مثل اینکه کیهان واطلاعاتشم سانسور شده !!!
Printable View
مثل اینکه کیهان واطلاعاتشم سانسور شده !!!
شبکه زاگرس همشو پخش کرد یه نیم ساعت پیش تموم شد البته اگه تکرار بودهنقل قول:
تنها سریالی که ماه رمضون دنبال میکنم اینه.....تا الانش خوب بوده.....چون طنز هم هست فکر کنم مخاطباش بیشتر باشن...
اين ماجراي نوش ابه خا لي چيه؟
به منم بگيد ؟
فهميدم:31:
این سریال بدی نیس:31:
چیزای باحالی داره...راوی خوبی هم انتخاب کردن...من از صدای این آییش خوشم میاد:31:
امیدوارم بدتر نشه و بهتر بشه...بعد از چند مدت یه خنده روی لبامون آوردن
جریان سریال ؟نقل قول:
اين ماجراي نوشابه خالي چيه؟
به منم بگيد ؟
این قسمت سر جمع 17-18 دیقه شد بدون تکراریا!:18:
چه قدر از سر و تهش زدن خدا داند!
به خاطر تیکه هاش سانسورش کردن تا درس عبرتی باشد برای سازندگان سریال ! منم تنها سریالی که دنبال میکنم همینه . درسته یه سری از شوخیهاش کپی برداریه اما خب بازم جالبه . کلا فضای جدیدی داره در مجموع .
مسعود جان سئوالهای س.ی.خت نپرس ! یه سرچ تو گوگل بزن برادر .نقل قول:
سبک ساخت سریال شبیه فیلمهای رامبد جوان میمونه .
بفرمایید این هم لینک دانلود اون قسمت های زندان
کد:http://www.4shared.com/video/aR8_0P1x/zh6du7gjfsvs55holer3.html
اگه میشه بگو چرا معروف شده؟نقل قول:
من این قسمتش رو فقط دیدم ، سه تا تیکه اش کپی برداری از سریال How I Met your mother سیزن 4 بود ، اونم یکی از اپیزود هاش ، جایی که همسر آینده ی «تد» ، «استلا» ، ترکش کرده:
1- اونجا که 24 ساعت از بهم خوردن ازدواجش گذشته میگه من از گذشته درس گرفتم و موضوع رو پشت سر گذاشتم
2-اونجا که یه نقشه تهیه کرده که نقاط قرمز جاهاییه با همسر آینده اش قبلا رفته
3-اونجایی که ریشش رو بلند میکنه
:41: کاش یه خورده از خودشون ابتکار به خرج میدادن
امشب چقد باحال بود. :دی
مخصوصا اون قسمتی که هر کانالی میزدن اسم سمیرا میومد. :دی
خداییش اون یه تیکش ترکیدم از خنده! :27:نقل قول:
هر چی سریال های شبکه های دیگه دارن افت می کنن، نون و ریحون داره بهتر میشه...:20:
نون و ریحون خدایی قسمت اول چیزی برای گفتن نداشت. ولی الان 3 شبه بدجوری ترکونده. :دی
خدایی ببینین به چه فلاکتی افتادیم که بعد چند وقت یه طنز گذاشتن برامون کلی ذوق کردیم.
همینشم ازمون نگیرن...
اونجاییم که هی میگفت من خوبم هم مال HIMYM بود،یکی دو قسمت اول فصل 3 که رابین رفته آرژانتیننقل قول:
چند نكته جالب:(البته نويسنده اش خودم نيستما):
1- نحوه دستگیری سمیرا در نون و ریحون هم جالب بود ، موضوع تو یک رستوران اتفاق می فته یعنی همه در حال بخور بخور هستن...
2- پشت سر عباس و سمیرای نون ریحون یک نفر با روزنامه ایران که روزنامه رسمی دولته و جلوی خودش را گرفته نشسته و هیچ عکس العملی از خودش نشون نمی ده ، شاید هم می خواد بگه تمام فتنه ها زیر سر روزنامه و رسانه ها بوده.... تازه وقتی سه تا تیر هم به صورت اشتباهی به روزنامه می خوره اتفاقی برای شخص روزنامه خون نمی یوفته و به روزنامه خوندنش مشغوله
3- در درگیری پلیس با سمیرا دو نفر به راحتی مشغول همان بخور بخور خودشون هستند و اصلا به این کارها کاری ندارند.
4- نکته جالب اینکه گوینده میگه سمیرا اینجوری دستگیر نشده و این همه واقعیت نیست.
5 وقتی اون لباس شخصیه آیینه عقب و کند و انداخت زمین دقیقا یاد دوران خدمت افتادم ، من تو فرماندهی نیروی مقاومت بسیج تهران خدمت می کردم. بچه های ترابری ماشین هاشون بدون آیینه عقب یود .....
6 خوب حالا بریم سراغ زندان ، اول سمیرا شروع میکنه به حرف زدن و از موضوع نفت سفره صحبت می کنه
7 بعد عباس در نون و ریحون میگه : مگه در زندان چه اتفاقی می افته که همه عابد و زاهد میشن؟؟؟(كه خوب منظور داره)
8- سمیرا هم گفت : اگر بگم اینجا شیشه نوشابه خالی دیدم که از نوشابه توش خبری نبود ، دروغ نگفتم !!!!! اینجا بود که دیگه خداییش ترکوند ! بنده خدا های که از شیشه نوشابه چقدر خاطره دارن ، اما جدی جای شکرش باقی که نوشابه خالی اون هم بدون گاز استفاده می شده!! بابا نمی دونم دولت چه مشکلی با شیشه نوشابه داره که به این سرعت قسمت شیشه نوشابه رو در تکرار سریال نون و ریحون حذف می کنه
4- آهان راستی یادم افتاد وقتی روزنامه ها رو با فرقون آوردند گفت روزنامه کیهان بیار اون ها قطعش بزرگتره و به درد تمیز کردنم می خوره!!!!
آقا اینقدر نگین که این قسمتش کپی این سریال بود اون قسمتش مال اون یکی بود.
نصف بیشتر مردم ما این سریالهایی که میگین رو نمی بینند.
واسه ما چه فرقی داره.
فقط بشین بخند دیگه. :دی
چه نکته های ظریفی!!!نقل قول:
5 وقتی اون لباس شخصیه آیینه عقب و کند و انداخت زمین دقیقا یاد دوران خدمت افتادم ، من تو فرماندهی نیروی مقاومت بسیج تهران خدمت می کردم. بچه های ترابری ماشین هاشون بدون آیینه عقب یود .....
این بیشتر به سخنان چندی پیش یکی از مسئولین به راننده اش مربوط میشه (خدا چه نکته ظریفی الان کلی خندیدم)
آره من كه قسمت اول خيلي جا خوردم چون داشت عين ماجراي چطور با مادرتان آشنا شدم بود رو روايت ميكرد ، ولي دوستمون راست ميگه چون من مثلا اكثرا سريال ها يا فيلم هايي ازشون الگو گرفتن و ايرانيزه كردن رو ديدم ولي به جرات ميگم كمتر كسي تو ايران متوجه ميشه ولي خوب جاي شكرش باقيه امروز حداقل بدون جرح و تعديل و تكرار پخش خدا به داد قسمت هاي بعدي برسه، يك دفعه سريال رو 20 قسمته تمومش نكنن:31: ...
من فكرنكنم اين سريال به سرانجام برسه..................مثل بزنگاه!سانسور ميشه و آخرفيلم هم عوض ميكنن
یه بنده خدایی میاد تو برنامه دیروز امروز فردا از فیلما ایراد میگیره و میگه فلان جا دارن خلاف حرف خدا نشون میدن(کاری به درست و غلط حرفاش ندارم) حالا ازین طرف میاییم از رو فیلماشون کپی برداری می کنیم
حداقل یه حرفی میزنن روش وایسن
یه سوال برام پیش اومده کسی می تونه چندتا فیلم ایرانی معرفی کنه که توش یکی از پلیس ها جزو شخصیت بد داستان بوده باشه؟؟
فیلم یا سریال؟نقل قول:
یه سوال برام پیش اومده کسی می تونه چندتا فیلم ایرانی معرفی کنه که توش یکی از پلیس ها جزو شخصیت بد داستان بوده باشه؟؟
تو سریال ها
شلیک نهایی ، یادم شخصیت پلیس منفی داشت (ای یادش بخیر چه سریالهای باهالی می ساختن اون زمونا ، فکر کنم اون موقع مردم بودیم)
من که بین سریالهای امسال رمضان فقط نون و ریحون رو دنبال میکنم
این قسمتش هم عالی بود مخصوصا با اون تیکه ای که به رادان انداختن...:27:
موافقم!..........:31:نقل قول:
مخصوصا با اون تیکه ای که به رادان انداختن...
يه تيكه هم گفت شما پليسا چه خوب حرف ما جوونا رو ميفهميد!
ریگی و رادان باحال بود!:27:
این قسمت هم مثل 2 قسمت پیش 20 دیقه بیشتر نشد!
آره تيكه كلانتريش خيلي خوب بود، اتفاقا انداختن توپ هم با اينكه تروكاژ كامپيوتري بود ولي خوب در اومده بود
سريال قشنگي از آب دراومده
اي كاش تا آخر همينطور پيش بره.
سبک سریال خیلی شبیه کارهای "رامبد جوان" شده .
بنظر من با اومدن "فرهاد اییش" بهتر هم میشه .
ولی زمان هر قسمتش خیلی کمه
امشب خیلی باحال بود!!!
"میدونی عشق مثل سیر ترشیه هر چی بیشتر بمونه جابیفته خوشمزه تر میشه":31:
این عموئه چه قدرتی داشت
سه سوت مخ همشون رو ز:31:
من نفهمدیم که اونجا که داشتن وسایلاشونو آتیش میزدن،موبایل اون دوستشون رو چرا انداختن تو آتیش؟:31:
و اینکه اون دوس چاقشون یعنی از صحنه خارج شد ؟
این راویه بچه ی کیه؟هنوز مشخص نشده؟:31:
دیشب چی شد؟؟؟
من نتونستم ببینم:41:
امشب محمود افغان رو کردن اشرف افغان! با دوبله اینکار رو کردن !!!!
اینم از ویکی پدیا !!!!!!!!
کد:http://fa.wikipedia.org/wiki/%D9%85%D8%AD%D9%85%D9%88%D8%AF_%D9%87%D9%88%D8%AA%DA%A9%DB%8C
دو تا تیکه جالبم برا اماکن و مدل مو های وزارت ارشادم داشت ،
من صدای خانومه رو بیشتر دوست داشتم . یکی از دوبلورهای معروف هم هست این خانوم ، یادم نیست دقیقاً اگه اشتباه نکنم دوبلور صدای آن شرلی بود .نقل قول:
صدای خود فرهاد آئیشه دیگه....نقل قول:
این راویه بچه ی کیه؟هنوز مشخص نشده؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
==
راستی این 2 قسمت اخیر کمی ضعیف شده ها....
میگم اون قسمت موبایل فردی چی بود اتیش زدن ؟؟؟؟؟
مگه فرید از زن ها فراری نیس؟؟
هوم؟
آیا" نون و ریحون" سیاسی است؟
عباس نعمتی نویسنده سریال "نون و ریحون" در پاسخ به این پرسش که برای خیلی از بیننده های سریال "نون و ریحون" شاید این سئوال پیش بیاید که آیا روند اشارات سیاسی این فیلم ممکن است ادامه یابد گفت:باید ببینیم بازخوردش چطور است اگر جواب بدهد دوست دارم که این فضا را ادامه بدهم اما این مسیر صبوری می خواهد.نمی شود سریع و زود از آن استفاده کرد.
عباس نعمتی نویسنده سریال "نون و ریحون" در پاسخ به این پرسش که خیلی ها معتقدند سریال پر از نشانه های سیاسی و اجتماعی است گفت:اگر بخواهیم اینجوری فکر کنیم که از همه چیز می شود برداشت سیاسی کرد. اینها حرف است چون ما محبتمان کم شده است. اینها ربطی به سیاست ندارد. خب این برداشت ها را کردید بعدش چی؟ما هم کارمان چند تا تکه سیاسی دارد.
"گلاره عباسی" بازیگر نقش فرشته در این سریال و در پاسخ به این سئوال همشهری جوان که این تکه های سیاسی به سریال چسبانده شده است می گوید:چیزهایی که من در صحنه دیدم هیچکدامشان تحمیلی نبود.هیچ اتفاقی در این مجموعه به زور نبود و حتی خنداندن مخاطب به آنها اجبار نشده است.دیالوگ ها همه موقعیتهای کمدی بودند و تلاشی برای تکمیل شدن چیزی نشده است.
اما فرزاد موتمن کارگردان این سریال می گوید:نون و ریحون ویژگی خاصی دارد که گوشه نگاهی هم به اتفاقات سیاسی داشته است.وی ادامه می دهد:کمدی یعنی شوخی با 3 چیز که یکی از آنها سیاست است.
خیر سرشون فیلم ساختن حالا چرا اصفهانی؟:31: