خیلی ساده وراحته دیگه...........نقل قول:
5-2 به نفع عقاب اروپا
آلمان
Printable View
خیلی ساده وراحته دیگه...........نقل قول:
5-2 به نفع عقاب اروپا
آلمان
ارژانتین خداییش تیم هست ؟ با هزار بدبختی به جام جهانی صعود کرد توز رو ازشون بگیر ببین چطوری وا میدن در حالی که المان یه تیم کامل هست .
الان ارژانتین فقط به خاطر یکی دو تا بازیکن داره به پیش میره ملت ما هم که احساساتی هستن و همه به ارژانتین رای میدن یادمه در یورو 2008 همه میگفتن هلند قهرمان میشه حتی در مسابقه 100 ثانیه هم مجری از شرکت کننده میپرسید کی قهرمان میشه طرف میگفت هلند دلیلش هم این بود که چند بازی رو با اقتدار پشت سر گذاشت و پرگل برد ولی همه دیدیم مقابل روسیه زانو زد . الان هم که همه میگن ارژانتین . البته بیشتر به خاطر مسی هست که اونم هیچ کاری تا حالا نکرده همین توز بدبخت این همه خوب بازی میکنه بازم زیر سایه مسی قرار داره مسلما همچین تیمی موفق نمیشه .
المان تیم بی حاشیه ای هست و به خوبی داره جلو میره در حالی که ارژانتین به قول خود ارژانتینی ها مسی + 10 نفر هست که هیچوقت نمیشه روش اسم یه تیم واقعی رو گذاشت یعنی اون 10 نفر هرچقدر هم بدرخشن بازم زیر سایه مسی هستن .
البته من هوادار المان نیستم ولی امیدوارم ارژانتین رو شکست بدند .
:18::18::18::18::18:نقل قول:
ارژانتین خداییش تیم هست ؟ با هزار بدبختی به جام جهانی صعود کرد توز رو ازشون بگیر ببین چطوری وا میدن در حالی که المان یه تیم کامل هست .
الان ارژانتین فقط به خاطر یکی دو تا بازیکن داره به پیش میره ملت ما هم که احساساتی هستن و همه به ارژانتین رای میدن یادمه در یورو 2008 همه میگفتن هلند قهرمان میشه حتی در مسابقه 100 ثانیه هم مجری از شرکت کننده میپرسید کی قهرمان میشه طرف میگفت هلند دلیلش هم این بود که چند بازی رو با اقتدار پشت سر گذاشت و پرگل برد ولی همه دیدیم مقابل روسیه زانو زد . الان هم که همه میگن ارژانتین . البته بیشتر به خاطر مسی هست که اونم هیچ کاری تا حالا نکرده همین توز بدبخت این همه خوب بازی میکنه بازم زیر سایه مسی قرار داره مسلما همچین تیمی موفق نمیشه .
المان تیم بی حاشیه ای هست و به خوبی داره جلو میره در حالی که ارژانتین به قول خود ارژانتینی ها مسی + 10 نفر هست که هیچوقت نمیشه روش اسم یه تیم واقعی رو گذاشت یعنی اون 10 نفر هرچقدر هم بدرخشن بازم زیر سایه مسی هستن .
البته من هوادار المان نیستم ولی امیدوارم ارژانتین رو شکست بدند .
خودتم فهمیدی چی گفتی؟؟؟
توز رو از آرزانتین بگیرن کاری نمی تونه بکنه؟؟؟
وای چقدر مزخرف.
آخه این موضوع تاپیک زدن میخواست؟!
معلومه آلمان میبره!!!
نقل قول:
مارادونا تنها هم میتونه آلمان رو ببره :27: نیازی به توز نیست :31:
آلمان می بره
این که تابلو
آرژانتین
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]منظور یکی دو تا بازیکن مثل توز و مسی بود هرچند که مسی کار زیادی نکرده .نقل قول:
خودتم فهمیدی چی گفتی؟؟؟
توز رو از آرزانتین بگیرن کاری نمی تونه بکنه؟؟؟
وای چقدر مزخرف.
من کاملا میفهمم که چی میگم اگه چند روز صبر کنی شما هم میفهمی . شما قبول نداری ارژانتین به سختی به جام جهانی صعود کرد ؟ قبول نداری مارادونا دانش فنی بالایی نداره ؟ قبول نداری بقیه بازیکنا زیر سایه مسی هستن ؟ وقتی در حضور ورون بازوبند رو به مسی میدن چه معنی دیگه ای داره ؟ فکر نمکینم چیزی گفته باشم که نامفهوم باشه . همین بازی با مکزیک رو در نظر بگیر یه گلی که ارژانتین زد افساید بود و یکیش هم روی اشتباه مدافع حریف و یکی هم که روی خلاقیت خود توز .
شما برید نگاه کنید چه کسایی با گلزنی خودشون ارژانتین رو به جام جهانی بردن ؟ اصلا تا حالا به این فکر کردید که اگه گلهای اگئرو و ریکلمه مقابل بولیوی , پالاسیو مقابل اکوادور , اگئرو مقابل پاراگوئه , کامبیاسو مقابل پرو , هیگوئین و پالرمو مقابل پرو و بولاتی مقابل اروگوئه و..... نبود الان ارژانتینی در جام جهانی وجود نداشت و حتی این تاپیک هم با این اسم وجود نداشت ؟
مشکل من این هست که همه زیر سایه مسی هستند یعنی حتی اگه ارژانتین هم قهرمان بشه باز هم کسی نمیتونه این حرفها رو انکار کنه چون در روزهایی که ارژانتین به شدت به مشکل برخورد کرده بود مسی در 18 بازی که برای این تیم در دور انتخابی جام جهانی انجام داد فقط 4 گل زد که 3 تا از اونها بی تاثیر بود چون دو گلش در حالی به ثمر رسید که اگه نمیرسید باز هم ارژانتین 3 امتیاز رو کسب میکرد و یکی از گلهاش هم در شراطی بود که ارژانتین بازی رو باخت و تاثیری نداشت و فقط یکی از گلهاش باعث کسب 3 امتیاز شد چرا که ارژانتین با گلهای مسی و اگئرو 2-1 حریف رو برد . پس فقط 1 گل موثر در 18 بازی داشته .
ارژانتین در دوبازی اخرش خودش با دو برد صعود کرد که یکیش 2-1 مقابل پرو با گلهای هیگوئین و پالرمو بود و یکش هم 1-0 مقابل اوروگوئه با گل بولاتی بود. 6 امتیازی که اگه نبود الان این تاپیک هم وجود نداشت .
در کل من طرفدار المان نیستم و مشکلی هم با ارژانتین ندارم حتی اگه قهرمان بشه هم بازم مشکلی ندارم .
موفق باشید .
امیدوارم آلمان دوباره با بازی زیباش آرژانتین رو ببره (اما از بازی زیبای آرژانتین هم نمیشه گذشت!) پس نتیجه میگیریم بازی زیبایی خواهد شد.
بعد اینکه دوستان خواهش سر یه بازی اینقدر بی اساس و بی منطق با هم کل کل نکینین...!
اون دوستان غیر آرژانتینی که میان اینجا اظهار فضل میکنن نظر میدن همونان که تو تاپیک آلمان -انگلیس هم میومدن میگفتن انگلیس میزنه و .....
خیلی رو میخواد والا . نه؟
با اینکه آرزانتینی تیر هستم ولی فکر میکنم آلمان ببره ولی دوست دارم آرزانتین ببره :دی
برزيل هم توي اكثر دوره هايي كه به سختي صعود كرد قهرمان جام شدنقل قول:
شما قبول نداری ارژانتین به سختی به جام جهانی صعود کرد ؟
يه مربي براي موفقيت بيشتر از همه چيز بايد كاريزماي بالايي داشته باشهنقل قول:
قبول نداری مارادونا دانش فنی بالایی نداره ؟
كه مارادونا انصافا توي تمام مربياي اين جام از اين نظر سرآمده قبول نداري؟
دانش فني توي درجه دومه وگرنه الآن كاپلو و ليپي نبايد از توي خونه جام رو ببينن
نميدونم چرا اينقد روي اين موضوع تاكيد ميكنينقل قول:
قبول نداری بقیه بازیکنا زیر سایه مسی هستن ؟
مشکل من این هست که همه زیر سایه مسی هستند
عيبش چيه؟؟؟
مگه برزيل چهار دوره زير سايه پله نبود؟
مگه آرژانتين زير سايه مارادونا نبود؟
مگه هلند به كرايف وابسته نبود؟
پرتغال يه دوره تيم بود اونم دوره اي كه زير سايه اوزه بيو بود؟
خيلي از تيما تو اين جام به خاطر اينكه زير سايه كسي نبودن حذف شدن فرانسه ايتاليا انگليس
كاپيتان بايد شخصيت و جايگاه بين المللي داشته باشهنقل قول:
وقتی در حضور ورون بازوبند رو به مسی میدن چه معنی دیگه ای داره ؟
كاپيتان صرفا نبايد به كسي داده بشه كه سنش بيشتر
من هم اگه بودم كاپيتاني رو براي هميشه به مسي ميدادم
آرژانتين بايد براي سالهاي آينده هم يه كاپيتان خوب تربيت كنه
؟؟؟نقل قول:
در کل من طرفدار المان نیستم و مشکلی هم با ارژانتین ندارم حتی اگه قهرمان بشه هم بازم مشکلی ندارم .
من که واقعا عاشق آرژانتین هستم و امید وارم ببره تا یکم غرور آلمان شکسته بشه
غرور؟نقل قول:
کو غرور؟
اگه داری یکم قرض بده به ما......
داداش از ما خاکی تر ومظلومتر اخه دیدی؟
غرورم کجا بود؟
بگو آرژانتین بزنه یکم از آلمان انتقام بگیره یه چیزی.
غرور؟
واقعا این همه بحث بیخودی برای چی !!!؟
آرژانتن میبره دیگه.
این از همین الانم معلومه.
بقال سر کوچه مونم هم اینو میدونه
آرژانتین رو با انگلیس اشتباه نگیرید :5:
همین و بس ... :10:
به طور 100% نمیشه گفت چه تیمی میبره . مثلا بازی آلمان و صربستان بود خب تابلو بود دیگه همه گفتن آلمان اما یهو باختش
یا انگلیس و آمریکا
اما احتامل 60% هست آرژانتین ببره 40% هم آلمان .
من که دوست دارم آرژانتین ببره . (آلمانم دوست دارم خوشم اومد انگلیسو حذف کرد لول)
بنظرم يا آلمان ميبره يا آرژانتين:27:
بسیار فنی و جالب فکر کنم شما دکتر صدر آینده بشیدنقل قول:
بسیار مطالب شیوا و برخواسته از تفکر و اطلاعات بود ممنون
---------- Post added at 10:04 AM ---------- Previous post was at 10:01 AM ----------
خوب به خاطر همونه که آلمان میبره چون بقالا واسش نظر نمیدن :27:نقل قول:
آرژانتين دفاعي نداره كه بتونه در مقابله آلمان بايسته.ولي آلمان به نيمچه دفاعي حداقل داره.
آرژانتين جلوي تيم هايي كه دفاعي بازي مي كنن خوب نتيجه مي گيره.البته به لطف ضعف هاي دفاعي اونها .ولي بايد ببينيم جلوي تيم هجومي و سريعي مثل آلمان كه در ضد حمله هم بسيار قدرتمند هست آيا مي تونه ايستادگي كنه يا مثل انگيس وا مي ده؟
آلمان خواهد برد اگر بازی اش مثل دو بازی گذشته باشه مطمئنا می بره .آرژانتین همچین بازی قشنگی تا حالا نداشته
امیدوارم آلمان ببره
من از طرفدارای آلمان دوست داشتنیم - یاد باد روزگاران کهن با رودی فولر و کلینزمن :38: - اما بعید می دونم با این تیم آرژانتین رو ببرند .
آرژانیتینی ها اگر صعود کنند بخش قابل توجهی از هیجان مرحله بعد کم می شه و نتایج تا فینال احتمالی با برزیل تا حدی کسل کننده می شه
دوستان ديگه نتيجه معلوم شد ...
اختاپوس گفته كه آلمان ميبره ...
البته يه كم مردد بوده
:31:
من بودم اونجا :دي
خبرگزاري دانشجويان ايران - تهران
سرويس: جام جهاني 2010
فيفا به منظور كاهش احتمال غيبت ستاره ها در فينال جام جهاني قانون محروميت را اصلاح كرد.
به گزارش خبرگزاري دانشجويان ايران (ايسنا)، طبق قوانين جديد فيفا اخطارها تنها تا انتهاي مرحله يك چهارم نهايي محسوب و پرونده تمام بازيكنان قبل از ديدار نيمه نهايي پاك خواهد شد.
به اين ترتيب ديگر بازيكني با دريافت يك كارت زرد در ديدار نيمه نهايي از حضور در ديدار پاياني محروم نخواهد شد.
ماريوس اشنايدر سخنگوي فيفا با اعلام اين مطلب گفت: تمام هواداران فوتبال مي خواهند ستاره ها را در ديدار پاياني ببينند، به همين دليل فيفا تصميم گرفت كارت هاي زرد قبل از مرحله نيمه نهايي بخشيده شوند.
اشنايدر در ادامه افزود: البته محروميت ناشي از دريافت كارت قرمز كماكان به قوت خود باقي است. همچنين در بعضي موارد فيفا براي بازيكنان چند جلسه محروميت در نظر مي گيرد كه اين مساله همچنان وجود خواهد داشت.
