نه هیچ مشکلی نداشتهنقل قول:
Printable View
نه هیچ مشکلی نداشتهنقل قول:
سلام من چطوری میتونم شناسه قبضه موبایلمو از اینترنت بگیرم؟
یعنی چی؟نقل قول:
می شه بیشتر توضیح بدید؟:23:
انگار میخاسته اولین پستشو امتحان کنه!!چون ربطی به اینجا نداشت!
امروز پست اومد سیم کارتو داد. منم کپی کارت ملیمو بش دادم. ولی چندساعت پیش که گذاشتم تو موبایل وامتحان کردم هم زنگ میزنه هم اس ام اس. پس قضیه ی این فعال کردن چیه؟ مگه نباید بریم نمایندگیش؟
نهنقل قول:
اصلا نمی خواد ببری نمایندگی
یه ماه دیگم وقنی که مدارک به دستشون برسه به صورت کامل فعال می شه:31:
میصرفه بگیریم؟
زورم میاد 15 تومن بدم سیم کارت
اصفهانی نیستماااا:31::31:
تا آخر شهریور هم که تمدید شده
اگه رند باشه میصرفه که فکر کنم رنداشم اکثرا بردند:31:نقل قول:
من دوتا رند برداشتم که میگن تا40یا50هم مشتری داره
کار ایرانسل فقط تمدیده 2ساله میگه تا اخرماه میتونید با5000تومان2تا سیم کارت بخرید بشتابید!کسی نمیخره میترسن ضرر کنن تمدید میکنن چاره داشتن جشنواره تابستانم تا پاییز کشش میدادن:31:!
یه سوال. این 15تومنی که اول دادم همش برا خرید سمکارت بوده یا یه مقداریش هم شارژه؟
قیمت شماره طلایی با احتساب مالیات بر ارزش افزوده:78,800 ریالنقل قول:
اعتبار اولیه موجود در سیم کارت با احتساب مالیات بر ارزش افزوده:30,000 ریال
حق الزحمه شرکت پست ایران بابت تحویل درب منزل و دریافت مدارک با احتساب مالیات بر ارزش افزوده:41,200 ریال
قیمت نهایی:150,000 ریال:5:
خب اینو که همه میدونن!:31:نقل قول:
شاید بعضی ها از جمله اون دوستمون نمی دونستن:13:نقل قول:
با سلام
حتما در جريال تبليغات شماره طلايي ايرانسل هستيد اگه نه كه اينجا رو ببينيد :
9-6-89 يه خط ثبت نام كردم بلافاصله كد و سريال سه تا كرات شارژ 5 توماني هم در صفحه پرداخت وارد كردم .کد:http://92.42.51.201:6001/onlineregn/StartUp
اما از اون تاريخ تا حالا خبري از ارسال سيم كارت به آدرسي كه داده بودم نشده .. خواستم ببينم كسي از بچه ها تجربه خريد اين سيم كارت هاي به اصطلاح طايي رو داشته اگر آره چند روز طول كشيد كه براش ارسال شد؟
با تشكر :11:
من داشتم!! سه تا خریدم البته به صورت آنلاین و نقدی پرداخت کردم! بعد از یک هفته ارسال شد!نقل قول:
شما یه تماس با ایرانسل بگیر پیگیر شو
سلام.
من 3 تا خط خريداري كردم.البته هر 3 تا تير ماه بود(ولي تاريخهاي متفاوت).يكي آدرس تهران و 2 تا آدرس شهرستان.
اوني كه تهران بود 2 روز(بدون احتساب تعطيلات رسمي) بعد از اينكه sms اومد كه تحويل به پست انجام شده درب منزل تحويل داده شد.
اون دو تاي شهرستان كمتر از 7 روز طول كشيد.البته اونا رو درب منزل تحويل ندادن،خودمون رفتيم از پست تحويل گرفتيم.
مرسي از جوابت
كسي شماره اي از ايرانسل داره !
100%باید پیگیر بشی حتما ادرست اشتباست یا کد پستی چون هر کی سفارش میده 6تا8روز بدستش میرسه!نقل قول:
اگه خط ایرانسل داری با شماره700
با دیگر خطها فکر میکنم با09377000000