االان بازی در game s po t
نمره 8.5 گرفته.. User Score
Printable View
االان بازی در game s po t
نمره 8.5 گرفته.. User Score
فکر نمیکنم بازی منتشر شده باشه
توی خود game-spot زده که september 7 ریلیز میشه
همزمان برای 3تا پاتفرم ها میاد؟؟؟؟
یا برای pc تاخیر داره؟؟؟؟
نقل قول:
همزمان برای 3تا پاتفرم ها میاد؟؟؟؟
یا برای pc تاخیر داره؟؟؟؟
نسخه PC یک ماه بعد از 360 میادنقل قول:
Ubisoft اعلام کرد H.A.W.X. 2بر روی PS3, PCو Wii تاخیر خورد . همون طور که میبینید نام xbox جزو اسم ها نیست و بازی روی این کسنول سروقت عرضه میشه .
بازی روی xbox تاریخ September 3 روی ps3 تاریخ 10september و روی wii تاریخ در کوارتر 4 عرضه خواهد شد .نسخه pc تاریخ 1 اکتبر عرضه میشه .
شما درست میگی تاریخ ریلیز رسمی بازی 7 سپتامبر هستش ... ولی بازی الان منتشر شده ...( به صورت غیر رسمی)و فعلا فقط برای 360نقل قول:
دوستانی که بازی رو بازی کردن تعریف کنن چجوریه
چرا هیچکس پست نمیده؟!
من شماره یک را بازی نکرده بودم .
دیروز شماره دو را گرفتم و اصلا خوشم نیومد . هم کنترل هواپیما ها خیلی سخت بود و هم اینکه به نظرم گرافیک زیاد جالب نبود .
دقيقا.من شماره 1 رو هم بازي كرده بودم و به نظرمن توي قسمت گيم پلي تغيير خاصي نسبت به شماره اول نداشته.نقل قول:
گرافيك هم يه چيز كاملا معمولب هستش.ولي انفجار ها واقعا بد كار شده.
مگه برای پیسی اومده؟
منکه از یکش خوشم اومد
فقط یه مشکل بود اونم اینکه یکم زیادی تخیلی بودش دی:
یعنی هواپیماهای دشمن با دو راکت نابود میشدن , ما با 10 تا
یه 40 , 50 تایی هم تو هر مرحله باید میزدی دی:
هواپیماهای همراهت هم هیچ کاری نمیکردن
منم بازي به دستم رسيد ...
در يك كلام بايد بگم اگه عشق پرواز نيستيد اصلا سراغ بازي نريد و اگه عشق بازي هستيد حتما سراغ بازي بريد .
بيشتر از يك كلمه شد :دي
مال کامپیوتر گرفتید یا کنسولنقل قول:
نسخه ي كنسول براي X360نقل قول:
براي PC كه هنوز ريليز نشده ؟!
نه فعلا که نیومده.... منم واسه همون سوال کردم...نقل قول:
بلاخره نفهمیدیم بازی خوب هست یا نه؟
راستش من قبلیش رو بازی کردم و به نظرم قشنگ بود
یعنی این که قرار بود از قبلیه قشنگتر باشه بدتره!؟
من میخواستم قبلیشو بازی کنم بعد فهمیدم شماره 2ش هم اومده
تا 1ماه دیگه برای پی سی میادش؟
شما برو حتما اولیش رو بازی کن خیلی قشنگه سریع هم تموم میشه بعدش بیا بشین جدیدشو بازی کن ...نقل قول:
من بدجوری حوس کردم برم دوباره اولیش رو بازی کنم مخصوصا آنلاین ... ولی حیف که محدودیت ADSL اجازه نمیده...
من واسه xbox بازی رو گرفتم ..!
اول بازی باید چه کار کرد ؟!؟ اولش زمین و چیزای دیگه قرمز رنگه با هواپیما روی زمین هرجا میرم بر میگرده اولش !
نمی دونم چکارش کنم ؟ :41:
خواهش میکنم یه کمکی کنید . اونایی که بازی رو دارن میشه یه عکس از اونجایی که بازی شروع میشه بزارن
اول بازی باید تیک آف کنی .نقل قول:
وقتی با هوا پیما سرعت میگیری و اون عدد به رنگ سبز تغییر میکنه جوی استیک چپ رو بده به سمت پایین تا هواپیما بلند شه .
ممنون . مشکل از dvd بود . رفتم عوضش کردم درس شد :20:نقل قول:
بازم ممنون
با دسته بازی میکردید یا با کیبورد ؟نقل قول:
این بازی کی قراره بیاد؟
اووومده !!!!!!! ( الیته واسه کنسول )نقل قول:
کیبورد ...نقل قول:
نسخه PCش کی میاد؟
توی نسخه ایکس باکس آیا میشه دکمه های بازیو تغییر داد من قبلا توی pc نسخه 1 رو بازی میکردم اونجا دکمها رو با سلیقه خودم تنظیم کرده بودم و الان به اون تنظیمات عادت دارم اینجا هم میشه اینکار رو کرد ؟
سلام دوستان
همون اول تو تمرین که موشک دنبالمون میکنه باید چی کار کنم جا خالی میدم اما هیچ اتفاقی نمی افته لطفا سریع
نقل قول:
مگه الان موشکه دنبالته که میگی سریع شوخی کردم ناراحت نشی . اینجا دست ما نیست موشکه به هر حال میخوره بهمون مثل پنچر شدن لاستیک ماشین BMW توی MW سری NFS حتما یادت که هست اونجا هم دست ما نبود .
نقل قول:
نه بابا تمرين نبايد بخوره . ببين تو ايكس باكس فكر كنم Rs باشه وقتي فشارش ميدي يه سري جرقه از پشتت مياد بيرون موشك ميره دنبايه اونا 3 بار بايد اينكارو بكني . تو قسمت بعدش هم دوباره بايد از دست موشك فرار كني اما فقط با استفاده ار سريع مانور دادن .
توی انیمیشن اول بازی چطوری میشه از دست موشکها فرار کرد اونجا که کنترل دست ما نیستش آخه ! منظور شماها از بخش تمرین کجاست ؟نقل قول:
بعد از دمو تو اموزش هایی که داره میده مثل اموزش زدن تانکها
برای PC لینک دانلودش رو کسی داره ؟؟؟
رپیدشیر یا لینک مستقیم ؟؟؟
سلام ...
من بازی رو گرفتم نسخه کنسول .
گرافیکش بنظرم با نسخه ی قبل هیچ فرقی نکرده .
گیم پلی جذابیتش کمه ! البته تا اینجایی که من بازی کردم .
کلا با نسخه ی قبل فرقی نکرده بنظر من !
اگه بخوام از 10 امتیاز بدم 6 میدم بهش .
یه بازی متوسطه .
همانطور که تو خیلی از سایتها راجع به بازی و امکاناتش خواندید :
1. سیستم تیک آف
2. سیستم دید در شب
3. مسلح کردن هربار هواپیماها
و ...
همین چیز ها که درظاهر جالبه باعث سختی بازی و پایین آوردن گیم پلی میشه، چون فکر نکنم یک خلبان جت از پروازهاش با هواپیما جت مثل ما لذت نمیبره...:27:
تو پرواز امکان مانور و چرخش جت در هوا هست ؟ ؟ ؟
واسه پی سی کی منتشر میشه
اول اکتبرنقل قول:
یعنی 21 روز دیگه .
:11:
منظورت چیه ؟ ... یعنی همین طور بچرخی دور خودت ؟.. بله ...یه مود هم وجود داره که میتونی تو یه منطقه بدون دشمن و.... بچرخی ...Free Flightنقل قول:
بازی H.A.W.X ، هم سری قبل و هم این سریش (البته هنوز 2 را بازی نکردم) قشنگ و جذاب بودن و هنوز هم امید میره که باشه ولی کلا تمامی این بازی ها (HAWX , Flight Simulator X) با امکاناتش بیشتر "حال" میده...
مثلا FSX با کنسول پرواز که حول و حوش 20-60 تومان آب میخوره (بسته به امکانات) بیشتر کیف داره تا با کیبورد، ما که با کیبورد یه ذره هم از FSX پرواز یا نگرفتیم. حالا واسه HAWX که هواپیما ها جت هستند، کنسولش خیلی ارزون تر آب میخوره، یه چیز بین 10-30 تومان (اگه با امکانات کامل بخوای)...
من که دارم دنبال پک خلبانی میگردم، توصیه میکنم شما هم اگر هیجان واقعی بازی را میخواین حس کنید برید همین کار را کنید :46:
ویرایش : به خاطر فنت بد ببخشید :31:
عجب خطی، کور شدم ....
بچه ها میشه بگید چه جوری باید هواپیما رو از زمین بلند کنم؟