خیلی ممنونم. من که هنوزم ندیدمش حداقل میتونم بگم از حیث بازیگراش خیلی سرتر از فیلمهای دیگه ی صدا سیما هست.نقل قول:
Printable View
خیلی ممنونم. من که هنوزم ندیدمش حداقل میتونم بگم از حیث بازیگراش خیلی سرتر از فیلمهای دیگه ی صدا سیما هست.نقل قول:
اصلا نمیصرفه پول بدی یخریش !
من هنوز دارم میسوزم به خاطر چهار و پونصدی که دادم 3 قسمت اولشو گرفتم! :31:
تنها فرقش با سریالای تلویزیون اینه که یک عدد الناز شاکردوست آرایش کرده ی خوشگیلی موشگیلا داره ! :31:
اصلا خوش ساخت نیست ...
من 500 دادم 2 قسمتش گیرم اومدنقل قول:
خوب سامان جان تو هم یک یا فوقش 2 قسمت رو می خریدی تا حالا اینجوری نسوزی:31:
بابا منم دانلود می کنم ، کی پول میده 36 قسمت رو ؟!
به نظر من تا اینجا جالب بوده......
به همین خیال باش:27::27::31::31::31:نقل قول:
اخه ما که پول به این چیزا نمیدیم
حالا بگذار یارانه بدن اگه برای اینم یارانه دادن اورجینننال میخریم:27::27::27:
لینک های دانلود با کیفیت بالا هر کی داره بگذاره
بچه ها لینک دانلود نذارین چون سریال برای فروش هست . عده ایی اعتراض داشتن تموم بحث این تاپیک شده دانلود دزدی بودن یا نبودن ؟! حالا هر کس که به هر طریقی تهیه کرده سعی کنین بیشتر راجع به سریال و موضوعش بحث کنین .
ممنون
ایلنا: دومین قسمت از سریال قلب یخی (نخستین سریال شبکه سینمای خانگی ایران) همراه با صدای رضا یزدانی و مازیار فلاحی در تیراژ وسیع و همزمان در سراسر کشور توزیع شد.
به گزارش روابط عمومي شركت تصوير دنياي هنر؛ در این قسمت از سریال، اعترافات فرزاد (حمید گودرزی) که سابقه آشنایی با چیستا(الناز شاکر دوست) و قصد ازدواج با او را داشته و اینک با پیدا شدن جسد چیستا به عنوان متهم اصلی دستگیر شده، مرور میشود. از دیگر سو همزمان با مراسم تدفین ارغوان (شریک ویدا) دادگاه، پسر جوان ویدا که به جرم درگیری خیابانی بازداشت شده برگزار و او به سه تا 6 ماه حبس محکوم میشود. در همین زمان لیدا(مهراوه شریفی نیا) نیز پیگیر یک دادگاه جنایی است که سرو صدای زیادی را به پا کرده و پیشنهاد وکالت را به مجرم(حسین یاری) ارائه میدهد.
در قسمت دوم سریال قلب یخی، علاقمندان میتوانند صدای رضا یزدانی(خواننده سرشناس موسیقی پاپ و راک ایران) را روی تیتراژ ابتدا و انتهای سریال با دو ترانه متفاوت بشنوند. ترانهای نیز با صدای مازیار فلاحی(خواننده جوان و مستعد موسیقی پاپ کشور) در یکی از سکانسهای قسمت دوم شنیده میشود. کارن همایونفر آهنگسازی قلب یخی را برعهده داشته است.
دومین قسمت سریال قلب یخی در تیراژ یک میلیون نسخه در سراسر کشور به طور همزمان توزیع شد. شرکت تصویر دنیای هنر از عموم علاقمندان درخواست کرد تا از تکثیر این سریال به هر شکل خودداری و فقط نسخه اریژینال آن را خریداری كنند.
فکر کنم قسمت چهارمش هم اومده!:46:نقل قول:
کار تبلیغاتی هست ؟؟؟
ماجراش در مورد چیه؟؟
راستی کسی قهوه تلخ مهران مدیری رو گرفته ؟؟؟؟؟ باز اون ارزش داره
اینقدرم از شاکردوست بدم میاد مثل بچه لا تا حرف میزنه
قهوه تلخ مگه اومده؟؟؟نقل قول:
دلت میاد :31:نقل قول:
دیدم حرف ایشون شد گفت بد نیست اینو بدین:
پركارترین بازیگر زن ایران: ۲۵فیلم در ۵ سال
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
شاخص ترین ویژگی «الناز شاكردوست» پركاربودنش است. آمار و ارقام مربوط به فیلمهایی كه از سال ۸۴ تا الان بازی كرده، حیرتآور است یعنی ۲۵ فیلم در ۵ سال. او به طور متوسط از آغاز دوران بازیگریاش، سالانه پیشنهاد حضور در پنج فیلم سینمایی را پذیرفته است. این تعداد فیلم برای سینمایی كه بهترین بازیگرانش برخی اوقات با بیكاری دست و پنجه نرم میكنند، رقم قابل توجهی است. این در حالی است كه شاكردوست در لابه لای این همه فیلم، بعضا بازیهای درخشانی نیز ارائه داده و نظر هیئت داوران جشنوارههای مختلف را جلب كرده است.
اره واسه اینکه
جنبه تبلیغاتی بهش نگاه میشه
پس فکری کردی واسه چی اینقدر خودشو خوشگل کرده :دی
ولی جدی مث بچه لاتا می مونه
انگاری بچه چاله میدونه
دوستم واسه عمل بینی ش رفته بود دکتر
بعد از شانس دکتر همین شاکردوسته واسه عمل زیبائی بینی و اینا
مطبشم زعفرانیه س
بعد میگفت دکتر همش جلو مریضاش آلبوم باز میکنه میگهه کار خیلی تاپم اینه
میگفت شاکردوست قبل عملاش زشت بوده اصلا نمیشناختش
میگفت هی گفتم دکتر واقعا این خانوم شاکردوست گفت اره
خلاصه دوستم داره میره پیش همین دکتر این خانوم واسه عمل
میگه هر چی باشه دکتر النازههه دیگه
و لوس ترینشون!:2:نقل قول:
واقعا از بازی کردن فقط لوس بازی و عشوه و غمیش اومدنشو یاد گرفته!:41:
مگه بقیشون چیز دیگه ای بلدن ؟؟ (قصد دفاع ندارم )نقل قول:
تو بازیگرای زن، مثلا بیا بازی گلشیفته فراهانی (ببخشید گ.ف!) یا بخوایم نزدیک تر مقایسه کنیم، بازیه مهناز افشار رو با شاکردوست مقایسه کن!!!:31::20:والا من بازیه بهنوش بختیاری رو به شاکردوست ترجیح میدم!!:27:نقل قول:
ولی خدایی نقش دختر لاتو خیلی خوب بازی میکنه.:31:نقل قول:
نمونش فیلم بیوفا. به نظر من بهترین بازیش اونجا بوده.:27:
آره! منم فکر کنم بی وفا بهترین کارش بوده! راستی... تو "چه کسی امیر رو کشت" هم تو کارکتر یه دخر لات دله دیوونه بود... نه؟!:31:نقل قول:
حالا بیخیال! نقد لوس بازی های ایشون باشه تو یه تاپیک دیگه!:2::27:
آقا با در نظر گرفتن جمیله جوانب، قلب یخی رو بخرم؟!:20:
سلام مطوئنی جمیله جوانب درسته؟؟نقل قول:
یک یا دو قسمتشو بگیر ببین خوشت میاد یا نه
وای این قسمت چهارمش خیلی قشنگ بود مخصوصا سکانس آخرش........
نه ! خواهش میکنم نخر ! هر جور میتونی گیر بیارش ولی نخر !نقل قول:
قلب یخی رو بخرم؟!
حرف من ِ مالباخته رو گوش کن ! :31:
بچه ها املا را پاس کردید ؟ :31: نبینم دیگه اینجا از الناز بد بگیدو [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
استقبال بی نظیر مردم از قسمت نخست سریال های 24 و قلب یخی
در پایان هفته اول توزیع قسمت اول سریال های قلب یخی و 24 درصد بسیار بالایی از نسخه های این مجموعه ها از طرف علاقه مندان شبکه نمایش خانگی در سراسر کشور خریداری شد.
به گزارش سایت 30نماایران به نقل از روابط عمومی شرکت تصویر دنیای هنر،حسین معماری، مدیر واحد پخش دنیای هنر ضمن اعلام خبر مذکور افزود: پس از گذشت شش روز از توزیع قسمت نخست سریال ایرانی قلب یخی و مجموعه خارجی 24 که به ترتیب با تیراژ یک میلیون و یکصد هزار نسخه به شبکه نمایش خانگی کشور عرضه شدند ، بر اساس گزارش های دریافتی از طرف نمایندگان توزیع و پخش تصویر دنیای هنر در سراسر کشور نزدیک به 90 درصد از قسمت اول قلب یخی و 85 درصد از قسمت اول 24 در مدت یاد شده به فروش رفته است.
به گفته حسین معماری با توجه به استقبال بی نظیر علاقه مندان شبکه نمایش خانگی، در برخی از نقاط تهران و همچنین تعدادی از شهرهای کشور، که موجب اتمام نسخ موجود در فروشگاههای عرضه کننده شد، اقدام لازم برای تکثیر و توزیع مجدد بعمل آمد. مدیر پخش دنیای هنر همچنین از اجرای جشنواره بزرگ قلب یخی با هدف تشویق و ترغیب افزایش فروش نمایندگان تصویر دنیای هنر خبر داد که در این جشنواره به صورت هفتگی، ماهانه و فصلی جوایز ارزنده ای به نمایندگان فعال اهدا خواهد شد.
آدرس منبع خبر:
کد:http://www.30nemairan.com/NewsShow.aspx?IdNews=1392
دریافت نظرات تماشاگران «قلب یخی» برای ساخت بخش های بعدی
شرکت تصویر دنیای هنر با هدف ارتباط نزدیکتر با مخاطبان سریال قلب یخی، طی دوره زمانی مشخص نظرات تماشاگران این سریال را دریافت و از پیشنهادات مطلوب برای ساخت بخش های بعدی این سریال استفاده می کند.
به گزارش سایت 30نماایران به نقل از روابط عمومی شرکت تصویر دنیای هنر، کلیه تماشاگران سریال قلب یخی می توانند با مراجعه به وب سایت شرکت تصویر دنیای هنر به آدرس tdhfilm.com و یا مراجعه به بخش نظرات وبلاگهای قلب یخی به آدرس ghalbeyakhitdh.blogfa.com , ghalbyakhitdh.persianblog.ir و ghalbyakhi.mihanblog.com و یا نمابر 88270981 ، ضمنا تماشاگران می بایست آدرس رایانامه (ایمیل) و یا شماره تماس خود را نیز به همراه نظراتشان ارائه نمایند. همچنین تماشاگران می توانند دیدگاهها و نقدهای خود در خصوص قلب یخی را نیز در همین بخش ها به همراه آدرس رایانامه (ایمیل) خود ارسال نموده تا پس از بررسی به کاربردی ترین پیشنهاد و مطلوبترین نقدها و دیدگاهها جوایز ارزنده و نفیسی از سوی شرکت تصویر دنیای هنر تعلق گیرد.
این گزارش می افزاید: دریافت نظرات و نقدهای تماشاگران قلب یخی از روز دوشنبه اول شهریور ماه جاری آغاز می شود وتا روز پنجشنبه اول مهرماه سالجاری ادامه خواهد داشت.
آدرس منبع خبر:
کد:http://www.30nemairan.com/NewsShow.aspx?IdNews=1401
جناب مالباخته میشه بگید چند قسمت خریدید که فکر میکنید مالتون رو باختید؟!:31:نقل قول:
--------------------------------------------------------------
نه جدی اینایی که همش ازین سریال انتقاد میکنن چند تا دلیل قانع کننده بیارن که بگه این سریال ارزش دیدن نداره؟!
