[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
این پیغام چیه؟
هر بار که با V.P.N وصل میشم این پیغام رو میده.تنها فرقش توی شماره کانکشنه
Printable View
این پیغام چیه؟
هر بار که با V.P.N وصل میشم این پیغام رو میده.تنها فرقش توی شماره کانکشنه
نقل قول:
خب این پیغام مربوط به کانکشن شماست دیگه و چون از VP,N استفاده میکنید طبیعیه.
بالای پیغام را هم اگر بخونید متوجه میشید New Private Network Detected :46:
مهران جان تاپیک تست آنتی ویروس بستس سوالم رو اینجا میکنم.
disinfection رو لطفا یه چک کنید. و نتیجشو بگید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
موفق باشید.کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5101271&postcount=337
سلام دکتر جان, نه در این مورد موفق نبود و کل فایل آلوده را پاک کرد. :31:نقل قول:
آقا مهران همچنان منتظر جواب پست 21هستیم
در خصصوص سوال اولیم میخواستم بدونم از قسمت antivirus event میشه فایل مشکوک که انتی ویروس ویروس تشخیص داده
به وایت لیست اضافه کنیم
بعدش در خصوص پست بالا راهی نداره ( disinfection).چون همه فایلها رو پاک میکنه
مرسی
اقایون چند تا سایت سراغ دارید از این انتی ویروس تست گرفته باشه؟؟؟
چرااز این انتی ویروس تست نمیگیره ؟کد:http://www.av-comparatives.org
دوست عزیز شماره دار [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] در مورد سوال هایی که پرسیدید بعدا سر فرصت جواب میدم. من از دیروزه دارم تو این تاپیک تایپ میکنم. گفتم یک استراحتی هم کرده باشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]نقل قول:
اما در مورد این سوالتون ...
خیر اگر آنتی ویروس نتونه گند زدایی بکنه راه نرم افزاری از طریق تنظیمات وجود نداره. تنها راهی که وجود داره اینکه خود شرکت کمودو سیگناتور گندزدایی را هم به سیگناتور شناسایی اضافه بکنه. یعنی دقیقا بر عکس Avast عمل بکنه. Avast در نسخۀ 4.8 امکان Disinfect کردن بعضی ویروسها را از داخل فایل های سالم داشت اما در نسخۀ 5 اومد و سیگناتور های Disinfect کردن را برداشت و الان قابلیت Disinfect کردن در Avast نسخۀ 5 وجود نداره.نقل قول:
بعدش در خصوص پست بالا راهی نداره ( disinfection).چون همه فایلها رو پاک میکنه
Disinfect کردن فقط در مورد بعضی فایل هایی که از قبل سالم بودند میتونه امکان داشته باشه. مثلا اگر فایل ستاپ Yahoo Messenger توسط ویروسی مانند سالیتی آلوده بشه, کدهای آلوده ای که در داخل فایل ستاپ قرار گرفتند در بعضی مواقع و نه همیشه توسط بعضی آنتی ویروسها قابلیت گندزدایی کردن هستند. عمل گند زدایی هم همیشه با موفقیت انجام نمیشه. مثلا ممکنه آنتی ویروسی که قابلیت Disinfect کردن را داره بهتون اعلام کنه که کدهای تزریق شده به فایل سالم پاک شدند اما بعد از اجرا کردن فایل سالم متوجه میشید که فایل کلا خراب شده و قابل استفاده نیست.
تروجانها, اکسپلویت ها و فایل های آلوده ای که خودشون به تنهایی کدهای آلوده هستند هیچ وقت قابل Disinfect کردن نیستند و تنها راهشون Delete کردن اونهاست. بطور مثال آخرین تروجانی که در تاپیک معرفی ویروسهای جدید معرفی کردم و در صفحۀ آخر قرار داره را هیچ آنتی ویروسی نمیتونه گندزدایی کنه چون این تروجان خودش یک فایل آلوده است و فایل سالمی در کار نیست که بخواد از توش بیرون کشیده بشه.
:11:
دوست عزيز ، چرا اطلاعات غلط رو نشر ميدي !:2:نقل قول:
شما تو كدوم منبع خوندي كه Avast 5 ويژگي Disinfect نداره ؟!!!!!
بزودي جواب شما رو در تاپيك مقايسه آنتي ويروسها ميدم تا ببيند كه كاملا در اشتباهيد.
لينكش رو همين جا هم خواهم گذاشت.
منبع لازم نداره. یادمه یکی در انجمن های انگلیسی امنیتی اینطور نوشته بود که فارسیش میشه.نقل قول:
چرا همیشه باید دیگران بهترین را به تو معرفی کنند و خودت نمیتونی تصمیم بگیری؟
الان هم قضیه همینه... چرا همیشه باید در تست ها نشون بدند تا شما باورت بشه. پست شماره 43 که توسط drhanibal عزیز ارسال شده را انجام بده و سعی کن توسط Avast گندزدایی بکنی. هیچ آنتی ویروسی و نرم افزار امنیتی وجود نداره که بی عیب باشه اما نمیدونم چرا برای شما قبول کردن اینکه بگن Avast فلان امکانات رو نداره اینقدر سخته.
دیدی که من با وجود اینکه از COMODO استفاده میکنم نتونست Disinfect بکنه و قبول هم دارم که میتونه یکی از نقاط ضعفش نسبت به بقیه باشه اما فعلا ول کنش نیستم. به خاطر اینکه COMODO اینقدر امکانات داره که این ضعف رو بشه در مواقع ضرور با استفاده از DR.web CureIT که احتیاجی به نصب نداره جبران کرد. COMODO یک آنتی ویروس 1 ساله است و مطمئن باش بزودی با یک سوپرایز بزرگ روبرو میشی اما AVAST که تجربۀ Disinfect کردن را در نسخۀ 4 داشت و سالهاست سابقه داره چرا اومد و در نسخۀ 5 این امکان را برداشت.
حتما منتظر پاسخ های بی تعصبی شما در تاپیک مقایسۀ آنتی ویروسها هستم.
درود
نمیشه آپدیت کردن این آنتی ویروس را به تعویق انداخت؟؟!
من داره آپدیت میکنه(آپدیت اولیه)کل سرعت اینترنتم رو گرفته
آپدیت اولیه که حدود 100 مگابایت حجم داره را میتونید بصورت دستی انجام بدید. روشش هم در پست دوم همین تاپیک در صفحه اول گفته شده. بعد که آپدیت اولیه را انجام دادید آپدیت های بعدی حجمی ندارند و سریع انجام میشند.نقل قول:
موفق باشید.
ممنون:11:نقل قول:
ولی من منظورم این بود که آپدیت رو Cancel کنم
چون کل سرعت اینترنتم رو گرفته و خیلی سخت یه سایت برام باز میشه
روشی هست که آپدیت رو Cancel کرد؟
نقل قول:
اگر منظورت از Cancel کردن آپدیت, آپدیتی باشه که در حال دانلود شدن هست اونوقت باید CIS رو باز کنی و در قسمت Summary بخش Antivirus جایی که نوشته The virus database has been update on روی تاریخ و ساعتی که روبروش وجود داره کلیک کن تا پنجرۀ آپدیت برات باز بشه اونوقت Cancel رو میبینی و میتونی کنسلش کنی.
اگر هم کلا میخوای آپدیت اتوماتیک را غیر فعال کنی و هر وقت خودت خواستی آپدیتش کنی برو قسمت زیر و Automatic update را بردار و OK کن. این کار رو برای Manual scanning هم باید انجام بدی.
گزینه Cancel وجود نداره . . .
اینترنت رو دیس کانکت کنید. سپس اتوماتیک آپدیت رو غیرفعال کنید. سپس کانکت شوید.نقل قول:
موفق باشید.
واقعا اینکه نمیتونی آپدیت رو کنسل کنی بزرگترین ضعف این آنتی ویروسه:41:
من الان که دارم با اینترنت کار میکنم برنامه رو کاملا بستم.یعنی در حال حاضر من هیچ آنتی ویروسی از سیستمم محافظت نمیکنه
حیف همچین نرم افزاری که نتونی آپدیت کردنش رو کنسل کنی!
نقل قول:
دوست عزیز هم من و هم drhaniball عزیز روش کنسل کردن رو که بهتون گفتیم. چطور نمیتونی کنسل کنی؟
شما اینترنت رو قطع کن یعنی کاملا کانکشنت رو دیسکانکت کن بعد برو و تنظیماتی را که برای از کار انداختن اتوماتیک آپدیت بهتون گفتم انجام بده و بعد دوباره به اینترنت وصل شو.
راه دیگه اش هم اینه که آپدیت اولیه را دستی و توسط دانلود منیجر دانلود کنی و از روشی که در پست دوم این تاپیک گفته شده استفاده کنی. بعد دیگه آپدیت ها سبک میشند و اذیتت نمیکنند.
ویرایش:
راه سوم برای از کار انداختن موقتی آپدیت:
برو به مسیری که در عکس زیر نشون دادم و به ترتیب شماره ها عمل کن. تیک قسمتی را که مربوط به سرور آپدیت کومودو است را بردار و صفحه را OK کن. هر وقت خواستی آپدیت کنی باید دوباره این تیک را بزنی. فقط دقت کن که سرور را پاک نکنی و فقط کاری رو که گفتم انجام بده.
فرض
مراحل زیر رو انجام بدین:نقل قول:
وقتی comodo رو نصب می کنم سیستم که میاد بالا comodo نوشته فایروال شما دارای ایراد هست fix کنید!
روی fix کلیک میکنم هیچ تغییری نمیکنه. در ضمن فایروال ویندوزم رو هم خاموش کردم درست نمیشه !
حالا باید چی کار کنم ؟
ابتدا روی آیکون comodo کلیک راست کرده و برنامه را خارج کنید.
سپس comodo رو از کنترل پنل ریمو کنید.
سیستم رو ریست کنید.
وقتی ویندوز بالا اومد به کنترل پنل برید و فایروال ویندوز رو خاموش کنید.
حالا یک بار دیگه comodo رو نصب کنید.
برنامه بدون ایراد نصب خواهد شد.
يه سئوال:
فقط نسخه 60 دلاري كومودو قابليت حفظ رمز هاي عبور و اكانت هاي ويزا و ... رو داره ؟ تو توضيحات اينجوري متوجه شدم.
دوست عزیز قبل از هر چیزی باید یاد آوری کنم که تمام شرکت های نرم افزاری تبلیغات گیج کننده ای را برای فروش بیشتر محصولاتشون در سایتها و مقالات مختلف انجام میدند.در خصوص کمودو هم این موضوع صدق میکنه. اما اگر کمی عمیق تر فکر کنید متوجه میشید که تا زمانی که فایل آلوده ای (تروجان) وارد سیستم شما نشده و از طرفی هم تا زمانی که این فایل فعال نشده, رمز های عبور و یا اکانت های ویزای شما محافظت شده هستند چون سیستم شما سالم هست و تروجانی وجود نداره که بخواد بعد از تایپ کردن رمزها توسط کیبرد اونها رو کپی و به سروری که تعیین شده بفرسته.نقل قول:
فرض کنید حتی اگر این فایل آلوده بخواد وارد سیستم شما بشه از چه مراحلی در CIS نسخۀ رایگان باید عبور کنه تا بتونه رمزهای تایپ شده توسط شما را کپی کنه.
1. آنتی ویروس: این فایل باید برای آنتی ویروس ناشناس باشه و اگر آنتی ویروس اون رو تشخیص بده در نتیجه پاک میشه و دیگه فایل آلوده ای وجود نداره.
2. Sandbox: اگر آنتی ویروس نتونست تشخیص بده در نتیجه چون این فایل آلوده از طرف کمودو به عنوان فایل سالم شناخته نشده بصورت اتوماتیک وارد سند باکس میشه و چون برنامه هایی که وارد سند باکس میشند فقط میتونند خودشون اجرا بشند اما دسترسی به نقاط مختلف و کپی کردن را ندارند در نتیجه این فایل هم نمیتونه چیزی رو کپی کنه.
3. Firewall: در بعضی موارد تروجانهایی که وارد سند باکس شده اند قصد دانلود کردن تروجان اصلی که کار کپی کردن و یا حمله به نقاط مختلف دیگۀ ویندوز است را انجام میدند در نتیجه فایروال به شما خبر میده که فلان فایل قصد وصل شدن به اینترنت را دارد. اگر فایل و آدرسی که فایل در آن قرار داشت برای شما آشنا بود و مطمئن بودید که این فایل سالم هست در نتیجه میتونید دسترسی آن را به اینترنت آزاد کنید در غیر اینصورت بلاک میکنید و تروجان هم نمیتونه اصلاعاتی را بفرسته یا دریافت کنه.
4. Defense+ اگر تروجان قصد کپی کردن مطالب و رمز هایی را که توسط کیبرد تایپ میکنید داشت از طرف +defense یک پیغام دریافت میکنید به این مضمون: +Defense یک حرکت مشکوک را در از طریق فلان فایل که در این مسیر قرار دارد تشخیص داده . این فایل قصد کپی کردن و دسترسی به کیبرد را میخواهد. اگر از سالم بودن این فایل مطمئن نیستید میتونید آنرا بلاک کنید.
این تمام مراحلی بود که یک تروجان باید ازشون عبور بکنه تا بتونه رمزهای شما رو کپی کنه اما همیشه تروجانها نیستند که رمزهای عبور شما را کپی میکنند بلکه سایت های تقلبی برای خرید وجود داره که اگر شما وارد اون سایت بشید و خریدی را انجام بدید اطلاعات شخصی شما کپی خواهد شد. چون این خرید از طریق اینترنت صورت گرفته در نتیجه خود سایت میتونه شماره کارت ویزا و مشخصات دیگری را که هنگام خرید پر کردید برای همیشه کپی کنه و هر وقت خواست از حساب شما پول برداره.
به همین دلیل هر وقت وارد سایتی جهت خرید میشید همیشه باید دنبال علامت قفل زرد رنگ باشید. این علامت نشون میده که تمام اطلاعاتی که شما پر میکنید و میفرستید اولا بصورت رمزی شده فرستاده میشه و دوما توسط شرکتی که این سایت را چک کرده سالم بودن و تقلبی نبودن اون رو تایید میکنید.
معمولا هر سایتی از یک یا چند شرکت امنیتی جهت این کار استفاده میکنه... برای نمونه ...
و یا ...
اگر اسم شرکتی را که این سرویس براش وجود داره نفهمیدی کافیه اسمش رو در گوگل سرچ بکنی و بعد از مطمئن شدن خریدت رو انجام میدی. مثلا VeriSign مربوط به چه شرکتی میشه؟ قبلا یک شرکت جدا بود اما به تازگی توسط Symantec خریداری شده.
اما گاهی وقت ها هم کامپیوتر شما سالمه و آلودگی نداره و هم سایتی که ازش خرید میکنید چک شده و امنیت کامل را داره اما باز هم اکانت ها و رمز های شما لو میره دلیل چیه؟ دلیل سادگی و سهل انگاری خودتونه.. بطور مثال شما رفتید یک هتل یا فرودگاه یا داخل قطار نشستید... از این مکانها با لپ تاپ به اینترنت وصل میشید و خریدتون رو میکنید. خرید با موفقیت انجام شد و رمز ها هم با موفقیت در بین راه بین لپ تاپ شما و سایت دزدیده شده.
موفق باشید.
وقتي زحمت ميكشي اينقدر كامل توضيح ميدي نميتونم فقط دكمه تشكر خالي رو بزنم برم. ممنونم از وقتي كه ميزاري و اين تاپيك رو پربارش ميكني مهران.
با توضيحاتي كه راجع به كومودو دادي و شناختي كه من پيدا كردم الان رفتم تو فكر.من الان بيت ديفندر اينترنت سكيوريتي 2011 دارم. ميدونم كومودو خوبه اما نميدونم بيت ديفندر بده يا خوبه. ميخوام يه مشاوره بهم بدي كه آيا ارزششو داره كه بيت رو پاك كنم و كومودو رو بجاش نصب كنم ؟ از قدرت فايروال بيت اطلاعي ندارم اما به آنتي ويروسش اعتقاد دارم.(هم فالس پوزيتيو پايين هم ديتكشن ريت بالا)
نقل قول:
خواهش میکنم عزیز. لطف دارید :11:
در مورد بیت دفندر هم هر چند که به این تاپیک مربوط نمیشه و بهتر بود در تاپیک مقایسه آنتی ویروسها سوالتون رو میپرسیدید اما یک توضیح خلاصه میده.
من نمیتونم به شما برنامه ای را پیشنهاد بدم چون نه از اطلاعات و سطح آگاهی شما در مورد نرم افزار های امنیتی خبر دارم و نه میدونم که در خونه چند نفر از یک سیستم استفاده میکند.
اگر تعدادتون زیاده و یا ممکنه همیشه خودت پای کامپیوتر نباشی کمودو به درد شما نمیخوره چون پیغامهایی داره که در صورت اشتباه جواب دادن بهش سیستم را دو دستی تقدیم ویروسها و تروجانها کردید اما بیت دفندر دیتابیس خوبی داره و از طرفی هم اتوماتیک عمل میکنه.
اگر بخواهید از کمودو استفاده کنید میشه کاری کرد که مثل بیت دفندر هیچ سوالی ازتون پرسیده نشه و خودش چیزی را که فکر میکنه باید بلاک کنه ببنده. اما با این تنظیمات شما بعد از برگشتن به پشت پی سی باید وارد کمودو بشید و فایل هایی را که بلاک شدند چک کنید تا مبادا فایل سالمی به اشتباه بلاک شده باشه.
از طرفی هم انتخاب یک برنامۀ امنیتی فقط به تشخیصی که داره ربط نداره. بلکه کارکرد سادۀ آن, مقدار رم و سی پی یویی که در مواقع مختلف استفاده میکنه, یوزر فرندلی بودن, ساپورت نرم افزاری مناسب دردسر نکشیدن برای آپدیت و کلید هایی که تو بلک لیست میره و غیره میتونه تاثیر گذار باشه.
سلام دوست عزیز با خوندن مطالب و مقایسه بعضی از ویژگی ها میخوام انتی ویروسم رو عوض کنم و نورتون رو که مارو تحریم کرده بجاش از کمودو استفاده کنم که فکر میکنم در اینده معروف تر بشه
اگه میشه لطف کن لینک دانلودش رو بزار برام نسخه اینترنت سکوریتی
و این که ایا در سایت هایی مثل av comparatives هم نتایجی ازش گذاشته ؟ چون من هرچی نگاه کردم نتیجه ای از اون ندیدم ؟ و اگه نزاشته چرا تو از مایشهاش از کمودو استفاده نمیکنه؟
لينك دانلود نسخه 32 بيتينقل قول:
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x86.exe
اينم صفحه دانلود كمودو
توي سايتهاي معتبر هنوز هيچ تستي از Comodo نزاشتن.کد:http://www.comodo.com/home/download/download.php?prod=cis
من ليست VB100 رو هم ديدم ولي خبري از Comodo نبود.
کد:http://forum.p30world.com/showpost.php?p=5274911&postcount=1292
من ویندوزم 64 بیت هست نسخه 64 بیت هم داره؟ خوب چرا نیست نتایجش تو این سایتها؟
دوست عزیز لینک دانلود در آخر پست اول همین تاپیک گذاشته شده. :31:نقل قول:
اما برای راحتی کار شما ... بفرما...
COMODO Internet Security 5.0.162636.1135 - Final 64bit
COMODO Internet Security 5.0.162636.1135 - Final 32bitکد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x64.exe
کد:http://download.comodo.com/cis/download/installs/1000/standalone/cispremium_installer_x86.exe
در مورد سایت AV-Comparative و تست هایی که انجام میده این نکته رو باید بگم که این سایت AV-Comparatives نیست که تعیین میکنه از کدام نرم افزار امنیتی یا کدام آنتی ویروس تست بگیره بلکه شرکت های آنتی ویروس و نرم افزار های امنیتی هستند که باید درخواست تست را به AV-Comparatives بدند. برای هر تست هم باید مبلغ 1000 دلار را به حساب AV-Comparatives واریز کنند.
COMODO IS قراره که سال آینده در تست های AV-Comparatives شرکت کنه.
دوستان نرم افزار فلش کت برای دانلود مگه امضای دیجیتال نداره که کومودو بهش گیر میده
راستی من با این همه انتی ویروس که کار کرده بودم هیچ کودوم مثل این مشدی:3: نیست و غیر از اون از نظر عملکر د هم عالی هست فعلن
دوست عزیز هر نرم افزاری که امضای دیجالی داشته باشه دلیل نمیشه نرم افزار سالمی باشه و اتوماتیک بره توی لیست سفید و کمودو هم تمام عملکردهاش رو آزاد بزاره. اخیره ویروسها و تروجانهایی پیدا شدند که با ha.ck کردن فایل ستاپ بعضی نرم افزار ها امضای دیجیتالی دارند.نقل قول:
نرم افزار هایی که امضای دیجیتالی دارند به همین دلیل در کمودو به 2 دسته تقسیم میشند.
1. دسته ای که امضای دیجیتالی دارند و از طرف کمودو هم به لیست سفید اضافه شدند.
در این دسته کمودو در هنگام نصب و یا استفاده کردن از این برنامه ها هیچ پیغامی بهتون نشون نمیده و اتوماتیک جزو نرم افزار های Safe Application قرار میگیرند.
2. دسته ای که امضای دیجیتالی دارند اما از طرف کمودو هنوز به عنوان یک نرم افزار و یا برنامۀ سالم شناخته شده نیستند.
این گروه در هنگام اجرا شدن جاشون اتوماتیک در سندباکس قرار میگیره. :46:
Flashget هم از نسخۀ 1.7 به بالا جزو Adware ها قرار داره و اطلاعات کاربران را به سرورش بصورت مخفیانه میفرسته. یخورده تو اینترنت سرچ کنی اطلاعاتی رو در مورد نسخه های جدید Flashget میتونی بدست بیاری.
پیشنهاد هم میکنم از IDM استفاده کنی.
اما اگر نمیخوای ازش دل بکنی میتونی اون رو به لیست Trusted Application اضافه کنی تا اتوماتیک داخل سند باکس نره. :20:
نه همین الان ان اینستالش میکنم
ممنون بابت جوابت
و بعد تنظیماتش همین مقدرای بود که توضیح دادی تو پست مربوط به تنظیمات ؟اینجور که معلومه تنظیمات خیلی بیشتری داره اگه میشه اونها رو هم برای ما بیشتر توضیح بده:10:
نه واقعن دمش گرم با وجود این که من allow به فلش گت دادم موقع ان اینستال کردن یه پیغام داد مبنی بر این که تو حالت سند باکس بود
خوشمان امد:king:
میبخشی هی سوال هام بیشتر میشه:12:
اما ضروری هست
من یه کیجنی رو میخواستم اجرا کنم اما قبلش تو ویروس توتال اپلود کردم و دیدم یه سری -- تول شناختن اما بیشترشون تروجان شناختن اما نورتون و کسپر چیزی تشخیص ندادن
حالا موندم میشه بهش اعتماد کرد
بقیۀ تنظیمات بیش از حد حرفه ای هستند و درست نیست در تاپیک عمومی گذاشته بشه چون بعضی ها از روی حس کنجکاوی هم که شده امتحان میکنند و باعث خرابکاری در سیستمشون میشند و در نتیجه بعدش تمام کاسه کوزه ها سر من و کمودو شکسته میشه :46:نقل قول:
در مورد کیجن هم اشکالی نداره اجراش کنی . روی کیجن کلیک راست کن و Sandbox comodo را مثل عکسی که در زیر نشون دادم انتخاب کن. با این کار کیجن داخل محیط محافظت شده باز میشه. اما اگر بعد از اجرای کیجن از طرف کمودو پیغامهایی در مورد اتصال به اینترنت و یا دستکاری در فایل های سیستم که مربوط به کیجن بود دریافت کردی همه را بلاک کن.
:11:نقل قول:
البته منوی log viewr + سوال بی جواب پست 21 مونده :19:
راستی تو قسمت configuration انتخاب comodo- proactive security بهتره یا comodo -internet seqrity ? چرا ؟
آقا مهران با معرفی این آنتی ویروس خودتو گرفتار کردی :5:
از زحمات بی شائبه شما و تمام بچه هایی که برای پویایی این تایپیک کمک میکنند کمال قدردانی وتشکر داریم
:11:
داداش میتونی یه مقدار در مورد سند باکسش با عکس توضیح بدی
بعد از این که یه فایل مخربی رو که نمیشناسه تو سند باکس اجراش میکنیم پیغامی رو که بعدش میده رو اجاز بهش بدیم یا بلاکش کنیم
استفاده کردن از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگر در کنار COMODO Internet Security
آیا میتونم از دیتابیس یک آنتی ویروس دیگه در کنار کمودو استفاده کنم و نیازی به نصب اون آنتی ویروس نداشته باشم؟
آیا میتونم محافظت دفاعی کمودو را که در مقابل حملات اینترنتی از طرف هکـــرها داره را با استفاده کردن از یک فایروال دیگه در کنار کمودو قوی تر بکنم؟
اصولا نصب دو آنتی ویروس و یا نصب دو فایروال در کنار هم به هیچ وجه پیشنهاد نمیشه چون در این صورت نه تنا امنیتتون بالاتر نخواهد رفت بلکه آنرا کمتر نیز خواهد کرد. پس چاره چیست؟ اگر کسی بخواد از یک آنتی ویروس دیگه استفاده بکنه چه کار باید بکنه؟
خب, در این حالت برای اینگونه افراد آلترناتیو هایی مانند نصب غیر فعال یک آنتی ویروس وجود داره. اما حتی اگر آنتی ویروس مورد نظر بصورت غیر فعال هم نصب بشه باز هم مشکلاتی رو برای کاربران از جمله آپدیت کردن آن و غیره ممکنه داشته باشه. به همی دلیل من امروز تصمیم گرفتم در تاپیک کمودو برای اولین بار در بین تمام سایت های فارسی زبان آنتی ویروس و فایروالی را بهتون معرفی کنم که همیشه آپدیت باشند و نیازی هم به نصب نداشته باشند. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ClearCloud آنتی ویروس و فایروالی است که ما میخواهیم استفاده کنیم. ClearCloud محصول شرکت Subelt ارائه دهنده آنتی ویروس معروف Vipre و فایروال Kerio است. ClearCloud از دیتابیس آنتی ویروس پولی Vipre Premium استفاده میکنه و قبل از اینکه آپدیتی برای Vipre Antivirus ارائه بشه اول برای ClearCloud ارائه میشه. به همین دلیل در بعضی مواقع و نه همیشه ClearCloud آپدیت های سریعتری را دریافت میکنه.
ClearCloud بصورت آنلاین عمل میکنه, یعنی هر زمان که شما خواستید به اینترنت وصل بشید ClearCloud هم همزمان با اینترنت شما فعال خواهد شد و آخرین آپدیت ها را هم بدون دانلود کردن چیزی برای شما فراهم میکنه. به طور مثال اگر شما قصد باز کردن یک سایت آلوده را داشتید ClearCloud میتونه در صورت آلوده بودن اون سایت از ورود شما به سایت و باز شدنش جلوگیری بکنه.
این آنتی ویروس قابلیت اسکن کامپیوتر شما و یا فایل هاتون رو نخواهد داشت و فقط در زمان دانلود یک فایل آلوده و یا باز کردن سایت آلوده میتونه عملکرد خودش رو نشون بده. به همین دلیل چون قرار نیست چیزی نصب بشه اختلالی را هم در کار کرد اصلی آنتی ویروس سیستمتون بوجود نمیاره و هر دو میتونند در کنار هم بصورت بسیار عالی کار کنند.
چطور از ClearCloud استفاده کنیم؟
وارد مسیری که در عکس زیر میبینید بشید و بعد بر روی کانکشنتون کلیک راست کنید و Properties را انتخاب کنید.
حالا Internet Protocol Version 4 TCP-IPv4 را در لیستی که میبینید انتخاب کنید و بعد در پایین سمت راست Properties را کلیک کنید.
بعد در صفحۀ باز شده Use the following DNS server addresses را تیک بزنید تا فعال بشه و بعد DNS Server های زیر را مانند عکسی که میبینید در آنجا بدقت بنویسید.
74.118.212.1
74.118.212.2
بعد از نوشتن DNS Server ها همۀ پنجره های باز شده را با زدن OK ببندید و کامپیوتر خودتون را ریستارت کنید. این DNS Server ها مربوط به ClearCloud هستند و با این کار شما تعیین کردید که قبل از اینکه سایتی در کامپیوتر شما باز بشه اول این سایت توسط Vipre Premum Antivirus اسکن بشه و در صورت آلوده نبودن اون اجازۀ باز شدن اون رو در سیستم شما بده.
اگر کانکشن های مختلفی دارید و میخواهید که ClearCloud را برای همۀ آنها فعال کنید, آنوقت باید کار بالا را برای همۀ کانکشن ها تکرار کنید و بعد کامپیوتر خودتون رو یکبار ریستارت کنید. اگر هم میخواهید بصورت حرفه ای تر کار کنید میتونید وارد تنظیمات مودم و یا راوترتون بشید و این DNS Server ها آنجا وارد کنید تا برای یکیبار و برای همیشه برای همۀ کامپیوتر هایی که در خونه دارید فعال بشه و دیگه نیازی به تغییر DNS Server در ویندوز و بصورت دستی وجود نداشته باشه.
البته من پیشنهاد نمیکنم که وارد تنظیمات مودمتون بشید چون ریسک خرابکاری بر عهدۀ خودتونه, راحت ترین و بی دردسرترین راه همینی بود که اینجا بهتون گفتم. تنظیمات مودم را هم به خاطر اینکه اطلاع داشته باشید که همچین کاری هم میشه کرد بهش اشاره کردم.
در ضمن اگر DNS Server ها را در داخل لپ تاپ و داخل محیط ویندوز مثل همین روشی که گفتم انجام بدید در اینصورت لپ تاپتون را هر کجا که ببرید و از هر کجا که با لپ تاپتون به اینترنت وصل بشید Vipre را هم خواهید داشت. اما اگر داخل مودم و یا راوتر DNS را تغییر بدید در صورت استفاده کردن از یک کانکشن و یا اینترنت دیگه Vipre یا ClearCloud را نخواهید داشت.
طرز غیر فعال کردن ClearCloud.
جهت غیر فعال کردن ClearCloud تمام مراحلی را که برای فعال کردنش قبلا گفتم را تا شمارۀ 4 برید و بعد Obtain DNS server address automatically را انتخاب کنید و بعد پنجرۀ باز شده را OK کنید. جهت اطمینان یکبار هم کامپیوترتون رو ریستارت کنید.
چطور بفهمم ClearCloud در کامپیوتر من کار میکنه؟
بعد از انجام کارهای بالا و ریستارت کردن کامپیوترتون سعی کنید کش و کوکیزهای مرورگر اینترنتتون رو پاک کنید. جهت این کار هم میتونید از برنامۀ خوب و رایگان CCleaner استفاده کنید. بعد برای آزمایش اینکه ClearCloud در کامپیوتر شما کار میکنه یا نه میتونید یک سایت آلوده به ویروس یا تروجان را باز کنید تا پیغامی شبیه به پیغامی که قبلا براتون گذاشتم باز بشه.
چند سایت آلوده به ویروس و تروجان جهت آزمایش که توسط ClearCloud بلاک میشند
چرا ClearCloud نمیتونه بعضی سایت های آلوده را قبل از باز شدنشون بلاک کنه؟کد:wifecertainlyespecially.co.cc/inc/l.php
pics.imagephun.com/load.php?spl=hcp&b=ff&o=xp&i=hcp
www.negropower2.co.cc/Videos.com
silentlyplungepassenger.co.cc/inc/statistics.php
mneboras.com/mneboras9/mdcload.php?ids=MDAC
ClearCloud همانطور که گفتم از دیتابیس آنتی ویروس Vipre و همچنین از فایروال Sunbelt Kerio جهت دفع حملات استفاده میکنه. هیچ آنتی ویروسی هم وجود نداره که بتونه تمامی سایت ها و فایل های آلوده را از روی دیتابیس تشخیص بده و ClearCloud هم جزو یکی از همین آنتی ویروسهاست. فهمیدنش هم زیاد مشکل نیست.
ClearCloud یک سایتی را که من همیشه ازش استفاده میکردم بلاک میکنه چیکار کنم؟
اگر سایتی واقعا آلوده باشه چه دوست داشته باشید و چه دوست نداشته باشید اون سایت توسط ClearCloud بلاک خواهد شد تا از ورود آلودگی و یا فایلهای آلوده به سیستم شما جلوگیری کنه. اما بعضی وقتها پیش میاد که سایتی به اشتباه و یا فایلی به اشتباه به لیست دیتابیس ClearCloud افزوده میشه, به همین دلیل در صورت بلاک کردن چنین سایت هایی میتونید در صفحۀ بلاک شده توسط ClearCloud بر روی Click here کلیک کنید و سایت بلاک شده را به اطلاع شرکت Sunbelt برسونید تا اونها هم اون سایت رو از لیستشون حذف کنند.
توجه داشته باشید که استفاده کردن از ClearCloud فقط جهت کمک کننده در کنار آنتی ویروس و فایروال اصلی سیستمتون قابل استفاده است و هیچ وقت به تنهایی نمیتونه امنیت سیستم شما رو تامین کنه.
موفق باشید. [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
استفاده کردن از این مطلب به شرط نام بردن از نویسنده و انجمن p30world آزاد است
مهران
سئوال :
من ديشب COMODO INTERNET SECURITY رو نصب كردم. بعد گذاشتم آپديت بشه. اعلام كرد كه 104 مگ آپديت داره. وسط آپديت تقريبا 50 مگ آپديت شده بود كه خود بخود ديسكانكت شد و ديدم نوشته آپديت انجام شده و ورژن آپديت هم 1 است. خواستم ببينم درست آپديت شده يا نه؟
سوالی در تاپیک نورتون کرده بودم از جناب دکتر که پیشنهاد دادند برای داشتن یک فایروال حرفه ای اقدام به نصب نورتون آنتی ویروس بکنم + فایروال کومودو .
در اون تاپیک ادامه ندادم چون دیگه مربوط میشه به کومودو .
این سوالو البته جناب دکتر جواب دادن ولی فک کنم درست نتونستم توضیح بدم :
در هنگام نصب Comodo Internet Security دو گزینه میاد که باید انتخاب کنیم :
1 - آیا آنتی ویروس نصب بشه ؟
2- آیا فایروال نصب بشه ؟
همون طوری که میدونید Internet Security ها به علت داشتن آنتی ویروس ، اگه با آنتی ویروس دیگه هم نصب بشن ، باعث اختلال در سیستم میشن .
سوالی که من دارم اینه که من بهتر نیست به جای Norton Anti Virus + Comodo Firewall از ترکیب :
1- Norton Anti Virus
و
2- Comodo Internet Security ( بدون نصب آنتی ویروسش )
استفاده کنم ؟
چون همونطوری که گفتم در هنگام نصب مخیر هستیم بین نصب آنتی ویروس و عدم نصب آنتی ویروس کومودو
پس وقتی آنتی ویروس این مجموعه نصب نشه ، دیگه با نورتون آنتی ویروسی که رو سیستم هست نباید مشکل داشته باشه ...
دیدم این جا هم جناب دکتر هستن و هم آقا مهران ، گفتم اگه زحمتی نباشه بنده رو یه مشاوره بدن که به له خره چه کنم ؟ :
NAV + Comodo Firewall
or
NAV + Comodo Internet Security ( - comodo Antivirus)
البته سوء تفاهم نشه ، این سوال رو جناب دکتر جواب داده بودند ، ولی من فکر کردم که چون خیلی سوالم رو تو اون تاپیک مختصر گفتم ، شاید نتونستم منظور دقیقم رو برسونم ، و احتمالا ایشون منظورم رو به خاطر توضیح بد بنده کامل متوجه نشده باشن ، برای همین گفتم این جا کامل تر توضیح بدم .
thanks
نقل قول:نقل قول:
فایل نصب هر 2 نسخه یکی هست.
فایل رو اجرا کنید در هنگام نصب تیک مربوط به نصب شدن آنتی ویروس رو بردارید.
موفق باشید.
ممنون مهران جان که با این گزینه نقص کوچواو کودو تو safe web search رو که نورتون هست اما کومودو نداره رو بر طرف کردیم و خیالمون از هرجهت راحت شد
راستی چرا کومودو هنوز خودش این کار رو نمکنه
دوست عزیز شما چندین راه رو داری که به ترتیب بهشون اشاره میکنم اگر متوجه نشدی میتونی راهی رو که پیشنهاد دادم بگی تا بیشتر توضیح بدم.نقل قول:
1. شما میتونی Comodo Internet Security را کامل نصب کنی و تنظیماتی را که قبلا در این تاپیک گفته شده را انجام بدی. بعد از انجام دادن تنظیمات روی آیکون CIS در systemtry کلیک راست کن و آنتی ویروس را بر روی Disable قرار بده.
بعد از غیر فعال کردن آنتی ویروس از شیوه ای که گفتم میتونی هر آنتی ویروسی که دلت خواست نصب کنی.مزیت این روش اینه که شما آنتی ویروس کمودو را هم بصورت غیر فعال خواهی داشت و میتونی ازش برای کلیک راست کردن روی فایل ها و فولدر ها استفاده کنی.
عیب این روش هم اینه که اگر بخوای آنتی ویروس کمودو را بروز شده داشته باشی در نتیجه همراه نورتون و یا آنتی ویروس دیگه, کمودو هم باید آپدیت بشه.
2. روش دوم هم اینه که Comodo Internet Security را نصب کنی و در مراحل نصب همونطور که خودت اشاره کردی تیک قسمت Antivirus را برداری تا نصب نشه و بعد هر آنتی ویروسی که دلت خواست در کنارش نصب کنی.
3. روش سوم هم اینه که Comodo Internet Security را کامل و با تنظیمات گفته شده نصب کنی, چون این بستۀ امنیتی به نظر من اصلا احتیاجی به آنتی ویروس نداره و 99.99 درصد میتونه در مقابل تمامی مخربهای ناشناخته از سیستم شما محافظت بکنه. آنتی ویروسی هم که داخل بستۀ امنیتی CIS گذاشته شده برای راحتی کار کاربران از نظر تشخیص فایل های آلوده گذاشته شده نه برای محافظت از سیستم. محافظت از سیستم را در اصل Defense+ انجام میده نه آنتی ویروس.
اگر هم خیلی دلت میخواد که از دیتابیس نه چندان خوب نورتون در کنار CIS استفاده کنی در این صورت پیشنهاد میکنم که به جای نصب نورتون از قابلیت DNS Server اون استفاده کنی. پست قبلی من رو در مورد Vipre Antivirus بخون و تمام مراحل را انجام بده اما بجای وارد کردن DNS Server مربوط به ClearCloud از DNS Server های زیر که مال Norton هستند استفاده کن.
198.153.192.1
198.153.194.1
انتخاب این 3 روش بر عهدۀ خودته اما اگر من باشم به خاطر اینکه در کار اصلی محافظت که دست CIS مشکلی پیش نیاد روش سوم را انتخاب میکنم همراه با ClearCloud چون ClearCloud دیتابیس خیلی بهتری نسبت Norton داره:46:
در کنار CIS و ClearCloud برنامۀ رایگان Malwarebytes AntiMalware را هم که بصورت غیر فعال نصب میشه را استفاده میکردم تا اگر لازم شد بتونم سیستمم رو با اون اسکن کنم. من دیتابیس و قابلیت پاک کنندگی MBAM را بیشتر از Norton قبول دارم.
موفق باشید. :11:
لطفا جواب بديد.نقل قول:
ضمنا خود comodo موقع نصب راجع به dns server ازتون سئوال ميكنه كه نصب بكنه يا نه. چرا از dns server كومودو استفاده نكنيم ؟
نقل قول:
سلام عزیز در مورد تفاوت های این 2 قسمت بصورت تخصصی نمیتونم توضیح بدم چون وقت زیادی میبره تا بخوام تمام قسمت های محافظت شده رو از طریق این 2 تنظیمات تقسیم توضیح بدم. اما فقط این رو بدونید که Internet Security بیشتر بصورت اتوماتیک عمل میکنه و در نتیجه ممکنه یکی دو پیغام را در مواقع ضرور کمتر به کاربر نشون بده و بیشتر خودش تصمیم گیرنده است.
پس Proactive Security پیغامهلی بیشتری را در حد یکی دو تا به کاربر نشون میده.
برای اینکه تفاوت محافظت سیستم توسط این 2 تظیمات را هم بیشتر متوجه بشید پیشنهاد میکنم که کارهای زیر را انجام بدید تا خودتون به جوابتون برسید. موقع تست گرفتن با هر کدوم از تنظیمات میتونی تعداد پیغامها را هم بشماری تا متوجه بشی که با کدوم یکی از تنظیمات پیغامهای کمتری دریافت کردی و با کدوم یکیشون امنیت بیشتری داری :46: در آخر هم بعد از انجام تست خودت یکیش رو انتخاب کن. :10:
Comodo Leak Test اسم نرم افزاری هست که ترس به جون اکثر فایروالها و نرم افزارهای امنیتی انداخته چون این گونه فایروال ها باید تنظیماتشون را بر روی حداکثر یعنی در حد روانی کننده و با پیغامهای بیش از حد بزارند تا بتونند حداکثر به 250 یا 300 امتیاز در این تست دست پیدا کنند. جمع کل امتیاز ها به ترتیب حملاتی که این نرم افزار انجام میده 340 امتیاز است. اگر فایروال شما بتونه با تنظیماتی که دارید و دوست دارید داشته باشید حداقل 300 امتیاز رو در این تست کسب کنه در این صورت امتیاز بسیار خوبی دارید و نگران کننده نیست.
جهت انجام این تست اول فایل زیر را که لینکش مربوط به سرور خود COMODO است را دانلود کنید.
کد:http://eu.download.comodo.com/securitytests/CLT.zip
بعد از دانلود کردنش روی آن کلیک راست کنید و Extract to CLT را در منوی کلیک راستتون پیدا کنید و اونو کلیک کنید تا محتوای فایل Zip شده به داخل یک فولدر به اسم CLT ریخته بشه.
در هنگام خارج کردن محتوای فایل زیپ شده, آنتی ویروس کمودو بهتون پیغام میده که یک فایل Leaktest را که برای دور زدن فایروال ها بکار برده میشه پیدا کرده. خب اگر کمی فکر کنید متوجه میشید که درسته این فایل برای تست فایروال ها گذاشته شده و از طرف خود کمودو هم هست اما در کار اصلی این فایل دور زدن فایروال ها هست و به همین دلیل آنتی ویروس کمودو که کارش با فایروال کمودو فرق میکنه نمیتونه از این قضیه چشم پوشی کنه و بهش گیر میده :31:
در نتیجه در هنگام دیدن پیغامی از طرف آنتی ویروس کمودو مثل عکس زیر اول بر روی Ignore کلیک کنید و از منویی که باز میشه add to exclusions را انتخاب کنید تا به لیست سفید آنتی ویروس اضافه بشه.
بعد وارد فولدر CLT بشید و فایل اجرایی آن را به که داخل فولدر به اسم clt.exe وجود داره را اجرا کنید. بعد از اجرا کردنش بر روی Test کلیک کنید تا پیغامهای کمودو شروع بشند و تستی از فایروال و مقدار محافظت سیستم شما گرفته بشه.
فقط دقت داشته باشید که در زمان انجام تست هر پیغامی از طرف کمودو دریافت کردید باید آن را بلاک کنید. اما برای اینکه برای دفعات بعد بتونید با تنظیمات دیگه نتایج را با هم مقایسه کنید زمان بلاک کردن پیغامی حتما به یاد داشته باشید که نباید Remember انتخاب شده باشه.
---------- Post added at 01:22 PM ---------- Previous post was at 01:20 PM ----------
نقل قول:
مطمئن باش اگر DNS Server کمودو بهتر از ClearCloud بود همون اول بهتون میگفتم.
شما وقتی CIS را نصب میکنید در اصل آنتی ویروس کمود را هم دارید.
حالا خودت فکر کن آیا DNS Server کمودو را استفاده کنی بهتره یا ClearCloud.
به غیر از این ClearCloud فایروال قویتری نسبت به DNS Server کمودو داره :46:
---------- Post added at 01:24 PM ---------- Previous post was at 01:22 PM ----------
کمودو هم داره عزیز... موقع نصب میتونید گزینۀ استفاده کردن از DNS Server کمودو را انتخاب کنید. :46:نقل قول: