اونش رو ديگه يادم نيست:31:نقل قول:
Printable View
اونش رو ديگه يادم نيست:31:نقل قول:
منظورت حلقه سبزه؟نقل قول:
آره شبیه اونم هست
آره حلقه ی سبز هم اینجوری بود ، یاد حسن گلاب بخیر ! :31:نقل قول:
توی این سریالها باز هم سطح زندگی طبقه مرفه با ویلاهای انچنانی و ماشینهای اونچنانی به تصویر کشیده شده که اکثرا کارخانه دار یا مدیرو مایه دار هستن . این جور زندگیها رو چند درصد از افراد جامعه دارن تا با اونا همزاد پنداری کنن ؟
تازه توی اون دنیا هم طرف که کارهای خوبشو میشمرد ملاک پول خرج کردن بود انگار کارهای حسنه فقط نقدی امکان پزیره ! امان از فرهنگ سازی صدا و سیما !
تا جایی که به ما گفتن ادم وقتی میمیره یه راست روحش وارد عالم برزخ میشه
ولی تو این سریال میگه برای رفتن به برزخ باید اعمال صالحت از گناهانت بیشتر باشه
حالا آدمای گناهکار که توشه ای ندارن وضعیتشون چی میشه؟
یه لنگ پا میمونن؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
پیام قسمت سوم:
برای تهیه بلیط ورودی برزخ لطفا به کمیته امداد کمک کنید.
دوست عزیز گفت سرپرستی یه نفر رو 3 سال برعهده داشته... چه ربطی به کمیته امداد داره؟نقل قول:
لطفا مسایل رو به خاطر بعضی از دلگیری هاتون از وضع جامعه با هم قاطی نکنید...
حالم از این سریالا دیگه بهم میخوره....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
عزیز من چرا بحثو میکشی وسط موضوعات اسمشو نبر. مگه گفتم کمیته امداد بده.نقل قول:
دوست عزیز گفت سرپرستی یه نفر رو 3 سال برعهده داشته... چه ربطی به کمیته امداد داره؟
لطفا مسایل رو به خاطر بعضی از دلگیری هاتون از وضع جامعه با هم قاطی نکنید...
دقیقا گفت سرپرستی یه نفرو از طریق کمیته امداد بر عهده داشته.
ایرادی که تو اغلب فیلمای ایرانی هست اینه که پیامو خیلی تابلو ارائه میده اصلا کار نشده رو مهندسی پیام. ایراد منم در این زمینه است.
---------- Post added at 04:19 PM ---------- Previous post was at 04:18 PM ----------
در کل این سریال نسبت به بقیه بهتر به نظر میرسه.
امشب ضعف زیاد داشت:
1- برزخ محل شاخ و شونه کشیدن و لنگ دست گرفتنه؟ :دی
2- آدم رو با غل و زنجیر و کشون کشون میبرن برزخ؟
3- یه جا حاجی از در رد شد رفت تو اتاق زنش ولی صحنه ی بعد نشون داد که به در تکیه داده و دستش روی میزه. مگه نباید دستش از توی اونا هم رد بشه؟
4- سکانس آخر که پسر حاجی با زنش صحبت می کرد خیلی بیش از حد طولانی بود و کاملا مشخص بود محتاج خانوم زیاد به گفتن دیالوگ هاش تسلط نداره
5- جلوه های ویژه ی ضعیف که بازم تو این قسمت دیده شد.
راجب سوالات 1 و2 و 3 بايد بگم كه تا حالا برزخ نرفتم ايشالا همگي با هم شرفياب ميشيم اونجا ميبينيم.نقل قول:
راجب سوال 5 هم بگم كه خوب شايد جدآ جلوه هاي ويژه ي برزخ همينجوري باشه.يعني اونجا هم ضعيف باشه!!
اما من شنيدم مثل بيابون ميمونه
در مورد برزخ طبق شنيده ها سه نوع برزخ وجود داره:
بهشت برزخي جايه آدم هايه كه بسيار درست كارند و نياز به حساب كتاب ندارند. مي رند اونجا تا روز قيامت
جهنم برزخي محليه براي كساني كه آدمهاي بدي بودند و كارهاي نك زيادي انجام ندادند
يك برزخ هم وجود داره كه اكسريت مردم اونجا سكني دارند كساني كه كارهاي خوب و بد زيادي انجام دادند و بايد بايستند تا در روز قيامت تكليفشون مشخص بشه
حالا اونجا كه ديشب نشون داد شايد برزخ جوش كارا بود! جالبه كه اون يارو جوش كارم نبود
در مورد آخر داستان هم مطمئنم كه حاجي مي ميره چون پزشكا گفتن مرگ مغزيه و اعضاش رو اهدا كنيد. پس اگه زنده بشه همه ميگن كه شايد خانواده هاي ما نيز (اونايي كه مرگ مغزي شدن) برگردند و اهداي اعضا از قبل كمتر مي شه پس احتمال زنده ماندن حاجي به نظر من زير صفره.
یه چیز دیگه تو برزخ پژو پارس هم پیدا میشه...:27:
این ها دارند روی لبه تیغ راه می روند توی فیلم های سال های پیش معمولا یک محیط مبهم از آن دنیا نشان می دادند ولی توی این فیلم حتی دیالوگ های آن دنیا را هم نشان می ده .
خیلی خیلی ببخشید ولی ایرانی جماعت نمیدونم چرا یکم این مخشو به کار نمیدازه و همیشه میخواد مفت خور باشه. برداشتن لوکشین فیلم آواتار رو تو این سریال استفاده کردند اونم به بدترین شکل ممکن که آدم حالش بهم میخوره . آخه این چه وضعه جلوه های ویژه و لوکشین بندی هستش . مگه مجبورت کردند بیای سریالی بسازی که باید توش از جلوه های ویژه قوی استفاده بشه... استفاده از لوکشین آواتارم که دیگه اوج نابکاری کارگردان و دست اندرکاران رو نشون داد.
به قرآن اگر می رفتید کویر لوت اونجا بازی می کردید قشنگتر از این جلوه های ویژه در می اومد.
آخه اگه قرار باشه خودشونم همه جلوه های ویژه رو بسازن که خرج سریال خیلی زیاد میشه :27:نقل قول:
البته اگه بلد باشن بسازن :27:
بچه ها دیشب دیدین حاجی رو به شکلی وارد برزخ کردن :31: پاهاشو با زنجیر بسته بودن رو زمین میکشیدنش
فکر نکنم این شکلی کسی رو وارد برزخ کنن - جهنم که نیست بابا !
تازه حاجی که کاره خوبم زیاد کرده
تهيهکننده سريال «ملکوت»:
بايد با صبر و حوصله به سريالهاي ماورائي پرداخت
«ملکوت» با نگاهي به طرح دانشجويان دانشكده صداوسيما ساخته شد
محسن شايانفر كه تهيهكنندگي سريال ماه رمضان شبكه دو با عنوان «ملكوت» را بر عهده دارد، دقت در چيدمان شخصيتها را رمز موفقيت يک سريال دانست و افزود: اگر يک تهيهکننده در اين کار موفق باشد، کارگردان نيز از کار خود بهره لازم را ميبرد.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، اين تهيهكننده با يادآوري اين كه تقريباً 30 سال است که با عناوين بازيگري و تهيهکنندگي در عرصه هنر فعاليت ميکند، خاطرنشان كرد: طي اين مدت سعي کردهام اگر در سمت تهيهکننده بودهام، در انتخاب بازيگران دقت لازم را به خرج دهم.
او درباره همکاري با محمدرضا آهنج گفت: من و آقاي آهنج از دوستان چند ساله هستيم و اين اتفاق براي من بسيار شيرين است که در اين سريال با همفکري هم کار ميکنيم؛ البته تهيهکننده و کارگردان در کار همديگر را محک ميزنند و ما هم از اين قائده مستثني نبوديم.
شايانفر گفت: در تهيه برنامههايم هيچگاه جنبه مالي آن را در نظر نگرفتهام و هميشه دوست دارم با ارادت و ميل شخصي برنامهاي را براي مخاطبان تهيه کنم تا آنان نيز حظ کافي و وافي را از آن اثر ببرند. آرامش و صميميت حاکم بر گروه براي من خيلي مهم است، چون همين امر باعث ميشود يک کادر صميمي در کنار همديگر، کار را به خوبي پيش ببرند.
شايانفر در خصوص سريال «ملکوت» گفت: از هشتم خرداد ماه که تصويربرداري اين سريال آغاز شده است تا هم اکنون بيش از 75 درصد کار به اتمام رسيده و حدود 20 قسمت سريال نيز ضبط شدهاست.
او اظهار اميدواري کرد که اين سريال به حالت «روز پخش» نرسد که در اين صورت تمامي عوامل تا لحظه آخر بايستي سرکار حاضر باشند و اين بسيار مشکل است.
او گفت: اگر دست اندرکاران، مراحل کارهاي مناسبتي را 6 ماه قبل از شروع مناسبت، آغاز کنند، تهيهکننده، کارگردان، بازيگران و بطور کلي همه عوامل دچار سرعت بخشي بيهوده به کار و در نتيجه اُفت کار نميشوند؛ مخصوصاً سريالهايي از اين دست که در حوزه ماوراء وارد ميشوند به دليل آنکه از اهميت و حساسيت بيشتري برخوردار هستند، بايد با صبر و حوصله به انجام آنها پرداخته شود.
تهيهکننده سريال مناسبتي «ملكوت» همچنين از نقش فعال و پشتيبانيهاي مسعود صباح، مدير گروه فيلم و سريال شبکه دو سيما تشکر کرد و گفت: اگر انرژيهاي مثبت از سوي ايشان و همکاري صميمانهشان نبود، اين کار بسيار سختتر جلو مي رفت. همچنين از آقاي ميرميران به خاطر راهنماييهاي ارزندهشان در سمت مشاور مذهبي اين پروژه و همراهي آقاي عليرضا افخمي با پروژه نيز بسيار تشکر ميكنم.
شايانفر گفت: سريال «ملکوت» با نگاهي به طرح «زندگي در شيفت دوم» دانشجويان کارگاه فيلمنامه نويسي دانشکده صدا و سيما آماده شد که نويسندگي آن را با نام فعلي «ملکوت»، نادر وحيد بر عهده داشته است.
کم مونده بود فرشته رو بگیره بزنه . افکتهاش در حد تام و جری هم نیستن فوق العاده مزخرف
این جلوه های متحرک و تصاویر بکراند برزخ چه ضایع هست!
خودشون رو مسخره کردن؛ بلد نیستین به تصویر ساده وجلوه های ساده بسنده کنید.
کلا سریال از نظر فنی خیلی ضعیفه...
اهنگ سکانس برزخ !!! هم همون ریتم اهنگ سریال ترکیه ای هستش که از تلوزیون پخش میشه !!
من که میگم آخرش مثل پنجمین خورشید یا داشته خواب میدیده یا سر صحنه تصادف فکر میکنه همه اینهارو
نه بابا.کارشناس مذهبی کیلو چنده؟!:31:نقل قول:
دزدی سرمست(دامادحاجی) رو می نویسن پای حاجی!!:18:
بابا آخره ظلمه.کی خدا انقدر بی عدالت بوده؟؟!!
اینطوری باشه همه ته جهنمیم.پس کی میره بهشت:31:
این جلوه آواتار اومدنشون منو کشته:31:
منم دقیقا همین نظرو دارم ...نقل قول:
کلا سریال های ماه رمضون خیلی چرند شدند ... امسال به فضاحت خودش رسیده ! ابدا ارزش دیدن ندارند !
خانه به دوش و اغما و ... کجا ، اینا کجا !!!
اون صحنه که دست و پاشو بسته بودن ته حرکات بود!
یارو نه خاکی شده بود نه لباسش پاره شد . بعد هم یهو ایستاده!! ظاهر شد.
خدا عقل بده!
بابا کارتون به این قشنگی... آدماشو خیلی واقعی کشیدن!
من یاد فیلمهای روحی معنوی مسیحیان میفتم... این چه طرز بیان اسلامه؟
خانه به دوشو ساعت 10.30صبح میذاره. روز حسرتم ساعت 1 شب. ادم اینا رو بره ببینه سنگینتره.:31:نقل قول:
هیچ پیشرفتی نکردن توی جلوه های تخیلی؟!
تمام جلوه های این فیلم به نظر میرسه که توسط یه فرد تازه کار با فوتوشاپ انجام شده.
درغ از یه نوک انگشت پیشرفت.
خداييش جلوه هاي ويژه سريال آخرين گناه يا روز حسرت يا او يك فرشته بود با اينكه خيلي قديمي بودن ولي خيلي سرتر از ملكوت هستن ، گرافيك اين در حد بازي هاي سگا يا ميكرو هم نيست
اين سريال مي تونست با يكم كار بيشتر بخصوص روي فيلم نامه و جلوه هاي ويژه به يك سريال خاطره انگيز تبديل بشه.
تصويربرداري «ملكوت» تا عيد فطر ادامه دارد
خبرگزاري فارس: تصويربرداري مجموعه تلويزيوني «ملكوت» به كارگرداني «محمدرضا آهنج» تا عيد فطر ادامه خواهد داشت.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، درحاليكه سريال «ملكوت» از شبكه دو سيما به روي آنتن ميرود، اما تصويربرداري آن در لوكيشن خانه سرمست واقع در پاركوي ادامه دارد و گروه سازنده شبانهروز در حال كار هستند تا بتوانند اين سريال را بدون وقفه و تاخير روي آنتن ببرند.
بنابراين گزارش، تا به حال حدود 13 قسمت از سريال آماده پخش شده و 20 قسمت هم ضبط شده است. پيش بيني ميشود تصويربرداري سريال تا روزهاي پاياني ماه مبارك رمضان و عيد سعيد فطر ادامه داشته باشد.
ملكوت داستان زندگي مردي متمول به نام حاج فتاح را روايت ميكند كه در ابتداي ماه مبارك بر اثر سانحهاي به بيمارستان منتقل ميشود و اين در حالي است كه بستگان وي در تلاش هستند تا وي را به زندگي دوباره بازگردانند...
در اين مجموعه بازيگراني چون محمدرضا شريفينيا، احمد نجفي، رضا رويگري، علي دهكردي، كوروش تهامي، نيما شاهرخ شاهي، رز رضوي، مهشيد افشارزاده، آهو خردمند، پروانه معصومي، كمند اميرسليماني، فخرالدين صديق شريف، صدرالدين حجازي، ابوالفضل شاهكرم، كتانه افشارنژاد، شيوا خنياگر، فريبا متخصص، غلامرضا علي اكبري، منوچهر آذري، ترلان پروانه، اميررضا شجاعي، عباس عرفاني، لادن سليماني و ايرج نوذري ايفاي نقش ميكنند.
تعدادي از عواملي كه در ساخت مجموعه همكاري دارند، عبارتند از: مجري طرح: موسسه ديدگاه هنر/ تهيه كننده:محسن شايانفر/محصول گروه فيلم و سريال شبكه دو سيما/ نويسنده:احمدرضا معتمدي/ كارگردان: محمدرضا آهنج/ بازنويس نهايي:نادر وحيد/مشاور مذهبي: سيدمجيد ميرميران/ ناظركيفي:عليرضا افخمي/مديرتصويربرداري: فرشادگل سفيدي/ مدير توليد: مهدي بدرلو/ طراح صحنه و لباس: سيدحسين عالينژاد/ صدابردار:محمد شيوندي/ دستيار اول كارگردان: منصور وثوقي/ مدير برنامه ريزي: مجيد موثق/ جلوه هاي بصري:دكتراميررضا معتمدي/ موسيقي متن: بهنام ابطحي/ تدوين:روح الله انصاري/ منشي صحنه: زهرا غلامي/ طراح چهرهپردازي: محمدرضا توسلي/مديرتداركات: حميدرضا سلطانيان/هماهنگي توليد: داود يارندپور/ مشاور توليد:محمد خراطزاده/ امورمالي: كمال افشاري/ دستيار دوم كارگردان: افشين آقايي/ گروه تصويربرداري: فرزام گل سفيدي، مسعود جعفري، بهنام كريمي، وحيد پاكدل/ مدير صحنه:بهنام كلامي/ گروه صحنه: وحيدتهراني، محدثه پولادي، پريسادرويش/ گروه تداركات:عليرضا همت عبيري، محمدامين توكلي/ دستيارصدا: عليرضا آشتياني/ مجريان گريم: حسن يحييپور، ليلا شنگله/ خدمات: رحيم محمدي، ابوالفضل صوفي/ سينه موبيل: ايرج محمديفر، حمزه آشتياني/ حمل و نقل: مسعود حاتميان، محمدتقي احترامي، مرتضي كماليپور، وحيد بيگلري، نصير نمايي، علي ابراهيمي، حميدرضا خجسته، رضا جمشيدي، علي فرخزادي/ تصويربردار پشت صحنه: سارا غفوريان/ عكاس: رسول صفيزاده.
انتقاد گريمور «ملکوت» از بهكارگيري نيروهاي غيرمتخصص در حوزه گريم
توسلي: صلاح ديديم کاراکتر «مأمور» را کاملا متفاوت نشان دهيم
طراح گريم سريال «ملكوت» با انتقاد از به كارگيري نيروهاي غير متخصص و ناآشنا در حوزه گريم، ابراز عقيده كرد: متأسفانه اين گلهاي است که از جامعه هنري خود دارم؛ چرا که با اين عملکرد باعث ميشوند افراد متبحر به خارج از كشور بروند تا علاوه بر حفظ ارزش کارشان، از لحاظ مالي هم در مضيقه نباشند.
به گزارش سرويس تلويزيون ايسنا، محمدرضا توسلي كه طراحي گريم سريال عربي «زمن المرجان» را بر عهده داشته که رمضان امسال از شبکه امارات و کويت پخش ميشود، در ادامه تصريح كرد: کار در کشورم را دوست دارم ولي از آنجا که در اکثر تلهفيلمها، سعي ميشود از افراد مبتدي استفاده کنند تا هزينههاي کار را کاهش دهند، در نتيجه احترام لازم را براي ما و کارمان قائل نيستند؛ بنابراين مجبور ميشوم براي کار به ساير کشورها خصوصا کشورهاي عربي بروم.
او گفت: معمولا دوست دارم در زمان کار بر روي يک برنامه، فقط بر روي همان برنامه تمرکز داشته باشم تا به کارم لطمه نخورد و به خاطر مسائل مالي، چند برنامه را در دست نميگيرم.
توسلي اظهار كرد: برخي از طراحان گريم فقط طراحي گريم را برعهده دارند، اما من دوست دارم اجراي کارهايم هم برعهده خودم باشد تا كار خودم را ببينم و اگر در جايي ضعف و اشکال وجود دارد به اصلاح آن بپردازم.
وي ادامه داد: گاه بازيگر نظرش را درباره گريمش به من ميگويد و من هم قبول ميكنم و راحت ميپذيرم، مگر آنکه نظرش را قبول نداشته باشم که در آن صورت سعي ميکنم او را مجاب کنم تا او نيز به اين نتيجه برسد.
توسلي در خصوص گريم کوروش تهامي در نقش «مأمور» گفت: متأسفانه مردم عادت کردهاند هميشه فرشته يا اشخاص الهي را با موي بلند، ريش و هيبتي کاملاً خاص ببينند، اما در اين سريال با همفکري آقاي آهنج(کارگردان مجموعه)، صلاح ديديم کاراکتر مأمور را کاملاً متفاوت نشان دهيم که براي مخاطبان هم قابل باور باشد، چون به نظر من کاراکتر هر نقش بايد براي مخاطب قابل باور باشد تا اثربخشي خوبي بر ذهن او داشته باشد.
طراح گريم سريال «ملکوت» درباره همكاري با محمدرضا آهنج خاطرنشان کرد: من در سريال «عمليات 125» با آقاي آهنج کار کرده بودم و چون از لحاظ اخلاقي او را بسيار دوست دارم وقتي با من تماس گرفتند و پيشنهاد اين کار را به من دادند، با آنکه مشغول طراحي گريم سريالي در کشور کويت بودم برگشتم تا مجدداً با ايشان همکاري کنم.
توسلي گفت: اين اولين کار ماورايي من است؛ البته قبلاً با استاد معيريان در سريال «مريم مقدس» کار کرده بودم ولي آن کار، مذهبي بود. از بين تمام کارهايي که تا به حال انجام دادهام گريم پرويز پورحسيني درسريال «مريم مقدس» که نقش ذکريا را ايفا ميکرد، برايم دلنشين بود؛ پرويز پورحسيني خودش هم شخصيت جالبي دارند و هم هنر گريم را مي شناسد؛ کوروش تهامي هم هنر گريم را مي شناسند و اين براي طراح و مجري گريم خيلي مهم است که بازيگر با گريم آشنايي داشته باشد.
توسلي سپس گفت: اميدوارم مخاطبان، گريم «مأمور» اين سريال که نقش آن را کوروش تهامي ايفا ميکند را پذيرا باشند و برايشان قابل باور باشد.
او در پايان از زحمات ليلا شنگله و حسن يحيي پور که در اين سريال دستياران گريم سريال هستند نيز تشکر کرد.
جلوه های ویژش افتضاحه
بهترین سریال امسال قطعا همینه
واقعا هر کی این سرریال رو ببینه و تحت تاثیر قرار نگیره مریضه
واقعا ادم رو به خودش میاره و از سرنوشتی که بعد از مرگ در انتظارشه اگاه می کنه
دست عوامل سریال درد نکنه
نقل قول:
من كه تحت تاثير سريال قرار نگرفتم الان بايد برم دكتر دوست عزيز ؟ واقعا براتون متاسفم ! اين چه حرفي بود آخه ؟
به عقيده من يكي از ضعيفترين سريال هاي چند سال اخيره . از بازيهاي مصنوعي بگير تا كارگرداني بسيار افتضاح
فيلمنامه هم كاملا برگرفته از اعتقادات مردم هست وگرنه هيچ زحمتي سناريست محترم روش نكشيده .
منظورم مریض از لحاظ جسمی نبود مریض از لحاظ روحی و اعتقادی.نقل قول:
به هر حال این سرنوشتیه که در انتظار هممونه و این سریال داره برای اولین بار جهان پس از مرگ رو به تصویر می کشه البته قبلا هم سریال هایی بودن که توشون گریزی به این مساله زده شده ولی نه تا این حد
جلوه های ویژه و فیلمنامش می تونست قوی تر باشه ولی همین که هدف مقدسی داشتن جای تحسین داره
این سریال ما رو به خودمون میاره و تلنگری میزنه بر فراموش نکردن سرای باقی و هر کسی تاثیر نپذیره معلومه زنگار گناهش دلشو آلوده کرده و باید به فکر بیفته
این که داغونه سریالش تو این زمینه صاحبدلان خیلی بهتر بود از افکتهای مسخره هم استفاده نکرده بود
ولي فكر نميكني يه همچين سريال ضعيف و مفتضحانه اي بيشتر اوقات خنده جوونا رو فراهم ميكنه ؟ سريال اگه ميخوادنقل قول:
تاثير بگذاره روي مخاطبش بايد از همه نظر قوي و پرزور باشه و حرفي براي گفتن داشته باشه .
در ضمن مگه براي مريضيهاي روحي و رواني دكتر وجود نداره ؟ :31:
جهان پس از مرگ یعنی به این مزخرفیه! اگه جهان پس از مرگ اینقدر ضایع است من همین دنیا رو ترجیح میدم.نقل قول:
ه هر حال این سرنوشتیه که در انتظار هممونه و این سریال داره برای اولین بار جهان پس از مرگ رو به تصویر می کشه
این فیلم خیلی ضایع است انصافا. معلوم نیست طرف کجاست هر 2 ثانیه تو یه جای جدیده.