پزشكي تقاضاش الان بيشتره يا دندانپزشكي ؟
Printable View
پزشكي تقاضاش الان بيشتره يا دندانپزشكي ؟
بستگی به شهر و دانشگاه داره. مثلا دندونپزشکی بهشتی تقاضاش بیشتر از پزشکی تهرانه. در مجموع چون دندونپزشکی ظرفیتش کمتره قبولی توش سخترهنقل قول:
اخبار تلویزیون گفت 10 روز اول مرداد نتیجه هارو میدننقل قول:
پس چیزی تا دپرست شدنمون نمونده :41:نقل قول:
ااااا؟ چرا مگه چه فرقی میکنه؟چه الان چه 3ماه دیگه بالاخره نتیجه ها میاد دیگه . من که باور کن همون روز کنکور عصرش دوست داشتم نتایج رو بدن من ببینم چکار کردم تکلیفم مشخص شه . هرچی میگذره بیشتر استرس میگیرم که نکنه خراب کردم . اطرافیانمم ماشالا همه درس خون. درصد پایینشون 70. آدم استرس میگیره اینارو میبینه:27:نقل قول:
یه دوستی دارم حرف قشنگی زد چند روز پیش. میگفت ما هر کاری تونستیم کردیم . اعلام نتایج فرمالیته است. اغلبمون از الان میدونیم چکار کردیم لا اقل حدودی میدونیم. اهمیت نده . نمیخوام شعار بدم ولی اینم جزئی از کله (یعنی جزئی از زندگی) شاید برخلاف تصورت رتبه خوبی بیاری شاید یه سال بمونی و رشته خیلی خوبی بیاری. آدم که از فرداش خبر ندارهنقل قول:
این آخرین خبره!! هر روز 1چیزی میگن
---------- Post added at 06:59 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
با امضای دوستمون (mostfa NBA) کاملا موافقم!:13:
---------- Post added at 07:01 PM ---------- Previous post was at 06:59 PM ----------
با امضای دوستمون (mostfa NBA) کاملا موافقم!:13:
هیشکی حاله منو نداره :whistle::whistle:
وقتی ادم عربی رو 0 درصد ول کنه به امان خدا فکر میکنین نتیجه اش چی میشه:41:
من که رفتیم تا ساله بعد :10: خدا شما رو از شر این کنکور نجات بده
دوستان به نظرم از همین حالا بریم سراغ انتخاب رشته هامون! بعد اعلام نتایج تا آخرین فرصت انتخاب رشته فقط 5 تا 7 روز فرصته!نقل قول:
فکر بدی نیست. اتفاقا منم بعد از کنکور پزشکی آزاد دفترچه پارسال رو دانلود میکنم شرایط دانشگاهها و رشته ها ظرفیتهارو دقیق بررسی میکنم و یه لیست میزنم هرچند هنوز دقیقا از رتبمون خبر نداریم ولی به قول شما 1هفته وقت واسه تصمیم گیری واسه 4تا 7 سال دانشجویی و یه عمر کار کردن زمان زیادی نیستنقل قول:
یکی بیاد این وسط توضیح بده ببینیم چی انتخاب کنیم؟چجوری انتخاب کنیم؟اونم از بین این همه رشته و شهر... من که 100 تا انتخاب کممه! :31:
دوستان با این درصدا فکر میکنید چه رتبه ای بیارم .
ادبیات : 52
عربی : 18
دین : 50
زبان : 53
ریاضی : 15
فیزیک : 20
شیمی : 25
فکر کنم سوءتفاهم شد منم از دیر اومدن نتایج ناراحت بودم می گفتم دیرتر از این دیگه نمی تونستن بدنش یعنی دیگه دیرترین زمانو انتخاب کردن و اگه می تونستن دیرتر از اونم می دادنش...این یه اصطلاح کنایی توی ترکی بود من فکر می کردم تو فارسیم کاربرد داره :31:نقل قول:
بین 10 تا 20 هزار ممکنه زیر 15 هزار هم باشه :20: من خودم با یه ذره بهتر از اینا به 10 تا 15 هزار فکر می کنم :41:نقل قول:
شما یه سری ترازتون 7500 نشده بود؟!!!نقل قول:
حالا کجا میشه قبول شد .
منطقه 2
يه درخواست بنويس كتبا بده به سازمان سنجش شايد يه 300-200تاي ديگه هم بهت اجازه انتخاب دادن !!! :31:نقل قول:
واسه شهرستان ها مهندسی متوسط می شه قبول شدنقل قول:
9 تا 11 هزار عمران مکانیک شبانه محقق اردبیلی - 12 هزار نرم افزار روزانه همونجا اینا مال شهر ما بود مثلا :46:
---------- Post added at 09:29 AM ---------- Previous post was at 09:27 AM ----------
اونی که اینجا گذاشتم 7600 بود فکر کنم :5: تا قبل از بهمن بالای 7000 بودم معمولا رو 7200-300 گاهی بالاتر گاهی پایین تر...بهمن اسفند نخوندم بعد عیدم پایین تر اومدم کلا کنکورم گند زدم :13:نقل قول:
من با دوستمون موافقم.بهتره از الان در باره انتخاب رشته بحث کنیم....
---------- Post added at 09:46 AM ---------- Previous post was at 09:44 AM ----------
کسی میدونه شبانه خوابگاه میدن یا نه؟؟؟؟؟
نه اکثر شبانه ها نمیدننقل قول:
من دفترچه پارسال رو که میدیدم اکثرا نوشته بود برای شبانه خوابگاه نمیدن
اصلا شبانه هيچكدوم از امكاناتي كه تو روزانه ميدن رو نداره...مثل خوابگاه..وام دانشجويي و...!
هرچند كه روزانه هم بيشترشون خوابگاه نميدن:13:
بچه ها تو انتخاب رشته اگه مثلا من مهندسي يه شهرو تو انتخاب 50 بزنم و يكي تو ديگه تو انتخاب دهمش و درصورتي كه جفتمون امكان قبولي تو اون رشته رو داشته باشيم اوني كه انتخاب 10 زده زودتر پذيرفته ميشه ديگه؟
من پارسال یه تاپیک زدم درباره خوابگاه... فکر کنم کمکتون کنه:نقل قول:
کد:http://forum.p30world.ir/showthread.php?t=338118
اگه جفتتون تو انتخاب های قبلیتون قبول نشید اونی که رتبش بهتره زودتر پذیرفتهنقل قول:
بچه ها تو انتخاب رشته اگه مثلا من مهندسي يه شهرو تو انتخاب 50 بزنم و يكي تو ديگه تو انتخاب دهمش و درصورتي كه جفتمون امكان قبولي تو اون رشته رو داشته باشيم اوني كه انتخاب 10 زده زودتر پذيرفته ميشه ديگه؟
نمیدونم منظور سوالت رو درست گرفتم یا نه...
نه اینجوری نیست. مثلا شما اگه رتبه 10 بیاری تا تمام انتخابایی که کردی تموم نشه(یا قبول بشی یا نشی) نوبت اون که رتبش 11 شده نمیشه:19:
خوب حالا اگه رتبه من بهتر باشه ولي من اون رشته رو تو انتخاب 50 زده باشم من زودتر پذيرفته ميشم يا اوني كه رتبه بدتري داره ولي تو انتخاب هاي پايين تر اون رشته رو زده!؟؟نقل قول:
خوب معلومه تونقل قول:
سیستم پذیرفته شدن اینجوریه که سازمان سنجش میاد از نفر 1 کنکور شروع میکنه به برسی انتخاب رشته طرف
بعد رتبه 2 بعد 3 الی آخر... پس اگه تو رتبت بهتره زودتر اون انتخاب رشته ای که کردی بررسی میشه حالا اگه انتخاب صدمت هم زده باشی
البته سراسری با آزاد فرق داره...
من هم همین گفتم که!!!!:10:
دوستان کسی از آزاد خبری نداره؟!!
آقا من درست نگرفتم
مثلا من رتبم میشه n و یکی دیگه میشه n+1
مثلا من رشته X رو میذارم تو انتخاب صدم ولی اون میذاره تو انتخاب اول
حالا اول منو قبول میکنه یا اونی که شده n+1 ولی زودتر اون رو انتخاب کرده؟
توی سراسری مهم نیست انتخاب چندم گذاشتی.شما N شدی قبول میشی
اینجوری بگم که تا شما تکلیفت معلو نشه نوبت نفر بعدی نمیشه
تو زودتر قبول میشی، چون رتبت بهتر شدهنقل قول:
دوستان مهندسی صنایع تا همون حدود رتبه کجا فکر میکنید بشه قبول شد.
توی امیر کبیر یه سری cd پخش کردن که معرفی تمام رشته هاس
البته به صورت نرم افزار بود ولی من فقط فایل های pdf اون رو میزارم. چون نرم افزارش به درد نمیخوره. اون جزوه شیمی که گفتم تو همین هم هست به اضافه کلی رشته دیگه
بفرمایید:
کد:http://www.4shared.com/file/9R-zwvVq/riazi-_reshte_ha.html
توضییحات مهندسی صنایعش برگزار شد ؟
نقل قول:
نوشته شده توسط ;5186776
عاليه! ممنون بهنام! [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
بچه ها نيمدونين جلسه قلمچي درمورد انتخاب رشته كي هست؟
عالی بودددددد
این هم به من کمک کرد شاید واسه شما مفید باشه...
کد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=24394
دوستان هر سال 1سری نرم افزار هست واسه انتخاب رشته.امسال هم اومده ولی پولیه! و نمیصرفه! اگه کسی میتونه کرک کنه 1 کمکی کنه!کد:www.gozineshgar.ir
. . .کد:http://www.farhikhtegan-sharif.org
آگه شما در 99 انتخاب اولت قبول نشی بله شما در انتخاب 100 پذیرفته میشی اما اگه نه مثلا در انتخاب 55 امت قبول بشی دیگه دستگا بقیه رو چک نمیکنه شما میشی قبول شده در رشته ی 55 ام و اون رتبه ی بعدت تو انتخاب اولش قبول میشه .نقل قول:
داداش من خودم رشته ریاضی بودم و کنکور تجربی دادم .نقل قول:
اول اینکه اگه دلت نمیخواد دلیل نداره حتما" تغییر رشته بدی میتونی ریاضی بخونی کنکور تجربی بدی کاری که من کردم ... اون 15 درصد درس هایی مثل زیست رو هم که پاس نکردی با همون درصد کنکورت حساب میشه ... یعنی کنکور بزنی 81 درصد کلت میشه 81 .
البته من پیشنهادم اینه که تغییر رشته بده چون هم مجبوری زیست رو تابستون بخونی و پاس شی هم اینکه تو پیش لازم نداره کلی ریاضی که به دردت نمی خوره رو وقت بذاری واسه پاس شدن بخونی .
در کل اگه ریاضی فیزیکت خوبه توصیه میکنم این کارو بکنی ولی اگه ریاضی فیزیکت ضعیفه اگه بری رشته تجربی زیستت رو خوب نمیتونی بزنی فیزیک ریاضی هم کمکت نمیکنه . رتبت داغون میشه ... به ویژه اینکه حجم زیست خیلی زیاد و فراره .
در هر صورت امیدوارم موفق باشی
کاملا" حرف ایشون درسته.نقل قول:
دوستان بهتون صمیمانه پیشنهاد میکنم که فقط اگه رتبتون طوری شد که واقعا" از انتظارتون دوره رو یه سال دیگه موندن فکر کنین چون سال دوم واقعا" فاجعه هست .
اصلا به این که حتما فلان شهر قبول بشم یا نشم فکر نکنین . مهم براتون رشته باشه . درسته شهر بهتر قبول شدن بهتره ولی ارزش یه سال دیگه خوندن رو نداره.
مثال میزنم ... بعضی از دوستای من پارسال رتبشون در حدی بود که مثلا برق روزانه دانشگاه بابل قبول میشدن اما خزیت کردن و فقط تهران زدن و قبول نشدن خوب امسال هم خوندن بعضیاشون امسال رو از پارسال هم بدتر دادن .
به طور کلی پیشنهاد میکنم تمام سعیتون باشه که امسال دیگه کتاب کنکور نخونین و دانشگاه باشین ... مگر این که واقعا اوضاع فاجعه بار باشه .
البته این پیشنهاد هست از طرف کسی که تجربشو داره تصمیم نهایی با شماست.
یا علی
اگه رتبت بهتر شده باشه که همون طور که بچه ها گفتن تو قبولی چون تا انتخابای تو تموم نشن برگه ی اونو اصلا نگاهم نمی کنن ولی اگه با 1 یا چند نفر رتبه تون یکی شده باشه همه تونم یه رشته رو زده باشین ولی ظرفیت باقی مونده رشته کمتر از تعداد باشه اونایی قبول می شن که اون رشته رو زود تر انتخاب کرده باشن مثلا : 3 نفر 500 آوردن هر 3 شون میم شیمی شریف زدن ولی میم شیمی شریف فقط 2 تا صندلی خالی داره اون 2 نفری انتخاب می شن که زودتر انتخاب کردنش :5:نقل قول:
9 صفحه از کتاب کنکورت را قورت بده که راجع به تکنیک انتخاب رشته توضیح داده:
کد:www.persiangig.com/pages/download/?dl=http://forweblog.persiangig.com/document/entekhabreshte.zip