مامان بزرگ و بابابزرگ تنها که این حرف ها رو ندارن! :دینقل قول:
خیلی امیدورام کردی با رتبه ات.:11:
Printable View
مامان بزرگ و بابابزرگ تنها که این حرف ها رو ندارن! :دینقل قول:
خیلی امیدورام کردی با رتبه ات.:11:
نه جدی میگم - بعضی موقع ها میخوای تنها باشی - بعضی موقع ها میخوای شلوغ پلوغ کنی با دوستات باشی - شاید اونا برنامه ای داشته باشن مزاحم درست بشن - شاید تو مزاحم اونا بشی ..........نقل قول:
مامان بزرگ و بابابزرگ تنها که این حرف ها رو ندارن!
دس در نکینقل قول:
خیلی امیدورام کردی با رتبه ات
بوش شانسی قبول بیده (شوخی)
آقا شما خوابگاه صنعتی شاهرود منظورت نیست؟ :31:نقل قول:
چون دقیقا همه ی این مشخصات رو داره. :31:
خوابگاه بستگی به شانست هم داره که با چه کسایی هم اتاق بشی. مثلا تو یکی از اتاقا دزد هم داشتیم !!!
اما چیزی که باید بدونی اینه که به کسی زیاد رو ندی تا سوارت بشن.
من اولش داشتم این اشتباهو میکردم که زود متوجه شدم و جلوشو گرفتم تا جایی که آخرای سال می ترسیدن به وسایلم دست بزنن. :31:
خوابگاه ما چون تو دانشگاه بود خیلی خوب بود. کلاسای ساعت 8 صبح که داشتیم ساعت یه ربع به 8 بیدار میشدیم زود می رفتیم کلاس!
حراست مراست هم هیچ کاری نداشت. فقط از 100 باری که پارتی گرفتیم تو اتاقا یکی دو بار اومدن تذکر دادن. :دی
سلام. به نظر من بزرگترين حسن خوابگاه اينه كه شروع ميكني به مستقل شدن و تجربه كسب ميكني!بزرگترين بديش هم يكي دلتنگيه(البته اين مورد شامل من نميشد)و يكي هم اينكه بايد با ظرفيت باشي و خلاصه دوستانه بگم گند نزني!!:20:
ولي من كلا راضي بودم.خيلي خوش گذشت و خيلي خنديديم...راستي ما هم دزد داشتيم. اما از من كه چيزي بلند نكرد. اما حتي يه بار لپتاپ يكي رو زدن!!!!!!
و اما نصيحت من به همه ائنايي كه تازه ميخوان برن خوابگاه اينه كه
1.زود با همه گرم نگيرين بزارين شخصيتها روبشه بعد ز بين اونا دوستت رو انتخاب كن
2.هيچ وقت هيچ وقت اطلاعات ماليت رو در اختيار هيچكس هيچكس قرار نده(مثلا بگي امروز بابام پول فرستاده يا...)
3.هميشه حدو حدودت رو حتي با بهترين دوستت داشته باش
4.به كسي شماره خونت رو نده مگر اينكه آخر اعتماد باشي
5.هميشه حقي براي هم اتاقيت قايل شو تا اونم به حقوق تو احترام بزاره
6.كلي بخند و خوش بگذرون
7.با ترم بالايي ها حتما رابطه برقرار كن خيلي به درد ميخوره.از جزوه و كمك در انتخاب استاد گرفته تا جاهاي خوب شهر:5:
نه دانشگاه مرکز استانتون :46:نقل قول:
کلاسای 8 صبح هم فقط برای اینه که یه لحظه بیدار بشی دور و برتو نگاه کنی بعد دوباره بگیری بخوابی ...:27:
:31:نقل قول:
کلاسای 8 صبح هم فقط برای اینه که یه لحظه بیدار بشی دور و برتو نگاه کنی بعد دوباره بگیری بخوابی ...
من که خونه ایم همه ی کلاسام از 11 به بعد ور میدارم.!!
کلا خوابگاهی ها اکثرشون خرخونن:2: .. بچه های ما که اینطورین.!!:2:
نقل قول:
ایول . بچه های دانشگا سمنان همه جا هسن مث که :31: چه کرده !
درس تو خوابگاه !!!!!!؟؟؟؟؟:27:نقل قول:
من که خونه ایم همه ی کلاسام از 11 به بعد ور میدارم.!!
کلا خوابگاهی ها اکثرشون خرخونن [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .. بچه های ما که اینطورین.!! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
واسه ما به جز 2 3 نفر تو گروهمون که معدلشون 16 هستش بقیه یا مشروط یا اب مرز هستن , ولی 90% شبانه هامون که همشون هم تو خونشون هستن معدلا بالای 16 17 :24:(بچه هامون بهشون آلرژی پیدا کردن:47: )
سلام:10:نقل قول:
ایول . بچه های دانشگا سمنان همه جا هسن مث که [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] چه کرده !
کجاشو دیدی ... اونجا فقط واسه دست گرمیه ...:46:
نقل قول:
آره دیگه یه 2 ماه دیگه خودمم جزشون میشم :10:
کسی هست دانشگاه علاالدوله سمنانی تو گرمسار درس بخونه ؟؟؟؟؟؟؟؟؟
مرکز استانمون؟ :دینقل قول:
مارو جزو استان سمنان حساب کردی؟ بابا ریفیق با ما هم؟ :دی
امضامو نگاه کن. :دی
من از تهران میرم شاهرود...
سلام به نظرم خوابگاه برای ترم اول عالیه با زندگی دانشجویی و مرام رفیقات آشنا می کنه بعد ترم بعد با اونا خونه میگیرید
نه منظورم دانشگاهت بود , وگر نه هیچ وقت به هیچ کسی همچین توهینی نمیکنم ...:10:نقل قول:
سلام عليكمنقل قول:
ايول شما هم درس نخونن بچه هاي خوابگاه تون؟تو دانشگاه ما هم بچه هايي كه محل زندگي خودشون هستن خرخوني ميكنن!ماها بيشتر شب امتحان جزوه يه كسي كه از يه روز مونده به روز اول ترم سركلاس بوده رو ميگيريم كپي ميزنيم و ميخونيم!جالبه نمره هامون هم از اونا بهتر نشه بدتر هم نيست!:31:
اي بابا چقدر پول داديم واسه اين كپي ها:18:
:8:بيخيال!
اتفاقا توی دانشگاه ما فقط خوابگاهی ها درس میخونن اساسی !
توی خونه که نمیشه درس خوند .
Pc
Sat
Film
Game
Friends
Holidays
Entertainment
.....................
---------- Post added at 01:08 PM ---------- Previous post was at 01:05 PM ----------
این که گفتی مال کلاس های ساعت 10 بود که شب قبلش به نیت بیدار شدن میخابی ! کلاس های ساعت 8 کلا بیدار نمیشی ، قصد بیدار شدن هم نداری !نقل قول:
باريك!
:31:خوبه يه تاپيك واسه اين موضوع هم بسازنن كه تو دانشگاه هر كسي كدوم گروه بيشتر درس ميخون!
همه که نه بلاخره باید یکی دو نفر بخونن تا بقیه بتونن جزوه و جواب تمرین ها رو ازشون بگیرن ...:10:نقل قول:
کلا واسه هرچی پول بدی قدرشو بیشتر میدونی مثل شبانه های ما ...:13:
به جز SAT همه ی اینایی که گفتی به صورت خیلی شدید تری تو خوابگاه انجام میشه :31:نقل قول:
اتفاقا توی دانشگاه ما فقط خوابگاهی ها درس میخونن اساسی !
توی خونه که نمیشه درس خوند .
Pc
Sat
Film
Game
Friends
Holidays
Entertainment
راست ميگه!:31:
البته بستگی به خوابگاه داره :46:نقل قول:
به جز SAT همه ی اینایی که گفتی به صورت خیلی شدید تری تو خوابگاه انجام میشه
ولی به نظر منم تو خوابگاه بهتر میشه درس خوند
اگه درس خون باشی هر جایی که باشی واست فرقی نمیکنه :46:نقل قول:
من تاحالا کسی رو ندیدم درس نخون باشه و بیاد خوابگاه و درس خون بشه ولی بر عکسش زیاد اتفاق میفته ...
تو خوابگاه ما اين چيزا طبقه بندي شده.يعني يه طبقه هست كه ميري بچه ها همه اهل موسيقي هستند و هميشه رقصشون براهه.يه طبقه مال بچه هايي كه كلا نيستن و همش بيرونن.يه طبقه بچه درس خونهاي محترم.يه طبقه....خلاصه 7طبقه هست ديگه!:31:
چقدر خوب! :31:نقل قول:
تو خوابگاه ما این چیزا طبقه بندی شده یعنی یه طبقه هست که میری بچه ها همه اهل موسیقی هستند وهمیشه رقصشون براهه یه طبقه مال بچه هایی که کلا نیستن و همش بیرونن یه طبقه بچه درس خونهای محترم یه طبقه....خلاصه 7 طبقه هست دیگه !:31:
میشه بگید کدوم دانشگاه درس میخونید ؟
دانشگاه عجيب الدوله!:46:
شما مطمئنید دانشگاه تحصیل می کنید؟ :27:نقل قول:
خوابگاه فقط خوایگاهای دانشگاه های امریکا واروپاه ...خلاصه بیرون از ایران...............اونجا هابودی حتما برو خوابگاه:31::21:
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:17 PM ----------
عجیبه..................اتفاق نادربه........................باور نمیکنم...........حتما واسه عکس گرفتن بوده............منظورم نماز خوندن نیست..........با مقنعه بودن ،همشون با .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هستن... ......البته توهبن نشه خوب هم دارن
چطور مگه؟؟:27:نقل قول:
من کسی رو دبدم که کمترین رتیه کنکور رو توی کل کلاس داشت که همون رو هم شانسی آورده بود .. ترم اول یه درس افتاد . و معدلش 12 و خورده ای شد . ترم 2 به بعد همه ترما رو شاگرد اول شد !نقل قول:
بستگی به محیط و هم اتاقی ها و خیلی چیزای دیگه داره ...
---------- Post added at 12:44 AM ---------- Previous post was at 12:43 AM ----------
نقل قول:
ایشون بهشت درس میخونن !! اینا هم هفت طبقشه !! :دی
باريك الله...احسنت...:31:
والا ما هم همینو گفتیم ...نقل قول:
من کسی رو دبدم که کمترین رتیه کنکور رو توی کل کلاس داشت که همون رو هم شانسی آورده بود .. ترم اول یه درس افتاد . و معدلش 12 و خورده ای شد . ترم 2 به بعد همه ترما رو شاگرد اول شد !
بستگی به محیط و هم اتاقی ها و خیلی چیزای دیگه داره ...
خب معلومه دیگه به خاطر عکسه - این عجیبه به نظرت !؟نقل قول:
عجیبه..................اتفاق نادربه........................باور نمیکنم...........حتما واسه عکس گرفتن بوده............منظورم نماز خوندن نیست..........با مقنعه بودن ،همشون با .؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟؟هستن... ......البته توهبن نشه خوب هم دارن
آخه کدوم آدمی تو حالت معمولی تو خوابگاه تو اتاقش مقنعه میپوشه !
یعنی چی توهین نشه ! یعنی هر کی تو اتاقش که حقشه هر چی بپوشه ، غیر مقنعه یه چی دیگه بپوشه میشه بد ! که میگی خوب هم دارن ! ملاک خوبی بدی اینه !؟
آقا اگه دوس دارین افسرده بشین و یا به کویر علاقه دارین برین خوابگاه صنعتی اصفهان.
البته اتاقاش بد نیستا ولی سال اول و دوم میندازنتون تو یه خوابگاه وسط بیابون!!افسردگیش به کنار برای رفتن به سلف اگه نخوای با سرویس بری(که البته طول میکشه تا بیاد)باید روزی دو بار یه کوه رو بری بالا(چون دانشگاه روی دامنه ی یه کوهه)و تا بخوای برگردی خوابگاه کل چیزی که خوردی سوخت شده رفته!!
اگه الان فقط از اونجا رد بشم گریم میگیره!
برای سال دوم و سوم و ارشد ودکترا(غیر از سال اول!) خوابگاهاش بهتره مثه اینه که از روستا میرید شهر!
دوستان یه سوال داشتم ممنون میشم راهنمایی کنید
بنظرتون برای ترم اول (البته اگه قسمت بشه) خوابگاه برم یا خونه بگیرم؟
البته این رو هم اضافه کنم که متاسفانه بنا به دلایلی 2 سال با ورودی های جدید از همه نظر فاصله دارم.
بنظرتون خوابگاه بهتره یا خونه؟
نقل قول:
اگه من بودم حداقل ترم اول رو میرفتم خوابگاه تا با شهر و دانشگاه آشناشم ...
نگران 2سال هم نباش چون یه چیز خیلی خیلی عادیه , من خودم خیلی از دوستام 1 2 سال ازم بزرگترن ...:20:
...موفق باشی ...:10:
به نظرمنم حتما ترم ترم اول يا حتي سال اول خوابگاه برو...اين كار امتيازات زيادي داره،هم اوني كه دوستمون گفت،يعني شهرمياد دستت،هم اين كه تو خوابگاه ميتوني يه اكيپ جور كني خونه بگيري.اين خيلي مسئله مهميه كه هم خونه اي ادم كي باشه،هم اين كه چون اولين تجربه دور از خونه بودنته،بهتره بري خوابگاه تا زياد كلافه و سردرگم نشينقل قول:
بچه ها کسی اطلاعی از هزینه های خوابگاه خصوصی تو تهران نداره؟:20:
چه دانشگاهي؟
کلا اگه می شه همه ی کسانی که توی هرجا خوابگاه خصوصی می رن، شهریه اش رو بگن...نقل قول:
اگه اطلاع دقيق ميخواي بايد زنگ بزني همون دانشگاه بپرسي...مثلا دانشگاه سراغ دارم ترمي 800000 تومان ميگيره(البته با هزينه غذاهم نهار هم شام)يكي هم سراغ دارم ترمي 50000
برای دانشگاه سوره ی تهران می پرسم.
سوره هیچ خوابگاهی نداره و نمیدونم اصلا تو پیدا کردن خوابگاه کمک می کنه یا نه.
در کل می خواستم بدونم یه خوابگاه خصوصی معمولی تو تهران بگیریم تقریبا چقدر میشه هزینه ش.
خوابگاههای خصوصی زیادی هستند که در تهران فعالیت میکنند. زیاد نگران نباشید چون اونا دست شما رو هم میبوسند که اونجا ثبت نام کنیدنقل قول:
هزینه خوابگاه خصوصی برای هر ترم بین 200 تا 300 هزار تومن هست که اکثرشون امکانات اولیه زندگی مثل کمد ، یخچال ، فرش، تلویزیون و غیره رو دارند. فقط باید شما بگردید یه خوابگاهی رو پیدا کنید که به دانشگاه نزدیکتر باشه. در این رابطه از امور دانشجویی دانشگاه یا سایر دانشجوهای ترم های قبل کمک بگیرید. اگرم چند نفر آدم پایه و مطمئن، گیر آوردید هم میتونید خونه پانسیونی اطراف دانشگاه کرایه کنید. دیگه تصمیم با خود شماست ....
:31:
خیلی ممنون از راهنماییتون.
ولی مطمئنید ترمی حساب می کنند؟ من 1 سال شمال درس خوندم خونه داشتم ولی بعضی از دوستام که پانسیون بودن می گفتن ماهی 100 میدن....البته همین 300 تومنو ترمی بگیرن همون اندازه ی ماهیانه میشه:31: