آخه آدم عاقل که بخواد با 800 تومان گوشی بخره مگه می تونه به جز galaxy s چیزه دیگه بخره
iphone 3gs در مقابل i9000 برتری نداره داره! نه خداییش داره ؟ خب نداره دیگه.
Printable View
آخه آدم عاقل که بخواد با 800 تومان گوشی بخره مگه می تونه به جز galaxy s چیزه دیگه بخره
iphone 3gs در مقابل i9000 برتری نداره داره! نه خداییش داره ؟ خب نداره دیگه.
فقط xt720 همه چیزش عالیه
به نظر من صبر کن و ان8 را بگیر
خوب وقتي صحبت كيفيت ميشه . منظور كيفيت بدنه و متريال بكار رفته در بدنه و قاب گوشي هست .نقل قول:
خوب به نظرت گوشيي كه تمام بدنه اش از پلاستيك و لاك ساخته شده بهتره يا بدنه تمام فلزي استيل مخصوص ؟
i9000 با اين سايز بزرگتر 125 گرم وزن داره و مثلا" xt720 با سايز كوچكتر 160 گرم !؟
وقتي شما يه گوشي پلاستيكي دستت ميگيري حس خوبي نداري برعكس اگر متريال گوشي خوب باشه گوشي خيلي خوش دست تر هست و شما از گرفتن گوشي در دشتت حس خوبي داري . بطوريكه ميخواي گوشي هميشه دستت باشه .
يه عيب ديگه i9000 نداشتن دكمه اختصاصي عكاسيه . اما خوب سخت افزارش قويه .
شما داری از مزیت گالاکسی که سبکتره یک عیب میسازی
حس بد ناشی از این میشه که به یک صفحه tft نگاه کنی در صورتی که میتونستی به super amoled نگاه کنی.یا اینکه باتری سریع تمام کنه در صورتی که سنگین تره.
نداشتن دکمه عیب هست ولی کسی که دستش سریع باشه به سادگی میتونه به دوربین دسترسی پیدا کنه و عکس بگیره.
راجب خوش دستی هم یک نظر شخصی هست ولی اگه بازم خوش دست نبود راحت با یک قاب مرغوب مشکل برطرف میشه.(البته اگه براش بیاد)
xt720 Up to 4 h 30 min (2G) / Up to 9 h (3G)
Up to 13 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)galaxy s
اگه آیفون بخوای فقط میشه گفت 4 از همشون سرتره ولی بین گوشی هایی که گفتی i9000 از همشون بهتره ولی به نیازهای خودت بستگی داره.شاید 3gs هم بیشتر به کارت بیاد.
شما دوام رو تو دوام قاب خلاصه کردی در حالی که جنس بورد و شاسی و ... هم مهمه که تو این موارد سامسونگ پایینتر نیستنقل قول:
این عکسای xt720 که اگه کسی ندونه فک میکنه 2 مگاپیکسله :27:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سبك بودن تا يه حدي عيب نيست . اما اگر براي يك گوشي با سايز بزرگ زياد شد عيب ميشه .نقل قول:
شما داری از مزیت گالاکسی که سبکتره یک عیب میسازی
حس بد ناشی از این میشه که به یک صفحه tft نگاه کنی در صورتی که میتونستی به super amoled نگاه کنی.یا اینکه باتری سریع تمام کنه در صورتی که سنگین تره.
نداشتن دکمه عیب هست ولی کسی که دستش سریع باشه به سادگی میتونه به دوربین دسترسی پیدا کنه و عکس بگیره.
راجب خوش دستی هم یک نظر شخصی هست ولی اگه بازم خوش دست نبود راحت با یک قاب مرغوب مشکل برطرف میشه.(البته اگه براش بیاد)
xt720 Up to 4 h 30 min (2G) / Up to 9 h (3G)
Up to 13 h 30 min (2G) / Up to 6 h 30 min (3G)galaxy s
هيچ چيز بي علت نيست حتي وزن كم و همه ميدونن كه گوشي هاي كره اي كلا" از نظر كييفيتي خيلي خوب نيستن .
از نظر كيفيت اول موتورولا بعد هم اپل و نوكيا .
و اگه بخاي صحبت ال سي دي كني كه آنچنان تفاوت فاحشي ندارن . به نظر من اين مهم تره كه بتوني با يك گوشي با كيفيت عالي مكالمه كني و اين اصلي ترين كاري هست كه يك گوشي بايد انجام بده و با وجود سيستمهاي كريستال تالك و نويز كنسل ( Active noise cancellation with dedicated mic) در xt720 اين وظيفه به خوبي انجام ميشه حتي در محيط هاي خيلي پر صروصدا . چيزي كه در سامسونگ وجود نداره !
در مورد عكاسي تكليف كسي كه دست تند و تيز نداره چيه ؟
براي تجربه خوش دست بودن يك گوشي يكبار يك ميلستون يا xt دستتون بگيرين كه نخواين براي گوشي 800 هزار توماني يك قاب مرغوب بخريد !؟
ظاهر كه اين باشه واي به حال باطن كارنقل قول:
شما دوام رو تو دوام قاب خلاصه کردی در حالی که جنس بورد و شاسی و ... هم مهمه که تو این موارد سامسونگ پایینتر نیست
این عکسای xt720 که اگه کسی ندونه فک میکنه 2 مگاپیکسله
در مورد اين عكسها كه با حجم كم براي نمايش تو كلوپ ميلستون xt هست . بهتره دوستان يه سري به كلوپ بزنن و عكسهاي اصلي رو با سايز و حجم واقعي ببينن كه لينكش هست . چون حجم عكسها بالاست و صفحه سنگين ميشه تو تايپيك نزاشتيم .
ببین دوست عزیز خیلی رک بهت بگم جک نگو :27:نقل قول:
نوکیا 100 سال دیگه هم به کیفیت سامسونگ نمیرسه
8510 و با هر گوشی نوکیا خاستی مقایسه کن
یه گوشی از نوکیا بگو که کشویی باشه و لق نزنه ؟
یه گوشی از نوکیا بگو که در باتریش لق نزنه ؟
در مورد Active noise cancellation with dedicated mic یه جوری میگی انگار چیه حالا
قبل از اینکه موتورولا بفهمه چیه سامسونگ 2 سال پیش اینو رو امنیا 2 گزاشته حالا تازه موتورولا یاد گرفته :27:
بین xt720 و i9000 مطمعنن i9000 انتخاب خیلی بهتریه چون :
باریکتره
سبکتره
صفحه بزرگتری داره
super amoled
اینترفیس بهتری داره
2 گیگ رام داره در برابر 512 مگ
16 گیگ مموری داخلی داره
بلوتوث 3 داره که به راحتی نمیشه ازش گزشت
فیلم برداری 30 فریم
دوربین جلو داره
سی پی یو خیلی قویتری داره
باتری قویتری داره
برتری xt720 هم فلش زنون و دکمه شاتر
دوربینشم اونطور مالی نیست که بگیم بهتره
خب حالا که i9000 انتخاب بهتریه درست نیست با بیان موارد غیر واقعی ارزش این گوشیو کم کنید
موتورولا بهتره . xt720 حدود 7 ماه پیش ریلیز شده و i9000 همین ماه .
نمیتونین این دو رو مقایسه کنید . هر کدوم یه برتری هایی دارن .
من خودم چندتا گوشی سامسونگ مال دوستام رو دستم گرفتم از همین لمسی ها که هر روز یکیشو میده تو بازار همه شون مثل اسباب بازی میموندن .:13:
اگه دروید ایکس و دروید 2 الان ریلیز جهانی بود که سامسونگ باید میرفت دنبال یه کار دیگه :27:
اطلاعاتت پایینه که !نقل قول:
ریلیزش ماه july بوده یعنی 1 ماه پیش
گالکسی ماه june ریلیز شده یعنی 2 ماه پیش
معلومه میخای با زور با فریب کاری و حرفهای غیر حقیقی حرفتو پیش ببری
اسباب بازیم مثله جریان همین ریلیزه ... احتملاً موتورولا اسباب بازی بوده با سامسونگ اشتباه گرفتی :27:
اگه گالکسی بهتری فقط اینو قبول کنید لازم نیست حرفهای غیر حقیقی بزنید
نقل قول:
اولا که ریلیز XT720 ماه ژانویه بوده نهجولای که میشه 7 ماه پیش
ثانیا شما بهتره مثل برخی افراد یه سری حرف ها رو نزنید و بگید اسنادش موجود از بچه های عزیز پی سی ورد بعیده من لینکش رو میزام شما نگاه کنید ببیندی درسته یا نهدر مورد کیفیت که همه چیز مشخصه کسایی که یک بار موتورلا خریدند میتونند در مورد کیفیت اون اظهار نظر کنند ولی من هر چی تو تاپیک های سامسونگ میگردم هم خبر از خراب شدن گوشی با یک بار افتادن زمین میشنوم ZN5 من از طبقه دوم رو کاشی طبقه همکف افتاد و هیچ چیزش نشدکد:http://www.gsmarena.com/motorola_xt720_motoroi-3090.php
در مورد بهتر بودن گوشی ها هم خیلی راحت میتونید فیلمهای موجود از هر دو گوشی رو تو یوتیوب نگاه کنید نیازی به دروغگویی نیست همه چیز اونجا کاملا مشخصه
من دیگه حرفی ندارم
فقط بگم خاک بر سر موتورولا کنن که کاری کرده طرفدارای سامسونگ اومدن میگن کیفیت سامسونگ از موتورولا بیشتره
خــــــــــــــــاک بر سرت کنن موتورولا
Available. Released 2010, Julyتوی gsmarena هم که اینو نوشته.
حرف زدن حرف زنده به حرف گربه سیاه هم بارون نمیاد من میتونم بگم بنز و BMW بدترین ماشینای دنیان و پیکان ازشون بهتره پس شما میاید میگید خاک بر سر این دو کمپانی ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟نقل قول:
خونسردی خودت رو حفظ کن دوست من....ببین وقتی آدم یه گوشی داشته باشه و به فنا بره قابش و .... قبول کن که دلش نسبت به اون برند چرکی میشه و اولین چیزی که میگن اینه : من دیگه از فلان برند گوشی نمیخرم.نقل قول:
این قضیه واسه خودم اتفاق افتاده و نسبت به سونی و نوکی !! نظرم عوض شده.
با تشکر.
نقل قول:
شما اگه دقت کرده بشید XT720 دو مدل داره که مدل اصلی تو ماه ژانویه معرفی شده که لینکشم گذاشتم بعدش یه مدل دیگه هم دادن که رم رو از 256 به 512 ارتقاء دادند مثل گوشی های نوکیا که میبینی یه مدل مثل N95 میده بیرون و بعد چند ماه با اصلاح بعضی معایب سری جدید همون گوشی رو میده بیرون
در مورد این مسائل من نمیخوام بحث کنم
فرقی نمیکنه گوشی کی ریلیز شده یک روز پیش یا ده سال میش مهم امکانات
بهتره تو امکانات با هم مقایسه کنیم
همین
سامسونگ فعلا که داره ساپورت خوبی رو ارائه میده اما باید سبک سنگین کرد پلتفرم آندرویید واقعا جذابه...نظر من هم رو ی غول سامسونگه.
والا کیفیت سامسونگ بعض نوکی و سونی هست.
شما داری اطلاعات اشتباه می دی.(فکر کنم فقط تو کره امده بود)
محکم بودن یک گوشی غیر لمسی که از طبقه دو افتاده چه ربطی به بقیه گوشی های یک شرکت داره؟
بحث بنز و ماشین رو راه ننداز که اگه به مایحتوی 2 گوشی نگاه کنی میفهمی کدوم یکی بنز هست و کدوم یکی پیکان(با بدنه مستحکم)
جدول فروش کمپانی ها رو هم میزارم تا متوجه بشین سامسونگ کجا هست و موتورلا کجا(البته زیاد به بحث ربطی نداره)
عـــــــــــــجــــــــب!!نقل قول:
ریلیز = Released
تو همون لینکی که معرفی کردی دنبال این کلمه بگرد Released
Announced این یعنی تاریخ معرفی
بعدشم اینی که لینک دادی که بدرد نمیخوره ... رمش 256 ه
این یکی رمش 512 ه :
یکم بیشتر دقت کن بچه خوب :27:کد:http://www.gsmarena.com/motorola_milestone_xt720-3375.php
اون گوشیهای سامسونگی که میگی با یه بار افتادن خراب میشن لطفاً لینک بده ما هم ببینیم
بزارین منطقی بحث کنیم در مورد گوشی های موتورلا نظر غیر واقعی توی ایران وجود داره که همش از دست این موبایل فروشاست که میخوان به هر نحو ممکن نوکیا و سونی اریکسونشون رو بفروشن این نظر برای گوشی های ال جی و سامسونگ هم وجود دارهنقل قول:
نمیوام در مورد کیفیت یا عدم کیفیت موتورلا بحث کنم
فقط این رو میخوام بگم که من از بچگی عاشق برند موتورلا بودم با او طراحی های فوق العادش و همیشه از گوشی های موتورلا استفاده میکردم از همون زمانی که بحثهایی در مورد عدم انتن دهی موتورلا بود و ....... درست همون زمان میدیدم که جاهایی که 1100 نوکیا با تون همه ادعا انت نمیداد این گوشی خودم بدون کوچکترین مشکل و نیپویزی میتونم مکالمه کنم الان 5 و 6 سال از خرید اولین گوشی موتورلا خودم میگذره و همه دوستام الان از موتورلا استفاده میکنند و همه راضی هستند
به نظر من یک بز استفاده بد نیستمن از اکثر برندها گوشی خریدم ولی هیچ کدوم منو به اندازه موتورلا راضی نمیکنه
محض اطلاع باید بگم گوشی فعلی من KM900 الجی هستش
xt720 حدود 7 ماه پیش تو کره جنوبی ریلیز شده و این نسخه اروپاییشه که الان 1ماهه آماده شده . و هر دو یک گوشی ان .
آخه موتورولا که 4 سال پیش تو گوشیهاش کیستال تالک داشت سامسونگ کجا بود .نقل قول:
در مورد Active noise cancellation with dedicated mic یه جوری میگی انگار چیه حالا
قبل از اینکه موتورولا بفهمه چیه سامسونگ 2 سال پیش اینو رو امنیا 2 گزاشته حالا تازه موتورولا یاد گرفته
جوک نگو اینقدر . بچه گیر آوردی
خیلی عجیبه ها !!نقل قول:
Available. Released 2010, July
این همونه که 256 مگ رم داره
اونی که ژانویست تاریخ معرفیه
فرق تاریخ معرفی و ریلیز و میفهمی پسر خوب ؟
خودت شروع کردی گفتی xt720 چمیدونم 7 ماه پیش ریلیز شده حالا میگی مهم نیست :27:
گالکسی 2 ماه پیش و xt720 (هر دو مدل) 1 ماه پیش ریلیز شدن
ینی گالکسی 1 ماه زودتر ریلیز شده
اولا کسی که در مورد کسی که این تاریخ رو عنوان کرده بود من نبودم کس دیگه ای بود و منم تایید کردم میتونی صفحه قبل رو نگاه کنی FIRE جان هم که توضیحات رو تکمیل کردند و هنوز هم من سر حرفم که تاریخ عرضه گوشی تو مقایسه دو گوشی هیچ تاثیری نداره هستم شاید تو مقایسه برندها موثر باشهنقل قول:
شاید کسایی که اینو دو گوشی رو از نزدیک لمس کردن بهتر بتونن در مورد دو گوشی معایب و مزایاشون بحث کنند
اگه بحثهای شما رو بر اساس میزان فروش در نظر بگیری باید تایید کنیم که سامسونگ هم به درد نمیخوره ضمن اینکه ایفون هیچ جایی تو این رتبه بندی نداره و همه بریم نوکیا بخریم ضمن اینکه ایفون هیچ جایی تو این رتبه بندی نداره نه!!!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
نمیخوام اینجا رو به میدان جنگ تبدیل کنم ولی نمیخواین اینجوری ادامه بدیم
من از اول گفتم و باز هم میگم اینا گوشی هایی بوده که معرفی شده و برای راهنمایی دوستمون بهتره روی معایب و مزایا فوکوس کنیم
در مورد مقایسه یک گوشی غیر لمسی هم باید بگم من از گوشی های V3I V3X Z3 A1200 ZN5 از برند موتورلا استفاده کردم و دید کلی که این گوشی ها از برند موتورلا ایجاد کردند رو عرض کردم
میشه بپرسم مشکل عکسا چیه؟ من عکس ها رو با سایز کوچیک گذاشتم که صفحه سنگین نشه! اگه پست بالای این رو ببینی لینک عکسا با اندازه ی اصلی هست, معلومه که تو از روی غرض ورزی اومدی اینا رو گذاشتی. فقط یه توضیح بدم که اون عکسه که از کاکتوس ها هست توی تاریکی مطلقه! یه چیز دیگه اینکه خوش ندارم همینجوری کسی عکسایی که گذاشتم جایی رو بزنه توی پست خودش! اونم با سابقه ی تو توی تغییر عکسا :31:نقل قول:
شما دوام رو تو دوام قاب خلاصه کردی در حالی که جنس بورد و شاسی و ... هم مهمه که تو این موارد سامسونگ پایینتر نیست
این عکسای xt720 که اگه کسی ندونه فک میکنه 2 مگاپیکسله
من خودم نوکیایی نیستم ولی واقعا اینا رو میخونم خندم میگیره :31: شما که با حمید رفیقی که باید زیاد با گوشی های نوکیا کار کرده باشینقل قول:
یه گوشی از نوکیا بگو که کشویی باشه و لق نزنه ؟
یه گوشی از نوکیا بگو که در باتریش لق نزنه ؟
دوربین گالکسی و ویو تون رو هم دیدیم , بسی لذت بردیمنقل قول:
برتری xt720 هم فلش زنون و دکمه شاتر
دوربینشم اونطور مالی نیست که بگیم بهتره
صحبت rozysara ی عزیز درسته , این همون موتوروی هست که قبلا واسه کره داده شد, اون لینکی هم که داده همونیه که توی کره اومده بود,نقل قول:
عـــــــــــــجــــــــب!!
ریلیز = Released
تو همون لینکی که معرفی کردی دنبال این کلمه بگرد Released
Announced این یعنی تاریخ معرفی
بعدشم اینی که لینک دادی که بدرد نمیخوره ... رمش 256 ه
این یکی رمش 512 ه :
ایول چه کل کلی اینجا :دی
آقا بگین مشکل چیه من بی طرف قضاوت می کنم: دی
فرهاد جان مشکل عکسا اینه که در حد یه 8 مگاپیکسلی با فلش زنون نیستننقل قول:
اون لینک بالا هم که یه سری عکس دیگست تو روز و اینا که من گزاشتم نیست
این سابقه من تو تغییر عکس اصلاً اثبات نشده اگه مدرکی داری رو کن در غیر اینصورت شایعه پراکنی نکن :27:
اتفاقاً ان86 حمید یه دفه از دستش افتاد شاسیش ترک برداشت ... ان86 تازه خیلی خوب بود
ان96 و ان85 که هیچی نگم بهتره
دوستم سفارش داده از سوعد (شایدم سوئد ) براش یه e52 اوردن فنلاندی اصل 370 تومن 2 3 ماه نشده که خریده درش و قاب دورش شل و ول شده ... البته 2 بار از دستش خورده زمین
یکی از دوستام مایلستون خریده گفته بیا یه مقایسه کنیم با امنیا 2 منم گفتم باشه امروز یا فردا منتظر باشید
ببین حالا من موتویی هستم, بیا نظرات بقیه رو توی همون تاپیک بخون.بعد مشکل عکسا چیه؟ دقیق نمیفهمم!نقل قول:
فرهاد جان مشکل عکسا اینه که در حد یه 8 مگاپیکسلی با فلش زنون نیستن
خوب دیگه منم همینو میگم! میگم چرا اگه غرض نداشتی همونارو نذاشتی؟نقل قول:
اون لینک بالا هم که یه سری عکس دیگست تو روز و اینا که من گزاشتم نیست
والا اینو من تنها نمیگم! شما زبانزده خاص و عامی! اگه واقعا این کارو نکردی من معذرت میخوامنقل قول:
این سابقه من تو تغییر عکس اصلاً اثبات نشده اگه مدرکی داری رو کن در غیر اینصورت شایعه پراکنی نکن
بله بله! حمید جان فرمودن! ولی بهتر بود واسه مقایسه xt701 رو انتخاب میکردین واسه مقایسه عکس, یا مایلستون با ورژن فرویو!نقل قول:
یکی از دوستام مایلستون خریده گفته بیا یه مقایسه کنیم با امنیا 2 منم گفتم باشه امروز یا فردا منتظر باشید
این مثالهایی که از برندها میزنین که ترک برداشت و شکست و غیره .... میتونه واسه هر گوشی پیش بیاد! سامسونگ هم فکر نکنم گوشیهاش ضد ضربه باشه!
حالا بحث سر دوربینه یا استحکام گوشی؟ به سعید بگم امنیاشو بیاره براتون؟ بنده خدا 1 بار از دستش خورد زمین lcd گوشیش سکته مغزی کرد نصفش فلج شد از کار افتاد:دی
موتورولا گوشیهاش خیلی خیلی محکم هستن دیگه به این گیر ندید
عکساشو ندیدم نمیتونم نظر بدم ولی خدایی تا حالا عکس تغییر ندادید؟ هر چی مدرکه آمادست برای رو شدن البته اگه تا الان آثارشو از بین نبرده باشید
برای اینکه همونا تو روز بودن و تو روزم اکثر گوشیا خوبننقل قول:
خوب دیگه منم همینو میگم! میگم چرا اگه غرض نداشتی همونارو نذاشتی؟
مهم شبه که این گوشی با اینکه زنون داره عکساش مالی نیست
خودتم قبول داری عکسای تاریکیش خوب نیست
مدرک بیارنقل قول:
عکساشو ندیدم نمیتونم نظر بدم ولی خدایی تا حالا عکس تغییر ندادید؟ هر چی مدرکه آمادست برای رو شدن البته اگه تا الان آثارشو از بین نبرده باشید
اگه منظورت اون عکس پیکسون 12 هست که از فروم موبایل ریویو گزاشتم میتونی اصلشو ببینی که اونم توش فوتوشاپ هست و به من ربطی نداره ... اگه بخای حقیقتو ببینی که ادیت نشده و فقط ریسایز شده ولی اگه میخای بهونه بیاری و کیفیت پیکسونو زیر سوال ببری بحثش جداست
حسن جان میگم اون عکس کاکتوسه توی تاریکیه کامله داداش :31: تاثیر فلشه اون نور! okay? نه اصلا قبول ندارم عکسای تاریکیش خوب نیست :31:نقل قول:
مهم شبه که این گوشی با اینکه زنون داره عکساش مالی نیست
خودتم قبول داری عکسای تاریکیش خوب نیست
خب مگه فلش زنون نداره ؟ هر عکسی با فلش زنون دیدم خیلی شفافو تمیز بوده ... میزان نور گیریش باید کنترل بشه تا این اتفاق نیفته ولی معلومه تو این مورد ضعیف عمل کردهنقل قول:
بهونه نیار :دی
امروزم اگه دوستم بودش میرم یه مقایسه بین دو 5 مگاپیکسلی از دو برند سامسونگ و موتورولا میزارم که همه چیز مشخص بشه
نمیخام بگم دوربینش ضعیفه ... دوربین سامسونگ خیلی قویه
آخه یه مقایسه ای بین مایلستون و x10 کردیم x10 خیلی ضعیفتر بود :27:
سلام
چه خبره اینجا؟:31:من کاری به بحساتون ندارم.مطمعن باشین به نتیجه نمیرسین.فقط باید بگم موسی و عیسی هر کدام به دین خود.
راسی یه چند مورد لازمه بگم:
:2:نقل قول:
8510 و با هر گوشی نوکیا خاستی مقایسه کن
اسلایدش لق که خوبه مثله آونگ پر میخوره:31:
کیفیت بدنه هم که دیگه از رنگش که رفته بود مینشستن میکرندوندنش تا بشه استیل مشخصه.
4دفعه با خودم بردینش تعمیرگاه.
پس حرفی از کیفیت نزن.
فرهادجون این منم کاملا حس میکنم.نقل قول:
فرهاد جان مشکل عکسا اینه که در حد یه 8 مگاپیکسلی با فلش زنون نیستن
حالا نمیدونم بخاطر ریسایزه و یا ... ولی در کل بنظر من باید بهتر از اینا میبود.
کاملا در اشتباهی حسن جان.نقل قول:
اتفاقاً ان86 حمید یه دفه از دستش افتاد شاسیش ترک برداشت ... ان86 تازه خیلی خوب بود
چون بخاطر استفاده از پیچ نا مناسب و سفت کردن پیش از حد بود که باعث شده بود قابش ترک بخوره.:46:
در مورد دوربینم اگر منظورتون مقایسه امنیا 2 با مایلستون هست باید بگم مایلستون متعسفانه هیچ حرفی برای گفتن نداره چه در روز چه در شب البته در حالت استاندارد و آندروید 2.1 .
شاید من بد جمله رو نوشتم! ببین میگم اون نور(منظورم روشناییه, نه نور اضافی) تاثیر فلشه! یعنی میگم محیط تاریک بوده با این فلش روشن شده.ببین عکس با سایز اصلی :نقل قول:
خب مگه فلش زنون نداره ؟ هر عکسی با فلش زنون دیدم خیلی شفافو تمیز بوده ... میزان نور گیریش باید کنترل بشه تا این اتفاق نیفته ولی معلومه تو این مورد ضعیف عمل کرده
بهونه نیار
شما مثلا مایلستون رو با wave مقایسه کن! امنیا 2 رو با zn5 بعد ببین حرفی میمونه؟ من که خودم گفتم مایل دوربینش در حد مثلا xt701 نیست. بقیه ی صحبتاتم که حمید جواب داد! دیگه حرفی نیست(یادآوری کنم تاپیک مشاوره هست نه مقایسه!:31:)نقل قول:
امروزم اگه دوستم بودش میرم یه مقایسه بین دو 5 مگاپیکسلی از دو برند سامسونگ و موتورولا میزارم که همه چیز مشخص بشه
ان86 و میگی ؟نقل قول:
اسلایدش لق که خوبه مثله آونگ پر میخوره
.
نه دیگه انقدم شل و ول نبود!
ماشینو میگی ؟نقل قول:
کیفیت بدنه هم که دیگه از رنگش که رفته بود مینشستن میکرندوندنش تا بشه استیل مشخصه.
4دفعه با خودم بردینش تعمیرگاه.
پس حرفی از کیفیت نزن
آره یادمه 4 5 بار باهم بردیمش پیش مرتضی :27:
این که بدتر شد!نقل قول:
چون بخاطر استفاده از پیچ نا مناسب و سفت کردن پیش از حد بود که باعث شده بود قابش ترک بخوره.
به خاطر سفت کردن پیچ ترک خورد!!
دوستان بحثو منحرف نکنید
دیگه همتون میدونید کیفیت سامسونگ خوبه و مشکلی نداره
گالکسی خیلی سریع به آندروید 2.2 آپدیت شد که نشون میده پشتیبانی نرم افزاری خیلی خوبی داره
دوربینش نمیگم خوبه ولی چون رقبا (xt720) هم مالی نیست نمیشه عیب در نظر گرفت
برتری های سخت افزاری هم که نسبت به تمام رقبا داره
lcd
بلوتوث
باتری
سی پی یو
و...
قیمتشم که نسبت به رقیب مناسبتره
پس این بحثا برای چیه ؟
آقا بخر خیال همرو راحت کن :دی
در مورد مقایسه پنج مگا پیکسی ها هم لازم نیست شما زحمت بکشید قبلا تو این انجمن انجام شده بود و با اختلاف فراوان موتورلا zn5 اول شده بود یه کار جالبی که تو اون تاپیک انجام داده بودند این بود که مشخص نکرده بودند کدوم عکس با کدوم گوشی انداخته شده یادتون که هستنقل قول:
فك كنم شما همديگرو ديدني به هم شليك ميكنيد