اتفاقا داستانش خیلی هم قوی بود.هیچ کس نفمید آخر بازی چی شد.هر کس یه برداشتی از بازی میکنه.موضوعش واقعا بکر و ناب بود.نقل قول:
Printable View
اتفاقا داستانش خیلی هم قوی بود.هیچ کس نفمید آخر بازی چی شد.هر کس یه برداشتی از بازی میکنه.موضوعش واقعا بکر و ناب بود.نقل قول:
نمی دونم شما Machinarium رو بازی کردی یا نه؟ ولی اگه بازی کرده باشی متوجه منظور من می شی. تو این بازی هیچ داستانی وجود نداشت. یه بچه که از خواب بیدار شد. یه سری مراحل رو رد کرد، آخرش هم به (شاید) مادرش رسید. ولی هیچ جا مشخص نشد اون 2 نفر که اوایل بازی اذیتش می کردن کیا بودن. یا حتی اول بازی از اون خانومه جدا نشد که بگیم آخرش بهش رسید.نقل قول:
نمی دونم شما به چی می گی داستان که راجع به قوی بودنش صحبت می کنی.
موفق باشی:11:
بله Machinarium رو بازی کردم.نقل قول:
داستان Machinarium حرفی برای گفتن در مقابل limbo نداره.قشنگی داستانش تو اینه که نتیجه گیری رو به بازیباز واگذار کرد و نیومد یه خط داستان رو با حرف زدن یا با تصویر توضیح بده.این طور که شما گفتی مثل این که داستان بازی رو بیش از حد ساده تصور کردی حتی به این که چرا اسم بازی برزخه هم توجه نکردی و این که در پایان بازی چه اتفاقاتی افتاد.داستانش پیچیده تر از این حرفاست. درضمن اون خواهرشه نه مادرش.و در آخر یه چرخی تو فروم های خارجی بزن تا ببینی داستان بازی چه قدر غنی بوده.(هر بازی که 9 از IGN نمیگیره.)
ممنون می شم اگه شما که داستان رو می دونی پیچیدگی هاش رو برای من و سایر دوستان به طور مختصر توضیح بدید. البته چیزی که تو بازی وجود داشته. شما داستان بازی رو در حد سریال هایی مثل lost و prison break و غیره بزرگ کردی.نقل قول:
به هر حال من یه انتقاد کوچولو از بازی کردم که فکر نمی کنم نیازی به این همه کل کل باشه. شاید تو بعضی جاهاش یه پیام هایی داشته باشه، ولی باز هم نمی شه بهشون گفت داستان پیچیده.
موفق باشی:11:
حالا ار بحث اينا كه بگذريم ! دوستان من توي اين قسمت گير كردم ! چيز خاصي به ذهنم نميرسه ...
چطور مكعب رو به سمت راست ببرم تا بتون به اون طناب برسم . اما وقتي مكعب روي تاب ميره . نميشه بردش . دنبال مكعب و راه ديگه هم گشتم و نيود !
لطفا راهنمايي كنيد :)
شما باید مکعب رو در سمت راست الاکلنگ قرار بدی و بعدش دکمه پایین رفتن آسانسور رو فشار بده و بلافاصله کف آسانسور رو با ctrl به سمت راست بکشی و بندازی رو سمت چب الاکلنگ.اینطوری درست میشه.:46:نقل قول:
این قسمت باگه یا فن خاصی باید زد!؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
تو عکس دومی باید بپری به سمت تابلویی که فلش سمت راست روش داره و بلافاصله Ctrl رو بزنی. بعدش میری بالا و میپری طرف تابلوی بعدی و همین قضیه رو تکرار میکنی. البته زمانی باید بپری که برق میخواد قطع بشه و بری وسط H. بقیه اشم که دیگه مشخصه...نقل قول:
بازی تمام شد!
فقط میشه گفت فوق العاده بود.اصلآ انتظار نداشتم در این حد راضی کننده باشه!
نکته جالبش واسه من این بود که نصب بازی 1 دقیقه هم نشد ولی زمان طی کردن بازی 2 ساعت و نیم طول کشید!
امیدوارم تو این سبک بازیها بیشتر شاهد باشیم
نمره ی من به بازی 10/10 !
