ممنون از هادی جان بابت رینیم تاپیک :دی
Printable View
ممنون از هادی جان بابت رینیم تاپیک :دی
نقل قول:
به نظر من این پتانسیل رو داره
تو دنیایی که اپل و اچ تی سی یا اصلا همین SE گوشی های شاهکار لمسی میزنن دیگه اینا رو باید منسوخ شده دونست.
قطعا این گوشی ها تا 2 سال دیگه میشن عینهو 1100 نوکیای الان.
ایرانسل اومد، قیمت همراه اول شکسته شد.
تی وی اومد، قیمت رادیو شکسته شد.
3 بعدی میاد این CRT ها میرن کنار و قیمتشون میشه مفت.
و .......
سر چی دارن میدن 180؟ به قول خودت این همه امکانات، 180؟!!!! :18: فهمیدن دوران بازنشستگی این گوشی ها داره کم کم میرسه. من میگم کمتر هم راه داشت.
به نظر من قیمتش مناسبه.گوشی خوش دست و قشنگیه البته استحکام خوبی هم داره.
امروز دستم گرفتم.قیمتش هم 180 هزار تومان.
حالا صدا زیاد مهم نیست اما بقیه چیزاش خوبه.
خیلی از مردم هستن که گوشیهای کیبورد دار رو به صفحه لمسی ترجیح میدن مثل من.
کلاسیک هیچ وقت جاش رو به لمسی نمیده مطمئن باش حتی اگر 5 سال هم بگذره.هر چیزی جای خودش رو داره.
توی این رنج تقریبا قیمت خوبی هم داره .
=========================
نظرتون در مورد هازل چیه؟آیا ارزش 40 هزار تومان پول بیشتر رو داره؟
دوستان Hazle بگیرم یا Elm.. فرقاشون رو تقریبا می دونم ولی نظر شما رو می خوام...
صدای اسپیکر این مدل نسبت به K750 چطوره؟
خوب اپل و همین سونی گوشی های اندی که میدن حد اقل بالای 500 مایشه ! نه 180 تومن !نقل قول:
به نظر من این پتانسیل رو داره
تو دنیایی که اپل و اچ تی سی یا اصلا همین SE گوشی های شاهکار لمسی میزنن دیگه اینا رو باید منسوخ شده دونست.
قطعا این گوشی ها تا 2 سال دیگه میشن عینهو 1100 نوکیای الان.
ایرانسل اومد، قیمت همراه اول شکسته شد.
تی وی اومد، قیمت رادیو شکسته شد.
3 بعدی میاد این CRT ها میرن کنار و قیمتشون میشه مفت.
و .......
سر چی دارن میدن 180؟ به قول خودت این همه امکانات، 180؟!!!! فهمیدن دوران بازنشستگی این گوشی ها داره کم کم میرسه. من میگم کمتر هم راه داشت.
نباید اینو با اونا مقایسه کنی ! چون اولین شرط یعنی قیمتش کلی فرق میکنه
خوب شما که اون اپل و اچ تی سی و ... رو میشناختی چرا اینو خریدی ؟؟ خوب معلومه بخاطر اینکه 180 تومنه :دی
چشم بنده این گوشی رو گرفته ! :دی
در آینده نزدیک خواهم خرید .
نقل قول:
باشه. در مورد هندزفری گوش من مشکل داره
گوشیهای جدید اس ای صدای هندزفریشون کمه . یه هندزفری لوله ای بگیری صداش باحالتر میشه.
یه حرف جالب زده فون آرنا که منو به خریدنش ترغیب کرده :
دوستانی که گوشی رو دارن بگن سرعتش چه جوریه ؟ مخصوصا تو مدیا سنتر و مولتی تسکینگ !نقل قول:
We can safely assume the Elm is on the snappy side of life, because it remained responsive despite all of our attempts to bring it down to its knees by multitasking, with the audio player, web browser, Facebook widget and GPS-based location service software running simultaneously.
نظرتون در مورد هازل چیه؟مهمترین معایب و مزایا؟ باتریش چطوره؟
يك از دوستان براي خانومش خريده.نقل قول:
سرعتش رو ديدم. بسيار خوبه. هيچ Lag ي نداره.سريعا بين برنامه ها جابه جا ميشه.
راستي يه چيز جالب ، از 1500 سال قبل از ميلاد ، توي گوسيهاي سوني اريكسون ، مولتي تسكينگ وجود داشت ، حالا تازه گوشيهاي هوشمند براشون مولتي تسكينگ مهم شده.
شما كه اينقدر طرفداري از گوشي تاچ ميكني ، يه گوشي تاچ 180 تومني بهم نشون بده كه امكانات ELM رو داشته باشه.نقل قول:
اين گوشي بي رقيبه. اين گوشي ميتونه موفقيت K750 رو توي Mid-Range تكرار كنه.
Hazel يكم صفحه اش بزرگتره و كشويي هستش.نقل قول:
توي مشخصات فني مثل Elm هستش.
من خودم به شخصه با گوشي كشويي حال نميكنم ولي گوشي بسيار خوبي هستش.
نقل قول:نقل قول:
خوب اپل و همین سونی گوشی های اندی که میدن حد اقل بالای 500 مایشه ! نه 180 تومن !
نباید اینو با اونا مقایسه کنی ! چون اولین شرط یعنی قیمتش کلی فرق میکنه
خوب شما که اون اپل و اچ تی سی و ... رو میشناختی چرا اینو خریدی ؟؟ خوب معلومه بخاطر اینکه 180 تومنه
چتونه شما؟ جوش آوردید؟ خداوکیلی یکی باید بیاد خاموشتون کنه!
مطلبو نمیگیرید دیگه!!!!
من فقط میگم فن آوری جدید، باعث شکسته شدن قیمتا میشه. همین. همین هم باعث شده همچین گوشی ای با این امکانات بشه 180!!! و کمتر هم میشه. نمیشه؟ دو ماه دیگه صبر کنید تا 120 تومنم میاد. مگه K800 خودم نبود. 250 خریدم الان شده 120. اون موقع با الان چه فرقی داره ایهوالناس؟
در مورد صدا:
گوشم مشکل نداره. صداشم خیلی ضعیفه. این صدا و کیفیت و Bass و Hit برای من کمه. برای بعضی ها هم که موزیک با کیفیت گوش نکردن زیاد!!!
راستی، به این Excellent و Brilliant گفتن این سایتای خارجی از جمله GSMARENA توجه نکنید. یه جورایی بنگاه های تبلیغاتی محسوب میشن.
راحت ترین کار اینکه که گوشی رو فروشنده براتون روشن کنه تا چکش کنید. من گوشی رو به خاطر دوربینش نخریدم، سر همین هم ناراحت نیستم. احمقانه هم هست که گوشی رو واسه دوربینش بخری. (بهتره آدم یه دوربین عکاسی بخره) ولی این دوربین در حد 5px نیست. والسلام.
عکس باید بدرخشه تا راضیم کنه، که این دوربین این کار رو انجام نمیده
در اینکه صداش ضعیفه من قبول دارم چون گوشیهای اس ای صداشون ضعیفه.
دوربینش رو هم حدس میزنم که از سی901 ضعیفتر باشه.
اما یه سری مزیتهایی داره.مثل طراحی جالب دوربین 5 فیلمبرداری تقریبا مناسب.وایرلس .جی پی اس.و...
اگه بیاد حدود 160 هزارتومان خیلی خوب میشه.هازل هم الکی گرونه اونم باید بیاد زیر 190
من خودم Elm دارم بابام Hazel داره..
بعضی وقتا که Hazel و نگاه میکنم افسوس میخورم که چرا Hazel نخریدم..
اونم فقط بخاطر اینکه صفحه نمایشش بزرگتر از Elm
ولی خدا وکیلی من که خیلی حال کردم با گوشیش..گوشی تو این رنج قیمت با این کیفیت فکر نکم تا بحال اومده باشه..
کیفیت هندزفریشم که به نظرمن خیلی خوبه..
کیفیت دوربینشم خوبه اما در محیطهای باز..
GPS ش عالیه و وایرلسشم متوسط به بالاست..
از نظر نصب نرافزار جاوا و بازی مشکلی نداره..من که کلی بازی و برنامه روش نصب کردم...
فقط یه تم خوب ازش پیدا نکردم..
با خود گوشیم میرم اینترنت خیلی حال میده..
یه شارژ GPRS نامحدود گرفتم.
فایلهای 200 مگی هم باهاش دانلود کردم..
خلاصه به نظر من تو این رنج قیمت واسه خودش خدایی..
مرسی بابت پستت.
تفاوت دیگری با هازل نداره؟
کیفیت دوربین و صدای اسپیکر مثل همه؟
یک سوال مهم از لحاظ خوش دستی و جنس بدنه کدومشون بهتره؟
قرمز درسته آبی درش شک دارم با توجه به عکسهایی که دیدم :دینقل قول:
ولی این دوربین در حد 5px نیست
عکس باید بدرخشه تا راضیم کنه، که این دوربین این کار رو انجام نمیده
این رو قبول دارم که گوشی های اس ای عکسهاشون کنتراست کمه و رنگاشون هم همینطور ولی باور کنید به عکسهای طبیعی بیشتر نزدیکنند ولی عکسهای خوش آب و رنگ و براق که غیر طبیعی هم به نظر میرسن تا حدودی که اکثرا عکسهای نوکیا اینطوریه رو چشم بیشتر میپسنده . که همش بر میگرده به پروسس عکس . خودتون میتونید با نرامزارهای مختلف اینکارو انجام بدید .
و اما میزان مگاپسکل واقعای دوربین رو سایز عکس و این چیزها مشخص نمیکنه بلکه جزییات ثبت شده در عکس و پیکسل دنسیتی و ... موثر هستند .
به هر حال عکسهای تو فضای بازش رو من دیدم خوب بود انصافا .
در کل گوشی با این قیمت و امکانات چیزه حقیه ! :دی
صداش در چه حد ضعیفه ؟ چند دسی بل ؟ :دی خیلی زاقازته ؟ با گوشی اس ای دیگه ای اگه داشته یه مقایسه میکنی برادر پتروس ! :دی
===
هیچ وقت هم سره گوشی و ای چیزا جر و بحث نکنید شما ملت متمدنی هستید :دی
کیفیت دوربین هازل کمی بهتره.صدای اسپیکرش و نمیدونم..تست نکردم..فعلا بابام در دسترس نیست گوشیشو چک کنم.نقل قول:
از لحاظ قیافه و خوش دستی هازل خیلی باحالتره..اما جنس بدنشون یکیه.
در کل اگه پول هازل داری هازل بگیر اگر نه که Elm
یه چیز دیگه وقتی عکس میگیری میخوای ذخیره کنیش یه گزینه داره به اسم اصلاح تصویر..کیفیت عکس و به قول دوستمون براق میکنه..در بعضی مواقع کیفیت عکس و واقعا خیلی بهتر میکنه اما در بعضی مواقع هم بدتر میکنه.
کیفیت فیلمبرداریشم در حد خودش خوبه.
در کل من که راضیم از خریدم..
شما از کجا خریدی ؟
توی پکش چی هست دقیقا ؟ باتریش توی جلد کاغذی بود اول ؟ یه ویدئو دیدم اینطور بود شاید حالا فرق کنه. مموری کارت هم نداره درسته؟
یه مموری کارت میکرو اس ای 2گیگ چنده ؟
دارم میرم بگیرم ها ! :دی
اگه میشه یه عکس از گوشی بگیرید و اینجا بذارید ببینیم کیفیتش چطوره.
اگه تونستی از هازل هم بگیر.
گوشی لقی نداره؟در کل بدنه ی محکم و خوش دستی داره؟
حالت اسلاید هازل چطوره؟راحت باز و بسته میشه؟
یه سوال مهم:
شارژ باتریش جطوره چند روز رو شارژ میمونه؟
6 تومن :دینقل قول:
یه مموری کارت میکرو اس ای 2گیگ چنده ؟
سلام بهراد کجایی؟نقل قول:
چرا گوشه ی آواتورت پارچه مشکی واسه اس ای گذاشتی؟:41:
من به یکی از دوستام که تهران بود سفارش دادم اون واسم فرستاد..نقل قول:
فکر کنم از علاعدين خریده..دقیق 178 تومن..
یک شارژ ، یک هنزفری ، کارت ضمانت و بیمه ، 2 تا دفترچهراهنمای گوشی ، یه جلد سفید نخی مانند.
منظورت اینه که یه عکس با گوشی بگیرم یا از خود گوشی؟؟نقل قول:
اگه عکس با گوشی این 2 تا عکس که باهاش گرفتم:
کد:http://tinyurl.com/2ujrtn8
اگرم که از خود گوشی میخوایکه تو اینترنت زیادهست عکس از بدنه گوشی.کد:http://tinyurl.com/2wyevpy
هازلم که فعلا در دسترس نیست..
گوشی لقی نداره..بدنشم محکم و خوبه.خوشدستیشم خوبه اما به نظرم به هازل نمیرسه.
هازلم باز و بسته شدنش فرقی نداره..
از پشت هم کپی Elm.یه منحنی خیلی شیک دادن به گوشی که جالبش کرده.
کیفیت صفحه نمایشم خیلی عالیه.
تنها بدیش همینه که صفحه نمایشش کوچیکه..
در مورد شارژش هم واقعا عالیه.
یه بار باطریش رو 30 درصد بودخودمو کشتم که تمومش کنم نتونستم.
از ساعت 7-8 نشستم باهاش بازیکردن تازه چاغ قوه ش هم روشن بود.تا ساعت 2 نصف شب پاش بود شارژ تازه رسید به 10 درصد..دیگه بیخیالش شدم..همونجوریشم تا فردا بعداز ظهررفت..
یه چیز دیگه اینکه با صفحه کلید Elm بیشتر حال کردم واسه SMS بازی تا هازل..
راستی هازل کارت بیمه نداشت اما Elm داره..اینم به نوع برتریه واسه خودش..
نقل قول:
R@R#M@N
تشکر از هر دو عزیز . دکمه تشکر هم زدم نمیدونم چرا کار نمیده :دینقل قول:
Ehsan Studio
بهراد جدی 6 تومن ؟ قیمت هندزفری W810 رو داری الان ؟ این هنذفریش از این مدل های کلاسیک هست .. برا ی کسی که گوشی رو می گیرم با اون هنذفری های in ear حال میکنه . از اینا :
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
درود بچه ها
مرسی از اصلاح کردن اسم تاپیک.
انگاری اینجا کلی بحث کردین این دو سه روزه !
آخه گوشی 180 تومنی با این امکانات دیگه باید اینهمه انتقاد روش گذاشت؟
بخدا معرکه است!
کیفیت صداش تو هندز فری خودش رو نمی دونم چون من از این هندز فری غواصی ها Earbod استفاده می کنم. مثل همینی که عکسش رو تو پست قبلی گذاشتین (گمونم مال W902 باشه)، اما واقعاً کیفیت صداش تو هندزفری بلوتوث استریو MW600 معرکه است. درسته که خیلی بلند نیست اما واقعاً با کیفیته.
به روش اس ام اس دادن مثل چت معتاد شدم. واقعاً ابتکار بجا و قشنگیه.
سلام.
دوستانی که این گوشی رو دارن لطفا" راجع به جی پی اس و نقشه های روی اون بگن و اینکه نقشه های جدید داره و یا اینکه برای نصب چیزی براش هست؟
ممنون.
آقا اعتراف میکنم گوشیه حقیه. البته کلا. دوستان دس دس نکنن واسه خریدنش. اعتیاد آوره لا مذهب
GPSش خیلی گرگه. نیاز به چیزی نیست. شگفت انگیزه
دوستان، من اول خواستم Elm بگیرم، بعد تصمیم گرفتم Hazle بگیرم.. یکی از دوستان گفت حالا که صدا برات مهمه یه باره 40-30 تومن بذار روش برو W995 بگیر! به نظرتون دومی رو بگیرم یا سومی رو؟!
خوب خیلی ها ممکنه بگن از روی قیمت و دوربین 8 مگا پیکسل و صدا و.. اینا خوب معلومه که W995 بهتره.. اما می خوام ببینم کسی مخالف این نظر هست؟ با دلیل لطفا..
من مخالفم به چند دلیل:
قیمت بالا
اکثر گوشیها صداهاشون تقریبا مثل هم شده و به خاطر اینکه دو متر اونطرف صدا بره ارزش نداره این همه خرج کنی
سوما وزن سبک تر و جمع وجورتری داره الم و هازل
خوش دست تر
تا حدودی باتری بهتر
مهمتر از همه فیلمبرداری بهتر
کیفیت مکالمه بهتر
در کل صدا ارزش این همه پول رون داره اگه گوشی با صدای بلند میخوای صد در صد برو ان73 یا ان95 و ...بخر.
نظرم اینه که الم یا هازل بخری.روی صدا مانور نده که دورش گذشته
سلام دوستان کسی با ELM و با WIFI کار کرده و این که بردش تا چند متر نسبت به Access Point یا Router است چون من فقط به خاطر WIFi می خوام این گوشی را بخرم مثل برد وایرلس یک Laptop کار می کنه و در ضمن مرورگر آن در اجرای صفحات وب خوب کار می کند. یک راهنمایی هم می خواستم از شما دوستان بپرسم آیا خرید این گوشی با گارانتی بهتر است یا متفرقه چون من در همین سایت که پشتیبانی گارانتی پارس کامتل را دنبال کردم مردم اصلا راضی نبودند و همه گلایه از تعمیر با برهه زمانی بالا و در ضمن اخذ هزینه تعمیر از مشتری را گوشزد می کردند با این تفاسیر مگر آدم عبدالله است که به خاطر این گوشی که از لحاظ قیمتی در بازار های جهانی با قیمتی در حدود 160 دلار به فروش می رسد در ایران به خاطر گارانتی (آبدوخیاری) تا مرز 190 هزار تومان بهای آن را بپردازد و نکته شک بر انگیز آن در راستای این گارانتی شرکت پارس کامتل، بیمه آن است که هم یک افزایش بها برای این کالا در بازار آورده و هم از طرفی لفت و لیسی برای بیمه نوین محسوب می شود در حالی که در اساسنامه شرکت های بیمه اجناسی که رو به فرسودگی هستند برای بیمه ضرر محسوب می شوند و این که آیا یک موبایل آتش می گیرد و اصلا اگر مورد سرقت قرار بگیرد شما چگونه می توانید ثابت کنید که آن را کس دیگری از شما زده است؟ که برای ادعای شما بیمه بیاید 80 درصد بهای آن را بپردازد از نظرمن که کاسه ای زیر نیم کاسه فروش این گوشی در این محدوده قیمتی پایین با بیمه و خدمات به ظاهر نمایشی آنها می باشد لطفا دوستان اگر نظرات ارزنده ای دارند در این خصوص در میان بگذارند
در مورد GPS باید بگم که تنها نرم افزار کار با GPS که روی گوشی هست Google Maps هست که نقشه هاش رو نمیشه آفلاین از جایی دانلود کرد (اگه اشتباه نکنم) ولی من شنیده بودم که با یک بار لود کردن نقشه، اون نقشه توی حافظه اش ثبت میشه و دفعه بعد نیازی به دوباره لود کردن اون نقشه نیست که البته این مورد برای من عمل نمی کنه و هر بار باز باید با وصل شدن به اینترنت GPRS همراه اول، دوباره نقشه اون حوالی رو لود کنه. کلاً با نقشه های گوگل و میزان جزئیات اون زیاد حال نمی کنم. در مقایسه با نقشه های نوکیا (Nokia Maps) و یا مثلاً نقشه های کالیبره شده برای SmartCom GPS خیلی ابتدایی و بچه گانه است و خیلی از امکانات اونها رو هم نداره.نقل قول:
چون گوشی تحت جاوا هست تنها نرم افزار دیگه ای که میتونی برای کار با GPS روی اون نصب کنی Trek Buddy هست که یه سری نقشه کالیبره شده از شهرهای ایران هم برای اون توی اینترنت هست. و البته باید بگم که اون هم در مقایسه با گارمین یا اسمارتکام اصلاً جالب نیست.
در کل میتونم بگم GPS این گوشی با این نرم افزارهای محدود و نقشه های بدرد نخور برای شهرهای ایران، تنها برای سرگرمی خوبه و زیاد کاربردی نیست!
