نقل قول:
نماینگی شهر ما c9000 اورده 55 اینچه با گارانتی 9/5 میلیون تومان.
نقل قول:
نماینگی شهر ما c9000 اورده 55 اینچه با گارانتی 9/5 میلیون تومان.
wow overprice :46:نقل قول:
چه خبره،:18:به جاش میری یه 206دست 2 تمیز میخری،یه lcd هفت اینچ هم میزاری توش:8:نقل قول:
نه پول میزاشتم روش یه l90صفر میخریدم
راستی اگه شما 9/5داشتید اینو میخرید یا یه چیز دیگه
سلام.
منوی مخفی C8000 چطوریه؟؟؟؟ میخوام تایم کارکرد رو ببینم
سلام عزيز تفاوتي نداره هموننقل قول:
info+menu+mute+power
ممنون ولی کاش دوست عزیز میگفتید شما کدوم شهر هستید؟نقل قول:
بعد این که یعنی فقط 55 اینچ رو آوردن یعنی هنوز 46 رو نیوردن یهو 55 رو آوردن
پس یعنی الان C8000 اگر بخواییم هستنقل قول:
البته میدونم نباید در مورد قیمیت صحبت کنیم توی این تاپیک ولی یواشکی :31: میشه بگید قیمتش چنده
و این که به نظرتون اختلاف قیمت طوری هست که به جای c7000 ما c8000 بگیریم
توی اهواز 8000 هست 1 میلیون بالاتره 7000 قیمتشه
اگه اشتباه نکنم 46 اینج 4300،4400 بود 50 هم بالای 5 میلیون
-همينطور كه دوستمون علي اقا گفت اختلاف قيمت 1 تومان هست يكم بيشترنقل قول:
پس یعنی الان C8000 اگر بخواییم هست
البته میدونم نباید در مورد قیمیت صحبت کنیم توی این تاپیک ولی یواشکی میشه بگید قیمتش چنده
و این که به نظرتون اختلاف قیمت طوری هست که به جای c7000 ما c8000 بگیریم
-c9000 فكر ميكنم هنوز موجود نيست و اختلاف قيمتش خيلي ميشه
کاش میشد یه مقایسه کلی بین C7000 و C8000 انجام میشد
چون مشخصاتشون نسبتا یکی هست
و تنها برتری C8000 در دو چیز هست
اولی کنتراست هست
C8000 : 10,000,000,:1
C7000: 8,000,000:1
و دومی هم Clear Motion Rate
C7000:600 HZ
C8000:800 HZ
که من خیلی متوجه این نشدم حالا نمیدونم منظور همون نرخ رفرش صفحه هست یا نه؟
به جز این دو مورد و همین طور از لحاظ رنگ و ظاهر که اونم سلقیه ای هست دیگه هیچ تفاوت دیگه ای بیبین این دوتا مدل نیست
حالا به نظرتون این دوتا برتری که C8000 نسبت به C7000 داره باعث میشه که 1 میلیون اضافه تر بدیم یعنی کلا کیفیت تصویر بیبین این دوتا مدل چقدر فرق داره
ممنون میشم بنده رو راهنایی کنید
مرسی [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
آقا خواهشا ما رو یه راهنمایی کنید چیجوری شبکه کنیم و اینترنت وصل شیم!
1000 تا جا تو اینترنت گشتم هر کاری گفته بودن رو کردم و بازم نشد!
در ضمن منوی مخفی من (40اینچ C6900 ) هم شبیه اون آقاییه که تو پستهای قبلی عکسشو گذاشته بود!
یه دنیا ممنون میشم کمک کنید ، مخصوصا از tanhayam عزیز که هرکی هرچی گفته کمکش کرده!
-در مورد تفاوت مهمترين تفاوتشون Samsung Precision Dimming هست قبلا هم بحث د در تاپيك سامسونگنقل قول:
بهبود وچيدمان متفاوت led ها هست
[HTML]http://hdtvtutors.com/2010/07/25/samsung-precision-dimming-review/[/HTML]
Clear Motion Rate
اين شاخص به 3 چيز بستگي داره :
1-قدرت خود پنل
2-پردازش تصوير
3-و تكنولوژي نور دهي
كه بر ميگرده به پردازش تصوير و دقت در تصاوير متحرك
ديگه اين سليقه اي ميشه كه ببينيد اين ارزش اختلاف رو داره يا نه به نظر من
[QUOTE=shahin666;5379170]ممنون ولی کاش دوست عزیز میگفتید شما کدوم شهر هستید؟
بعد این که یعنی فقط 55 اینچ رو آوردن یعنی هنوز 46 رو نیوردن یهو 55 رو آوردن
دوست عزیزم این مدل فقط 55 اینچ داره. ولی واقعا بینظیره از نزدیک دیدمش کف کردم به تمام معنا. اول اینکه ضخامت صفحه نمایش 8 میلیمتر دقیقا مثل یک شیشه ....دوم اینکه کنترلش تمام حسی
شرمنده دوست:11: عزیز ولی من خیلی متوجه Samsung Precision Dimming نشدم :13:نقل قول:
اگه لطف کنید و یه توضیح کوچیک در این مورد بگید واقعا ممنون میشم [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
و دقیقا هم جواب این سوالم رو نگرفتم که مثلا کیفیت C8000 با مدل C7000 خیلی فرق میکنه یا نه ؟!!!!!
نقل قول:
دوست عزیزم این مدل فقط 55 اینچ داره. ولی واقعا بینظیره از نزدیک دیدمش کف کردم به تمام معنا. اول اینکه ضخامت صفحه نمایش 8 میلیمتر دقیقا مثل یک شیشه ....دوم اینکه کنترلش تمام حسی
درسته الان که رفتم کاتلوگ سامسونگ رو دیدم متوجه این موضوع شدم
ممنون دوست عزیز ولی آخه 55 اینچ برای خونه یکم بزرگه بعد هم اینکه قیمتش وافعا بالاست به قوله یکی از دوستان با اون پول میشه ماشین گرفت توش یه ال سی دی هم نصب کرد :31:
ولی حیف شد منم تبلیغ این مدل رو دیدم مثه شما کفم برید:31: ولی کاش این مدل هم 46 اینچ داشت :41:
راستی بازم نگفتید کدوم شهر هستید یادتون رفت یا سیکریته [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
-خيلي خلاصه عرض ميكنم
نوعي چيدمان هست از ملحق شدن دو نوع چيدمان edge lit و local dimming استفاده ميكنه
تا كنترل نور دهي بهتر بشه با استفاده از بكار گيري led هاي بيشتري در پشت پنل
دقت نوردهي بيشتر ميشه و تصاوير طبيعي تري بوجود مياد
اين كار با يك الگوريتم خيلي پيچيده انجام ميشه
و اما در مورد دو نوع چيدمان كه صحبت شده:
[HTML]http://forum.p30world.com/showthread.php?t=388933[/HTML]نقل قول:
نحوه چیدمان LED ها
لامپ های CCFL همواره بطور افقی و موازی یکدیگر در LCD قرار می گیرند، ولی دو چیدمان مختلف مطرح برای LED ها وجود دارد:
Direct Mounting یا Local Dimming
در این نوع چیدمان LED ها بطور پراکنده و پشت پنل LCD نصب می شوند، برتری این چیدمان در قابلیت کم و زیاد کردن نور پس زمینه در قسمت خاصی از تصویر است که در نهایت باعث ایجاد Contrast نسبتا بهتر خواهد شد.
در این نوع چیدمان نسبت به CCFL یا edge-lit می توان Brightness Distribution و Backlight Bleeding منظم تری در اختیار داشت، ولی استفاده از این نوع چیدمان لزوما به معنی بهتر بودن فاکتورهای بالا نیست.
در Local Dimming می توان هم از WLED و هم از RGB LED استفاده کرد.
Edge Mounting یا edge-lit
در این نوع چیدمان LED ها در کناره های پنل های LCD قرار می گیرند، و در عمل برتری خاصی از نظر کارایی نسبت به لامپ های CCFL ندارند.
در edge-lit ها فقط امکان استفاده از WLED ها وجود دارد.
-در ضمن اگه تصوير بالا رو دقت كني ميبيني 46 اينچ هم داره
---------- Post added at 09:47 PM ---------- Previous post was at 09:46 PM ----------
-قربونت برم اخه راه عمومي داره هموني كه شما ها هم تست كردين منتها بگير نگير داره يكي جواب داده يكي جواب ندادهنقل قول:
ممنون دوست عزیز بابت راهنمایی و توضیحی که دادید:11:نقل قول:
در ضمن اگه تصوير بالا رو دقت كني ميبيني 46 اينچ هم داره
ولی فقط این که
'گفتید تصویر بالا رو دقت کنم من که تصویر خاصی ندیدم اگر منظورتون اون تاپیک بود اونجا هم فقط تفاوت بین lcd و led بود
ولی من توی کاتالوگ خود سامسونگ دیدم برای مدل C9000 فقط زده 55 اینچ
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
در مورد اون تاپيك منظورم توضيح دو مدل چيدمان بود كه بيشتر اشنا بشيننقل قول:
-در مورد سايز c9000 منظور من سايز هاي موجود جهاني هست نه اينكه توي ايران سام چه سايزي رو وارد ميكنه
[HTML]http://www.samsung.com/uk/consumer/tv-audio-video/television/3d-tv/index.idx?pagetype=subtype[/HTML]
ممنون دوست عزیز:11:نقل قول:
آخه من فقط به اون کاتالوگ بسنده کردم و دیگه خود سایت اصلی سامسونگ رو ندیدم
ولی این عجیب نیست هنوز 46 اینچ رو نیوردن اول سایز 55 رو بیارن :18:
من تبلیغ این مدل رو دیدم واقعا چیز شاخی هست مخصوصا اون کنترلش که واقعا چیز جدید و جالبی بود ولی خوب قیمتشم فعلا خیلی شاخه متاسفانه :27:
خواهش ميكنم شاهين جان والا چي بگم اينجا اتفاقات عجيب كم نميوفته :46:نقل قول:
سلام.
دوستان سری C نمیتونه زیرنویس idx/sub رو بخونه ؟ با SRT مشکلی نداره ولی idx/sub رو نمیتونه بشناسه .
راه حلی واسه این مشکل هستش ؟
مخلصیم .
-عرضم به حضورت كه نه نميتونه كلا با sub./idx مشكل دارهنقل قول:
-من راه حل ساده اي به نظرم نميرسه :46:
یه سئوال مهم
اگر یه فیلم سه بعدی به صورت فایل (شبیه اینایی که در این آدرس هست) از روی یک هارد اکسترنال پخش بشه، آیا تلویزیون توانایی پخش اون رو به صورت سه بعدی داره؟
[PHP]http://www.3dtv.at/Movies/Index_en.aspx[/PHP]
یعنی این فایل رو
بشه این جوری پخش کنه
ظاهرا جواب منفیه ، من از روی هارد فیلم سه بعدی پخش می کنم عینک کار نمیکنه تا با تی وی سه بعدی رو فعال کنی که اونم مخصوص سه بعدی کردن تصاویر 2 بعدیه! ، یعنی یجورایی سه بعدی رو باید سه بعدی کنی!!!! تا عینک روشن بشه :13:نقل قول:
فکر کنم تنها راه همون پلیر بلوری باشه که مخصوص پخش سه بعدیه...:41:
مناسبترین بلوری پلیر واسه سه بعدی چیه و قیمتش چنده ؟!؟! ، خود سامسونگ یه مدل داره که 1 میلون و خورده ایه!:19:
توی اون شهر (ب ا ن ه!:31:) چند گیر میاد ؟
خب اگه به جای هارد، از طریق کامپیوتر و خروجی HDMI این اتفاق بیفته چی؟ ظاهرا tv سیگنال سه بعدی رو از طریق HDMI فقط دریافت می کنه.
دوستان متخصص باید این رو جواب بدن ، خودمم هنوز امتحان نکردم ولی اینو میدونم که برای پخش سه بعدی باید کابل اچ دی ورژن 1.4 باشه
امیدوارم یه راه مناسب و کم هزینه پیدا بشه...:20:
اگه ورژن کابل 1.3 باشه مشکلی نیست، فقط فرقش اینه که نوع فرمت ورودی باید به صورت دستی وارد بشه.
اگه کابل hdmiمعمولی رو به tvنصب کردی،واسه راه اندازی نیاز به تنظیمات خاصی داره؟نقل قول:
-در اين مورد فكر ميكنم مهم نوع خروجي از دستگاه پخش كننده هست حالا چه pc و چه پلير ديگرينقل قول:
-در صورتيكه فايل 3d باشه وخروجي رو با hdmi 1.4 داشته باشيم 3d خواهيم ديد مشابه يك بلوري پلير 3d ويا رسيور با قبليت پخش 3d channel
---------- Post added at 12:20 AM ---------- Previous post was at 12:18 AM ----------
اگه منظورتون كابل hdmi براي ورودي وخروجي هاي معمولي هست اره مشابه هر كابل ديگه اي نياز به راه اندازي ويا درايور خاصي ندارهنقل قول:
میشه بیشتر توضیح بدی ؟!نقل قول:
من 3تا کابل 1.3 دارم می خوام ردشون کنم بجاشون 1.4 بگیرم !
1.4 چه قیمته ؟! ، میشه همین 1.3 رو ارتقا داد یا کاری کرد 3D رو پخش کنه ؟!؟!
منظورت رو ساده تر توضیح بده :10:
این اطلاعاتی که سامسونگ تو manual تلویزیون ua40c7000 ارائه داده ولی متاسفانه sub رو ساپورت نمیکنهنقل قول:
Supported Subtitle Formats
Name File extension Format
MPEG-4 time-based text .ttxt XML
SAMI .smi HTML
SubRip .srt string-based
SubViewer .sub string-based
Micro DVD .sub or .txt string-based
به نظرم بهترین کار اینه که زیر نویس رو با نرم افزاری که لینکشو میزارم تبدیل کنید
لینک توضیح نرم افزار:
http://www.recipester.org/Recipe:Convert_SUB_or_IDX_to_SRT_Subtitle_35869080
لینک دانلود نرم افزار:
http://www.free-codecs.com/subrip_download.htm
سلام
در کاتالوک شرکت سامسونگ مدلهای C7770 و C8880 و C9990 را معرفی کرده
آیا منظور مدلهای C7000 و C8000 و C9000 است؟
به نظر شما در بین تلویزیونهای که قابلیت پخش 3D را دارند کدامیک انتخاب بهتری است؟ آیا C8000 مناسبت تر است یا VT20 پاناسونیک یا LX9500 ال جی؟
ممنون
مدلهای c7770 و c7000 هر دو سری 7 هستن ولی مدلاشون فرق و در مورد بقیه هم همینطوره در مورد سوال دومتون هم اطلاعات کافی ندارم :20:نقل قول:
تا اونجایی که من اطلاع دارم و از بقیه دوستان هم شنیدم اینا همون مدلهای سامسونگه که توی ایران تغییر اسم میدن ولی جالبه که پشت تی وی و توی منو هم همون مدل اصلی نوشته میشه ، تقریبا تغییر اسم فقط توی کاتالوگ و تبلیغات داخل ایرانه و از نظر امکانات تماما همون C7000,8000 و 9000 هستننقل قول:
کسانی که c7000دارن خواهشا بگن کیفیت این tvواسه تلویزیون ایران مناسبه،راضی هستین از این tv
دوستان سلام
مدل TV من UA40B6000VR آیا می تونم با فایل UA40C6900VR آپدیت بکنم؟؟؟؟ یا با C7000
لطفا راهنمایی بکنید
باتشکر
-نه دوست عزيز اين كار رو نكنيد فقط فريمور مربوط به مدل خودتون رو بايد اپگريد كنيدنقل قول:
کابل های با استاندارد 1.3 هیچ مشکلی برای پخش تصاویر سه بعدی ندارند. شما هم اگه کابل هات واقعن استاندارد و 1.3 هستند نیازی به خرید 1.4 نداری.نقل قول:
خب حتما باید تلویزیون رو می خریدم تا جواب بگیرم؟!نقل قول:
جواب اینه که میشه، خیلی خوب هم میشه. فقط لازمه که فرمت فایل رو به صورت دستی انتخاب کنیم (side by side یا top & down)
به محض این که فرمت انتخاب شد عینک فعال میشه و دقیقن با کیفیت یک بلوری پلیر پخش می کنه.
ممنون ازاينكه تجربيات خودتون رو در اختيار من وبقيه دوستان ميگذارين واقعا عاليه
مشكلات سورس و پلير 3d كمتر ميشه واقعا :46:
منظورتون تو منوی تلویزیونه؟ تو منوی 3D?نقل قول:
سلام دوستان چندتاسوال دارم زمانم خیلی کمه محبت کنید پاسخ تاحدامکان فوری باشه
1-ایاسامسونگ سری b6000قابلیت پخش hd divxداره یاخیر؟
2-ورودی usbداره یانه؟اگه داره چندتا؟