2.5 ساعت خیلی خوبه وحید! تند و سریع تمومش کردی! من یادم میاد 6 ، 7 ساعتی طول کشید!
برادران عزیز.یه سوال:موتور بازی سازی limbo چیه؟
اسمش جایی گفته نشده.نقل قول:
سلام به دوستان گل. من این بازی رو تموم کردم بازی فوق العاده بود تا حالا بازی فکری به این قشنگی و منطقی ندیده بودم. می خواستم بدونم نسخه بعدی از این بازی تو راه نیست؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟ ؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
من از 100 بهش 100 می دم
یعنی چی؟:41:
یعنی سیکوریته؟:31:
جون من یکی بگه اسم موتور ساختش چیه؟:42:
بعید میدونم فقط از یه موتور که به راحتی در دسترس باشه ساخته باشنش.آخه همه بازی ها حتی ساده تریناشون هم از چند تا موتور مختلف استفاده میکنن.:46:نقل قول:
حالا فهمیدم واقعا سیکوریته:13:
اصلا تو عرصه ی اینترنت اسم engine ساختش نیییییییییییییست
دستان اینجارو چیکار کنم؟
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یه چیزی هست که میری روش جعبه ها میرن بالا...هرچی بازی کردم باهاش نتونستم جعبه ها رو بفرستم جای این نردبونه...(اگه کمکمتون میکنه:31:)کد:http://tasvir.net16.net/images/a3c736667394.jpg
جعبه ی سمت راستی رو حل میدی رو همون کلیدنقل قول:
بعد که دوباره جو عادی شد و جعبه ی دوم افتاد پایین میری حلش میدی گوشه ی اون لبه که باید بری بالا ازش
حالا دوباره میری جعبه ی سمت راست رو حل میدی بره بالا از شیب
جعبه رو که از شیب رها کردی داشت میومد پایین به سرع میری از اون جعبه سمت چپی اون گوشه میری بالا
البته 1-2 قدم بیشتر جلو نرو تا جعبه که اومد پایین بگیریش حلش بدی بره بالا جای نردبان
از نردبان میری بالا و از اون یکی نردبون میای پایین
بقیشم خودت برو...: دی
دوستان اوایل بازی این مرحله باید چی کار کرد؟چه جوری میشه از آب رد شد؟
جعبه رو میاری عقب تا به یه طناب برسی . میپری رو جعبه بعد از طناب میری بالا . از درخت همینجور برو بالا تا به یه تکه چوب برسی . هلش میدی تا بیفته روی اب . تموم.نقل قول:
تموم شد:26::26::26::26::26::26::26::26:
اینجا چی؟هربار که میپرم روی یه چیزی فرود میام که این یارو رو تیکه تیکه میکنه...
نه به اون طنابی که بالای همین که تیکه تیکه میکنه(:31:)میرسه نه اون طناب زیرشو میگیره:41:
چه کنم؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
کد:http://tasvir.net16.net/images/b07f50145902.jpg
یه جا دیگه اپ کن .نقل قول:
[QUOTE=Zaghan_13;6350376]اینجا چی؟هربار که میپرم روی یه چیزی فرود میام که این یارو رو تیکه تیکه میکنه...
نه به اون طنابی که بالای همین که تیکه تیکه میکنه(:31:)میرسه نه اون طناب زیرشو میگیره:41:
چه کنم؟:19:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سطح شیب دار رو برو پایین.بعد بپر.جوری بپر که موقع رسیدن به فلش سریع بتونی ctrl رو بزنی.بعد جازبه میره رو سطح رو بروی فلش.به همین راحتی:46:
فقط میتونم بگم عالی بود.خیلی لذت بردم. : )
خیلی باحال بود...لذت بردم...با اینکه دو بار موندم توش و رو اعصاب بود:31: ولی خیلی حال داد:31:
تا باشه از این بازیها باشه...البته منم توش گیر نکنم:31:
خیللللللللللللللللللللللل للیییییییییییییییییی با حال بود بچه ها بازی تو این سبک و ریتم نمیشناسید؟
وسطای بازی جعبه رو میزاری روی یه ترازو تا ردش کنی ببری بزاری زیر طناب و از طناب بالا بری.
اونجا فکر کنم یک طرف ترازو باید یه چیزی بزاری تا وزنشون برابر بشه و جعبه رو بتونی ردش کنی.
اونجا رو چطوری باید رد کرد؟
ولی خیلی بازی باحالیه خداییش.
منم خیلی اونجا گیر کرده بودم!!!!نقل قول:
باید دستگاه رو بزنی تا شروع کنه به پایین رفتن...بعد باید سریع دستگیره آسانسوره رو بگیری و بکشیش سمت خودت...بعدشم که می دونی!باید بذاری سمت چپ ترازو مانند...
:46::46::46:
میگم چرا آخرش اینطوری تموم شد؟
یه جوری نبود؟
سلام...
اون قسمتی که می تونیم جهت جاذبه رو عوض کنیم و یه جعبه داریم چیکار باید بکنیم؟چجوری باید از روی سکوی متحرک بریم بالا؟
ببین باید بری سمت آسانسور بهمراه اون جعبه و آسانسور رو پایین بیاری بعد جعله رو بذاری رو سقف آسانسور دوباره دکمه آسانسور رو بزنی تا ره بالا بپر رو سقفش بعد میپری سمت تیرباره اون سمت یه دستگاه جاذبه مقطعی وجود داره ازون جا وقتی غیر فعال بشه یه جعبه میوفته تو یک سرازیری شما باید انقدر جاذبه رو قطع وصل کنید(درحینی که از سرازیری پایین میاد) که جعبه ازون بالا خارج بشهنقل قول:
بازیش فوق العاده بود ... موسیقی متن نداشت ولی صدا گذاری محیط واقعا جذاب بود و حوصله آدم سر نمیرفت !
گیم پلی و پازل هاش هم خلاقانه و جالب بودن ... جز لذت بخش ترین بازی هایی بود که تاحالا انجام دادم !
من چرا نمیتونم از توی اون چیزی که مثل دیواره رد شم ؟ :دی
همونجا که جاذبه به طور زمان دار هی جابجا میشه ... بالا تیغه هست و سمت راست هم یه قسمتی که برق داره پایینش باز تیغه :دی
عکس نشد بگیریم نمیدونم چرا :دی
ائنجا که اون مگس گنده هست باید چیکا کنیم؟؟؟
باید آروم بهش نزدیک شی ، هر 2 قدمی که بر میداری و سرش رو میاره بالا باید صبر کنی تا دوباره به خوردن مشغول شه و بعد باز چن قدم بری جلو ، نزدیک که شدی بپر و ctrl رو بزن تا پای مگسه رو بگیری و ببرتت بالا .نقل قول:
آخرین معمای بازینقل قول:
صبر کنید تا جاذبه برعکستون کنه
وقتی برعکس رو دیوارید 2 ثانیه صبر کنید و بعد به طرف اون دکمه تغییر جاذبه بپرید
باید طوری بپرید که وقتی چند سانتی ازش رد شدید خود بازی جاذبه را عوض کنه و بکشدتون پایین
تا رسیدید بهش یه کنترل بزنید
با سرعت به سمت دیوار پرتاب میشید (به تیغه برخورد نمیکنید)و دیوار میشکنه
تبریک! تموم شد!
درسته ممنون...خب دقیقا بعد از اونجا چی؟!همونجایی که یه دستگاه داریم که اشیا رو از رو زمین بلند می کنه و یه دستگاه مغناطیس...دو تا از این جعبه بزرگا هم داریم.نقل قول:
ممنون دوست عزیز ...نقل قول:
تموم شد ... شما نقش مهمی در تموم شدن بازی من داشتین !!
واقعا عالی بود :)
باید از اخلاف ارتفاع بین اون 2 تا جعبه بزرگ به نفع خودتون استفاده کنین !نقل قول:
مغناطیس رو فعال کنین !
به طور مقطعی و قبل اینکه جعبه بزرگ سمت راست به سقف بچسبه دستگاه از بین برنده جاذبه رو فعال کنین و خاموش کنین !
حالا جعبه سمت چپ میچسبه به سقف در حالی که جعبه سمت راست قبل از اینکه به سقف برسه میوفته پایین ! حالا راه براتون بازه .