بنظرم میرسه اینایی که میان P30 همه شون کامپیوتر بزنن.
Printable View
بنظرم میرسه اینایی که میان P30 همه شون کامپیوتر بزنن.
من رتبهام شد 2087 تو انسانی. توی کنکورای سنجش سه رقمی میاوردم. ولی کنکور امسال خیلی سخت بود. همون اول بسم الله که سوالا رو دیدم روحیه ام رو باختم. خیلی ناراحتم.
در گند زدن من کسی مقصر نبود.. نخوندن خودم و البته تست الکی زدن سرجلسه کنکور..
با ریلکسی خاصی هم این کار رو میکردم :27:
درصد ها :
فارسی 57
عربی 23
دینی 57
زبان 78 ( فقط 5 روز قبل از کنکور تفریحی میخوندم ! )
شیمی : یک
ریاضی : منفی 0/6
فیزیک : منفی 0/7
رتبه 49000 در سهمیه منطقه یک..
فکر کنم اگر نصف عمومی هام برای اختصاصی درصد میاوردم فوق العاده بود..
دوستانی که پارسال هم به اینجا سرمیزدن یادشون میاد یه تاپیک بود 5 عامل موفقیت و 5 عامل شکست شما در کنکور 88 تاپیک محتواش خوب بود پیشنهاد می کنم یکی راه بندازه
47000 :19: گند زدیم ... اصلا دلم نمیخواد یه سال دیگه بخونم ... انتخاب اول آزادم عمران ...احتمال قبولیم زیاده ... نمیدونم برم یانه ؟
نظر شماچیه ؟
سلام من تو موقعیتی بدی الان قرار دارم .
من رشتم تجربیه ولی چون می دونم نمی تونم رشته های علوم پزشکی قبول شم تو رشته ی ریاضی شرکت کردم برای نرم افزار چون علاقه داشتم.ولی الان فناوری اطلاعات تو واحد اشتیان(استان مرکزی) قبول شدم.
خیلی هم راجع بش اطلاعات کسب کردم ولی هیچ کدوم به درد نمی خورد.کسی اینجا این رشته رو خونده به من کمک کنه؟اصلا مرکزی خوبه واسه درس خوندن؟من ترازم 4650 شد چون حالم بد بود اصلا قبلشم واسه کنکور نخونده بودم.به نظر شما اگه یک سال بشینم می تونم تهران قبول شم؟؟؟چی کار کنم که قبول شم.من تنها درسیم که فعلا می تونم 100 بزنم زبان هست فقط.تورو خدا زودتر جوابمو بدید خیلی واسم حیاتی هست
ریاضی منطقه یک 21000
ولی آزادم رو میرم نرم افزار تهران شمال