اشك هاي پل گاسكويين كه در ديدار نيمه نهايي جام جهاني 1990 كارت زرد دريافت كرد هنوز در خاطره بسياري از هواداران باقي مانده است.
آلساندرو كاستاكورتا و ميشاييل بالاك هم با دريافت كارت زرد دوم در ديدار نيمه نهايي فينال جام هاي جهاني 1994 و 2002 را از دست دادند.
آرژانتین حواهد برد
آلمان ميبره ه ه ه
اینایی که اسم بردی بازیکنای تیم های مقابل نیستن که شما می گی با گل هاشون آرژانتینو به جام جهانی آوردن. یعنی نبای گل میزدن؟ یا مثلاَ می خوای بگی مسی آرژانتینو به جام جهانی نیاورد؟ مگه مهمه کی به جام جهانی آوردش و کی گل زد؟ خودت بازم می فهمی چی میگی؟نقل قول:
---------- Post added at 06:56 PM ---------- Previous post was at 06:56 PM ----------
اینایی که اسم بردی بازیکنای تیم های مقابل نیستن که شما می گی با گل هاشون آرژانتینو به جام جهانی آوردن. یعنی نباید گل میزدن؟ یا مثلاَ می خوای بگی مسی آرژانتینو به جام جهانی نیاورد؟ مگه مهمه کی به جام جهانی آوردش و کی گل زد؟ خودت بازم می فهمی چی میگی؟نقل قول:
به خاطر اون اسپمرا تاپیک ارژانتین و بستن!!! فعلا اویزون این تاپیک میشیم!
من خودم شاهد ماجرا بودم.واقعا بعضی ها شورشرو در آوردن.نقل قول:
بازمیشه نگران نباش دوست من.
ولی خودمونیم خوب موچشون روگرفتی.:27:
توهم شیطونی....:31:
راستی قضیه اش چی بود؟ من نبودم.نقل قول:
به خاطر اون اسپمرا تاپیک ارژانتین و بستن!!! فعلا اویزون این تاپیک میشیم!
همه شونم بن شدن. رفتند در بند.
من داشتم با خیال راحت واسه خودم پست می دادم تو یه لحظه دیدم 1 page اضافه شد تا اومدم جواب بدم یه page دیگه هم اضافه شد!!! اول فکر کردم دوستانه اومودن جلو با روی خوش جواب دادم ولی وقتی دیدم دارن نقطه و خط پست میدن فهمیدم اومدن تاپیک و خراب کنن,به قول yuseph رفتم تو page شون مچشونو گرفتم!!! خلاصه تا اخطار دادم 3 تا page اسپم دادن و رفتن . بعد من موندوم و امارو اینا!!!!!
نقل قول:
خودت بازم می فهمی چی میگی؟
بیخیال من نیومدم کل کل کنم ....اره من اصلا چیزی نمیفهمم . در این باره دیگه بحثی ندارم .
.................................................. ..........................................
در مقایسه ای که در سایت فیفا بین دو تیم کردم ارژانتین از نظر اماری بهتر از المان بوده ولی انشالله که یه بازی جذاب رو شاهد خواهیم بود .
به نظر من اگه المان میخواد آرژانتین رو متوقف کنه باید جلوی مسی رو بگیره. درسته مسی تا الان گل نزده ولی موتور محرک تیم آرژانتین مسی هست.
گل زدن به آرژانتین زیاد نمیتونه سخت باشه ولی گل نخوردن از آرژانتین سخته!
خیلی برام جالب بود....
توی تایپک آرژانتین بحث سر ریاست تاپیک خیلی داغ داغ بود....قانون گذاری هم کردن...
از این ور تاپیک آلمان بحث سر خانومهای خوشگل و غیره داغ داغ بود....خودمم بودم....
هر دوطرف بازی رو ول کردن چشبیدن به هواشی....
خیلی جالب بود...:31:
اقا یه سری بحث حاشیه ای راه افتاده بود که اگه خدا بخواد ختم بخیر شد. مشکل این بود که موسس تاپیکمون رییس شده بود!!نقل قول:
تاپیک المان چه خبره؟ انجا هم مثلا بحث سره بازیه حساس ارژانتین - المانه,میبینی؟؟
والا چی بگم؟نقل قول:
بحث بیشتر سر خانومهای آرژانتین و آلمانه.............:31:
فکر کنم دیگه تموم شد.
دوتا تیم که قوی باشن همین میشه دیگه......
شک نکنین آرژانتين با اختلاف 2 گل میبره :21:
تو همینم برا بازی انگلیس با آلمان گفتی فری ! زن گرفتیو آدم نشدینقل قول:
باید بگم امیر چوب کنه تو ... : دی