آره عمو جون بی خیال شو ، شما همون کره شمالی رو بچسب :46:نقل قول:
آره عمو جون بی خیال شو ، شما همون کره شمالی رو بچسب :46:نقل قول:
ایو دیگه شوخی می کنی ؟نقل قول:
از کی تا حالا میلیتو مدافع اصلی شده ؟
برزیل که فک کنم به مربی و مخصوصا روحیه ضعیف در بازی اخر باخت
ارژانتین هم به بازیکنانی باخت که ادعاهای انان حتی از مارادونا هم فراتر می رفت
اینکه یه نیمه کامل حمله کنی ولی گلی نزنی تقصیر مربی هست یا مهاجم
به نظر من در اینکه ورون باید بازی میکرد یا یکی مثله کامبیاسو دونده خیلی بدرد بازیایی مثل بازی با آلمان میخورد یا ساموئل از بوردیسو بهتر بود و... شکی نیست ولی اشتباه اصلی رو فدراسیون فوتبال آرژانتین انجام داد که مارادونای کم تجربه توی مربیگری رو نزدیک جام جهانی یه همچین مسئولیت بزرگیو سپرد. در حالیکه توی همین جام 3تا مربی آرژانتینی موفق داشتیم(از جمله مربی اروگوئه)
کل فوتبال دنیا به مارادونا مدیونه ولی توی مربیگری ...
خب مثل اينكه اكثر دوستان مربيان رو دليل اول حذف اين دوتيم ميدونن
البته كاملا طبيعيه
من هميشه معتقدم كه شروع مربيگري نبايد از تيم ملي باشه
فقط تبانی علت حذف تیمهای آمریکای جنوبی بود فیفا نمی تونست دست رو دست بگذاره تا اروپاییها به نیمه نهایی نرسند
آرژانتین به نظرم مقصر اصلی مارادونا بود...از چند جهت.
اول اینکه تو دعوت کردنهاش بد عمل کرد...واقعا این اوتامندی یا گوتیرز از خاویر زانتی با تجربه و با طراوت بهتر بودن؟
یا دعوت نکردن از کامبیاسو...
آرژانتین از نظر مهره های هافبک و تهاجمی عالی بود ولی خوب برنامه که نباشه میشه این که مسی باید وسط زمین دنبال توپ جمع کردن باشه.
در مورد برزیل هم بازم در درجه اول دونگا....بخاطر اینکه خیلی عصبی برخورد می کرد و این رو ناخواسته به بازیکنا هم انتقال می داد...تو بازی با هلند حتی موقعی که جلو بودن خیلی عصبی برخورد می کردن...من اینو از رو غرور نمی دونم...واقعا عصبی بودن...نتیجشم اون خطای وحشیانه ملو بود که دیدین چی شد...
بعدشم از نظر روحی واقعا تیم شکننده بود...بعد از خوردن گل مساوی طوری خودشونو باختن که انگار 3 تا گل عقبن.درسته داور هم در کل ضعیف بود و رو اعصاب بیننده هم رفته بود چه برسه به بازیکنها...ولی از بازیکنهای بزرگ انتظار هم بالاست.
در کل به نظرم بیشتر نداشتن روحیه جنگندگی و تمرکزی که در تیمی مثل آلمان مشاهده میشه تاثیر گذار بود.میشه تا حدودی هم نبود بازیکنی مثل رونالدینیو رو دخیل دونست.
برزیل باخت به جوانیش تیم جدیدی بود منم معتقدم که روحیه شکننده ای داشتن نیمه اول بازی هلند عالی بودند به نظرم از لحاظ تاکتیکی هم انچنان مشکلی نداشتن حداقل متوسط به بالا بودن کلا من چندان ایرادی به عنوان بیننده بازیهای برزیل ندیدم به جز نیمه دوم بازی هلند که نمی دونم چطور شد!
ارژانتین باخت به ادعای تو خالیش و صد البته بازیکنای نه چندان کارامدش!البته در مقابل تیم بزرگی چون المان فقط اسمها خوب بودن البته شاید درست به کار گرفته نشدن البته هیگواین خوب بود ولی مسی نه زیاد ندیدم بازیشونو ولی با نام ارژانتین اومده بودن دلیلی هم نداره بازیکن بزرگ مربی بزرگی باشه.
البته من فكر ميكنم نه برزيل آنچنان جوان بودنقل قول:
و نه ادعاي آرژانتين توخالي
هلندم تیمه خیلی خوبیه...ولی اگه یه نگاه به دفاع همین تیم بنداریم ،ضعف های شدیدی داره که هلندو به زانو در میاره..همونطور که گاس هیدینگ این ضعفا رو شناخت..نقل قول:
چه ربطي به اين تاپيك داشتنقل قول:
عزيز دل برادر
به نظر من یکی از دلایلش داوری بود البته مسائل دیگه هم بود ولی پدیده اشتباه داوری امسال زیاد بود :41::41:
ولی کلا یه دلیل دیگش اینه که ذات فوتبال اینه که یه تیم ببره و یکی ببازه:31::31: