id یاهوم sadegh.sadegh44نقل قول:
Printable View
id یاهوم sadegh.sadegh44نقل قول:
id یاهوم Hikan_75
---------- Post added at 01:41 PM ---------- Previous post was at 01:39 PM ----------
Amingh016 منو تو یاهو add کن اونجا صحبت کنیم!
امروز ساعت 6 بازی من و man war هست سرور 3 روم 4 هر کی خواست بیاد observer
ارسا كار هارو درست كرد و به من گفتش كه ميتونه.اول گفت نميتونه ولي آخرسر كارهارو درست كرد.
من آی دی یاهو مسنجر ندارم. پس یعنی خط میخورم:31:
نچ.تو تلفن داري.خودم بهت زنگ ميزنم.اول با حريفت هماهنگ ميكنم بعد بهت زنگ ميزنم در نهايت نتيجه رو بهتون ميگم.در كل نقش Ambassador رو بازي ميكنم!ميخود نيست titleم تو WOW همين Ambassador هستش ديگه!!
نفره ذخیره نداره این جام؟
نچ.داداش من خدمم نمي خواستم شركت كنم آدم نبود اومدم!اضافي هم ميخواي؟:31:
يه دور كه برگزار ميشه دور دوم محبوب تر ميشه و بيشتر ميان.
حالا من چیکار کنم؟
آقا سلام من هم پایه ام واسه این 1v1 . فقط اگر ممکنه به آیدی یاهوم پی ام بدین چون تو P30World زیاد آنلاین نمی شم .
Garena ID : Nozhan
Yahoo ID : Nozhan89
man war و پارسا امروز بازي كنيد و نتيجه رو بگيد وگرنه فردا طبق برنامه بازي ها پيش ميره و بازي آخر رو بينتون برگزار ميكنيم اگه هم يكي خواست استعفا بده از بينتون اون يكي نگران نباشه يار ذخيره پيدا شد!:31:
ریپلی هم بزارید.
اقا من با من وار بازی نمیکنم من بایکی دیگه من وار از خونه است DL داره مثه چی اسابم خورد شد
من ديگه نميدونم.كشتي مارو.با همين شخص بايد بازي كني.اگه نه بگو جات يكيو بذارم.نقل قول:
به دليل بي نظمي افراد:
تا آخر هفته همه بازي ها رو انجام بدن هر روز و ساعتي كه خواستن با هم هماهنگ كنن آخر هفته نتيجه ها و ريپلي ها رو هم بذارن.
امیرجان اومده مسابقه ی مجانی گذاشته براتون تازه با جایزه بعد غر هم میزنین؟:13:
طبق قرعه این جوری مسابقه ها به هم افتادن. برا چی اعتراض میکنین؟ تا حالا دیدین یه تیم خیلی ضعیف با یه تیم خیلی قوی تو یه مسابقه فوتبال با هم میفتن غر بزنن که من این حریف رو نمیخوام؟ منم میخواستم با خود امیرجان بازی کنم ولی نشد که چی؟ واقعا که؟:13:
Amir_to کی میای بازی؟
دوست من لازم یه چیرو بگم که من با 256 وصلم و برا مسابثه اصلا دانلود ندارم وقتی که من هاست شدم تو که لاگ نداشتی وقتی تو شدی لاگ بودنقل قول:
اقا من از HIKAN باختم.:41:
بی زحمت ریپلی بازیو ببذارنقل قول:
کد:http://www.persianupload.net/8807682
حریف من کی با من بازی میکنی؟ بگو دیگه.:19:
3 نفر خوابن!!پارسا و amir_to و داداشش!!اگه امروز خبري ازشون نرسه اون يار ذخيره رو مياريم و 6 نفره ميزنيم.به اين ترتيب كه MAN WAR و كيان با هم بازي ميكنن بعد من و يار ذخيرمون بعد برنده ي بازي ما و بازي كيان اينا با هم ميزنن و برنده با Hikan.فكر كنم موافق باشيد كه Hikan يه پايه ي فينال باشه؟؟؟!!!
من یه پایه فینال باشم فکر کنم برا بقیه بهتر و به صلاح تره:31:
مگر از رو نعش من رد شي!!خودتم ميدوني نامرديه يه دفعه و با يه برد بري فينال.حقت نيست.تو بازي هايي كه با هم داشتيمم اين كاملا مشخصه.نقل قول:
یعنی من باید با Nozhan بازی کنم { id grnashe{
نه.با كيان.
خوب اون 3 نفر حذف شدند!من و Nozhan تو و كيان.
و برای بار دوم:ریپلی بزارید.:31:
آقا من و داداشم بیشتر موقع ها آماده ایمD:
کی شما آماده اید؟
---------- Post added at 06:01 PM ---------- Previous post was at 05:58 PM ----------
KEB جان من نوبم رحم کن:41::41:
اقا هستمممممممممممممم
SUB ZERO جان.
ایمیل بچه ها رو توی پست اولت روبروی ای دی گارنا شو ن بزاری بهتر میشه.
آقا توجه!
دو برادر و پارسا خيلي كارو طولاني كردن و لفت دادن موضوع رو.بنابراين حذفن.من و Nozhan بازي ميكنيم و كيان و man war.
البته پارسا تو ذخيرست اگه Nozhan نيومد ان بازي ميكنه.
گند زده شد به جام!حريف من حالا خوابه!!
فردا هم ميريم تهران تا جمعه!!!
پارسا بيا فردا بزنيم.
کجا خوابم عمو ؟؟ بیا بترکونیمت :31::31:نقل قول:
نقل قول:
نگران نباش منم یکی مثل تو.:31:
ساعت ده و نیم فردا صبح بیا اگه مشکلی نیست.
شبا میتونی بیای باهم مسابقه بدیم؟نقل قول:
sub-zero امروز میتونم بیام ساعت چند؟
پارسا تو ياهو برات زدم كه ديگه نيستي.اينقدر لفتش دادي كه از دور مسابقات كنار رفتي.من و Nozhan بازي داريم.
Nozhan من فردا ميام.كيان و man war سعي كنيد امروز بازي كنيد.
پس اومدی ما رو خبردار کن ... همینجوری حذف نزنین بهمون ...نقل قول: