سلام
امروز(24 مرداد 89) رفتم فوق تخصص غدد برای نشون دادن آزمایش. توی پرونده اومده بود که هچنان یک قرص متی مازول بخورد ولی چیزی از لووتیروکسین ننوشته بود. از دکتر سوال کردم که چرا این دو قرص رو همزمان باید می خوردم. ایشون و شاگردشون با تعجب پرسیدند چی؟ لووتیروکسین و متی مازول؟ گفتم بله، خودتون(شاگر دکتر) نوشته بودید. گفتند نه، فقط باید متی مازول می خوردی.
گفتند کو نسخه ات که توش نوشته شده 100 عدد لووتیروکسین 0.1 میلی گرم؟ گفتم دفترچم رو عوض کردم. خلاصه اینکه، این کار رو شاگرد دکتر، اشتباه انجام داده بود. همون تغییر دوز متی مازول درست هست نه تجویز همزمان این دو.
در حال حاضر قرار شد من تا 10 مهر ماه، نصف قرص متی مازول بخورم تا میزان TSH پایین بیاد.
از دکتر پرسیدم که تیروئید من گریوز هست یا هاشیماتو که دکتر گفتند گریوز هست نه هاشیماتو. گفتم ، anti-TPO خونم بالاست، گفتند که در گریوز هم همینگونه است.
گفتند که چون آسم داری اصلاً پروپانول برای ضربان نخور چون احتمال حمله آسم وجود داره. به جاش گفتند که فقط آرامش. نصف قرص، آلپرازولام هم جویز کردند.
گفتم که حدوداً یک هفته هست که ضربان یک دفعه ای زیاد شده و بالا و پایین می ره، گفتند که این اسپری های آسم، می تونه این اختلالات ضربانی رو ایجاد کنه. از طرفی خودت آدم آرومی نیستی و کاملاً از چهره ات معلومه.(من نمی دونم واالا، من آرومم!)
گفتند که از دو سال پیش تا قبل، درمان نوعی از پرکاری تیروئید که یک یا دو چشم بیرون زده داشت(مثل من) با دو قرص لووتیروکسین و متی مازول انجام می شد. این کار رو برای بالا نرفتن TSH و کنترل چشم بیرون زده انجام می دادند. گفتند که اگر برای شما هم همین درمان انجام می شد، حالا TSH اینقدر بالا نمی رفت ولی از دو سال پیش این قانون برداشته شد و فقط باید با کم و زیاد کردن دوز متی مازول این کار انجام بشه.(گفتم که چه کسی این تصمیم رو می گیره، گفتند آمریکا--احتمالاً همون سازمان غذا و داروی امریکا)
امیدوارم مفید بوده باشه.