من نظرم ms238h هست
این هم یه نگاهی بکنید Samsung SyncMaster BX2240
به نظر من این مدل سامسونگ خیلی خوبه
Printable View
من نظرم ms238h هست
این هم یه نگاهی بکنید Samsung SyncMaster BX2240
به نظر من این مدل سامسونگ خیلی خوبه
ASUS MS238H
و سامسونگ داشته ام
فکر کنم ایسوس بهتر باشه
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
فکر می کنم همین مدل بود که امروز تو بازار رضا دیدم. حدود 270 تومن قیمتشه که خیلی ارزونتر از XL2370 هستش. قابلیت تنظیم ارتفاع و بالا و پایین رفتن هم داره و قایلیت چرخش.اما انصافا قشنگ نیست .
ظاهرا هم 5 میلی ثانیه است.
سلام امروز 4 مهر هستش کسی خبر نداره بالاخره ASUS MS238H وارد بازار ایران شده یا نه ؟
ظاهرا همين روزها (ميگن همين هفته)وارد ميشه.
دوستان اين مدل هاي جديد ايسوس واقعا خوب نيستن
چرا هر چيزي كه قشنگه و جيگوله ما ايراني ها ميگيم خوبه
توي سايت هاي خارجي 100 تا ايراد گرفتن از اين مدل. پايه اي كه اين مدل داره زاويه ديد بدي ميده كه افتضاحه.
چون تنظيم نميشه و مايل هست و خودتون ميدونيد زاويه ديد عمودي مانيتور ها چقدر بده
براي همين هست كه 2250 كه شبيه قاب ميشه 2 حالت داره. هم پايه و هم قاب
ابن هم سند و منبع:
اين هم يه بخشي از نوشته هاش:کد:http://www.zoomit.ir/hardware-news/monitors/item/38-%D8%A8%D8%B1%D8%B1%D8%B3%D9%8A-%D9%83%D8%A7%D9%85%D9%84-%D9%85%D8%A7%D9%86%D9%8A%D8%AA%D9%88%D8%B1-asus-ms236h
جمع بندي:
اسوس به هدف خود كه خلق مدل هاي بسيار جذاب مانيتور بود، رسيده است. ولي قيمت اين مدل در مقايسه با كيفيتش قانع كننده نيست. كمبود قابليت تنظيم زاويه مانيتور آزاردهنده است. كيفيت تصوير پايين و تعداد كم پورت ها در اين مدل نيز باعث مي شود ما اين مانيتور را بيشتر به عنوان يك مانيتور دكوري زيبا ببينيم. زيبا و غير حرفه اي. ناگفته نماند قيمت اين مدل معقول است ولي متاسفانه در بازار ايران جزو مدل هاي نه چندان ارزان محسوب مي شود.
اگر شما هم جزو دسته اي هستيد كه به ظاهر مانيتور بيش از هر چيز توجه داريد، اين مانيتور مخصوص شماست. ولي اگر به دنبال يك مانيتور لوكس با نور پس زمينه ال اي دي هستيد بهتر است سراغ MS238 ايسوس برويد.
به نظر من xl2370 یا ms238 بهترین گزینه ها هستند .
سلام دوستان یهنی کیفیت ms238 به پای سامسونگ نمیرسه از لحاظ کیفیت تصویر؟
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:01 PM ----------
سلام دوستان یعنی کیفیت تصویر ms238 از xl2370 وبقیه سامسونگها کمتره تورو خدا کمک کنین آخه دارم ms238 رو میخرم؟
---------- Post added at 08:04 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
سلام دوستان یعنی کیفیت تصویر ms238 از xl2370 وبقیه سامسونگها کمتره تورو خدا کمک کنین آخه دارم ms238 رو میخرم؟
---------- Post added at 08:05 PM ---------- Previous post was at 08:04 PM ----------
سلام ، کنتراست XL2370 پنج میلیون هستش اما ایسوس ده میلیون ، شاید از لحاظ شکل و شمایل با سایر مانیتور ها فرق کنه ولی تا از نزدیک نبینینش قضاوت در موردش فکر کنم سختتون باشه !!!!!! :13:
کاملا همینطورهنقل قول:
ولی تا از نزدیک نبینینش قصاوت در موردش فکر کنم سختتون باشه
رو این اعداد هم که کارخونه ها بیشتر برای فریب اعلام میکنن نمیشه حساب کرد.:41:نقل قول:
کنتراست XL2370 پنج میلیون هستش اما ایسوس ده میلیون
سلامنقل قول:
من به شما قول میدم درعمل بین کنتراست 50000 و10000000 تفاوت اندکی بیش نیست گول این تبلیغات رو نخورید.
ببینید شما وقتی میتونید کنتراست دو مدل رو مقایسه کنید که مثلاً یک بازی با گرافیک بالا که از لحاظ رده نسبت به سایر بازی ها بالا باشه ، مقایسه این دو مانیتور توسط محصول گرافیکی که در رده بالایی نسبت به سایر محصولات از همین نوع نیستند اصلاٌ کاره معقولی یه نظر نمیاد ،
ASUS MS238H
fچه ها نميدونم خودتونو گول مي زنيد يا بقيه رو؟نقل قول:
asus به خاطر نحوه قرار گرفتنش زاويه بدي داره
بالاخره Asus MS238H وارد شد و رفتم خريدم.
چند تا نكته :
اول اينكه واقعا مانيتور خوشگليه.
دوم اينكه كيفيتش عاليه
سوم اينكه به دليل داشتن پايه فنري ، ميشه مانيتور رو تا 20 درجه به حالت عمودي يا مايل تغيير داد كه به اين صورت ميشه زاويه ديد رو براي افراد داراي قد بلند و كوتاه تنظيم كرد.
چهارم دكمه هاي لمسي و بسيار حساس و زيبا.
يه نكته ديگه اينه كه پشت مانيتور كه يه لوگوي بسيار بزرگ از اسوس رو زده كاملا مشكي رنگ نيست و دونه هاي آبي رنگ توش به كار رفته كه با توجه به پايه گردي كه داره بسيار خوشگل از آب در اومده و خيلي خوب ميشه كه ميزتون رو جوري بذاريد كه پشت مانيتور ديد داشته باشه.
سلام ، از کجا خریدین ؟ قیمتش چند بود ؟
من از شركت بازرگاني مهر خريدم به قيمت 360 هزار تومن.تعدادش هم محدود بود و ممكنه تموم شده باشه.
يه نكته منفي هم اين مانيتور داره و اون زاويه ديدش هست.
مثلا اگه روي زمين بشينيد يا دراز بكشيد و بخواهيد مثلا فيلم تماشا كنيد ، به مشكل برمي خوريد. و صفحه به شدت تاريكه.
حالا من نميدونم كه مانيتورهاي ديگه هم دقيقا همينجوري اين مشكل رو دارند يا كمتر.
همه که همچین مشکلی رو ندارننقل قول:
زاویه دید تو LCD ها از یه مانیتور به مانیتور دیگه ممکنه خیلی فرق داشته باشه
درباره 238 هم متاسفانه این مورد منفی زاویه دید بهش وارده
سلام ، این شزکت که شما ازش مانیتور رو خربدبن ، وب سایت یا تلفن نداره ؟نقل قول:
شما يه سرچ كني "شركت بازرگاني مهر" پيداش مي كني.نقل قول:
مرسي كه با صداقت حرف زدينقل قول:
آره زاويه ديدش پايينه اين مدل
سلام ، فروش مانیتور های LED Asus
MS228H : 238000 Tomanکد:لیون کامپیوتر
MS238H : 378000 Toman
MS228H : 340000 Tomanکد:www.rayansaba.com
MS238H : 385000 Toman
الیته بازرگانی مهر که وارد کننده این مانیتور ها هستش قیمت ارزون تری رو اعلام کرده ، مثلاً MS238H : 360000 Toman
کد:www.mehrtrade.com
یه سوال داشتم
مدل ms228h و ms238h با هم چه تفاوتی دارن علاوه بر سایز؟
سلام ، از لحاظ فنی هیچ تفاوتی ندارند و از یک سری هستند .نقل قول:
منم موافقم معلوم نیست این کنتراست های تخیلی رو چه طوری حساب کردند!!!فکر کنم کیلویی باشه!!!نقل قول:
یادمه قدیما سر کنتراست های 500 و 1000 دعوا بود!!!حالا همون 1000 رو روش زدند 20000 !!!
عجب تبلیق تابلویی!!! مبارکت باشهنقل قول:
یعنی با فیلم hd نمیشه فهمیید!!!در ضمن کیفیت رنگ هم بستگی یه قوی یا ضعیف بودن گرافیک نداره !!!نقل قول:
اگه ati باشه چون کیفیت رنگ 10 بیتی {نمایش بیش از 1 میلیارد رنگ}داره بهتر از کیفیت رنگ 8 بیتی {160 میلیون رنگ}nvidia است .کلآ nvidia تو همه چیزش ضعیف عمل میکنه!!!
