نه..عادی هست..نقل قول:
هر دفعه که اپدیت اپدیت صورت میگیرد 6مگ دانلود میشود...
و افزایش هم پیدا میکند..
برای این برنامه روزی 3یا 4بار اپدیت می دهند.
Printable View
نه..عادی هست..نقل قول:
هر دفعه که اپدیت اپدیت صورت میگیرد 6مگ دانلود میشود...
و افزایش هم پیدا میکند..
برای این برنامه روزی 3یا 4بار اپدیت می دهند.
بچه من چرا نمیتونم آپدیت کنم ؟؟؟؟ احساس میکنم ویروس اجازه کار نمیده . البته ناگفته نماند که من کسپر 2012 با آپدیت 24 ساعته دارم ....
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
ولی چند وقتی سایت یاهو برام نصفه باز میشه و هی باید ریفرش کنم یا مثلا عکس های توی ایمیلم باز نمیشه ... به نظر شما
ویروس ؟؟
---------- Post added at 11:20 PM ---------- Previous post was at 11:19 PM ----------
راستی یادم رفت . جدیدا عکس ها رو وقتی آپلود میکنم مثل بالایی بهم ریخته آپلود میشه برای شما هم همینطوریه ؟ یا این میتونه ویروس باشه ؟
همه چی درست شد ... با پاک کردن آنتی ویروس کسپر 2012 . خودش انگار ویروس بود ....
سلام
مال من ابدیت نمیشه تا 50درصد میره بعد میره از ابتدا شروع میکنه
ویرایش شد......
احتمالا کسپرسکی جلوی ارتباط با سرور آپدیت رو میگرفته که با تنظیمات درست این مشکل حل میشد.نقل قول:
شما یکبار دستی آپدیت کنید ببینید فرقی میکنه؟!نقل قول:
کد:http://www.gt500.org/malwarebytes
چرا هرکاری میکنم فعال نمیشه هر کرکی یا سریالی بهش میدم فایده نداره
این سریال را هم تست کنید .نقل قول:
Product ID below: 3PW55
Product Key below: X942-UDHU-HN70-3726
ولی توصیه میشود این برنامه به صورت مکمل در کنار انتی ویروس اصلی استفاده شود.
چون با اکتیو کردن این برنامه / گار ان فعال و باعث اختلال در عملکرد انتی ویروس اصلی میشود.
ID : 4KF51
Key: PX2L-CE91-V3QQ-1630
ID : 4OL48
Key:9Q7M-JJG0-94JG-K76Y
ID : 7AY22
Key:Y0BA-MBU5-QA2U-JWF5
ID: 9SG93
Key: X3U9-LD38-BT7F
ID: 8KS78
Key: BH8Y-X5RX-1URC-WC3W
ID: 7LO27
Key: D6X5-DF8K-UR4A-7D32
:11:
من بعضی وقت ها این پیغام برام میاد و برنامه باز نمیشه. باید برنامه رو از اول نصب و آپدیت کنم تا درست بشه. بک آپی هم که میگیرم فایده نداره و باز همین ارور ور میده.
هر چند آپدیت مالور کلی دانلود میشه و فرقی نداره اما میخوام اگر میشه دیگه این مشکل به وجود نیاد.
کسی میدونه چرا ؟
عجیبه.....
حواست باشه که برای بک آپ گرفتن از آپدیت کافیه فایل rules را کپی کنی.... همین!
سعی کن همیشه وقتی نرم افزاری رو پاک میکنی حتما یک بار رجیستری رو پاکسازی کنی.
مسیر نصب نرم افزار های امنیتی بهتره تغییر نکنه و پیش فرض باشه......
به احتمال زیاد مشکل از ویندوز باشد.یک بار تعمیر اساسی بشه بد نیست.
سلامنقل قول:
شما بعضی مواقع که این ارور میاد لازم نیست برنامه را ریمو کنید, فقط فایل اپدیت که با این نام rules.ref هست ار در پوشه Malwarebytes پاک کنید و بعد از ان برنامه را اجرا و اپدیت و استفاده کنید.
گاهی اوقات این مشکل پیش میاد که بهترین راه ساده همین است که فایل اپدیت پاک شود و دوباره برنامه اپدیت شود.
سلام . چرا بعد از هر اسکن و پیدا کردن ویروس ، برنامه ویروس ها رو پاک نمیکنه و بعد از ریست ویندوز و بعد از اسکن دوباره همون ویروس ها دوباره وجود دارند .
الان من باید چیکار کنم با توجه به تصویر بالا ؟
خوب شما روی دکمه Remove Selected که در سمت چپ هست میزنید و پاک نمیشه؟نقل قول:
مرسی پاک شد .نقل قول:
خوب شما روی دکمه Remove Selected که در سمت چپ هست میزنید و پاک نمیشه؟
دلیل اینکه پاک نمیشد این بود که من از یوزر دیگه وارد سیستم می شدم و چون یوزر محدود شده بود تغییرات اعمال نمی شد .
الان چون با یوزر ادمین رفتم تونستم حذفش کنم .
مرسی
سلام به همگی
بالاخره این برنامه با آنتی ویروس های رایج سازگار هست یا نه؟ (منظورم با گارد فعال هستش)
هرکس یه چیز میگه!
لطفا مستند صحبت کنید تا مطمئن بشیم.
دوست عزیز وقتی شما یک سوییت امنیتی کامل در اختیار دارید نیازی نیست که این نرم افزار را هم به صورت ریل داشته باشید.... میتونید فقط برای اسکن ازش استفاده کنید....
چون داشتن چند تا نرم افزار امنیتی به صورت فعال در کنار هم باعث اختلال در کار یکدیگر میشوند....
موفق باشید
کلی از نت دانلود دارم نمیشه که تک تک دستی بزنم اسکن کنم کلی وقت میگیره
دوست من تنها نرم افزار سازگار با تمام اینترنت سیکیوریتی ها با گارد فعال و اروم و بدون کم کردن سرعت CounterSpy هست من خودم در کنار نورتون اینترنت سیکیوریتی دارم ازش استفاده میکنم عالی عمل میکنن بدون تداخل و کم کردن سرعت خودمم زیاد برنامه های جور واجور دانلود میکنم واقعا محشره:11:نقل قول:
Malwarebytes' Anti-Malware محشره .
فقط یکی از نقص هاش به نظرم اینه که بعد از شناسایی ویروس باید سیستم رو ریست کنی تا ویروس ها رو حذف کنه . اگه این مشکل حل میشد عالی بود .
یک سوال
توی قسمت قرنطینه ، حدود 10 مورد هستند . باید چیکارشون کنم ؟
DELETE بکنم حذف میشن یا انکه دوباره ویروس ها فعال میشن ؟
اگر delete کنید کلا از روی سیستم پاک میشن.....
چطور میشه پروتکشن غیر فعال کرد
با سریال کیجن فعالش کردم
حالا نمیتونم غیر فعالش کنم !!!
با سلام
دوستان این اخطاری که داده شده برای چی هست ؟
بعدش من ادرس این ای پی رو رد گیری کردم یه همچین چیزی است خوب حالا این سایت مخرب هست ؟
شما بهتره به این سایت مراجعه کنی
کد:http://www.ipvoid.com/
من این رو از سایت خودش که تو صفحه اول آدرسش بود دانلود کردم،، انتی ویروس من نود 32 هست چندتا سوال دارم
1- 32بیتی یا 64بیتی نداره چون کامپیوتر من64 بیتی هست
2- گاردش غیر فعال گفتید بکنم، چطوری؟
3-اتو ماتیک آپدیت میشه یا باید آپدیتش کنم ، نیاز به سریال داره ؟،،سریالش از کجا بیاورم؟
ممنون
فرق نداره 32 بیتی یا 64.نقل قول:
برای غیر فعال کردن گارد اون به تب Protection برید و تیک گزینهEnableProtection Module بردارید.
به هر دو صورت اپدیت میشه شما کافیه به صورت دستی جمعه تا جمعه اپدیتش کنید.
اگر هم بخوای نسخه Pro رو داشته باشید نیاز به سریال دارید
اینم یه سری سریال:
ID : 4KF51
Key: PX2L-CE91-V3QQ-1630
ID : 4OL48
Key:9Q7M-JJG0-94JG-K76Y
ID : 7AY22
Key:Y0BA-MBU5-QA2U-JWF5
================================
ID: 9SG93
Key: X3U9-LD38-BT7F
ID: 8KS78
Key: BH8Y-X5RX-1URC-WC3W
ID: 7LO27
Key: D6X5-DF8K-UR4A-7D32
===============================
ID: 9NM38
Serial: 0QTN-7ABJ-B1M8-CC86
بابت جواب ممنوننقل قول:
راستی قسمت گارد که گفتی تیکش بردارم واسه من غیر فعاله، نمیشه
سریالها رو از کجا می آورید منبع خاصی داره؟
من نودم smart security هست عیبی نداره با هم باشه؟
ممنون
سلام.دوستان من بعد از نصب Malwarebytes' Anti-Malware به مشکل آپدیت آن بر خوردم.بطوریکه با هیچ کدام از 2 سرور ، نمیتونم این کار را انجام بدم.
عکس از نرم افزار در هنگام آپدیت :
نکته ها ! :
1.ویندوز سون سرویس پک 1 آپدیت شده
2.آنتی ویروس و فایروال ویندوز رو از بیخ و بن غیر فعال کردم.
3.نرم افزار رجیستر شده.
4.به اینترنت هم وصل هستم !!(ایناشو دیگه تو رو خدا چک نکنید!)
و ... ! :31:
لازم است ذکر کنم زمانی که با سرور اولی یا اصلی آپدیت میکنم همونجا اخطار میاد ولی در دومی یا میرور بعد از چند ثانیه با تاخیر میاد.
منتظر نظرات دوستان نیز هستم.با تشکر. :11:
شاید سرعت اینترنتت پایینه اون رو چک کننقل قول:
خیر عزیز.ای دی اس ال دارم.نقل قول:
لازم است ذکر کنم زمانی که با سرور اولی یا اصلی آپدیت میکنم همونجا اخطار میاد ولی در دومی یا میرور بعد از چند ثانیه با تاخبر میاد.:2:
می خوای یکبار برنامه رو حذف و دوباره نصب کننقل قول:
چک میکنم ولی فکر نکنم درست بشه.امکان داره اشکال از قدیمی مودم ورژن و دیتابیس برنامه باشه؟نقل قول:
اصولا اگه حتی خیلی قدیمی باشه ، بابد برای آپگرید نرم افزار اطلاع بده.ولی الان اصلا هیچی نمیگه.:13:
از همگی ممنونم.همین الان جدبدترین نسخش رو از file hippo دانلود کردم.مشکل آپدیت حل شد.:46:
پس غیر فعالهو نیاز به انجام کاری نیستنقل قول:
سریال ها رو از توی سایت های خارجی گیر اوردم و با سرچ توی موتور های جستوجو به نتایج خوبی میرسید
اشکالی نداره شما میتونی در کنار نود از مالور بایت-سوپرانتی اسپایور-امسی سافت انتی مالور استفاده کنی اما بدون گارد فعال
چطور میتونم جلوی آپدیت خودکارش رو بگیرم ؟
توی تنظیمات تیکش رو برداشتم ام بازم آپدیت میکنه !
توی فایروال ویندوز میشه کاری کرد براش ؟
در ضمن غیر فعال کردن گار دیگه چیه ؟ من در کنار نود دارم ازش استفاده میکنم و جواب میده . حالا این گارد چه صیغه ایی ؟
شما توی قسمت Setting > Wanr If Database Is Outdated By رو روی چند روز قرار دادید؟نقل قول:
ضمنا چون ریل تایمه اتو اپدیت میشه من دارمش تیک دانلود خودکار رو هم برداشتم و جواب هم داده.
توی فایر وال میشه اما هر وقت بخوای که اپدیتش کنی باید بریو تنظیمات فایر وال رو تغییر بدی .
گار همون RealTime بودن نرم افزار امنیتی برای این میگن گارد رو غیر فعال کن چون با انتی ویروس اصلی سیستم تداخلی پیش نیاد سرعت و کیفیت امنیت رو پایین نیاره شما گارد رو هم غیر فعال کنی مشکلی پیش نمیاد و به عنوان اسکنر از اون استفاده کن چون شما فقطزمانی که برنامه ای رو دانلود میکنی برای اسکن ازش استفادهم یکنی همین و بقیه کار هارو به انتی ویروس اصلی سیستم میسپاری .
از قبل روی 7 بود اما هر روز آپدیت میشه ! یعنی بازم هر روز آپ میشه حتی اگه تیک آپدیت رو بردارم ؟نقل قول:
شما توی قسمت Setting > Wanr If Database Is Outdated By رو روی چند روز قرار دادید؟
حالا چطوری این کارد رو غیر فعال کنم ؟ RealTime کجای تنظیماته ؟
ممنون بابت جواب
خواهش میکنم دوست مننقل قول:
برای غیرفعال کردن گارد برید به تب Protection و تیک گزینه Enable Protection Module رو بردارید :11: از توی استارت اپ ویندوز هم برنامه رو خارج کنید که فقط برای اسکن فایل های مشکوک استفاده بشه اینجور جلو اپدیتش گرفته میشه
شما قسمت آپدیت سیتینگ در قسمت ------ یک پورت الکی بزنید تا دیگه برنامه آپدیت نشه:31:نقل قول: