چرا در پست اول تارخ ارائه بازی رو
تاريخ عرضه :5 نوامبر 2011
زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی که اومدش
Printable View
زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی که اومدش
استاد یه چیزی هست اسمش لیک شدن بازیه !!! تاریخ عرضه بازی 5 نومبر هستش ، نسخه های دزدی زودتر پخش شدننقل قول:
زده؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟
بازی که اومدش
1_ چرا دوستان از گيم پلي و كلآ حال و هواي بازي حرف نميرنن؟!
2_ حالا كه هم واسه كامپيوتر منتشر شده و هم كنسول بهتره تاپيك مجزايي زده بشه.
ممنون:11:
دوستان گیم پلی مثل مافیا هست گرافیک چطور امیدوارم خوب از اب دراد
چقدر این بازی طرفدار داره:41:
از دوستانی که بازی کردند
ایا توش جاسوسی هم هست؟
مخفی کاری هم هست؟
وسایل های جانبی جیمز چی هست؟
مثل اتش شبانگاه ساعت لیزری داره؟ موبایل شیشه شکن داره؟
---------- Post added at 08:27 PM ---------- Previous post was at 08:23 PM ----------
از نظر سایت گیم اسپات
the Good
Solid shooting mechanics and slick melee combat Driving sections are a blast Great production values Globe-trotting story allows for lots of environmental variety.
The Bad
Gets off to a very slow start after the prologue Throwaway multiplayer Gadget sections are simply filler.
گیم اسپات به بازی 7.5 داده پس معلومه بازی خیلی خوبیه
ظاهرا از نظر گیم پلی و کلا اکشن بازی خوب کار شده
پس واجب شد بازیو بگیریم : دی
من يه نسخه قبل از اين بازي رو بازي كردم ، خيلي بد بودم فكر نكنم اين يكي بهتر از اون باشه :13:
من يه نسخه قبل از اين بازي رو بازي كردم ، خيلي بد بودم فكر نكنم اين يكي بهتر از اون باشه :13:
بهترین بازی عمر من 007 night fire بود
هیچ بازی ای مثل این بازی برام خاطره انگیز نبود
حتی بالاتر از ماکس پین 1 و 2 و پرنس 2 دسپرادو 1
من بازیو گرفتم و یک ساعت هم بازیش کردم، به نظرم بازی یک کپی از روی conviction هستش، فقط فرقش اینه که در بعضی مراحل سوار قایق و ماشین هم میشید، البته شاید چیزای دیگه هم سوار بشد ولی من هنوز نرسیدم! :31:، هوش مصنوعی بازی خیلی ضعیفه، گرافیکشم متوسطه ولی کلاً بدک نیست بازیش، اگه از conviction خوشتون اومده از این هم حتما خوشتون میاد
به نظر من هم بازی بدی نیست میارزه یک بار یا دوبار بازی کنی
خیلی تعجب میکنم در حالی که بازی منتشر شده کسی نظری در تیپیک نمیده و به کل فکر کنم درش تخته شده.یعنی هیچ کس به این بازی علاقه ای نداره یا بازیش اونقد افتضاحه که ارزش نداره در موردش بحث کنیم؟
فکر کنم گزینه 2 مناسبتره چون اینقد افتضاح از آب در اومده که اصلا ارزش خرید نداره چه برسه به بازی 3 تومان دادم فروشگاه جاوید ببین چی نصیبمون شد...:41::41::41:نقل قول:
؟؟؟ دوست عزیز افتضاح که میگی یعنی یه چی در حد کوانتم تئوری !!! این بازی بسیار بسیار خوش ساخته تنها مشکلش اینه که کپی برداری از بازی های دیگه هست . حتی IGN هم دلیل نمره پایینشو این دونسته که بازی کپی برداری هست و در هیچ یک از مولفه هاش نواوری نداره .، هیچ سایتی از مضخرف بودن بازی حرفی نزدهنقل قول:
فکر کنم گزینه 2 مناسبتره چون اینقد افتضاح از آب در اومده که اصلا ارزش خرید نداره چه برسه به بازی 3 تومان دادم فروشگاه جاوید ببین چی نصیبمون شد...:41::41::41:
دوستان گرامی!
کسی نسخه pc بازی رو تموم کرده؟
برای من که یه جاهای خاص ارور میده. کسی کرک درست و حسابی نداره؟ ممنون میشم
سلام دوستان...:10:
بازیه قشنگی هست؟؟
میارزه بازی کنیم؟؟؟
اگه بگیریم احتیاج به کرک یا چیز خاصی داره یا نه؟
اگه کثل سریهای قبلش باشه که باز باید گرافیک در حد 3-4 سال پیشو ببینیم ولی با داستان جدید .
حالا اینکه جذابیت داستانش بتونه این سری ضعیف گرافیکو بپوشونه نمیدونم .
چون به نظر من تو سریهای قبل موفق نبود .
درباره این بازی نظرات زیادی داده شده...یکی میگه خوب یکی میگه بد!!نقل قول:
ولی با گشتی که من توی سایتهای مختلف زدم در کل به طور میانگین همه ازش راضی بودند واعتقاد داشتن ارزش یه بار تموم کردن رو داره:46:
(رفت تو لیست:31:)
خوب من هنوز بازی رو تموم نکردم ولی کسایی که از کانوکشن خوششون اومد اینم امتحان کنن بد نیست ارزش یه بار تموم کردنو داره البته فکر کنم سازنده ها یادشون رفته هوش مصنوعی بسازن واسه بازی کلا سربازا زیاااددد خنگن:31: یعنی جولوت رژه میرن و انگار دارن بهت میگن بیا پسر بیا بزن تو مخم هدشاتم کن بیابزن دیگه:31:یا مثلا پشت دیوار کاور گرفتی دستت با اسلحه از کنار کاملا زدن بیرون ومعلومه ولی سربازه عین خنگا میاد جولو و خوب ما هم با چند تا چک میکشیمش عین کانوکشن دوتا مشت و لقد که بزنی میمیرن:31:بعدشم که کلا خیلی تخیلی کارایی میکنه که هیچ بشری نمیتونه تو خواباشم بکنه اول بازی هم که یه استون مارتین سواری یه باگ زیبای گرافیکی مشاهده کردم که شاخ به شاخ رفتم سمت یه ماشین دیگه ماشینه عین روح از وسط ماشین من رد شد:27:هرچقدر هم میزدم به درو دیوار هیچیش نمیشد نمیدونم جنس این ماشینه چیه ولی هر چی هست خیلی محکمه:31: ولی کلا کسایی که از این سبک خوششون میاد این بازی رو بگیرن به نظر من با این همه باگ و ضعف ارزش یه بار تموم کردنو داره چون هیجانش خوبه و کلا اگر به این ضعف ها زیاد توجه نکنین بازیه جالبیه
من که دیشب بازیو تموم کردم، بهترین نظری که در موردش میشه داد اینه که ارزش یک بار تموم کردن رو داره، من که خوشم اومد ازش
دوستان کمـــــــــــــــــــک کسی سیو بعد از اون مرحله که سوار هروکرافته باید موتور های اون چیز(نمیدونم چی هست) رو بزنی داره من دهنم سرویس شد نتونستم اون مرحله رو رد کنم حالا دوتا مرحله بعدش هم شد اشکال نداره
سلام میخوام بدونم این بازی صحنه داره یا نه چون من تو حال بازی میکنم و تو سری قبلی جلو فامیلا اتفاق بدی افتاد حالا داره یانه
نه... هیچی نداره...نقل قول:
:27::27::27:نقل قول:
چه زمان باحالی بوده اون موقه ...
سلام دوستان
بازی رو گرفتم
در آخرین مراحل نصب یه خطایی میده مربوط به BondUpdate_75907_to_76654.exe که میگه در محل نصب بازی موجود نیست
من الان این فایل BondUpdate_75907_to_76654.exe از اینترنت دانلود کردم اما میخوام بدونم دلیل این چیه و چطوری باید نصبش کنم
در ضمن وقتی این خطا میاد یه OK داره که وقتی روش کلیک می کنی کلا عملیات نصب رو terminate می کنه و همه چی پاک میشه و باید از اول نصب کرد
باید قبل از ریختن Bond.exe این آپدیت رو نصب کنی.لابد شما اول کرکو ریختینقل قول:
بچه ها بازی چند مرحله هست ؟
سلام
من تو اون مرحله که میره توی یه بار با یکی صحبت میکنه و بعدش میره بیرون موندم بعد اون مرحله که دنبال یه کامیون بزرگ بودم و از دست پلیس ها در رفتم
وقتی بعد این قسمت می خواهد بره تو بازی end program میشه و بازی بسته میشه
یه کرک سالم میشه واسه بازی بزارید
برای منم همینجوری میشد قبلش کرک ریلودد داشتم دوباره همونو دانلود کردم و ریختم فرقی نکرد! من کلا یه نوع کرک بیشتر ندیدم حالا شما بیا همینو دوباره امتحان کن!نقل قول:
فعلا همه درگیر این Black Ops هستن کسی به فکر این نیست!کد:http://m0003.gamecopyworld.com/games/pc_james_bond_007_blood_stone.shtml
سلام دووستان.شما موقع نصب بازی یا اجراش مشکلی نداشتین ؟؟؟
ما من وقتی میخوام بازی رو اجرا کنم این پیغام میاد ...
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آخر نصب بازی هم ینی موقعی که نصب کامل شدد همین پیغام اومدش...
کسی نگفت بالاخره بازی چند مرحله هست ؟
اگه اشتباه نکنم یه 4-5 تا لوکیشن مختلف و یه 16-17 تا مرحله داره که خیلی سریع میشه تمومشون کرد!نقل قول:
کلا بازی کوتاهیه!
نقل قول:
منم اتفاققا این ارور رو تو اجرای اکثر نرم افزار ها و بازی ها تو ویندوز سون دارم - مشکل از کجاست ؟
این همون ایراد dont send ایکس پی هست که مثلا به روز شده!: دینقل قول:
همینطور هم که میدونید این error به طور خاص به یه مشکل اشاره نمیکنه و وقتی شما با این ایراد مواجه میشید که ویندوز به مشکلی بر بخوره که به طور کامل نتونه شناسایش کنه!!
حالا باید چه کار کنیم؟
باز موقع اجرای بازی مدال این ارور میومدد ولی وقتی کرکشو ریختم درست شد.
ولی این درست نمیشه...
خوب شاید باید کرکشو عوض کنی !!!
پس میشه یکی لطف کنه یه کرک سالم بزاره ببینیم اجرا میشه یا نه ...نقل قول:
چرا کسی یه نقد از بازی نمیزاره ببینیم قشنگه بخریم یا نه ؟
بازی جالبیه. بعد از cod واسه این که از بیکاری در بیایم خووبه:D