سر و ته يه كرباس!!
يكي از يكي چندش تر! اون عليخاني يجور رو مخه اين يكي هم همينطور!
Printable View
سر و ته يه كرباس!!
يكي از يكي چندش تر! اون عليخاني يجور رو مخه اين يكي هم همينطور!
این ماه عسل یعنی چی ؟ چندتا زن رو دعوت می کنند تا با مجری به ماه عسل برن ؟
من هر چه گوگل هم سرچ کردم جز دانلود تیتراژ و نقد مجری چیزی عایدم نشد . مثل اینکه خود برنامه اصلا برای کسی مهم نیست
هر روز یک یا چند مهمون خاص دعوت میکنن و در مورد رشتشون یا مسائل مختلف دیگه صحبت می کنننقل قول:
بايد ديد تا بشه نظر داد.
ولي من كلاً عليخاني رو به حسني ترجيح ميدم
از حسنی خوشم نیومده هیچوقت...از علیخانی هم...ولی به حسنی ترجیحش میدم!
خب این چه ارتباطی به اصطلاح "ماه عسل" داره . ماه عسل در مورد ارتباط عاشقی زن و شوهر بعد از قانونی شدن مربوطه که البته ریشه غربی هم داره و هر جور فکر می کنم به ماه رمضون و مصاحبه ... !نقل قول:
در واقع مهمون های این برنامه کسایی هستن که یه جورایی خاص هستننقل قول:
خب این چه ارتباطی به اصطلاح "ماه عسل" داره . ماه عسل در مورد ارتباط عاشقی زن و شوهر بعد از قانونی شدن مربوطه که البته ریشه غربی هم داره و هر جور فکر می کنم به ماه رمضون و مصاحبه ... !
مثل معلول های موفق و کسایی که در زندگیشون موفق بودند
و در مورد ماه عسل هم اینکه:ماه عسل در واقع استعاره ایی از ماه رمضان است
ماه رمضان=ماه عسل:31:
و در مورد مجری:
من حالم از این علیخانی به هم میخوره...اولا که اینکه همش تو حرف مهموناش مید و بعد هم اینکه برای اینکه فضا رو معنوی کنه میزد زیر گریه و کاملا هم مشخص بود که داره گریه میکنه
بیشتر از همیشه من وقتی ازش متنفر شدم که نمیدونم ماه عسل دو سال پیش بود که یه دختر رو آورده بودن که معلول بود و روی ویلچر بود...خلاصه اینکه مامان این دختر وقتی بچه بوده ولشون میکنه...
حالا علیخانی چی کار میکنه؟
میگه:مامانتو بخشیدی؟یعنی جدا مامانتو بخشیدی؟
دختره:آره.من همون موقع که من رو رها کرد بخشیدمش.اونم یه زندگی داشت
همچین گیر داده بود به مامان دختره که دختر بیچاره داشت از بغض خفه میشد....
آخه مجبور بود همچین سوال مسخره ایی بپرسه؟
کلا اینکه به نظر اصلا مجری خوبی نبود و نیست چون فقط موقع اجرا نقش بازی میکنه
آره ماه عسل رو فکر کنم منظورشون همون ماه رمضون باشه
ولی در مورد خود اصطلاح ماه عسل,ماه عسل یه سنت آلمانی بوده در گذشته که عروس و داماد یک ماه بعد از ازدواج غذا فقط عسل می خورن یا اینکه هر غذایی می خوردن همراهش عسل هم بوده واسه همین به این یک ماه می گفتن ماه عسل :31:
حالا علت خوردن عسل تو این یک ماه رو من نمی دونم چی بوده
من نمی دونم چرا بعضی از این مجریها فکر می کنن صحنه اجرای برنامه مثل رینگ بوکس یا کشتی کجه که باید با سوالاشون میهمان برنامرو ببرن گوشه رینگ و تا میخوره بزننش و میهمان هم باید نهایت سعیشو بکنه تا ناک اوت نشهنقل قول:
در واقع مهمون های این برنامه کسایی هستن که یه جورایی خاص هستن
مثل معلول های موفق و کسایی که در زندگیشون موفق بودند
و در مورد ماه عسل هم اینکه:ماه عسل در واقع استعاره ایی از ماه رمضان است
ماه رمضان=ماه عسل
و در مورد مجری:
من حالم از این علیخانی به هم میخوره...اولا که اینکه همش تو حرف مهموناش مید و بعد هم اینکه برای اینکه فضا رو معنوی کنه میزد زیر گریه و کاملا هم مشخص بود که داره گریه میکنه
بیشتر از همیشه من وقتی ازش متنفر شدم که نمیدونم ماه عسل دو سال پیش بود که یه دختر رو آورده بودن که معلول بود و روی ویلچر بود...خلاصه اینکه مامان این دختر وقتی بچه بوده ولشون میکنه...
حالا علیخانی چی کار میکنه؟
میگه:مامانتو بخشیدی؟یعنی جدا مامانتو بخشیدی؟
دختره:آره.من همون موقع که من رو رها کرد بخشیدمش.اونم یه زندگی داشت
همچین گیر داده بود به مامان دختره که دختر بیچاره داشت از بغض خفه میشد....
آخه مجبور بود همچین سوال مسخره ایی بپرسه؟
کلا اینکه به نظر اصلا مجری خوبی نبود و نیست چون فقط موقع اجرا نقش بازی میکنه
یا حرفای نامربوط بزنن و اسرار طرف رو فاش کنن مثل رشیدپور که شهید شدن برادر احمدرضا درویش رو لو داد تو تلویزیون و باعث شاکی شدن احمدرضا درویش شده بود و گفت من اصلا نمی خواستم این رو کسی بدونه
میخوان همش مهمون برنامرو ضایع کنن یا ازش اتو بگیرن
شاید اینجوری فکر می کنن خیلی مجری توانایی هستن!
البته بی تعارف و بی پرده حرف زدن خوبه ولی مجریهای ایرانی اینو اصلا بلد نیستن جوری که میزنه تو ذوق بیننده
این فرزاد می آید، آن فرزاد می رود و...
پشت پرده تعیین مجری ویژه برنامه های سحر و افطار چیست؟
در حالی که هر ساله با نزدیک شدن ماه مبارک رمضان، حدس و گمانها درباره برنامههای تلویزیونی ویژه این ماه به صورت روزافزونی افزایش مییابد، با این وجود برخی رسانهها و نشریات با جعل شایعاتی درباره این برنامهها، میکوشند به گونهای سیاستهای مطلوب خود را در این برنامهها پیاده کنند.
به گزارش خبرنگار «تابناک»، در روزهای اخیر نیز بحثهای فراوانی درباره اجرای ویژهبرنامههای افطار و سحر ماه مبارک رمضان درگرفته است.
بنا بر این گزارش، بخش زیادی از این مشاجرات و حتی شایعات درباره مجریان این ویژه برنامههاست؛ اشخاصی که در روزهای اخیر، شایعات زیادی درباره آنان و برنامههایشان منتشر شده است به گونهای که میتوان گفت، تمرکز مدیران تلویزیون را برای استفاده از مجریهایی که بیشترین محبوبیت، توانایی، آگاهی را برای اجرا دارند، بر هم زده است.
این گزارش میافزاید: از جمله این شایعات میتوان به تلاش وحید یامینپور برای اجرای برنامه ویژه سحر ماه رمضان اشاره کرد؛ ماجرایی که بنا بر اطلاع خبرنگار «تابناک»، اساسا دروغ بوده و نه یامینپور از خود علاقهای برای اجرای برنامه سحر ماه مبارک رمضان نشان داده است و نه مدیران تلویزیونی قصدی برای کنار گذاشتن فرزاد جمشیدی دارند، چراکه به نظر میرسد، توانایی و دانش فرزاد جمشیدی برای اجرای چنین برنامهای، بر هیچ کس پوشیده نیست.
از سوی دیگر، مجری توانمندی همچون فرزاد حسنی هم که به نظر میرسد در ماه مبارک رمضان پس از مدتی به تلویزیون برگردد، اسباب جوسازیهایی در بین رسانهها و موضعگیریهایی علیه او شده است.
بدیهی است، هر شخصی از جمله فرزاد حسنی در کارش معایب و نواقصی دارد که ممکن است از دید برخی مخاطبان نامطلوب تلقی میشود؛ اما این باعث نمیشود که توانایی و سطح اطلاعات وی و همچنین محبوبیتش در بین مردم نادیده گرفته شود و با ایجاد جوسازیهایی، به دوری وی از تلویزیون دامن زده شود.
در پایان ذکر این نکته ضروری می نماید که ایجاد این شایعات، باعث میشود مدیران تلویزیون بعضا تحت تأثیر قرار گرفته و در مواقعی به انتخابهایی دست بزنند که توقعات مردم فهیم کشورمان را برآورده نسازد و اشخاص توانمند را هم منزوی و خانهنشین کند؛ پس بجاست دست کم در برنامه هایی که رنگ و بوی سیاسی نداشته، به ویژه درباره برنامه های ماه مبارک رمضان که صبغه ای فرهنگی و معنوی دارند، عوامل موثر و تصمیم گیرنده به باندبازی های درون سازمانی دامن نزنند و ارتقای کیفی برنامه ها ـ بنا بر فرموده حضرت امام(ره) مبنی بر دانشگاه بودن صداوسیما ـ و در نظر گرفتن مقبولیت مردمی برایشان اولویت داشته باشد.
اصلا از این فرزاد حسنی خوشم نمیاد
خیلی پر رو تشریف دارن
یه بار جلوی سینما آفریقا دیده بودمش
یه جوری ایستاده بود و ژست میگرفت که انگار از دماغ فیل افتاده
آدم به شدت مزخرفیه
کمی هم لوس
من به طور کلی احسان علیخانیو به فرزاد حسنی ترجیح میدم.گرچه هردو تو کار حالگیری از مهمونا هستند.
یه سوال برام پیش اومده:
ماه عسل سال گذشته که خوب بوده و بینندگان زیادیو هم به خودش جلب کرده بود با اجرای علیخانی پس چرا امسال حسنیو مجری کردند؟
فرق نمي كنه... فقط ربناي استادپخش بشه با اذون و بعد تي وي آف...!
یه مجری درست و حسابی و خاکی تو صدا و سیما بود اونم حسینی بودش که پیچوند رفت بقیشون پر از گاف و سوتی هستند و فکر می کنند الان مجری شبکه ABC شدند .
اگه گذاشتن یه بار با لب خندون افطار از گلومون پائین بره ...
حسنی و علیخانی یه روحند در دوبدن، فقط رنگ و سایزشون فرق داره...
هر دو یک شبه تمام علوم برشون نازل شده، هیچگونه تواضعی ندارند، تا مهمون رو از خجالت آب نکنن ول کن نیستن، فقط و فقط میخان خودشون رو اثبات کنن...
وقتی اینا برنامه پخش میکنن من میخام با موچین تک تک موهامو بکنم...
نمیدونم چرا دخترا انقدر کشته مرده فرزاد حسنی ان؟...!؟
کاملا مشخص بود که امسال علیخانی نیستش...نقل قول:
اگه یادت باشه پارسال توی آخرین برنامه ماه عسل علیخانی دلش پر بود و آخر برنامه گفت ایشالله یکی رو میارن بهتر از من و الکی الکی هی حرف زد تا بدون خداحافظی از روی آنتن برداشتنش. یعنی خودش می خواست که یک دفعه قطعش کنن...
کاش یکی از دکورشون هم عکس میزاشت که تا جمعه صبر نکنیم...
من که اصلا نمیبینم اینارو اما خوشحال شدم که برگشته.
بدرد خندیدن میخوره
آقا خبر مبری نشد ازین ماه عسل . انگاری کل یوم بیخیالش شدن اصلا !. تبلیغش نمیکنه تلویزیون ؟!!
ولی کلا برنامش ضد حاله و بازیگر توش نمیارند و همش برمیدارن یه مشت آدمی که معلوم نیست کیه رو میارند. باز برنامه ای که عید امسال پخش شد و علیخانی مجریش بود باحال بود و بازیگرای خوبی رو اوردند .
مهموناش كه از لان معلومه! الان 2 ساله مهمون هاي يكسان ميارن...يكيش اون خانومه كه قدش كوتاهه بعد اونيكي كه نميتونه درست صحبت كنه!
من نميدونم چرا همچين افرادي رو بايد بيارن؟ ميخوان مردم رو تو ماه رمضان به ياد بدبختياشون بندازن؟؟
تو 70 درصد برنامه ها هم ادمو به گريه ميندازن...
اين عليخاني وقتي كه تو صبح امد شبكه 3 كلا 30 دقيقه حرف ميزد اينقدر خودشو نميگرفت:13: ميشه گفت يه كم خاكي بود...اما اين حسني از اولش هم مغرور بود :2:
اتفاقا اگه بازیگرها رو بیاره که می شه عین این برنامه های زرد!!!نقل قول:
یکی از دلایلی که مسئولین صدا و سیما مجری این برنامرو عوض کردن این بوده که این برنامه در ویژه برنامه های رمضان پارسال کمترین میزان رضایت مندی رو داشتهنقل قول:
و علتش هم مجری برنامه ذکر شده
البته اینجور که خودشون میگن!
قصد ندارن با آوردن موجودات عجیب الخلقه شما رو یاد بدبختی هاتون بندازن بلکه می خوان بگن برین خدا رو شکر کنین که سالمین و از اینا یاد بگیریم که این همه درد کشیدن و دارن ادامه میدن !!نقل قول:
البته منم با این روش رسوندن پیام اصلا موافق نیستم.
به نظر من فرزاد حسنی بهتر از علیخانیه
علیخانی خیلی مهموناشو تحقیر میکرد...البته ایشالا که ناخواسته بوده
با اینکه از حسنی هم خیلی خوشم نمیاد ولی به نظرم از علیخانی خیلی تواناتره تو مجری گری....
جفتشون لوس و ننرن .:13:
گمانهزني انتخاب مجري برنامه ويژه افطار شبكه سه سيما؛
«حسن جوهرچي» گزينه احتمالي اجراي «ماه عسل»
خبرگزاري فارس: «حسن جوهرچي» يكي از گزينه هاي احتمالي شبكه سه سيما براي اجراي برنامه «ماه عسل» است.
به گزارش خبرنگار راديو و تلويزيون فارس، شبكه سه سيما در حالي به استقبال ماه مبارك رمضان ميرود كه هنوز مجري برنامه ويژه افطار آن مشخص نشده است.
بنابراين گزارش، پيش از اين در اخبار منتشر شد كه «فرزاد حسني» قرار است اجراي برنامه امسال «ماه عسل» را بر عهده بگيرد كه اين قضيه با واكنشهاي متفاوتي روبرو شد و منجر شد تا معاونت سيما و مدير شبكه سه در تصميم گيري پيرامون انتخاب اين برنامه دچار تعلل شوند.
اين درحالي است كه گروه سازنده «ماه عسل» كه قرار بود برنامه امسال را با نام «استوا» روي آنتن ببرند، حتي تيتراژ برنامه را هم با صداي «محمد عليزاده» ساخته و آماده كردهاند.
به گزارش فارس، در حالي كه فردا ماه مبارك رمضان آغاز ميشود، «حسن جوهرچي» يكي از گزينههايي است كه براي اجراي اين برنامه انتخاب شده است.
برنامه «ماه عسل» سال گذشته توسط «احسان عليخاني» اجرا شد كه بنابه گفته پرويز فارسيجاني دبير شوراي معارف سيما حدود 55.9 درصد از مخاطبان سيما نسبت به شيوه اجراي او انتقاد داشتهاند.
شاهرخ استخري هم گزينه ي خوبيه مهمونا ميان دستش ميندازن يه ذره ميخنديم ! : دي
این مسخره بازیا چیه؟!! مگه آدم قحطه؟جوهرچی... :2:نقل قول:
گمانهزني انتخاب مجري برنامه ويژه افطار شبكه سه سيما؛
«حسن جوهرچي» گزينه احتمالي اجراي «ماه عسل»
اصلا این بابا سابقه مجریگری هم داره مگه؟
میشه بازیگر آورد و زرد بازی در نیاورد....نقل قول:
اتفاقا اگه بازیگرها رو بیاره که می شه عین این برنامه های زرد!!!
کاش حسین رفیعی بود:31: یا رامبد جوان
جوهرچي به خدا صد شرف داره به اون حسني متظاهر و لوس همش ميخواد با كلمات بي سر و ته و لوس بازي خودشو تو دل بيننده جا كنه !نقل قول:
شهاب حسینی هم مجری بدی نیستش
خوب کسی نگفت حسنی بهتره.نقل قول:
ولی مگه قحطی مجری اومده؟
اصلا جوهر چی مجری نبوده تا حالا.
یا حداقل من یادم نمیاد... :13:
بابا این چه وضعشه؟ خب چرا از اول میگن فرزاد حسنی؟! اه اه اه!:19:
یکی از یکی بدتر....چقدر اوضاع خیط بوده که به جوهرچی رو انداختن:13:
این همه بازیگر.....آخه این جوهرچی حتی بازیگر خوبی هم نیست حالا کار اجرا هم بدن دستش .....دیگه محبوبیتش از گلزار هم بیشتر میشه:27:
به نظرم مجری همون حسنی می شه، برای جذاب شدن دارن الکی اسم بقیه رو اعلام می کنن مسئولان...
من از مجریای tv صالح علا رو دوس دارم که اونم به درد ماه عسل نمیخوره
به نظر من علیخانی و حسنی هرچی باشن از جوهر چی بهترن
من حسنی رو دوست دارم.........کاشکی فرزاد بشه چون حرفاش رک و خودمونی تره
واقعا گل گفتی! انصافا صالح علاء آخره مجریه...:20:نقل قول:
احمدزاده و جمشیدی هم کلا گزینه های مناسبی برای اجراهای معنوی هستند!:20: ولی با وجود اونا، کلا حداقل زیر 30 سال برنامه رو نگاه نمی کنند! (خصوصا با حضور احمدزاده!):27:
اگه بخوان ماه عسل جنبه طنز پیدا کنه نجفی و کاردان خوراکن! خصوصا احمد نجفی که انصافا خیلی باحاله!!:31:
میگم دوستان! تصور کنید مجری برنامه جناب پور حسین باشه!:biggrin: اون موقع ببین برنامه چه شود!:santa: حیف که هیچ کدام اینا نمیشه و اگه ماه عسل بره رو آنتن، اجراش میوفته گردن مجریه برنامه گلبرگ!:31:
زیادی خیال پردازی کردیم!!:46::10:
یاعلی:11:
«حسن جوهرچی» یکی از گزینه های احتمالی شبکه سه سیما برای اجرای برنامه «ماه عسل» است.
به گزارش فارس شبکه سه سیما در حالی به استقبال ماه مبارک رمضان میرود که هنوز مجری برنامه ویژه افطار آن مشخص نشده است.
بنابراین گزارش، پیش از این در اخبار منتشر شد که «فرزاد حسنی» قرار است اجرای برنامه امسال «ماه عسل» را بر عهده بگیرد که این قضیه با واکنشهای متفاوتی روبرو شد و منجر شد تا معاونت سیما و مدیر شبکه سه در تصمیم گیری پیرامون انتخاب این برنامه دچار تعلل شوند.
این درحالی است که گروه سازنده «ماه عسل» که قرار بود برنامه امسال را با نام «استوا» روی آنتن ببرند، حتی تیتراژ برنامه را هم با صدای «محمد علیزاده» ساخته و آماده کردهاند.
در حالی که فردا ماه مبارک رمضان آغاز میشود، «حسن جوهرچی» یکی از گزینههایی است که برای اجرای این برنامه انتخاب شده است.
برنامه «ماه عسل» سال گذشته توسط «احسان علیخانی» اجرا شد که بنابه گفته پرویز فارسیجانی دبیر شورای معارف سیما حدود 55.9 درصد از مخاطبان سیما نسبت به شیوه اجرای او انتقاد داشتهاند.
:2:
خیلی عجیب میشه اگه فرزاد حسنی رو بیارن چون صدا و سیما الان نسبت به چند سال پیش که این رو بخاطر زیاد رک بودنش ! انداختن بیرون اوضاش خرابتر شده و محدودیت هاشون بیشتر. مثل این که خیلی خفن توجیحش کردن !نقل قول:
صالح علا رو هم که اینقدر سر همون برنامه دوقدم مانده به صبح اذیت کردن و عین این فوتبال هایی اروپایی که تو تابستون پخش مستقیم می کنن برنامش رو سانسور کردن که بعید می دونم به این راحتی ها بهش برنامه دیگه ایی بدن یا خودش قبول کنه !