دوست عزیز برای دیدن فیلم های با کیفیت HD بهتر از PowerDVD از ورژن 9 به بالا استفاده کنی با سرعت خوب فریم و کیفیت خوب اجرا میشهنقل قول:
Printable View
دوست عزیز برای دیدن فیلم های با کیفیت HD بهتر از PowerDVD از ورژن 9 به بالا استفاده کنی با سرعت خوب فریم و کیفیت خوب اجرا میشهنقل قول:
با سلام خدمت دوستان
من تقریبا جزو اولین سری بودم که 1558 رو خریدم از نظر کانفیگ من کاملا راضیم چون چند تا نرم آفزار مهندسی باهاش کار میکنم خیلی خوب جواب میده باتری 9 سلشم که عالیه
ولی بزرگترین عیبش داغ کردن فجیع تاچ پدشه
سلام لپ تاپ توپیه.گرافیک بازی کال اف دیوتی 6 وسوکر2010 و اسنایپر را به راحتی اجرا می کنه.صدای اسپیکرشم خوبه . فقط گرم شدن ترانس که با کار بیشتر دمای ان پایین میاد. اگه میخوای بخری استخاره نکن .بخر
روی این مدل xp ساپورت نمیکنهنقل قول:
یا اگه نصب کنید به طریقی خیلی خوب کار نمیکنه و هنگ و این هاش زیاد هست
منم که 1سال هست این مدل رو دارم مشکلی نداشتم و این سیاه شدن صفحه هم یه بار وقتی از یه بازی آنلاین لفت دادم شد که دیگه تکرار نشد:11:
عزیز چه دلیلی واسه انتخاب نکردن دوباره این مدل دارید ؟نقل قول:
سلامنقل قول:
من امروز ویندوز رو عوض کردم ، ببینید مشکل سیاه شدن صفحه و هنگ کردن لپتاپ من فقط واسه زمانی بود که یه فایل HD پخش میکردم والان هم تعدادی کدک برای پلیرهام نصب کردم و میشه گفت تقریبا مشکل رفع شده :8:
ببینید اگر این کانفینگ به کارتون میاد بگیرید .
در مورد اینکه دوباره اینو میخرم بله ، چون طبق تحقیقاتی که کردم و از کسایی که برنامه های سنگین گرافیکی و مهندسی روش اجرا کردن و کاملا راضی بودن و جواب داده بوده.
من حدود یک ماه پیش گرفتم 1.240 ولی بعد اومد پایین الان هم باز رفت بالا و شده 1.290
موفق باشید
سلام عزیزنقل قول:
این داغ کردن تاچ پد (البته بیش از حدش ) واسه من زمانی اتفاق میوفته که دارم از وایرلس استفاده میکنم
در کل من الان تقریبا روزی 12-13 ساعت دارم ازش استفاده میکنم میشه گفت 10 ساعتش هم وایرلس استفاده میشه به جز تاچ پد گرم شدن آن چنانی نداره
موفق باشید
ببینید بچه ها مشکل گرم شدن لپ تاپ فقط مشکل این مدل بخصوص نیست این مشکل رو میشه با تهیه ی یه فن برای لپ تاپ تا حدود زیادی حل کرد.
مشکلاتی که الان در بین اکثر دوستان مشترکه مشکل بزرگ شدن نشانگر ماوس و مشکل شطرنجی شدن و سیاه شدن صفحه ی نمایشه.
همونطور که گفتم مشکل اول رو میشه با غیر فعال کردن تاچ پد حل کرد ولی برای مشکل دوم هنوز راه حلی در دست نیست.
نقل قول:
خیلی از اوقاتی که سیستم کاملا هنگ میکنه من مشغول کاری هستم که خاموش کردن و روشن کردن دوباره سیستم باعث از بین رفتن اون میشه.
راستی شما دقیقا چه کاری انحام دادی که مشکل سیاه شدن در حین پخش ار بین دفت؟ممنون میشم اگر توضیح بدی؟
چه مواقعی سیستم شما هنگ کامل میکنه ؟نقل قول:
من به جای ویندوز اورجینالش یه ویندوز 32 بیتی اولتیمات نصب کردم و واسه پخش ویدئو هام باکیفیت HD یه سری کدک نصب کردم والان تقریبا مشکلم حل شدهنقل قول:
موفق باشید
نقل قول:
من تا جایی که میدونم چند تا از درایورهای سون 32 بیتی برای 1558 گیر نمیاد میشه بگی از کجا پیداشون کردی؟
چه درایور هایی رو میگید ؟نقل قول:
منم الان دنبال درایور وایرلسش هستم:13:
یه دی وی دی از مجموعه درایورهای این مدل و برادرش 1557 رو زیگورات داره ، منم از یه نمایندگیش گرفتم
درایور وبکم، وای فای، لن، وایرلس و بلوتوث.
[QUOTE=DiDaX;5364865]چه مواقعی سیستم شما هنگ کامل میکنه ؟
بر حسب تجربه میتونم بگم که بیشتر بعدارظهر ها پیش میاد که چند ساعتی از روشن بودنش میگذره. چند باری مشغول کار با firefox بودم(برای همین به برنامه flash مشکوکم که شاید با سایت هایی که از flash استفاده کردند مشکل داره )
به نظرتون update کردن biosمیتونه کمکی کنه ؟چند باری خوندم که بعضیا با update کردن bios مشکلات جدیدی براشون پیش اومده
آقا آخرین خبر از آخرین تست بر روی Dell 1558
بچه ها من قبلاً هم ذکر کردم که من همه ی مشکلاتی رو که دوستان ذکر کردند رو تجربه کردم.
طبق آخرین تستی که انجام دادیم تمام مشکلات با نصب ویندوز 7 32بیتی حل میشند.
موفق باشید.
من ميخواستم اينو بخرم
گه ميخرم اگه خريدم
ديگه نميگيرم
من تقریبا همه رو به جز وایرلس دارم:10:نقل قول:
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:53 AM ----------
:blink:نقل قول:
چطور مگه دوست من ؟ :23:
---------- Post added at 12:58 AM ---------- Previous post was at 12:58 AM ----------
دقیقا برا من برطرف شده :8:نقل قول:
با سلام
از دوستان خواهش دارم در مورد عمر باتری 9 سلولی این مدل تجربیاتشون راو بگن.
عمر باتری لپتاپ من در نور ال سی دی پایین و وایرلس خاموش نزدیک 4 ساعت هست.
ما که خدمت دوستان عرض کردیمنقل قول:
الان با کارهایی که انجام شده هیچ مشکلی در این لپ تاپ مشاهده نمیشه.
نقل قول:
:blink:
چطور مگه دوست من ؟ :23:
تويه اين 6 صفحه همه از مشكلاتش گفتن
نميتونم ريسك كنم.منم رفتم 5010 ي بشم
دليل انتخابم I7 بودنش بود.اونم فقط برا اينكه سرعتش ازI5 بالا باشه
I5 واسه من بسه
من واسه بازي ميخوام.واسه كار خاصي نيست.نمي ارزه 200 تومن بيشتر هزينه كنم فقط واسه cpu
فكر كنم تفاوتش با 5010 تويه cpu ويه چيزاي كوچيكه كه به درد من نميخوره
اگر برای بازی میخواید برید سراغ asus درسته 5010 بازیها رو راحت اجرا میکنه اما تخصصش تو بازی نیست:46:نقل قول:
ولی من کلاً asus رو پیشنهاد نمیکنم.
چرا؟ لطفا دلیل بیاریدنقل قول:
ولی من کلاً asus رو پیشنهاد نمیکنم.
خوبنقل قول:
شما كدومشو پيشنهاد ميكني
حتما اينا:
Asus K52 JC-2
Asus K52 JK
خوب كدومش واسه بازي بهتره
شما به این مورد توجه کردین ؟
تو ویندوز 32 بیتی از وب کم استفاده میکنم احساس میکنم کیفیتش نسبت به قبل که تو 64 بیتی باهاش کار میکردم کمتر شده !!!
احتمال داره از درایوری باشه که نصب کردم ؟؟
آره ولی در اختلاف خیلی ناچیزه شاید در نگاه اول اصلاً به چشم نیاد
اگه بابت این مشکلاتی که تو این 6 صفحه ای که گذشت بحثش رو کردیم میخواید نخرید ! اشتباه نکنید چون اینا مشکل بزرگی نیستن که رفع شدن با تعویض ویندوز شاید هم به همین دلیل بوده که الان دیگه همراه با ویندوز نمیفروشن و O.S Dos هستنقل قول:
در مورد اینکه میگید به کارتون نمیاد و اون 5010 کفاف کاراتون رو میده که بحثش جداس ، منم اول رو همین موضوع گیر کرده بودم اگه صفحات دوم و سوم تاپیک 5010 رو بخونید میبینید ولی خوب دیگه من رفتم سراغ 1558 که دیگه اگر هم زمانی خواستم گرافیک کار کنم و یا کارهای سنگین کم نیارم و چند سالی بی نیاز باشم :8:
موفق باشید
با سلام
امروز برای اولین بار این مشکلات با این لپتاپ پیش آمد.
هنگامی که داشتم با نرم افزار jetaudio آهنگ گوش می دادم یکدفعه آهنگ قطع شد و صفحه نمایش تیره گشت و صدای نویز مانند ی از اسپیکر ها بلند شد بعد خود به خود ریستارت شد و دوباره بالا آمد.
2- مشکل بزرگ شدن اندازه مووس نیز برای من پیش آمد .
3-زمانی که داشتم به فیلم نگاه می کردم و همزمان دستگاه به شارژر وصل بود و روی 99% بود یکدفعه دستگاه خاموش شد.
سوالی که از دوستان داشتم این بود که آیا این مشکلات نرم افزاری است یا امکان دارد از سخت افزار دستگاه نیز باشد .و علت بروز و راه حل چیست؟
دوستان سلام
عید سعید فطر رو به همه تبریک میگم
من امروز دیگه کلافه شدم وگفتم یه سرچی بزنم و... تاپیک رو کامل خوندم
واما مشکلات من
1 )اوریجینال 7 هوم داشت
2 )روش 7 اولتیمیت 64 ریختم که تاامروز که 45روز میگذره نتونستم فولش کنم
با لودر های مختلف هم تست کردم: ویندوز کلا میپره وسیستم بالا نمیاد
ویندوزم روی بیش از 20 سیستم دیکه فوله.
3 ) دیگه موقع نصب نمیتونم پارتیشن هارو تغییر بدم و....
4 ) وقتی بین وایرلس ولن سوییچ میکنم موس بزرک میشه .شایدم بخاطر جابجایی سیستم باشه
5 ) سیسیتم قفل میکنه و تمام
تمام درایور هاروهم آپ کردم
بدتر شد.... امروز بیش از 5بار هنگ کرد تا اینکه ویندوز عوض کردم واین پستو نوشتم
الانم ویندوزم 64هست ومنتظر راهنمایی دوستان که چیکار کنم؟
32 بریزم . درایوراس ش کامل هست؟
عیدی ما .... راهنماییم کنید .... خیلی ناراحتم .... همه کارام عقب مونده
سلام دوست عزیزنقل قول:
ویندوز شما چیه ؟
بزگ شدن موس رو هنوز کسی راه حلی واسش پیدا نکرده
البته بعد از اینکه من ویندوز رو 32 بیت کردم هنوز این مشکل واسم پیش نیومده :27:
در مورد اولی و سومی به ویندوز بستگی داره و تقریبا با نصب ویندوز 32 بیتی حل میشه
موفق باشید دوست عزیز :11:
نقل قول:
سلام دوست من
عید شما هم مبارک
شما یه ویندوز 32 بیتی اولتیمات نصب کنید ببینید چجور میشه !!
برای 32 هم درایوراش رو تقریبا میشه گفت هست
البته اینم خودش یه مشکله که 64 بیتی روش اینجور میشه :41::13:
موفق باشید:11:
بعد هي بگو مشكلي ندارهنقل قول:
نقل قول:
داداش من چرا حل نشده من که گفتم مشکل بزرگ شدن ماوس تنها مشکلی که فعلا تونستیم حلش کنیم
این مشکل با دیسیبل کردن تاچ پد حل میشه منتها این مورد فقط در ویندوز 64 بیتی قابل اجراست و در 32 تفاوتی نداره.
در مورد ویندوزی که روی لپ تاپهاست خوب خیلی اثبات شده نیست که روی خودش بوده یا روش ریختن واسه ی همین خیلی بهش چپ چپ نگاه نکنید.
در مورد سون 32 بیتی هم تنها درایوری که یکم بد دسته بلوتوثه. که اونم پیدا میشه.
من که فعلا میخوام xp رو روش تست کنم.
با سلام و ممنون از راهنماییتنقل قول:
ویندوز من سون 64 بیت هست.و یک سوال دیگه ازتون داشتم : فرق ویندوز 32 بیت با 64 بیت در چی هست ؟ آیا با نصب 32 بیت کارایی سیستم پایین می یاد ؟
بازم از شما تشکر می کنم.:20:
ممنوننقل قول:
همراه سیستم من سیدی درایور بود که همش 64 بودند؟یعنی دل از این همه سوتی تو ویندوز 64 خبرنداشته که یه درایور 32 هم براما نذاشته؟واقعا که....:41:
32 بیتی نصب کردم .فعلا که عالیه
جالبه rating 7: 5
از 64بیتی بالاتر شده :18:
درایورها روهم با driver genius پیدا کردم
فقط مونده quickset و بلوتوث
که اونو هم اگه دوستان راهنمایی کنن ممنون میشم :10:
سلام به همه دوستان
دوستاني كه اين مدل رو دار لطفا براي اطلاع از مشخصات cpu , gpu با برنامه cpu-z و gpu-z عكس بگذارن .
هر دو تا كارت گرافيك لطفا 4570 و 5470.......
با تشكر از همه:20:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا نتیجه تحقیقاتت رو به ما هم بگو
بچه ها اگه درایورهای 64 رو 32 نصب کنیم چطور میشه؟
راستی این رو هم ببینید
نظرتون در باره اين چيه ؟نقل قول:
http://www.cyberbloc.de/index.php?/site/v3_comments/produkttest_asus_n61jq_mit_usb_30/
كارت گرافيك 2 برابر باس داره )128( و قوي تر از اين هست تو يه سايت اين دوتارو چك كردم گرافيك اين asus بالاتره
cpu هم مثل هم هستش و مانيتور 16
البته usb 3.0 ديگه عاليه
123.210320230.