وقتی خودت بیای تو بازار اولا با تنوع بیشتری رو به رو هستی،دوما با توجه به بودجه ای که کنار گذاشتی میتونی بهترین انتخاب رو تو هر مورد داشته باشینقل قول:
وقتی خودت بیرون انتخاب کنی،مطمئنا از مشابه کارخونه ای ارزون تر در میاد
Printable View
وقتی خودت بیای تو بازار اولا با تنوع بیشتری رو به رو هستی،دوما با توجه به بودجه ای که کنار گذاشتی میتونی بهترین انتخاب رو تو هر مورد داشته باشینقل قول:
وقتی خودت بیرون انتخاب کنی،مطمئنا از مشابه کارخونه ای ارزون تر در میاد
کدوم اپشن میتونی اضافه کنی جز رینگ بزرگتر دوست من!ریو اتوماتیک تمامی اپشن ها با گارانتیو دارهنقل قول:
شاید بشه یه ای بی اس فله ای نصب کنی که اونم با گارانتیت خداحافظی باید کنی!
دیروز رفتم تسمه تایم ماشین رو عوض کردم
کیلومتر 45000
طرف آشنا بود ،بهم گفت کلا 2 جور تسمه تایم داریم واسه ریو،یکی 18 و یکی 32 تومن
سایپا 18 تومنی رو فابریک میزاره روی ریو :13:
که از 40000 کیلومتر به بالا هر احتمالی واسش هست،و در صورت پاره شدن حداقل 1-1.5 به ماشین خسارت وارد میشه
من رفتم از چراغ برق اصلی ریو رو به قیمت 30 تومن گیر انداختم،با مارک lKIA و پلمپ،ضمنا حواستون هم باشه،سیم کلاچ تقلبی با مارک کیا و نوشته ی آبی اومده،که طولش اندازه ی سیم کلاپ پرایده،اما روی ریو میزارن !!!
با قیمت 8500،اصلی ریو با مارک HICE و بسته بندی HYUNDAIE با رنگ آبی و قیمت 12500 عرضه میشه
قيمت ريو گفتيد معموليش بدون آپشنش 14400 تومن؟
تو شهر ما انقدر ريو زياد شده كه نگو ! :31:
آپشن دارش الان 16 تومن ميشه ديگه ؟
این قییمت 14400 رو از کجا گرفتی ؟نقل قول:
ضمنا آخرین خبری که گرفتم اینه که دنده اتوماتیک ها گیربکسشون از چین میاد و کیفیت خیلی پایینی دارن بهتره نخرین
بچه ها ممنون از این همه راهنمائیاتون.واقعا استفاده کردم
بخاطر تحریم این قیمت اعلام شد هم خبر خودرو هم عصرخودرو هم تایید کردن!نقل قول:
اتفاقا گیربکس کاملا کره ای هستش روشم زده یه زمان ریو 2قطعش چینی شد کیا فهمید یه چند ماهی اصلا تولید قطع شد پس سایپا نمیاد دوباره این کارو بکنه چون تعهد داده!فقط در صورتی میتونه که قطعه کوچکش ایرانی ساز بشه البته با کیفیت نه چین چون از قراردادش این بود...
کاستی های ریور در مقایسه با 405
1- فرمون ریو ثابت هستش
2- کمربند ها ثابت هستش
3- اینه ها بصورت دستی تنظیم میشه
4- موتور 1500 سی سی
5- شتاب کم در دنده ها ی 3 و4و5 در مقایسه با 405
6. نداشتن ترمز ای بی اس
7. رانندگی کسل کننده
سلام :دینقل قول:
1-درسته :دی
2-سری جدید مثل اینکه اضافه شده
3-به جاش شیشه بالابر عقب برقیه
4-خوب 1500 سی سی باشه ! شتاب و شاید سرعت بیشتر از 405 داره
5-نگو اینو دیگه :دی
6-مدل فول داره
7-از 405 مطمئنا بهتره
اما مهمترین عیب 405 رو نگفتی
موتور قدیمی،پراصطحلاک،پرمصرف و کم شتاب
موتور 405 انصافا کم شتاب نیست اما بقیه چیزا رو قبول دارم! نسبت به قدرتش و گشتاورش شتاب قابل قبولی داره.نقل قول:
موتور قدیمی،پراصطحلاک،پرمصرف و کم شتاب
تو شتاب اولیه که ریو خیلی خوبه اما تو سرعت های بالا از 405 کم میاره!نقل قول:
شتاب و شاید سرعت بیشتر از 405 داره
که نسبت به امکاناتش خیلی گرونه!نقل قول:
6-مدل فول داره
نه هیچ وقت نمیتونه لذت سواری 405 رو داشته باشه!نقل قول:
7-از 405 مطمئنا بهتره
405TU5 بنظرم خیلی بهتر شده هم کم مصرف هم نرمه اونو باید با ریو مقایسه کرد مدل قدیمی405 که کم میاره البته تو2 3سال اخیر!اصلا نمی ارزه....نقل قول:
ریو کیفیت قطعات بالایی داره-405کیفیت قطعاتش پایینه!
من نمیگم 405 کم شتابه،در مقایسه با ریو گفتم،تو شتاب ،مخصوصا شتاب اولیه آدم کاملا کمبود رو حس میکنه،من هر وقت پشت 405 و سمند نشستم لش بودن ماشین رو کاملا حس کردمنقل قول:
در مور گرون بودن مدل فول خوب به نظرم باید با رقباش مقیسه بشه،مثلا ال 90 فول که ریو حدود 1 تومن گرونتره اونم با توجه به گیربکس اتواتش فک نمیکنم غیر منطقی باشه :46:
مورد آخرم یه توضیح بده تا متوجه منظورت بشم:10:
-چرا از هر جا میپرسم, کسی ریو اتوماتیک ندیده چه برسه به دادن اطلاعات دربارش که جواب داده یا نه؟ اصلا تولید شده؟
-امروز چند تا نمایندگی رسمی فروش سایپا زنگ زدم تا میگفتم ریو میگفتن نداریم و گوشیو میذاشتن! معمولیش نیست! این بخاطر تحریم هاست؟
ریو اتوماتیک تولید شده اما خیلی محدود !نقل قول:
اطلاعاتشم کامل هست،میتونین نو خود سایت سایپا مطالعه کنین
این محدود بودن دلایل مختلفی داره،از جمله کنترل عرضه و تقاضا برای این ماشین،تا جایی که اطلاع دارم میشه گفت زیو تنها ماشین زیر 20 تومنه که تا حالا فروش اقساطی نداشته،به نام فروش فوری هستش اما معمولا 2-3 ماه بعد تحویل میدن،البته تحریم هم بر این کاهش تولید بی اثر نبوده،همچنین باعث افزایش قیمت شده
بعضی از نمایندگی ها دارند منظورم مهم هاست دوستمون درست میگن به خاطر تحریم کم یاب شده دنده ای وای بحال اتوماتیک الان دنده ای9تومان میگیره بهمن تحویل میده که شاید اسفند هم بشه بخاطر این مسائل!نقل قول:
تو روزنامه که پره اتوماتیک صفر!
برای جلوگیری از پایین رفتن تاپیک :دی
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
من قصد خرید ریو رو دارم اما به اصرار پدرم بین پرشیا و ریو موندم !
خوب مطمئنا ریو نسبت به پرشیا مصرف سوخت کمتری داره که این خیلی برام مهمه ...
میخوام ببینم این معایبی که دوستان میگن ، که مهمترینش صدای اتاقه ، تا چه حد جدیه ... و راه حلی داره ؟
به مزایاش کاری ندارم چون واقعا تو مقایسه با ماشین های هم رده بنظر خوب میاد ، بهترم از همه کره ایی بودنشه که عین پراید 76 های کره ایی خوبه ...
و اینکه تویه رنج قیمت ریو چه ماشینه دیگه یی میتونم پیدا کنم که همین مشخصه هارو داشته باشه ، مرسی
ريو هم مثل اينكه گرون شده و احتمالا روي قطعاتشم تاثير بزاره همونطور كه الان روي قطعات 206 افزايش قيمت ها محسوسه
تو فكر اين بودم تيپ 2 رو بفروشم و ريو بخرم ولي مثل اينكه مدل 84 85 هم طرف 9.5 10 تومان هست درسته؟
شما پرشیا رو که کلا بگذر ازش :دینقل قول:
دلایلش رو هم بچه ها بارها اینجا گفتن :46:
این صدای موتور فکر میکنم یه کم بزرگنمایی شده در موردش،تقریبا تا زیر 3000 صدا خیلی کمه،بعد از 3000 صدای موتور محسوسه،و بالای 4000 زیاده،اما بد نیست،حالت اسپرتی داره
شما با نمد کاپوت و یا عایق کاری از تو کاپوت میتونین این صدا رو کاهش بدین
تو این رنج قیمت تا 14 میلیون اگه با مصرف سوخت مشل ندارین تنها پیشنهاد من سمند lx هستش
اما اگه بودجتون بیشتره،تا 18 تومن میتونین سمندTU5 , سمند EF7 و یا 206v8 رو به لیستتون اضافه کنین
نقل قول:
پوریا عزیز میشه دلایل اینکه پرشیا رو کلا بزارم کنار یه بارم برای من بگی ، میخوام باهاشون پدرم بکل قانع کنم ...:8:
در مورد ریو هم یکی از دلایل خیلی روشنش ، مصرف سوختشه که همه میگن خیلی کمه . وگرنه بنظرم اگه L90 قیافش بهتر بود میرفت جز انتخابهام ... ولی فعلا ریو هم از نظر ظاهری مناسبه هم مصرف سوخت و هم شتاب
پشت L90 تیپ 1 نشستم شتابش فوق العاده بود ، آیا ریو هم همین شتاب داره ؟:20:
در مورد سمند و چون مصرفش بالائه بیخیال میشم ، 206 هم بخاطر خرج وسایل بالاش میزارم کنار ...:46:
در خصوص اینکه چرا پرشیا رو بیخیال شینقل قول:
1-مصرف بالای سوخت
2-تکنولوژی پایین موتور خودرو
3-بازدهی پایین در مقابل حجم مناسب (1800 سی سی اما بازدهی از ماشینایی مثل ریو 1490 و ال 90 1600 پایین تره)
4-قیمت بسیار بالا در مقابل ارزش پایین(قیمت الان 18100 هستش،آیا واقعا به اندازه ی این قیمت رزش داره ؟ یعنی میشه با سایر ماشین هایی که حدود 18 تومن یا پایین تر هم هستن مقایسش کرد ؟ مثلا ال 90 E2 که حدود 16 تومنه،یا ریو اتوماتیک یا سمند TU5 ؟
شما حدود 4 میلیون بیشتر از یه glx که خودش هم از زده خارجه داری پول پای این ماشین میدی،اما آیا واقعا میرزه ؟
ضمنا یکی از مهمترین معضلاتش اینه که اخیرا شدیدا کیفیت ساختش کشیده پایین
ال 90 هم از ریو بهتره اگه بتونی با قیافش کنار بیای
اما یه ایراد داره اینه که به اصطلاح ماشین قدیه و زودتر از ماشینی مثل ریو یا 405 خطر واژگونیش هست
ضمنا شتاب ال 90 از ریو بیشتره،اما ریو هم شتابش کاملا قابل قبوله
خب مشخصه پدرا بیشتر دنبال اینطور ماشینها مثل پرشیان جوونهام دنبال ریو و ال 90 و 206 کاملا سلیقه ای هستن اما دوران پرشیا405دیگه گذشته سفیدشم که شده مثل پراید همه دارند اما ریو نرم تره راحت تره اصطحلاکش کمتره سبک تره ارزانتره مطمئن تره با کیفیت تره....
نقل قول:
البته سبکیش خیلی بیشتر نیست
ریو : وزن با باک 45 لیتری 1137
پرشیا : وزن با باک 70 لیتری 1190
از چه لحاظی از ریو بهتره ؟؟نقل قول:
ال 90 هم از ریو بهتره اگه بتونی با قیافش کنار بیای
یه چیزه دیگه ریو ها رو که از عقب میبینم یه چیزی میله مانند عقب ماشین بین دو چرخ هست که خیلیم ارتفاعش پایینه ، اون چیه ؟
یه وقت مشکل ساز نشه ! آخه خیلی پایینه دست اندازا و سرعت گیرای مام که قربونش برم از 100 % استانداردی فقط 10 % استانداردن اونم برای بلندیشون !!! میگم یه موقع ماشین سنگینه گیر نکنه بهشون یا اصن ارتفاع میزنی ماشین و داستان نشه ...
آره دقیقا ، اما خب میشه نظرشو برگردوند ...:31:نقل قول:
خب مشخصه پدرا بیشتر دنبال اینطور ماشینها مثل پرشیان جوونهام دنبال ریو و ال 90 و 206 کاملا سلیقه ای هستن اما دوران پرشیا405دیگه گذشته سفیدشم که شده مثل پراید همه دارند اما ریو نرم تره راحت تره اصطحلاکش کمتره سبک تره ارزانتره مطمئن تره با کیفیت تره....
اون اکسل ماشینهنقل قول:
تا حالا هم حداقل برای ما هیچ مشکلی نداشته،و اصلا هم هیچ جا حتی تو خاکی و دست انداز گیر نکرده
میشه گفت اگه کلی حساب کنیم تندر از هر لحاز از ریو بهتره!نقل قول:
از چه لحاظی از ریو بهتره ؟؟
چرا بعضی ها من شنیدم با این قضیه مشکل داشتن! اما خب مساله زیاد مهمی نیست!نقل قول:
یه وقت مشکل ساز نشه ! آخه خیلی پایینه دست اندازا و سرعت گیرای مام که قربونش برم از 100 % استانداردی فقط 10 % استانداردن اونم برای بلندیشون !!! میگم یه موقع ماشین سنگینه گیر نکنه بهشون یا اصن ارتفاع میزنی ماشین و داستان نشه ...
چه مشکلی؟:10:نقل قول:
حتی گرونی قطعات و زیبایی؟!!!نقل قول:
بعضی دوستان گفتن تندر 90 بهتر از ریو ئه ...
الان بین این دوتا دودل شدم ، و راستش تصمیم روئه ریو هست
اما میخوام بدونم L90 چه مزیتهایی نسبت به ریو داره ؟؟؟
و اینکه ریو چند تا تیپ داره ؟ ممکنه قیمتشونو بهم بگید ؟
برتری های ال 90 فول (15800 میلیون) نسبت به ریو LS (معمولی) 13500 میلیون :نقل قول:
1-شتاب بالاتر
2-ایمنی بیشتر ( به واسطه ی وجود اربگ و ABS)
3-امکانات بیشتر
برتری های ریو نسبت به ال 90
1-فراوانی قطعات
2-قیمت مناسب قطعات اصلی در مقابل قطعات اصلی و گران ال 90
3-مکانیکی ساده تر و وحود تعمیرکار بیشتر (اگه توضیح بیشتر خواستین بگین)
4-پایین تر بودن ثقل بدنه ی ریو نسبت به ال 90 که باعث کاهش میل به انحراف و در نهایت چپ کردن ماشین میشه
اینایی که گفته شد مقایسه ال 90 فول با ریو معمولی بود،اما اگه بخوایم ریو فول اتومات رو با ال 90 E2 ،مقایسه کنیم به چز مورد اول من برتری دیگه ای نمیبینم
این 2 تا رو هم یه نگاه بکن
البته به این یکی زیاد اطمینان ندارم :کد:http://www.dkmag.net/index.php?option=com_content&view=article&id=619
کد:http://www.safercar.gov/Vehicle%20Shoppers/5-Star+Safety+Ratings/1990-2010%20Vehicles/2010%20Detail?ID=7166
نقل قول:
خیلی گلی پوریا جون سریع و کامل جواب میدی ...:11:
حالا من تصمیم رویه اون ریو فول هست ، فقط آپشناش قابل حذف اضافه هست ؟
مثلا اتومات نباشه اما ایربگ و abs اینا داشته باشه ... (کلا میشه بگی ریو فول نسبت به معمولی چیا اضافه داره و تفاوت قیمتشون چقده ؟)
و اینکه اون امکانات بیشتر L90 چیا هست دیگه ؟:10:
من امروز رفتم ریوئه یکی از آشناها رو گرفتم واقعا ماشین خوبیه البته این مدل فک کنم معمولی بود جز سری های اولش ، شنیدم اگه رینگ و لاستیک بندازی صفحه اش داغ میکنه و به مشکل میخوره اما اگه رو رینگ خودش فابریکی لاستیک پهن بندازی چیزی نمیشه ، درسته ؟:18:
ریو اتومات تا اونجایی که میدونم آپشن هاش قابل تغییر نیستشنقل قول:
یعنی نمیتونی بگی مثلا دنده اتومات نباشه ولی اربگ و اینا داشته باشه
توی تیپ اتومات ریو،تا اونجایی که میدونم امکانات با ال90 برابره ولی ریو یه چیزای ریز بیشتر داره،مثلا تا اونجایی که یادمه ال 90 ضبطش audio هست ،اما ریو MP3(مطمئن نیستن اگه اشتباهه دوستان تصحیح کنن)
یا من خودم طراحی داخلی ریو بیشتر به دلم میشینه،و صندلی های ریو خیلی خیلی از صندلی های ال 90 راحت تر و زیباتر هستن
2تا جا لیوانی هم جلو داره :دی
ضمنا نمد کاپوت هم به صورت فابریک رو مدل فول هستش !
چیزی که در مورد رینگ ولاستیک هم بهت گفتن اصلا درست نیست،ما خودمون 2 سال و نیم میشه تقریبا ریو داریم از روز اول روش رینگ ولاستیک 195/15 بوده،تا حالا هم هیچ مشکلی نداشته،در واقع میشه گفت سایز اصلی ریو همینه ،سایپا زحمت میکشه و میدزده ازش ...:13:
من توصیه میکنم اگه گرفتین حتما رینگ و لاستیک رو عوض کنین
:10:
در مورد رینگ و لاستیک که حتما ...
همین زیو ئه معمولی رو میشه سفارشی کرد مثلا abs و اینا روز گذاشت یه پولی اضافه بگیرن ؟...
خودت چی پیشنهاد میکنی پوریا جون ؟
ریو معمولی رو میتونین بیرون ببری روش ABS بزاری،منتها نه هرجایی،مراکز تخصصینقل قول:
چندجایی از گیربکس ریو اتومات بد شنیدم + اینکه مصرف سوختش از ریو معمولی مطمئنا بیشتره و شتابش هم کمتره،به نظرم معمولیش رو بگیر و طبق سلیقه ی خودت تغییرات رو توش اعمال کن
بابا دمت گرم این مقایسه واقعا منطقیه که ریوی معمولی با ال90فول مقایسه میشه!!!شما باید باE1مقایسه کنی...نقل قول:
اتفاقا عمدا این کارو کردم :دینقل قول:
آخه اکثرا ملاک مقایسه رو همین میگیرن که میگن ال 90 از تمامی جهات برتره ! :13:
من وقتی میگم تندر از همه لحاز بهتره یا از بیشتر جهات بهتره از لحاز فنی و اپشن و کیفیت ساخت و عمر بالای قطعاتش و قیمت خوبش نسبت به رقباش! میگم!نقل قول:
چند روز پیش با رئیس فدراسیون اتومبیل رانی داشتم صحبت میکردم میگفت که تندر از لحاز ساختاری (زیر بندی و جلو بندی ) و سایر قطعات خیلی محکم تره! حت ریو رو هم پرسیدم گفت که تو رالی داغون میشه! اما تندر و 206 خیلی عالی هستن! اصلا ریو رو تعریف نمیکرد!
ریو ماشین خوبیه به خاطر اینکه مصرف خوبی داره شتابش خوبه و کیفیت ساختش هم قابل قبوله! و نسبت به قیمت خودش (تا 13 میلیون) ماشین خوبیه.
اگه به ظاهر تندر ایراد گزرفته بشه باید بگم که شما اول بدونید که هدف از طراحی قوطی مانند تندر رو بدونید بعدا ایراد بگیرید! تندر یه ماشین اقتصادی هستش و دلیل این شکل بودنش رو هم خواستن از یک ابعاد کوچیک یک فضای بزرگ در بیارن که خودتون تو مسافرت هیچ گاه نمیتونید راحتی تندر رو در سایر ماشینا حتی میتونم بگم تو زیر 20 میلیون پیدا کنید.
فرشاد جان حالا شما چرا به خودت گرفتی،من دقیقا منظورم با اونایی بود که تو هر تاپیکی زیر 20 میلیون گفته میشه بدون اینکه نیازها و خواسته ها رو بدونن فورا میگن ال 90 !نقل قول:
ما که شکی سر مشخصات فنی و توانایی ال 90 نداریم،تو پست های قبلی هم مطرح کردم اگه دقت کرده باشی
ضمنا هدف از طراحی قوطی مانند ال 90 رو هم میدونستم چندجا هم خونده بودم،هدف از این که یه طرفشم چراغ دنده عقب نداره میدونم :دی به خاطر پایین آوردن هزینه ها !
اما من به عنوان مصرف کننده با محصول نهایی کار دارم و با توجه به خواسته هام که یکیش طراحی چشم پسند هستش ال 90 رو انتخاب نمیکنم چون با سلیقم جور در نمیاد :10:
سلام دوستان عزیز
من می خوام ریو بخرم از ریو یی که خریدین راضی هستین ؟
یا صبر کنم با ABS بخرم ؟
متشکرم از راهنماییتون ...