بعد نمیدونم چرا برای بعضی ها اینقدر زاویه دید مانیتور مهمه!!!مگه tv هستش آخه!!!تازه اینقدر هم مانیتور های led سبکه که هر طرف بخوای میچرخونیش تا زاویه مانیتور درست بشه!!! مگه چقدر با مانیتور فاصله داریم همش 30 سانتیمتر ه دیگه
من MS238 رو بهتر میبینم!!نقل قول:
سلام ، میشه طول و عرض مانیتور رو بگی ، آخه میخوام بدونم که رو میز من جا میشه یا نه !!!نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
!این مانیتور بالایی خوبه ولی پورت DISPLAY PORT نداره!!! در ضمن 3D هم هستش و از گرافیک های ATI هم پشتیبانی میکنه!!!قیمت 330 یورو!!سایز هم 24 اینچ هستش و جدید اومده و LED هم هستش و....
کد:http://www.hexus.net/content/item.php?item=26949
اندازه اش رو ميگيرم خبرت مي كنم.نقل قول:
سلام ، مرسی داداش ، آقایی :10:نقل قول:
ابعاد مانیتور :
طول : 56 سانت
عرض(ارتفاع) : 41 سانت
مرسی بابت لطفی که کردی:11:نقل قول:
سلام دوستان مانیتور سامسونگ p23700 ال ای دی هست یل ال سی دی ؟
یه سوال دیگه اینکه بهترین مانیتور که به درد بازی با pc بخوره و موجود در بازار باشه ومشخصات زیر رو داشته باشه چیه؟
full hd
led
2ms
22یا 23 اینچ
LCDنقل قول:
سلام دوستان مانیتور سامسونگ p23700 ال ای دی هست یل ال سی دی ؟
Asus MS238/28نقل قول:
یه سوال دیگه اینکه بهترین مانیتور که به درد بازی با pc بخوره و موجود در بازار باشه ومشخصات زیر رو داشته باشه چیه؟
full hd
led
2ms
22یا 23 اینچ
led های موجود در بازار همشون صرفن از نظر تبلیغاتی led هستند و از نظر کیفیت هیچ تفاوت محسوسی با lcd ها ندارن. زمانی این تفاوت محسوسه که مانیتور full led باشه نه اینکه مثل مکانیسم lcd ها، چهار تا ردیف خطی led دور تا دور صفحه بچنین. اینجوری هیچ فرقی با lcd نداره. تنها مانیتور full led backlighte که تا حالا دیدم samsung XL20 بود که قیمتش هم 1.200.000 بود، ناقابل!
دقيقا همينطورهنقل قول:
زاويه ديد پنل هاي مانيتور خوب نيست. مخصوصا زاويه ديد عموديشون
پايه اين مانيتور ها باعث ميشه ايراد زاويه ديد اين مانيتور بيشتر به چشم بياد. حتي تو بررسي ها هم گفته ميشه زاويه ديد اين مانيتور خوب نيست/ اين بررسي رو ببينيد
:
کد:http://www.zoomit.ir/articles/hardware-news/monitors
نخير . LED نيستنقل قول:
ال اي دي كه ميگم: فول+ال اي دي+22 اينچ + 5 ميلي (2 و 5 در بازيتون خيلي تاثير نداره. مطمئن باشيد)
قيمت 295کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=179
اگر 2 ميلي ثانيه براتون خيلي مهمه مي تونيد 2262 بگيريد.2262 خيلي مناسبه همه مشخصاتي كه ميخواي رو داره و قيمتش هم مناسبه ولي LCD نه LED
کد:http://www.maadiran.com/Persian/Products/Monitor/MonitorDetails.asp?Height=1050&ID=162
دوست عزیزنقل قول:
دیگه از من که بلند قد تر نیستید ؟ من 2 متر قدمه و مانیتور Asus MS238H رو گرفتم.نه تنها با ارتفاعش و زاویه دیدش مشکلی ندارم بلکه کاملا هم راضیم.
با سامسونگ مشکلم بیشتره چون کوتاهه و مستقیم.
بالاخره asus ms228 تو بازار پیدا می شه؟
کسی قیمت روز داره؟