من چیکار کنم؟3ماهه 15 گیگ گرفتم الان دقیقا یک هفته هست سرویسم وصل شده الان 13 گیگ دیگه دارم !چیکار کنم خیلی پشیمونم
Printable View
من چیکار کنم؟3ماهه 15 گیگ گرفتم الان دقیقا یک هفته هست سرویسم وصل شده الان 13 گیگ دیگه دارم !چیکار کنم خیلی پشیمونم
منم دو سه هفته ديگه دارم و با حول و حوش 5 گيگنقل قول:
موندم چطوري تمومش كنم
تمامي سرورهايي كه ميشه دانلود كرد بجز رپيد شير فيل تره.
جالبه كه ديگه الان هم لينك جديد تو رپيدشير نيست
با سلام به همه شما عزیزان......میخواستم بدونم که شما ها اکانتتون 128 هست دیگه؟؟؟؟؟؟؟
دوستانی که اکانتاشون 512 یا 1 مگابایت هست وضیعت اونها به چه ترتیبیه؟؟؟؟؟؟؟؟
من کرج هستم و این افت سرعتم از روز نیمه شعبان شروع شد مال شما دوستان از کی شروع شده؟؟؟؟؟؟
ممنون
منم 3 هفته دیگه تمومه ولی 10 گیگ حجم دارم.احتمالاا با این سرعت حجمه رو دستم باد میکنه!!
فکر عالی هست ...اگه همه متحد باشن و همه برعلیه صبا باشیم در خطر نابودی قرار میگیره ...الان کاری که میشه کرد نباید اجازه داد کسی دیگه صبا بگیره و خودمون باید در تمام سایت ها افشاگری کنیم و نهایت تهدید جدی به بیرون اومدن از صبا کنبم تا حساب کار دستشون بیادنقل قول:
نقل قول:یه سیستم دارن که در دانلود سنگین از اکانت شما محترمانه حسابی کم میکنه ...نگران نباشید چنان واستون تموم میکنن که خودتون نفهمیدنقل قول:
من متاسفم واقعا !!!
حالا ببنید اگه این تاپیک نبستن (اگه بستن بدونید چقدر نفوذی دارن اینا )
دیشب رویایی ترین شبی بود که با صبانت داشتم
واقعا باید تو تاریخ بنویسن
از 3 صبح تا 7.40 فقط 48 مگ دانلود داشتم
اگه لینک را بسته بودن لااقل کامپیوترم خاموش میشد و پول برق تلف نمیشد
موندم سرعت را چقدر اورده بودن پایین که همچین حجم زیادی دانلود داشتم
ماکس نت تبریز .نقل قول:
منم صبا دارم سرعت دانلودم خیلی کم شده
ولی انگار از مخابرات محدود میکنن چون وقتی یک فایلی رو شروع به دانلود میکنم با IDM اول سرعت تا 300 تا بالا میره بعد توی 4 ثانیه میرسه به 14 کیلوبایت
دیگه گند زدن به همه چیز اینترنت
فقط صبا اینطوری اومده پایین یا اونیکی ها هم سرعتشون 1/20 سرعت اولیه شده؟
یک راه کشف کردم توی دانلود با IDM اونم اینه که لینک رو میزنم و شروع به دانلود میکنه بعد از 3 مگ که دانولود شد در عرض 3-4 ثانیه و بعد سرعت میاد پایین از اینترنت میام بیرون دوباره وصل میشم و start رو میزنم و دوباره سرعت میره بالا و ....
نقل قول:
روش خوبیه منم از روش تو دارم استفاده میکنم
آره روش خوبیه منم این کارو میکردم اما برای دانلود یه فایل گاهی مجبور میشیم 10 تا 100 بار DC کنیمنقل قول:
اینم سرعت من
اول با 300 شروع میشه بعد 1 ثانیه میشه 120-110 بعد 55 و بعد از 2 مگ میشه 4-5!
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
مشهدنقل قول:
بازه ی سرعت دانلود بین 5 تا :grrr:15
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اینجا بحث روی صبانته نه پارس و یا شرکت دیگه. اگه شما دلخوری داری دلیل نمیشه نامردی کنی :19:
2 گیگ برای 6 ساعت اونهم در وقت اوج مصرف کمه؟ یا خیلی ضعیفه از نظر حضرتعالی؟
من به ایمیل شون ایمیل زدم شاید یه چیزی شد یا جوابی دادن که فکر نمیکنم جوابی بدن شما هم یه ایمیل بزنید شاید یه فرجی شد:41:
---------- Post added at 02:41 PM ---------- Previous post was at 02:40 PM ----------
من وقتی دانلود میکنم صفحه هم دیگه نمیتونم باز کنم باید دانلود رو قطع کنم تا بتونم صفحه باز کنم :41:
صبانت پشتیبانیش در حد باقالیاس!
من جزو اولین مشتری هاش بودم حدود 4 سال پیش همون روز اول که مدارک رو دادم عبد الله ها رفته بودن یه شماره یه خط دیگه رو داده بودن مخابرات رانژه کنند به جای خط من! سر این قضیه دو ماه طول کشید تا خطم رانژه شد. تا 1 سال و خورده ای پیش ازشون سرویس داشتم تا اینکه خط منو از رانژه درآوردن به عمد یا ناخواسته! و بعدشم دیگه پورت خالی نداشتن . پول اشتراک یک جا 3 ماه هم که ازم گرفته بودن دو ماهش مونده بود خوردن یه آبم روش .
این قضیه افت سرعت هم دو سال پیش یادمه پیش اومد و تا 6 7 ماه همینجوری بود بعد از 15 ثانیه سرعت می رسید به 10 15 از 100 120 اون زمان که 1مگ بود سرویس به اسم 128 دلیلش هم سیاست اینا اینطوره برای اینکه سازمان مقررات رادیویی بهشون گیر نده 2 مگ یا 1 مگ رو به اسم 128 میدند. الان یکی راپتشون رو داده که سرعت رو محدودیت قانونی کردن.
اگه الانم سرعت 15 هستش سرعتیه که طبق قرارداد هستش و کاملا هم درسته بنابرین جای هیچ گونه اعتراضی رو نمیزاره.
چرا داره
اعتراض کاملا جا داره
توی مقدمه ی قانون اساسی جمهوری اساسی ایران اونی که من دارم کاملا همچین مثال هایی زده شده
حق کسایی دزدیده شده (در زمان هایی که میگفتن 128 دادن ولی 1 مگ میدادن ) حق اون کسایی که از همین شرکت 1 مگ گرفته بودن از دست رفته
اگه اعتراض بکنیم ممکنه با زور خفمون کنن ولی اگه از طریق اینترنت اقدام کنیم هیچ کاری نمیتونن بکنن
شما اگر کاربر حقیقی باشین اعتراض وارد نیست سقف حداکثر سرعت برای کاربران حقیقی طبق منصوبه سازمان مقررات و ارتباطات رادیویی 128 کیلوبایت ضریب اشتراک 8 هستش کخ برابر میشه با سرعت 16 کیلو بایت در ثانیه حداکثر. اگر کاربر حقوقی باشین و قراردادتون 1مگ ثبت شده باشه و الان سرعت افت کرده بله اعتراض وارد هست در غیر این صورت بی خودی خودتون رو خسته می کنیدا گر شکایت یا دوندگی داشته باشین اعتراضی از نظر علاما و نخبگان وارد نیست.نقل قول:
حداقل 90 درصد یوزرهای صبانت حقیقی هستن.
دوستان همه با پشتیبانی اون تماس بگیرید و تهدید کنید اگه سرعت مثل قبل نشه سرویستون رو عوض میکنید و از یه جای دیگه میگیرید.
من که هرکسیو میشناسم گفته عوض میکنه سرویسشو
شماره : 02188554123
بله خاله ی من از سرویس 1 مگ استفاده میکردن با سرعت متوسط 300 کیلوبایت بر ثانیه دانلود داشتند (نه صبانت)
من از سرویس 128 (صبانت) استفاده میکنم یه موقعی سرعتم 280 بود
الان اون فرد (خاله ی بنده) حق اعتراض نداره؟ باید خیلی وقت پیش اعتراض میکرد به صبانت اما نکرد بهجاش اونم رفت صبانت خرید گفت دیوانه نشدم که 5 برابر بیشتر پول بدم با همون سرعت دانلود کنم
حالا هم که سرعت ها پایین اومده بازم هم ما و هم خونواده ی ایشون رفتیم بپرسیم گفتن پورت خالی ندارن واسه شماره ی خط ما! الان این سیاست خیلی سیاست خوبیه؟ یعنی نباید اعتراض کنیم؟
دوستان به دلیل اینکه ممکنه این تاپیک اشتباهی قفل بشه و کلیدش پیدا نشه یک گروه اجتماعی ساختم.بد نیست سر بزنید و مشترک بشید
کد:http://forum.p30world.ir/group.php?groupid=1369
اگر قرار به اعتراض باشه باید به خیلی چیزا اعتراض کرد. اولیش محدودیت 128 کیلوبیت برای کاربرای خونگی که باید خیلی وقته پیش اینکارو میکردیم و نکردیم، دوم ایجاد خطوط Pair Gain بجای کابل کشی و گسرترش شبکه کابلی مخابراتی کشور که خیلی ها رو از داشتن اینترنت به اصطلاح پرسرعت! محروم میکنه. سوم محدودیت احمقانه عدم اجازه تغییر سلول برای کاربران وایمکس و خیلی چیزهای دیگه
ولی میخواین پیشه کی شکایت کنید؟ از گرگ پیش روباه شکایت کنید؟
صبانت هم که از خیلی وقت پیش زرنگ شده و بجای پول یک ماه حداقل پول اعتبار سه ماه رو باید بهش بدی
و اگر سرویس ور تمدید کنی و تا یه هفته ازش استفاده نکنی خطت رو از رانژه خارج میکنن به بهونه اینکه صبانت فقط به کاربرای فعال سرویس میده.
این افت سرویس اولین باری نیست که اتفاق میافته، دفعه قبلم یادمه بچه های همین فروم خیلی زور زدن آخرش هم تاپیک بسته شد. حتی پتیشن آنلاین هم ایجاد کردن و خیلی ها هم به سازمان تنظیم مقررات رادیویی نامه نوشتن سر این مسائل ولی هیچی به هیچی، صبانت کماکان همین مشکل رو داشت
تبلیغاشون خیلی زور داره که صبانت پرسرعت ترینه در ایران و پهنای باند در سراسر کشور افزایش یافت و این حرفا
سرعت اینترنت ایران رو با کشور های دیگه مقایسه کنین!ایران دانلود متوسط73 کیو بایت زامبیا 32 کیلوبایت:41: اینم عکسش [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] راستی صبانت دیگه جزء 10 isp برتر ایران نیست!قبلا سوم بود!!اینم عکسش:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
---------- Post added at 04:34 PM ---------- Previous post was at 04:32 PM ----------
اینم مقایسه سرعت ایران با کشورهای بالای جدول [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
اینا خط ها را از مخابرات بستن و سرعت را شدیدا پایین اوردن
سرعت قبلیشون بخاطر اینه که یکسری امکانات را در همه مراکز مخابراتی نداشتن و تازگی با خریداری و نصب روی تمام مراکز مخابراتی سرعت را اوردن روی 10تا 15
اینا کاربراشون را نمی دون چی فرض کردن پول حجم دانلود را میگرفتند و سرعت را باز میگزاشتن تا حجم شما تموم بشه الان همون پول را گرفتن و سرعت را اوردن اینجوری دارن حجم دانلود مشترکاشون میدزدند چون عملا نمی تونید حجمتون را تموم کنید
منم خودم نداگستر دارم هیچ وقت از پشتیبانیشون رازی نبودم تنها نکته مثبتشونم سرعتشون بود که اونم دیگه ندارن تمامش شده نکته منفی
کار با اعتراض جواب نمی ده تنها راهش اینه که برای چند ماه کاربراشون بین بقیه isp ها پخش بشن یا درستش میکنند همه برمگردند یا حداقل دیگه توی این صبا نت ضرر نمی کنیم با این سرعت
من با چند تا مرکز پشتیبانی با اون لحن بدی که دارن صحبت کردم همشون میگن دیگه سرعت برنمیگرده
برای تحریم چند ماه ازشون اکانت نگیریم و در تمام فرومها تحریمشون کنیم و در امضامون هم قرار بدیم
مرتیکه عوضی حروم ..... (پشتیبانی ) میگه نه اصلا سرعت به حال سابق برنمیگرده
میگم گاگول پس عمه من نوشته بود تو سایتش سرعت 512
بعد گفت چی ؟؟ گفتم امپراطور . دیگه لال شد
این اپراطور لعنتی منو به اینجا کشوند.
این سیستم دفعه اول نیست که توسط صبانت اجرا میشه و معمولاً بیش از 2-3 هفته طول نمیکشه...نقل قول:
کسانی که 512 و یه مگ دارن سرعتشون کم نمیشه (بعد از 30 ثانیه شروع دانلود)...
البته فقط اکانت روزانه... :13:
تأثیری تو سرعت شبانه نداشته (البته هنوزم همون مشکلات قبلیو داره) و به نظر میاد هر وقت صبانت به کمبود پهنای باند میخوره این سیستمو اجرا میکنه...! :44:
همچنین به احتمال زیاد این دفعه ـم چند روزی هست و برداشته میشه... طبق تماس هایی که با بعضیا و همچنین پشتیبانی صبانت داشتم و مخشونو به کار گرفتم در کل همون کمبود پهنای بانده و طی چند روز آینده سرعت برمیگرده... :9:
من بعید میدونم یه شرکتی مثل صبانت پهنای باند کم بیارهنقل قول:
نقل قول:
موافقم
فعلا که باید صبر کرد و پشتیبانی رو تلفن بارون کرد تا یه جوابی بگیریم:27:
هنوز هم اینا بالا سایتشون میتونن بنویسن پرسرعت ترین در ایران؟؟؟؟دروغگوهای .......
شبانه هم اومده پایین این دفعهکد:تأثیری تو سرعت شبانه نداشته (البته هنوزم همون مشکلات قبلیو داره) و به نظر میاد هر وقت صبانت به کمبود پهنای باند میخوره این سیستمو اجرا میکنه...! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
همین الان یکی از دوستام میخواست ازشون اکانت بگیره اصلا با پیش شماره 60 خالی نداشتن
یعنی کاملا کسب و کارشون توپه
تنها راهی که هست اینه که اطلاع رسانی کنیم
همین الان تو خود این تاپیک هم کلی کنار کلمه ی صبانت کلمه ی سرعت کم اومده
تاپیک صبانت رو هم که پاک کردن (هورااااا) همیشه اونجا میرفتیم از سرعت ها خوش حالی میکردیم که همشون پاک شدن
چند تا وبلاگ درست کنید با این اسم های صبانت بد است و ... :دی نمیزارم یک لحظه آروم توی زندگیشون باقی بمونه
عوضی های کلاه بردار
دوستان لطفا همه در گروهی که برای مقایله با اقدامات ناحق نداگستر صبا ایجاد شده عضو شن تا بتونیم در صورتی که وضع به حال سابق برنگشت، از قدرت جمعی استفاده کنیم.:
*- آدرس گروه را برای یوزرهای صبا که میشناسید بفرستید.کد:http://forum.p30world.ir/group.php?groupid=1369
*- آدرس را در امضای خود قرار دهید.
بچه ها حال کردید عجب تگ هایی به تاپیک چسبوندم.نقل قول:
اینترنت کم سرعت صبانت ، لاکپشت
میخوام هرکی که تو اینرنت سرچ صبانت میکنه ، این کلمه کم سرعت رو اول ببینه و مثل من گول نخوره بیاد
من گول شرکت درپیت امپراطور رو خوردم .گفت کمتر از 512 که عمرا .
انصافا فکر کنم دایل آپ الان از ما جلو زده
خیلی ---- هستند
نه میدونم سانسور کردن کلمه رو ولی من واقعا یه چیزی نوشتم !
دوستان فقط یک اقدام واحد میتونه یک شرکت بزرگ رو به زانو در بیاره. پس حتما در گروه عضو شوید.
h-t-t-p://forum.p30world.ir/group.php?groupid=1369
http://forum.p30world.ir/group.php?groupid=1369
من 512 دارم سرعتم یک هفته پیش 240 بود الان شده 17 :31:
برو بوق بزننقل قول:
مخابرات پهنای باند نداره که به این شرکتها بفروشه همه آتیشا از گور دولت بلند میشه !نقل قول:
تاپیک رو از بحث اصلی منحرف نکنید لطفا!
صبا همیشه از این مسخره بازیها درآورده من الان که دانلود می کنم تا چندثانیه اول سرعت خیلی خوبه اما یه دفعه مثل اینکه شیر را ببندی سرعت میاد پایین
سلام دوستان این عکس رو در امضا هاتون قرار بدین تا شرکت رو به زانو در آوریم:21::27: [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بحث سر اینه که این شرکت وعده وعید نابجا داده و عده ی زیادی به همین خاطر عضو شدن. شرکت میگه انتظار زیادی نداشته باشین. ما هم میگیم چشم، هر کی خربزه میخوره پای لرزشم میشینه. ببینیم قدرت شما بیشتره یا ما.نقل قول:
اینم آدرس عکس جدید که بشه در امضا قرارش دادکد:http://mahdijon.persiangig.com/sabanet%20kam%20sorat%20tarin%20dar%20iran.jpg