من هم با این تصمیمت مخالفم. هر چند خودم یکی از طرفدارهای پر و پا قرص سری W هستم. روی دوربین W995 زیاد حساب نکن! دوربین 8 مگاپیکسلیش اصلاً تعریفی نداره!نقل قول:
صداش هم منظورت چیه؟ صدای اسپیکر یا صدا توی هندز فری؟ چون من بطور کل روی صدای اسپیکر گوشی های موبایل اصلاً حساب نمی کنم. 60% اصوات موسیقی توی اسپیکر گندمال میشه. اما صداش با هندزفری زیاد تفاوتی با ELM نمی کنه.
برد وای فای گوشی زیاد هم بدک نیست. فاصله ات با اکسس پوینت چقدره؟ چند تا دیوار و مانع بینش هست؟ من که با این موضوع مشکلی ندارم. تا فاصله ده دوازده متر خوب جواب میده. ولی بطور کل باید بگم که کار کردن با اینترنت توی این LCD کوچیک و اینا اصلاً فاز نمیده. مگر اینکه نرم افزار مسنجر نصب کرده باشی و بخوای چت کنی که در اینصورت زیاد فرقی نمی کنه.نقل قول:
در مورد گارانتی من اطلاع زیادی ندارم. باید یکی از دوستان که میدونه جواب بده.
.
اگر برد WiFi آن حداقل تا ده دوازده متر باشه خیلی کم به نظر می رسه و برد آن در حد یک Blutooth و در ضمن من برای دانلود می خواهم از WiFi آن استفاده کنم نه صرفا به منظور باز کردن صفحات وب و نکته ای دیگر که باید به آن اشاره کنم من با وایرلس لپ تاپم از محل کارم تا نزدیک چهار راه که چیزی در حدود 50 یا 60 متر شاید هم بیشتر می توانم از آن محل به WIFI متصل شوم ولی با این برد کم گوشی به نظر می رسه باید تا تو راهرو بیام اگر دوستان در خصوص مدل گوشی در Sony Ericcson که WIFI ساپورت باشه و برد آن خوب باشه و در ضمن قیمت مناسبی داشته باشند اطلاعاتی را بگذارند استقبال می کنیم در ضمن من جواب پست قبلی هم را در خصوص " آیا خرید این گوشی با گارانتی بهتر است یا متفرقه؟" و سایر مطالبی که در این خصوص ذکر کردم ، را دریافت نکردم اگر کسی از دوستان پاسخی برای این سوال هم دارد از نظراتش استفاده می کنیم
گارانتی کامتل به درد نمیخوره.بدون گارانتی بخرید اما اگر اختلافشون زیر 10 باشه گارانتی بخرید حداقلش اینه که باتریش رو مطمئنید اصله
اصلا اينطور نيست. نقشه تهران TrekBuddy بسيار عاليه. من خيلي ازش استفاده ميكنم. تمام جزييات و كوچه پس كوچه هاي تهران رو داره و به نظرم اين گوشي GPS اش كاملا كاربرديه.نقل قول:
عکسی که از این گوشی رو gsmarena گذاشته بودن نسبتا خوب بود، هر چند به نظرم اگر Elm قرار بود 8 مگا پیکسل بود عکسی بهتری از عکس W995 داشت.نقل قول:
منظورم صدای اسپیکره.. من گوشیم در حال حاضر K750 ست و صدای اسپیکرش خیلی بده.. در واقع یه جورائی عقده ای شدیم! :31: و دیگه نمی خوام تکرار شه.. خوب منم کلا روی صدای اسپیکر گوشی موبایل حساب نمی کنم.. قرار نیست ضبط صوت بخرم خوب! ولی همون به قول شما 40% هم باید 2 متر اون ور تر به گوشمون برسه یا نه؟!
دوستان دیگه هم اگر نظری دارن لطفا بگن تا استفاده کنیم..
کاملا اشتباه میکنی.کاملا کاملا کاملا
صدا در حد متوسط باید باشه حتی زیر متوسط هم اشکال نداره.مهم اینه که صدای زنگ رو متوجه بشی و دو متری خودت صدای آهنگ رو تا حدودی بشنوی.
از یک موبایل ده سانتی چه انتظاری داری.؟
بازم میگم اگه دمبال گوشی با صدای بلند میگردی برو ان73 و ان95 بگیر.
صدای هدفون الم خیلی خوبه کلی هم امکانات داره که صدای اسپیکر اصلا ملاک نیست.از ما گفتن بود.کل انداختن ارزش این رو نداره.
آره حمید ! الان 1 گیگ 4 5 تومنه ! 2 گیگ 6 7 تومن و 4گیگ 10 11 تومن و 8 هم 16 17 تومنهنقل قول:
تشکر از هر دو عزیز . دکمه تشکر هم زدم نمیدونم چرا کار نمیده
بهراد جدی 6 تومن ؟ قیمت هندزفری W810 رو داری الان ؟ این هنذفریش از این مدل های کلاسیک هست .. برا ی کسی که گوشی رو می گیرم با اون هنذفری های in ear حال میکنه . از اینا :
البته به مدل رم و کلاسش هم بستگی داره
هندزفری دبلیو810 که دیگه گیر نمیاد ! اینی که عکسشو گذاشتی ماله دبل980 ه (یعنی اولین بار رو 980 و 902 اومد تو بازار)
من خودم از روی جعبه برداشتم 15 تومن دادم !!
ولی واقعآ ایرفونه ! الان با ن82 باهاش آهنگ گوش میدم میترکونه :دی با اس ای که دیگه هیچی ... :دی
یه نصیحت به دوستان ! البته تجربه خودمه
من تاحالا هر چی گوشی خریدم (دبلیو 810 و ک550 و ج110 و ک800 و ک750 از سونی و ن82 از نوکیا) بدون گارانتی خریدم
بیخود پول گارانتی ندین ! که تو ایران کشکه
ولی سامسونگ اگه مثه من اشتباه کردین(خرید سامسونگ نه بدون گارانتی بودن :دی) و خریدین حتمآ با گارانتی بخرین :دی البته من خودم ج810 رو با گارانتی مایکروتل خریدم و وقتی هم که خراب شد برام درست کردن ! وظیفشون بود و خوب انجام دادن :دی
راستش من خودم هم نقشه تهران TrekBuddy رو دانلود و نصب کردم اما درمقایسه با نقشه نوکیا و نقشه کالیبره شده اسمارت کام که بیش از 150 مگابایت حجمش بود، زیاد جالب نیست. مثل نقشه گوگل هست. هر چند بد نیست اما نقشه های بهتری هم دیدم.نقل قول:
عکسهایی که توی Gsmarena بعنوان نمونه عکس دوربین گوشی ها میزارن با اون چیزی که شما توی واقعیت تجربه می کنین خیلی فرق داره. من روی حساب نمونه عکس های W902 که توی Gsmarena گذاشته بود رفتم و این گوشی رو خریدم، اما خیلی با واقعیت تفاوت داشت. نمونه عکس های ELM هم خیلی با واقعیتش متفاوته.نقل قول:
به همین دلیل دیگه از اونها بعنوان مبنای مقایسه و قضاوت کیفیت دوربین استفاده نمی کنم.
.
من امروز یکم با این گوشی کار کردم
گوشیه خوش دستیه
مقایسه دوربینش با امنیا 2 :
محیط داخلی :
امنیا 2 :
علم :
محیط بیرون :
امنیا 2 :
علم :
فلشش خیلی ضعیف بود
صدای اسپیکرشم اصلاً بلند نبود
کیفیت lcd ش هم مالی نبود
ولی در کل نسبت به قیمتش می ارزه
لرزیده!
:31:
امنیا2 جز بهترن 5 مگاپیکسلی ها هستش.الم هم در نوع خودش عکس های خوبی گرفته و ارزش قیمتش رو داره.
نقل قول:
هر جوری هم که گوشی رو ثابت بگیری توی محیط داخلی باز هم عکس لرزش داره و هیچ وقت واضح عکس نمیگیره!!!
فلشش خیلی ضعیفه و رنگ ها رو هم خیلی بی حال میگیره.
کیفیت LCD هم منظورت چیه؟ در مقایسه با 240*320 ها بد نیست. با امنیا 2 که نمیشه مقایسه اش کرد!!
.
آره منم هر کاری کردم بدون لرزش نشدنقل قول:
کیفیت lcd ش مثلاً در برابر ان79 ضعیفتر بود