرو هم اینقدر گرون نمیفروشه تندر رو !
Printable View
مطمئنا پارس خودرو هم اینقدر گرون نمیفروشه تندر رو !
اين قيمت خرده فروشي هست كه نمايندگي مي گيره وگرنه قيمت فروش كارخانه 14192000 هستنقل قول:
پارس خودرو رو عرض کردم. قیمت جدید از نمایشگاه ماشین چهارراه لشکر. 16100 ، البته کارخونه رو نمیدونم چند گفته.
دوستان قیمت E2 ثبت نامی پارس خودرو الان چند میفته؟ (در کمترین قیمت، زمان تحویلش مهم نیست.)
تندر 16 میلیونی؟!
بازار خودرو کشور اگرچه همچنان در رکود است، اما تندر-90 در همین شرایط نیز به حرکت خود در مسیر گرانی ادامه داد و این هفته نیز افزایش قیمت را تجربه کرد.
آن طور که فعالان بازار عنوان میکنند، طی هفته جاری همزمان با تعطیلات تابستانی خودروسازان، بازار نیز همچنان رکود خود را حفظ کرد و مشتریان باز هم تمایل چندانی به خرید از خود نشان ندادند.
تندر 16 میلیونی؟
قطعا اگر روند صعودی قیمت تندر-90 ادامه پیدا کرده و کنترل نشود، این میهمان فرانسوی به زودی نرخ 16 میلیون تومان را هم در کارنامه خود ثبت خواهد کرد.
آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، تندر-90 این هفته نیز افزایش قیمتی 150 هزار تومانی را تجربه كرد و گران شد.
در حال حاضر، مدل E2 این خودرو با قیمت 15 میلیون و 850 هزار تومان به فروش میرسد و فاصله چندانی تا رسیدن به نرخ 16 میلیون تومان ندارد.
از آن سو تندر E1 نیز از افزایش قیمت در امان نماند و هماکنون با نرخی برابر با 14 میلیون تومان خرید و فروش میشود.
این در شرایطی است که تندر-90 قرار بود خودرویی ارزان در بازار ایران باشد و جای پیکان و پراید را بگیرد.
ظاهرا باز هم عرضه کم تندر و نابرابری آن با تقاضای بازار، عامل اصلی افزایش قیمت تندر-90 است.
سایر خودروها
اما نگاهی نیز به قیمت برخی دیگر از خودروهای داخلی بیندازیم.
در حال حاضر سمند LX در مدل بنزینسوز، قیمتی برابر با 15 میلیون تومان دارد و پژو 405 بنزینی نیز با قیمت 13 میلیون و 150 هزار تومان به فروش میرسد.
برای خرید پارس بنزینسوز نیز باید 17 میلیون و 100 هزار تومان، هزینه کرد. از بازار سایپا نیز خبر میرسد که در حال حاضر، پراید بنزینسوز نرخی برابر با
هفت میلیون و 750 هزار تومان دارد و ریو نیز با قیمت 13 میلیون و 600 هزار تومان خرید و فروش میشود.
زانتیا هم که این روزها با افت قیمت روبهرو است و فعالان بازار، این موضوع را موقتی میدانند، هماکنون با قیمت 27 میلیون و 100 هزار تومان در بازار خودرو کشور به فروش میرسد.
آن طور که نمایشگاهداران خودرو پایتخت عنوان میکنند، دو شاسی بلند مونتاژ کشور نیز هماکنون با همان قیمتهای هفتههای اخیر خود خرید و فروش میشوند.
در حال حاضر، سوزوکی گرند ویتارا در مدل اتومات، 40 میلیون و 500 هزار تومان قیمت دارد و نوع دندهای آن نیز با نرخ 36 میلیون تومان به فروش میرسد.
برای خرید نیسان رونیز هم باید 31 میلیون و 500 هزار تومان هزینه کرد.
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من تندر ثبت نام کردم برای شهریور تحویلشه... به نظر شما پارس خودرو ماشین رو تحویل میده... در ضمن یه جورایی انگار با رنو پارس درگیری داره... ایران خودرو هم داره تلاش میکنه که امتیاز تندر رو انحصاری برای خودش کنه... به نظر من تا چندین ماهه دیگه ایران خودرو بتونه پروژه تندر رو فقط از آن خودش کنه... نظر شما چیه؟
از نظر تحویل خودرو پارس خودرو خیلی خوش قوله و مشکلی نباید داشته باشید.نقل قول:
ولی ایران گاری..... :13::13::13:
منم تا اونجا شنيدم پارس خودرو گاها زودتر هم تحويل ميده اما ايران خودرو رو مرده شور ببره....:13:نقل قول:
راجه به درگیریش با رنو پارس و امتیاز انحصاری تندر چیزی نمی دونید؟نقل قول:
عزیزان اگه کسی از شرایط ثبت نام تندر خبر داره به من بگه، مخصوصا شرایط پارس خودرو.
والا هنوز كاملا مشخص نيست،اما با توجه به رشدي كه شاخص بورس پارس خودرو داشته بعيد نيست پارس خودرو برنده شهنقل قول:
من که تندر رو زودتر از موئد تحویل گرفتم ، پارس خودرو به نظر من که خیلی خوش قوله... اما اینکه پارس خودرو خط تولید تندر رو به ایران خودرو بده بعید میدونم . چون اینطور که من قبلا از تندر ایران خودرو دیدن کردم میخواد قطعاتش رو خودش بزنه و نمونه ای هم که تولید کرده بود خیلی ضعیف و تا امید کننده بود . پارس خودرو بیشتر کارش اسمبل هست تا تولید . اینه که کیفیت خودرو بیشتر هست .نقل قول:
به نظر دو شرکت پارس خودرو و ایران خودرو در کنار هم تندر رو تولید و عرضه کنند . که تو این ردیف پارس خودرو جلوتر و برنده هست ..
موفق باشید:40:
تاريخ : چهارشنبه 20 مرداد 1389
قیمت تندر90 باز هم افزایش یافت[/URL]
خبرگزاری فارس- قیمت تندر 90 در مقایسه با هفته گذشته حدود 150 هزار تومان افزایش یافت.
هم اکنون هر دستگاه تندر90 مدل E1 با ترمز ضدقفل 14 میلیون و 450 هزار تومان و نوع بدون ترمز ضدقفل این خودرو حدود 14 میلیون تومان معامله می شود.
همچنین هر دستگاه تندر90 مدل E2 ایران خودرو به قیمت 16 میلیون و 250 هزار تومان و تندر90 مدل E2 پارس خودرو 16 میلیون و 450 هزار تومان خرید و فروش می شود.
این در حالی است که هفته گذشته هر دستگاه تندر 90 مدل E1 مجهز به ترمز ضدقفل 14 میلیون و 100 هزار تومان و نوع بدون ترمز ضدقفل این خودرو حدود 13 میلیون و 700 هزار تومان در بازار عرضه می شد.
همچنین طی هفته گذشته هر دستگاه تندر 90 مدل E2 تولید ایران خودرو در بازار آزاد 16میلیون و 150 هزار تومان و تولید پارس خودرو 16 میلیون و 300 هزار تومان معامله می شد.
تاکنون پیش فروش تندر 90 مدل E1 توسط کارخانه های خودروسازی، با قیمت هایی حدود11 میلیون و 600 هزار تومان و مدل E2 این خودرو 13 میلیون و 900 هزار تا 14 میلیون و200 هزار تومان صورت گرفته است.
منبع : دنیای اقتصاد
یعنی الان پارس خودرو E2 رو 14,200 ثبت نام میکنه؟ کی تحویل میده؟نقل قول:
نخیر پارس خودرو حدود 2ماهه که ثبت نام نمی کنه...
جدی!!!!!!!!!!!؟:41:نقل قول:
ایران خودرو چطور؟ ثبت نام میکنه؟
بشتابید فروش اینترنتی ایران خودرو شروع شد لازم بذکره ایران خودرو از این فرصت داره استفاده میکنه و تندرای خودشو پیش فروش میکنه با موعد تحویل 30روزه چون چند ماهی هست که پارس خودرو پیش فروش نداره تعداد تقاضای ایران خودرو بیشتر شده و قطعا باعث خوشحالی ایرانخودرویی ها شده!
ایران خودرو تو لیست فروشش داره اما وقتی روش کلیک میکنی با پیغامنقل قول:
درحال حاضر ظرفیت به اتمام رسیده است. (9)
مواجه میشی...
در ضمن شرایط ثبت نام طبق حرف خود ایران خودرویی ها (( فقط براي نمايندگي هاي استان خراسان شمالي، خراسان جنوبي و خراسان رضوي همچنين محل تحويل خودرو نيز نمايندگي ثبت نامي مي باشد)) وجود دارد...
مرسی از اطلاع رسونیتون
این تاپیک کلا موضوع بحثش عوض شده!
لطفا مسائل مربوط به تندر رو تو تاپیک خودش بحث کنید:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182773&page=150
اگه قرار بود توو تاپیک تندر مطرح بشه دیگه مشاوره خرید خودرو که وجود داره برای چیه!!نقل قول:
دیگه واقعا نمیارزه
تندر ای 2 ال پی را با 206 ا دی مقایه میکردند
اینا میخان کاری کنند که قیمتشون به اون بره که یکیشو بخره
خیلی کاذبه
باسلامنقل قول:
تندر 90 پارس خودرو توی این چند دوره ای که ثبت نام کرده با این شرایط بوده (مدل e2lp):
7100000 تومان پیش پرداخت -مابقی هنگام تحویل...معمولا هم دو - سه ماهه تحویل میده...ما 1 ماه پیش ثبت نام کردیم..(e2lp) رنگ سفید...الان شهریور تحویلش هست...همین چند روز پیش تماس گرفتن و گفتن که اگه رنگ نقره ایش را بخواهید یک روزه می تونیم بهتون تحویل بدیم...:20: ولی ما...:21:
آقا مث اينكه 30ام اين ماه يه روزه سيستم پيش خريد ال 90 توسط پارس خودرو در نمايندگيهاي مجازش باز ميشه، آخه يه جا اسم نوشته بودم بهم زنگ زدن
كسي خواست شنبه يادش نره
یعنی فقط 30 شهریور ثبت نام میکنه!!!!!!!؟ مطمئنی؟ اگه راسنه برم پول جور کنم!نقل قول:
فکر نمیکنم فقط 1 روز باشه.
تو تا پیک خود تندر برو خبرش رو گذاشتن.
سلام،من تندر 90 تیپ E2 دارم واقعا راضی هستم . به نسبت قیمتش در بازار امکانات خیلی خوبی داره وشتابش هم حرف نداره.
میشه لینک این تاپیک رو بهم بدی.!نقل قول:
خدمت شما:
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=182773&page=151
پارس خودرو e1باABSهم برای ثبت نام داره؟
درسته e2بهتره اما از لحاز قیمت e1 بصرفه تره...چون فقط2چیز اضافه از e1 داره ایربگ و کامپیوتر سفری
والا اينجوري كه نمايندگي بهم گفت همون يه روزه است ديگه من چون پولم جور نيست پيگيري نكردمنقل قول:
نگران نباش دیگه ال 90 نداریم اگه پول میدادی بهت میگفتن بیا یه ماشین دیگه ببر قطعات نیست تا تولید بشهنقل قول:
درسته چند وقت قطعات کم بود اما داره پیش فروش میشه تا جایی که بتونن تحویل بدن دارن تا پیش فروش قطع شهنقل قول:
تحویل دی بهمن اسفند
تا جایی که من میدونم اینو نمیگن اره جریان تیبا بود که بجاش پراید میدادن اما ال90حتی زودتر از موعد تحویل میدن
آخه شما ها چه شکلی ماشینیو که امتحانش رو پس نداده در موردش این طوری حرف میزنین!!!ماشینی که تو اتوبان با سه تا ماشین تصادف میکنه که خرج هر کدوم بالای یه میلیون ولی کیسه هواش باز نمیشه!!!این ماشین!!!نچ!!!ماشین اولش که می خواستی بخریم 10خورده ای بود اما الان!!!ماشین نیست ...:46:
آره قیمت قطعاتش بالاست و کم یاب نمی دونم بعد 4تا5سال چرا قطعات ال 90 تولید انبوه نشده.نقل قول:
از سال 86 تا الان امتحان پس نداده؟نقل قول:
نزنید این حرفو دوست عزیز. اگه پس نداده بود تو 3 ساعت همه ی ظزفیت های پارس خودرو پر نمی شد.
هزار بار گفتم بازم میگم اگه تندر 10 تومن باشه باید 405 با این کیفیت مزخرف باید بشه 7 تومن. پراید بشه 3 تومن.
میشه؟ نه نمیشه. پس تندر میشه 15 و 800... :11:
به نظرم این تاپیک باید قفل بشه چون بحث جدیدی توش نیست.
بازم هرطور مدیران صلاح میدونن.
دوستان منتقد کمی منطقی باشین. یه نگاه به ماشین های زیر 20 تومن بندازین، 405 تولید دهه 80 فرانسه هست، یا پراید تولیده 20 سال قبل کره و تازه قبل اون فورد آمریکا. کاش بجا پراید 89 یه پراید کره ای 74 گیرمون میومد...!
اما تنها خودرویی که همزمان با اروپا در ایران هم تولید میشه تندر90 هست. الحق پارس خودرو مونتاژش خوبه و ایراد خاصی در تولیدش دیده نمیشه.
با قیمت سایر خودرو های زیر 20 تومن به نظر من ارزش تندر e2+lp حداقل 17 تومن هست.
خرید تندر به خاطر شکل ساده بدنه و طراحی داخل ماشین سلیقه ای هست . موتور خوبی داره ولی ظاهر مکعبی و باطنی بسیار ساده داره . چون در حقیقت این ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد
به بدنه صاف و بدون انعطاف اون نگاه کنید اینها همه حکایت از این داره که ماشین برای عرضه با قیمت کمتر ساخته شده بود
10 سال پیش؟؟؟ :18::18::18:
منبع؟
انعطاف تو 405 هست نکنه؟ :دی
درسته قیمتش بالاست اما ماشین خوبیه و باطنش فوق العاده....ظاهرشم اسپرت بشه اونم فوق العاده میشه....
دوست عزیز خواهشا الکی مطلب ننویسین تا اونجا که من میدونم تندر طراحی سال 2004 و تازه 3-4 ساله که وارد ایران شده چه طور شما میگی قرار بوده 10 سال پیش 6 میلیون فروخته شه----در ضمن اگه تندر را 6تومن بدن به نظرت 405 وپارس را باید چند بدن ،اون موقع فکر کنم باید پراید را هم مجانی وبا کلی اشانتیون بدن دست ملتنقل قول:
چون در حقیقت این ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد
اگه تندر ماشین ارزان سازی اروپاست انوقت الان تو این شرایط 405 تو اروپا میتونه چه وضعیتی داشته باشه؟!نقل قول:
ماشین ارزان سازی شده اروپا هست که نزدیک 10 سال پیش قرار بود صرفا 6 میلیون فروخته بشه و سر از 16 میلیون درآورد
تندر با 2 تا کیسه هوا - شیشه های برقی - abs و موتور کم مصرف 16 سوپاپ 105 اسبی و ... بشه 6 تومن اونوقت 405 که هیچ یک ازاینا رو نداره قیمتش چند باید باشه؟! 14 تومن یا 3 تومن؟!