دست شما درد نکنه آموزش بسیار جالبی بود
جالب تر این بود که چه جوری فایل 150 مگابایت رو فشرده کردی ده شش مگابایت لطفا راهنمایی کن
Printable View
دست شما درد نکنه آموزش بسیار جالبی بود
جالب تر این بود که چه جوری فایل 150 مگابایت رو فشرده کردی ده شش مگابایت لطفا راهنمایی کن
مرسی که جواب دادی
1بیت ریت 5 تایی یعنی چی چه جوری میشه فیلم به این صورت گرفت میشه بقیه ی فیلم ها رو تبدیل به بیت ریت پنج تایی کرد؟
2با چه برنامه ای فشرده کردی؟
3فایل های دیگه رو میشه همین جور فشرده کرد؟
سلام
آقا دمت گرم خیلی خیلی عالی بود . دمت گرم . فقط اگه بشه این رحد رو کرک کرد یا ریجستر کرد عالی میشه . من حتی حاضرم پول بدم اکانت ریجستر این برنامه رو بخرم . ولی همین هم عالیه دمت گرم داداش . خیلی خیلی دستت درد نکنه . کارت عالی بود . حرف نداشت .
فقط یه سئوال داشتم و اون اینکه من به این روش به خیلی از سایتها وارد میشم ولی متاسفانه نمیتونم وارد سایت stor.ovi.com بشم . این سایت بسیاری از برنامه های موبایل رو به صورت رایگان ارائه میده . باید اینم بگم که پارسال تو هتلی تو ترکیه که اینترنت وایرلس رایگان داشت من میتونستم وارد این سایت بشم و برنامه ها رو دانلود کنم . ممنون میشم اگه منو راهنمایی کنید .مبازم خیلی خیلی ممنون هستم .
-----------------------نقل قول:
از v-p-n کشور دیگه ای استفاده کن
چون این راه دقیقا به خاطر ورود به سایت ovi store ارائه شده که بتونیم برنامه ها را رایگان و بدون تحریم دریافت کنیم
خیلی راحت میشه فایل 700 MB رو تبدیل به 30MB کرد :46:نقل قول:
-----------------------نقل قول:
یک نسخه کرک شده از این برنامه رو دارم
فقط روی گوشیهای هـک شده نصب می شه
اگر دوست دارید براتون آپلود کنم
دستت درد نکنه.اگه میتونی حتما آپلود کن
-----------------نقل قول:
در پست اول لینک کرک شده رو قرار دادم
موفق باشید
سلام آقا خدا خیرت بده خیلی دنبالش بودم یه سوال دارم واسه وایرلس هم میشه؟ چون من وایرلس دارم
---------------------نقل قول:
اگر به فیلم نگاه کنی من کانکشن V-P-N رو روی وایرلسی که رو گوشیم بود وصل کردم
پس می شه:31:
موفق باشی
ممنون آقا من تریال را می زنم از برنامه می پره بیرون ورزن کرک شده هم نیاز به ساین داره که بلد نیستم لطفا" کمکم کن
---------------------نقل قول:
این نسخه کرک شده برنامه حتی با ساین هم قابل نصب نیست و برای همین روی گوشیهای هـک شده نصب کردم و به راحتی نصب شد
به همین منظور نوشتم فقط برای گوشیهای هـک شده!
پس شما هم اگر گوشیت هـک شده می تونی نصب کنی ، در غیر اینصورت گوشیت را هـک کن و بعد نصب کن
موفق باشی
گوشیم C7 هست 1هفته هست خریدم بلد نیستم -- کنم :2:
---------------نقل قول:
گوشیت سیمبیان 3 هستش
گوشیه خیلی خوبی خریدی
ما که از این گوشی مرگ ندیدیم
مبارکت باشه
به نظر من بهترین روش برای هـک کردن گوشیت استفاده از روش جدیدی هست که سیمبیان 3 هم هـک می شه و آسانترین راه هـک محسوب می شه و فقط با نصب چند تا فایل به راهتی می تونی گوشیت را هـک کنی و نیازی هم به فریم ویر کوک شده نداری!
گویا یکی از دوستان قبلا این نوع هـک را آموزش داده و شما می تونی با مراجعه به لینک زیر گوشیت را هـک کنی
موفق باشیکد:http://forum.p30world.com/showthread.php?t=483567
احتمالا کرکش نصفه نصب شده :46:نقل قول:
با سلام
در تنظیمات برنامه قسمت Host مربوط به چیست باید آی پی خودم را اینجا بنویسم برام مبهمه لطفا توضیح بدین
-------------------نقل قول:
سلام
خیر نباید آی پی خودت را بنویسی
باید آی پی یا آدرسی که شرکت ارائه دهنده V-P-N به شما داده را وارد کنی
موفق باشی
با سلام
تمام مراحل را بدرستی طبق فیلم آموزشی شما پیش رفتم اما باز موفق به اتصال نشدم باز ارور not found میاد و سوال دیگر اینکه احتمال داره برنامه کرک شده کار نکنه حتی برنامه را با اینکه گوشی -- شده ساین کردم موفق به اتصال نشدم راهنمائی کنید
-------------------نقل قول:
سلام دوست عزیز
من که کرک شده را تست کردم و به راحتی وصل شد!
مطمئناً یک جای کارت مورد داره
یک چیزی را به اشتباه وارد می کنی یا کانکشن گوشیت را به درستی به V-P-N تعریف نمی کنی و یا اصلا تنظیمات GPRS گوشیت درست کار نمی کنه!
سلام آقای آیدین من هم برنامه رو نصب کردم پیغام authentication ms-chap 72میده میشه بگی مشکلش چیه؟
استاد عزیز تمام مراحل را بدرستی انجام میدم مشکلی هم در تعریف کانکشن گوشی نیست آدرس شرکت ارائه دهنده وی پی ان و هم آدرس آپی را به درستی وارد میکنم اما باز موفق به برقراری اتصال نشدم هم با وایرلس و هم با gprs مراحل را پیش رفتم مشکل حل نشد ارور not found میاد
----------------------نقل قول:
سلام
بعد از مراحل ایجاد کانکشن مرحله تست را انجام دادی؟
------------------------------نقل قول:
پیغام خطای شما مربوط به همون کانکشن هست که برنامه نمی تونه پیداش کنه!
به هر حال همه مراحل تست شده و کاملا اجرا می شه و خیلی از دوستان هم موفق به انجامش شدن
دیگه چیزی به ذهن من نمی رسه که راهنمایی کنم
دوست گرامی به احتمال زیاد برنامه واسه اینکه کرک است کار نمیکنه اگه برنامه را کسی خرید کنه آیا 100 درصد کار خواهد کرد یا باز ارور خواهد داد
SymVPN نصب نشد. واسه symbian^3 موجود نیست؟
البته نصب میشه اما میاد بیرون وقتی اجرا می کنم(سی 7)
آیدین خان این ارور authentication ms-chap 72 required وقتی Verify رو میزنیم میده!!! همه چیزو به نظرم درست نوشتم. میشه راهنمایی کنین... E52
------------------------------نقل قول:
با نسخه تریال تست کن
گویا نسخه کرک شده روی هر گوشی جواب نمی ده!
اگر با نسخه تریال مشکلی نداشت ایراد از برنامه هستش در غیر این صورت 100% سرور رو اشتباه نوشتی
موفق باشی
با سلام
مهندس برنامه symvpn روی گوشی من نصب شد ولی وقتی می خواد فثسف نخدشئ خطای MS-CHAP v2 authentication required
سلام
خداقوت
آقا بعد انتخاب تریال از برنامه میاد بیرون
NOKIA N8
---------------نقل قول:
سلام
این برنامه به درد سیمبیان 3 نمی خوره
موفق باشی
سلام
واسه منم error MS-Chap v2 میده رفتم یه سرچی کردم
تو سایتش زده بخاطر اینه که v p n تون اینو ساپورت نمیکنه
باید از یه جایی که ساپورت کنه اکانت بگیرم
کار نمی کنه 5233 دارم tial هم نمیشه گوشیم هم -- کردم not found :41::41::41::41::41:میزنه
برادر من وقتی کانکت میکنم یهو گوشی ریستارت میشه جریان چیه؟
c6 daram
سلام دوست عزیز
ممنون از آموزشت
من همه مراحل طی کردم اکانت وی پی ان هم زدم . همه چیزش هم اوکی شده
فقط وقتی تست میکنم میزنه : operation is timed out
گوشیم نوکا c5 است
اگر میشه کمکم کنید ممنون
دوستان من نصب كردم vpn خريداري كردم و موقع اتصال eror ميده ارورشم اينه bad server name در صورتيكه از سرور نامبر 1 خريداري كردم و سرورش كانكشنش از usa اساتيد راهنمايي كنيد ممنون ميشم
با سلام و تشکر من نرم افزار را طبق مراحل فیلم آموزشی نصب و تست کردم ولی در عمل کانکت نمیشه یعنی صفحات وب وبرنامه های مبتنی بر اینترنت را کانکت نمی کنه مدل گوشیم N96 اگه ممکنه راهنماییم کنید
فکر کنم تمام مشکلات از لایسنس باشه :13:
سلام خسته نباشيد تو رو خدا واضح توضيح بدين جطوري ميشه 700mb رو به 30mb تبديل كرد به خدا خيلي بهش نياز دارم اكه برنامه خاصي داره لطفا بكيد اسمش جيه و از كجا بايد تهيه اش كرد تو رو جواب بدين خيلي بهش نياز دارمنقل قول:
فکر کنم کلاً سر کاری باشه!!!!!
آقا کلا از کار افتاد !!!!