پارسال برای من با رتبه 12900تجربی منطقه یک پرستاری شهید بهشتی و دانشگاه تهران و میزد
ولی الان این طور نیست و معقولانه تر شده
Printable View
پارسال برای من با رتبه 12900تجربی منطقه یک پرستاری شهید بهشتی و دانشگاه تهران و میزد
ولی الان این طور نیست و معقولانه تر شده
کیا انتخاب رشته مجازی کردن؟ باحال بود؟
آره باحاله...:31:...من با حرف هایی که دوستان زدن کم کم داره از این انتخاب رشته مجازی خوشم میاد :31:
در کل با این قیمت به امتحان کردنش می ارزه...شک نکن!:46:
سلام بچه ها من یه سوال میپرسم فقط تو رو خدا منو نزنید باشه؟
من امروز سامان رشته رو گرفتم فقط یه سوال کوچولو دارم ........باهاش چی کار میکنن ؟ من فک میکردم اینم انتخاب رشته میکنه ..نمیکنه؟
ببخشید
منم رشته هایی رو که انتخاب رشته مجازی سنجش میده رو گرفتم ولی تفاوتش با انتخاب رشته ی با cd کانون خیلیییییییییییی زیاد هست ،، به کدوم اعتماد بیشتری هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
---------- Post added at 04:25 PM ---------- Previous post was at 04:23 PM ----------
سامان رشته رو از کجا باید گرفت ؟؟ قیمتش چقدر هست ؟؟؟
بچه ها کسی پرینت کامپیوتری قلم چی رو گرفته ؟؟؟
سامان رشته رو من از روزنامه فروشی خریدم رو ویژه نامه پیک سنجشه 1500 تومن....... حالا میشه یکی بگه باهاش چی کار میشه کرد؟نقل قول:
نقل قول:
خوب بزن سی دی رو ببین چی توش هست باهاش چیکار میشه کرد ، من شنیدم انتخاب رشته هست و رشته های پیشنهادی رو میده بت .
اگه خوب بود بگوو ما هم بگیریم ، انتخاب رشته ی مجازی سنجش که به نظر من خوب نبود !
رشته نمیده مثلا میگه از بازه 5000 تا 10000 چند نفر فلان رشته رو قبول شدن .
یه اطلاعاتی هم در مورد دانشگاه و رشته ها داره. در کل خوبه:دی
اگه یکی رتبش بین بازه نباشه ولی اون رشته رو قبول شده ،، چی !!
کسی پرینتی که قلم چی میده رو گرفته ؟؟؟ اون چطور هست ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
رشته رو زده بعد گفته از این بازه تا این بازه اینقدر بازی های بعدی هم نوشته.
نقل قول:نقل قول:نقل قول:دو روش داره:نقل قول:
1- با کارت های شتاب از سایت سنجش.
2- با کارت های شتاب از خودپرداز بانک های ملی و صادرات.
من از خودپرداز بانک ملی گرفتم. درست بود...
برای من مکانیک های روزانه ی کل کشور اینا رو اورده. بومم خرم آباد و رتبه ی زیرگروه 1 5806:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من با انتخاب رشته مجازی سنجش موافقم، چون با این نرم افزار معروف گزینشگر 88 ویرایش دوم هم که انتخاب رشته کردم همون رشته هایی که سنجش برام انتخاب کرده بود اومد با این تفاوت که گزینشگر 88حسن تعیین ریسک و احتمال قبولی در هر رشته رو نوشته!:46:
سلام دوستان يه سوال مهم
من ايران نيستم كه
الان بخوام اينترنتي خريد كنم كارت انتخاب رشته مجازي سنجش رو بايد حتما بكم ايران تو اون دو تا بانك حساب باز كنن واسم يا از حسلب خوىد تو بانكاي ديكه هم ميتونم واريز كنم
جان من يك بكه من بايد جيكار كنم
دم سازمان سنجش گرم
نوش جونش 4تومن
اگه میدونستم این طوریه حاضر بودم بیشتر هم بدم
ایول حال کردم با انتخاب رشتش:31:
سلامنقل قول:
ببین باید یه کارت توی ایران به صورت اینترنتی خریداری بشه ، بعدش فعال بشه ، بعد شما وارد لینک انتخاب رشته که بشی میتونه هر جوری که میخوای رشته هایی که میخوای انتخاب کنی.
در مورد خریدکارت انتخاب رشته هم توی ایران باید با کارت عضو شبکه شتاب خرید، حالا اگر شما خارج از کشورهستی نمیدونم چجوری میتونی بخری ، ولی ایران اگر کسی میشناسی بگو میتونن بگیرن برات به شرطی که اون کارت شتاب رو داشته باشن.
موفق باشی.
فرض كنيد من كارتو كه خريدم و باهاش وارد سيستم شدم و انتخاب رشته كردم:31:
ميشه بعدا دوباره با رمز همون كارت وارد شم و دوباره اتخاب رشته مجازي كنم؟
آره فکر کنم تا 3 بار بشه .
بله هر چند بار خواستید میشهنقل قول:
برای دفعات بعدی هم که وارد میشید کارت رمز هم نمیخاد چون دفعه اول ثبت شده
منم 4 تومن پیاده شدم!
ولی فک نکنم همه اون رشته هایی رو که گفته بود قبول شم
چون اسمش انتخاب رشتس. تو انتخاب رشته هم معمولا چند تای اول رو بلند پروازانه میزنن هر چی بیای پایین تر منطقی تر میشه
من با عابر بانک گرفتم ، 4100 کم کرد !
هر چند بار بخوایم میتونیم انتخاب رشته کنیم دیگه ؟! پارسال فکر کنم 5 بار بود ...
اون 100 تومن رو یحتمل به خاطر کارمزد چاپش گرفته:31:نقل قول:
من با عابر بانک گرفتم ، 4100 کم کرد !
منبعی نيست که بشه فهميد مثلاً مهندسی مکانيک دانشگاه فردوسی مشهد سال پيش آخرين رتبه اي که گرفته چند بوده ؟
یادگار ماندگار قلم چی تا حدودی میتونه کمک کنهنقل قول:
شاید نهایتا 100 فاصله داشته باشه
بیشترین رتبه ی پارسال اعضای قلم چی 3475 بوده...نقل قول:
یه سوال مهم : از این سیستم سنجش چند بار میشه استفاده کرد ؟؟؟
نقل قول:بی نهایت بار!نقل قول:
اما گویا قراره دیگه از روی سایت سنجش برداشته بشه...
کجاش نوشته؟!:18:نقل قول:
پس تکلیف اونایی که از این به بعد کارت میگیرن چی میشه؟!یا اونایی که هنوز موفق به استفاده نشدن...:13:
توی شرایط استفاده اش روی سایت:نقل قول:
"روش استفاده از سيستم: اين سيستم حداكثر 48 ساعت پس از اعلام نتايج (كارنامه علمي) مرحله اول بر روي سايت سازمان سنجش به نشاني sanjesh.org فعال خواهد شد. داوطلباني كه مجاز به انتخاب رشته (در دوره هاي روزانه، شبانه، پيام نور، غيرانتفاعي) مي باشند نسبت به مطالعه دقيق اين راهنما اقدام و در صورتي كه واجد شرايط اعلام شده در اين راهنما مي باشند و علاقه مند به استفاده از آن مي باشند اقدامات ذيل را انجام دهند."
---------- Post added at 12:24 AM ---------- Previous post was at 12:23 AM ----------
نه اشتباه کردم! منظور فعال شدنشه! :دی
این انتخاب رشته ی مجازی سازمان سنجش با انتخاب رشته ی گزینه ی 2 که فردا میاد بیرون از نظر ساختاری چه فرقی داره ؟
مطمئنا هیچ ربطی به هم ندارن ..... . (چون طراحاشون یکی نیست.)
منم میدونم یکی نیستن اما فکر کنم هر دو دارن یک کار رو انجام میدن اونم اینه که با توجه به رتبه بهت رشته پیشنهاد میدن.نقل قول:
حالا سوال اینجاست, آیا اطلاعات این شرکت های آموزشی مثل گزینه 2 از خود ه سازمان سنجش بیشتره ؟؟
مطمئنا بیشتر نیست .نقل قول:
اما مهم معیار و ملاک انتخاب رشتس که از چی و به شکل باشه ...... .
با سلام خدمت دوستان عزیز
با عرض تبریک و خسته نباشید خدمت دوستانی که قبول شدن و به دوستانی هم که قبول نشدن باید بگم که اشکالی نداره هنوز یکککککککککککک سال جا دارن
در مورد انتخاب رشته مجازی سازمان سنجش تجربه ی پارسال خودم و دوستم رو میگم
به بنده پارسال 250 رشته پیشنهاد داد که من با توجه به علاقم رشته مهندسی شیمی شبانه دانشگاه اراک رو انتخاب کردم که توی لیست پیشنهادی نبود اما قبول شدم و در زمان استقرار کارنامه نهایی دیدم که تمام رشته هایی رو که سازمان سنجش برام زده رو قبول شدم و اونهایی که نزده قبول نشدم !
از دوستم هم سوال کردم می گفت مهندسی مکانیک که براش نزده قبول شده اما سایر انتخاباش دقیقا همونایی که سنجش براش زده قبول شده
دوستان این تجربه ی من بود به نظر من سیستم سازمان سنجش کف رو در نظر می گیره البته اینو با توجه به رشته های پیش نهادی امسال و یادگار ماندگار کانون می گم
با تشکر
من انتخاب هایی که سنجش بهم پیشنهاد داده با انتخاب هایی که گزینشگر بهم پیشنهاد داده زمین تا آسمون فرقشه!!
سنجش رشته های تاپ بیشتری پیشنهاد داده...درحالی که گزینشگر اصلا رشته های خوب رو بهم پیشنهاد نمیده ...حالا به نظرتون به کدوم اعتماد کنم ؟
عحب اوضاعيه!! من رمز اينترنتي رو گرفتم كه كارت انتخاب رشته مجازيو اينترنتي بگيرم..اول كه قسمت بانك ملي اصلا بالا نميومد حالا هم كه ورداشتنش...:13:
يعني سرور بانك ملي اينقدر داغونه؟؟:41:
مگه تو 100 تا انتخاب نداری؟نقل قول:
خوب شروع کن از بالا رشته های تاپ رو بزن بیا پایین رشته های پایین تر. مگه انتخاب هات از 100 تا میخواد بیشتر بشه؟!
ولی به نظر من سنجش اکثرش درسته ولی یه چند تایی غیر واقعی هم داره
تو که تا بانک رفتی رمز اینترنتی بگیری... خوب میرفتی همونجا تو عابر بانک پرداخت میکردی دیگه! چرا اومدی خونه؟نقل قول:
با حرف هایی که تو گزینه دو گفتش مشخص شد که انتخاب رشته مجازی سنجش بر اساس سال 88 هستش نه بر اساس دفترچه سال 89 . فکر کنم نرم افزار گزینه دو که بر اساس دفترچه سال 89 هستش خیلی بهتر باشه .
این رو خود سنجش هم تو سایتش اعلام کرده...نقل قول:
یکی که کارت سنجش رو خریده میشه رتبه 22000 رو هم بزنه ببینه چه رشته هایی میاره؟ میشه عکس رشته هایی که رو میاره اینجا بذارید؟