این که مثلا الناز شاکر دوست لوسه واقعا دلیل مسخره ای هست به نظرم
به خاطر یه بازیگر کل کار رو زیر سوال بردن
الان قسمت چهارم رو تازه دیدم کلی قافل گیر و هیجان زده شدم!:8::18:
باور کنید هیچ نسبتی با تهیه کننده های ایتن سریال ندارم:31:
تا قسمت چهارم ببینید پشیمون نمیشید
اهممم اهممم !نقل قول:
جناب مالباخته میشه بگید چند قسمت خریدید که فکر میکنید مالتون رو باختید؟!
بسم الله الرحمن الرحیم ...:31: بنده 3 قسمت این سریالو خریدم ...با پرداخت 4500 تومن.:31:
آقا اگه اشتباه میگم تصحیح کن !
قسمت اولش که از 40 دقیقه 25 دقیقش اون خانومای مثلا خوشگل رو استیج راه میرفتن ...قسمت دوم به عشوه خرکی اومدن های خانوم شاکردوست برای حمید گودرزی گذشت ، قسمت سومم یادم نیست چی شد ! :31: ... تو هر سه قسمتم وسط سریال یدفعه 5 دقیقه مازیار فلاحی شروع میکرد خوندن ! این جلف بازیا چیه دیگه؟!
انصافا شما خودت این سریالو میخری ؟!
اگه بچه مایه داری که هیچ ! :31:
اگه نیستی و میخری.......که خوب هیچی دیگه ! خوشت اومده ، حال کردی با سریال ، میخریش دیگه ! :31:
حالا 1500 تومنم پول 2 تا دونه چیپس و پفکه ها ! :31: ولی خوب من یکی همون چیپس و پفکو ترجیح میدم ! :20:
قسمت چهارمش هم میخریدی بشه 6 تومن رند بشه:31: خیلی با حاله از الناز شاکر دوست خبری نیست جلف بازی هم نداره وسطش هم آهنگ نداشت!
-------
انصافا من یه دونه قسمت خریدم-دو تا اجاره کردم-یه دونه هم از رفیقم گرفتم اما دانلود و اینا نکردم:46:
شما برای دیدن این سریال عجب عملیات محیر العقولی انجام دادی هفت خوان هم پیشش میگه زکینقل قول:
حالا خدا به بقیش رحم کنه!!!!!!!!!
هر هفته یه قسمت جدید پخش میشه؟
بله دوست عزیز به گفته خود شرکت تصویر دنیای هنر هر چهارشنبه یک قسمت وارد بازار میشه :20:نقل قول:
این سریال بود یا موزیک ویدیو؟
بهتر بود اسمشو نمیزاشتن"قلب یخی"
میزاشتن"موزیک ویدیو مازیار به ضمیمه لوس بازی های الناز":27:
من تا حالا سه قسمتشو دیدم خیلی قشنگه.از دوستان کسی آهنگ با کیفیت شروع قسمت دوم که رضا یزدانی میخونه رو داره؟
کسی نیست آهنگو داشته باشه؟نقل قول:
بچه ها قیمت این سریال چنده؟یکی از بچه ها سه تا رو خریده 4500 و یکی دیگه دوتا را 500؟؟؟؟؟؟
قیمت اوریجینالش درست چنده؟؟؟
راستی قسمت چهارم این هفته به خاطر شهادت منتشر نمیشه
1500 هست قیمتش اون که500 خریده اورجینال نیست:27:نقل قول:
قسمت چهارم که هفته پیش بود ولی قسمت پنجم این هفته پخش نمیشه.نقل قول:
این سریال مگه چند سال پیش ساخته نشده؟ یا این جدیده؟
1500 تومن؟؟؟؟هر قسمت؟؟؟خیلی زیاده که:41::41::13:نقل قول:
یعنی اگه صد قسمت باشه باید150000 پول بدیم....؟؟؟
فکر کنم 36 قسمت باشه که میشه 54000 تومان ناقابل
فرندز با 59 دی وی دی و 236 قسمت 55000 حالا خودتون مقایسه کنیدنقل قول:
من بودم گرفتم 500 دوقسمت
توی دی وی دی مجموعه ای ها بود و فقط به خاطر این فیلم گرفتم تا ببینم چجوریه
نخیر جدیده.واسه همین 89.نقل قول: