با گوشی یک صفحه رو نگاه کن
صفحه رو نبند و بزار همون جوری استند بای بمونه برای یه ساعت
بعدش کلیک کن ببین وصله یا نه
اگه ارور بده مشکل از سرور هستش وگرنه دیگه این مشکل مربوط به سیستم شما میشه.
Printable View
با گوشی یک صفحه رو نگاه کن
صفحه رو نبند و بزار همون جوری استند بای بمونه برای یه ساعت
بعدش کلیک کن ببین وصله یا نه
يعني اگه برم روي يه سيستم ديگه امتحانش کنم ممکنه جواب بده ؟
من نگفتم سیستم دیگه
کلا ممکنه اون نرم افزار پی سی سوئیت شما مشکل داشته باشه
شما باد این کاری که میگم بکنی
اول روی خود گوشی کامل پک کن
و مطمئن بشو که روی گوشی قطع نمیشه و ارتباط پایدار می مونه
بعدش تصمیم بگیر
اگر واقعا روی گوشی مشکلی نداشت پس مشکل از سیستمت هست
و دیگه وارد بخش جزییات میشیم تا عیب یابی کامل رو انجام بدیم
ولی من همین مورد رو دقیقا در سیستم ADSL خودم داشتم
میخواید از بچه های تاپیک مخابرات بپرسید ما ده نفر ودیم که تا وبگردی میکردیم ارتباط قطع میشد
یهعنی سایت رو باز میکردیم و میرفتیم مطلب خونیم متاسفانه ارتباط قطع میشد و فهمیدیم که مشکل از DNS هستش
نمیدونم توی سرور این مخابرات لندهور چی گذاشتند که DNS رو فعال کرده روی ایرانسل از این بچه بازیها نداریم
خدای میگم
اگه ایرانسل داری یه بار برو سرویس شبانه رو فعال کن
سه تومن میشه ببین اگه قطع شد
حتی یه نفر هم گزارش قطعی توی تاپیکش نداده
بازم تصمیم گیری با خودتون.
توي گوشي امتحان کردم ... چندين بار هم امتحان کردم ... درست بود ... با کامپيوتر مشکل داره ...
با پي سي سوئيتهاي مختلف امتحان کردم ولي همونطوري مونده ...
به نظرت مشکل از درايورش نيست ؟
آخه درايورش هم آخرين ورژنش هست .... به نظر من يه اختلالي توي ارتباط بين گوشي و کامپيوتر رخ ميده ...
اگه یه سیم کارت دیگه و یک گوشی دیگه دم دستت بود خیلی خوب میشد .
بچه هایی که سامسونگ دارند مشکلی ندارند نمیدونم به خدا چی بگم همچین چیزی توی این خط ما اتفاق نیفتاده فقط 2 بار برای من وصل نیمشد که نگاه کردم دیدم همون ایکن معروف E از روی موبایلم خط خورده
سلام کينگ عزيز
فهميدم مشکل از کجاست ... کابل USB رو به پورت USB پشت کامپيوتر وصل کردم درست شد... مثل اينکه با پورتهاي جلو مشکل داره ...
کلا پورتهاي جلو مطمئن نيستن
يه سوال برام پيش اومد روزهای تعطيل رسمی و پنجشنبه جمعه ها تو بسته 4 هست يا نه ؟
من جواب این مورد رو داده بودم !نقل قول:
نقل قول:نخیر فقط روزای تعطیل 5شنبه و جمعه مگر این که مثل روز مبعث 3 سال پیش خودشون SMS بدهند و بگویند که حالشو ببرین !:5::27:نقل قول:
نقل قول:
کينگ عزيز ، هر دوتامون ميدونستيم که مشکل از سيستم هستش... اما هيچکدوم نميدونستيم که مشکل از کجاي سيستم هستش...نقل قول:
توي گوشي امتحان کردم ... چندين بار هم امتحان کردم ... درست بود ... با کامپيوتر مشکل داره ...
بازم ممنون از راهنماييت و حسن توجهت:20:
خواهشنقل قول:
عزیز من که اونجا نیستم :31: فقط بر اساس سعی و خطا میتونم راهنماییت کنم دیگه این جزییات رو خودت باید کشف کنی
مثلا شاید به دهن منم نمیرسید که نباید به پورتهای جلو بزنی و اینم بدون ولتاژ USB در جلوی کیس یه نمه متفاوت هست و باعث سوختن چندتا دوربین خوشگل عکاسی شده که همشون بالای 2-3 میلیون قیمت داشتند .
شیطون شدیااا. اینجا هم که ساختی بابا!!!
خوب پس من بگم به دوستان!!!
من امروز این سیستم رو راه انداختم و سرعت دانلودم هم بین 35 تا 45 هست. قبلا با ایرانسل کار میکردم ولی خوب الان بخاطر اینکه EDGE رو منطقه ما ساپورت نمیکنه مجبور شدم برم روی این اپراتور با اینکه زیاد دل خوشی ازش ندارم...
یک اسرین شات ازش میگیرم از IDM که ببینین!!
فقط یک مشکلی داره و احتمالا بخاطر ترافیک بالای این اپراتوره.
اینکه بعضی وقتا ممکنه رسیو به 0 برسه و حدودا کمتر از 1 دقیقه طول بکشه که برگرده حالت اول. و این موضوع تا 1 دقیقه هم ممکنه طول بکشه.
نمیدونم
شاید بخاطر سیستمم باشه!!
چون بعدش شدیدا سرعت برمیگرده بالا و باز روی 35 فیکس میشه!!!
نمیدونم چرا بعضی وقتا وقتی فقط روی سایت پی سی ورلد میزنم یا میخوام بازش کنم یا سرچ کنم رسیوم 0 میشه؟
روی هیچ سایت دیگه ای اینطوری نمیشه!!!!:31:
واسه کانکت هم همونطوری که گفتم واسه ی گوشی های سامسونگ در برنامه ی PC STUDIO باید نام شرکت یا اپراتور رو mcinet بزنیم و کدش هم که دیگه معلمومه!!!
---------- Post added at 01:13 AM ---------- Previous post was at 01:12 AM ----------
شیطون شدیااا. اینجا هم که ساختی بابا!!!
خوب پس من بگم به دوستان!!!
من امروز این سیستم رو راه انداختم و سرعت دانلودم هم بین 35 تا 45 هست. قبلا با ایرانسل کار میکردم ولی خوب الان بخاطر اینکه EDGE رو منطقه ما ساپورت نمیکنه مجبور شدم برم روی این اپراتور با اینکه زیاد دل خوشی ازش ندارم...
یک اسرین شات ازش میگیرم از IDM که ببینین!!
فقط یک مشکلی داره و احتمالا بخاطر ترافیک بالای این اپراتوره.
اینکه بعضی وقتا ممکنه رسیو به 0 برسه و حدودا کمتر از 1 دقیقه طول بکشه که برگرده حالت اول. و این موضوع تا 1 دقیقه هم ممکنه طول بکشه.
نمیدونم
شاید بخاطر سیستمم باشه!!
چون بعدش شدیدا سرعت برمیگرده بالا و باز روی 35 فیکس میشه!!!
اون مشکل قطعی سرعت مال دکل هاست !
احتمالا از این دکل هم دور هستی !
ولی دیگه از هیچی بهتره بزن استفاده کن
منم یه مدت دارم استفاده می کنم.در حالت عادی بین 5 تا 10 سرعت دانلودمه .
ولی بعضی وقت ها به 30 هم می رسه.
تنها مشکل من اینه که بعضی وقت ها رسیوم 0 میشه و باید دوباره وصل شم تا خوب شه.
راستی من اهوارم.
اتفاقا مطمعن هستم که بهم نزدیکه. سر کوچه مونه!!
از گوشیم بود. یک بار خاموش روشنش کردم درست شد.
ولی در کل منم مثل تو زیاد از همراه اول خوشم نمیاد فقط واسه این سرویسش دیگه دارم هزینه میکنه.
انتخابی بین بد و بدتره!!!
---------- Post added at 01:27 AM ---------- Previous post was at 01:23 AM ----------
درسته منم این مشکل رو دارم. به احتمال زیاد چون این اپراتور تو اون منطقه ( چون منم این مشکل رو دارم بعضی وقتا) خیلی پر استفاده هست همونطوری که کینگ گفت، ممکنه بعضی وقتا رسیو به 0 برسه و بعد دباره به حالت اول برگرده.نقل قول:
ممکن هم هست یک جایی هستی که برای این سرویس نزدیک به نقطه ی کوره!!
یعنی واسه ی ممکنه ارتباط قطع بشه و دوباره وصل بشه. جای گوشیت رو عوض کن. ببین چه تغییری میکنه!!!
در پست اول این تاپیک با فونت قرمز رنگ جمله ای رو نوشته ام که بد نیست یه بار بخونیدنقل قول:
مال همون دلیلیه که برای نفر قبلی در بالا نوشتم .نقل قول:
در پست اول همین تاپیک ننوشتم
این سرویس همراه اول به درد نمیخوره . حالا شانسی برای تو خوب در وامده که عیبی نداره
بازم از هیچی بهتره
مخصوصا که شما دانگل سر خود هم هستی و نیازی به گوشی نداری :31:
منم مثل تو هستم ... توي چندتا از کوچه هاي اطراف ما ايرانسل اينترنتش کار نميکنه و فقط همراه اول جواب ميده ...نقل قول:
سرعت من متوسط روي 25 هستش و گاهي هم به 35 ميرسه
آقایون یه سوال، من اولش که این بسته های رویایی راه افتاده بود، از اینترنت همراه اول استفاده کردم، و سرعتش هم بد نبود، اون موقع هنوز علامت E که نشان دهنده EDGE هست نیومده بود، اما از وقتی که این علامت اومد، دیگه یچ براوزری روی موبایلم کار نمیکنه، براوزر که هیچی، هیچ نرم افزاری نمیتونه از اینترنت استفاده کنه!
چرا؟گوشیم قدیمیه؟ فک نکنم این تکنولوژی که روی نسل دوم سیستمهای مخابراتی بیسیمه (2G) از گوشی من (Nokia 6120) جدیدتر باشه!!
یا اینکه فقط از طریق چیزای دیگه مثل لپ تاپ و دانگل میشه ازش استفاده کرد؟
ممنون.
اینو بگم که وقتی شما از نت در سیستم استفاده میکنین با برنامه ی ارتباطیش دیگه نمیشه از نت گوشی استفاده کرد.
یعنی اگه استفاده کنی روی خود گوشی رسیو توی سیستم 0 میشه...
در این حالت نمیشه از جفتش استفاده کرد.
بهتره بعد از استفاده یک بار گوشی رو خاموش و روشن کنین اگه می بینی رسیو نداری تو گوشی!!
دوستا ن بسته ها رو برام میزارین
ببینم چجوری هست
آقا میلاد اگه منظورتون جواب من بود، من فهمیدم، من که اصلا از نت برای سیستمم استفاده نکردم!
من فقط از اینترنت گوشی استفاده کردم!
اصلا سوال منو فهمیدی؟
آره اینکه روی E که میره میگی رسیو نداری!!
خوب چون تجهیزات این سیستم تازه و نوپا هستش روی یه سری مناطق قطعی دارهl
من فکر کردم روی سیستم هم استفاده میکنی!!
ولی بهر حال در بعضی مناطق که سرویس بین GPRS و EDGE مشترک هم یا در حال به روز رسانی سیستم به EDGE در آنتهای BTS هست بعضی وقتا شاید هم در یک بازه ی زمانی مثلا 3 ماهه در بعضی ساعات این مشکل نبودن رسیو وجود داشته باشه.
من خودم رسیوم بین 25 تا 30 و بیشتر هست ولی همین دیشب حدودا 20 دقیقه رسیوم 0 بود. هرکاری کردم هم درست نشد.بعد خودش بعد از 20 دقیقه برگشت حالت اول و مثل معمول شروع به کار کردم!!!
---------- Post added at 01:56 PM ---------- Previous post was at 01:54 PM ----------
واسه ثبت نام سرویس ها از این آدرس استفاده کنین
قیمت هاش هم مشخصه
کد:http://mci.ir/web/guest/345
---------- Post added at 01:57 PM ---------- Previous post was at 01:56 PM ----------
واسه ثبت نام سرویس ها از این آدرس استفاده کنین
قیمت هاش هم مشخصه
کد:http://mci.ir/web/guest/345
آها!
ممنون!حالا فهمیدم!
سلام دوست عزیزنقل قول:
کاری که گفتید را انجام دادم تورنت دانلود میکرد ولی idm سرعتش صفر میشه چه کنم؟
dnS ها رو چی اونها رو هم ست کردی ؟نقل قول:
اگر نکردی برو تاپیک مهرداد38
بهترین dns برای مرور صفحات وب
ببین یه نرم فازاره دانلود میکنی و بهترین دی ان اس رو بهت میده
dns ها رو میزنی
ولی قبل از اعمال این کار باید حتما حتما زحمت بکشی و موبایلتو ریست کنید
به نظرم این کار رو بکنید بهتره چون منم دقیقا حرف اون پشتیبان مخابرات رو مینم که گفت ریست کنید.
بعدش هم که اعداد DNS رو وارد میکنید
همین.
دوست عزیز منظورت اینجاست؟نقل قول:
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یعنی dns برای مرورگر را وارد گوشی کنم؟
میشه id yahoo تونو برام بیغام خصوصی کنید؟
اره دیگه پست مهرداد رو بشین بخوننقل قول:
و اعداشو داخل گوشی اگر در قسمت کانکشن میینی نوشته DNS1 و ... اونجاها وارد کن.:20:
دوستانی که این ماه راه انداختن سرویس رو و بسته ای رو گرفتن ، میشه صورت حساب اینترنتی رو چک کنن مبلغ اینترنت رو ببین...مشاهده شده که برای بعضی ها مغایرت داشته.
دوست عزیز من با این برنامه dns بیدا کردم 49% سرعت را افزایش میداد هم وارد گوشی کردم هم وارد ie سرعت دانلود تورنت زیاد شد ولی بعد یه مدت صفر شد و dc میشدم مجبور شدم dns باک کنم در کل من نتونستم به مدت 30 ذقیقه دانلود داشته باشم یهنی بخد مدت کوتاهی سریع قطع میشه ولی کانکشن بازه ورسیو قطع میشهنقل قول:
چه کنم؟
:41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::4 1::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41::41:
میشه idito بیام خصو صی کنی؟
والا چی بگم ؟نقل قول:
مشکلت عجیبه من همچین چیزی ندیدم
معمولا با دی ان اس این مشکل رفع میشه.
البته در اینترنت ADSL همین وضعیت رو داشتم
و با استفاده از همون تاپیک من مشکلم و رفع کردم:20:
نمیدونم.
کینگ جان منم مثل دوستان مشکلی داشتم که رسیوم بعد از مدتی مثلا 3 4 ساعت 0 میشه!!! شده که شبا گذاشتم روی دانلود صبح پاشد دیدم 200 تا دانلود کرده که اگه کامل دانلود میکرد تا صبح تموم بود!!
البته من با vuze کار میکنم. و اون هم همچین مشکلی داره. با utorent کار نکردم. تو اون رو پشنهاد میکنی؟؟؟
البته این موضوع باز زمانی که خودم هم پشت سیستم هستم این اتفاق می افته×××
شاید باز بخاطر اینه که ما داریم از گوشی روی سیستم استفاده میکنیم!!البته من با ایرانسل این مشکل رو نداشتم. باید دید واسه ی زیاد استفاده نکردن کاربرهاست یا تنظیماتی داره!!!
از راهنماییهات هم ممنون کلی کمک کرد.( جواب دوستان )
حدسم اینه همراه تنبل گند زده ....ولا شک ..... :2:
اقا جریان چیه؟!!!!!!!!!
واسه من 10000 تومن واسه اینترنت اضافه کرده!!!!!!!!!!!
چرا؟
بی شرفا همین جوری اضافه کردن.دزدی تو روز روشن.
من چکار کنم؟
کجا می تونم شکایت کنم؟
یعنی چی ؟؟؟؟؟؟نقل قول:
اگه طرح رو انتخاب کرده باشی و مصرف کرده باشی یا نکرده باشی همین که انتخاب کردی وظیفه ات اینه پرداخت کنی
منظورم اینه که10000 تومن اضافه کرده.یعنی هزینه ابنترنتم شده 20000 نومن!!!!!!!!!!!!!نقل قول:
شما میتونی بری ریز مکالمات یا اس ام اسا رو بگیری. اس ام اس همراه اول رو نشون بدی بگی که اینجا اس ام اسش اومده!!! هیچ غلط زیادی هم نمیتونن بکنن!! من یه بار بخاطر این موضوع رفتم شکایت کردم ریز مکالمات گرفتم که مشکلم حل شد تقریبا ولی خوب 2000تومن پول ریز مکالمه ها شد که پرینت گرفتم!!!!
من اس ام اسی که همراه اول داده رو سیو کردم که اگه به مشکل برخوردم نشونشون بدم!!! وای به حالشون اگه بخواین از این غلطا بکنن . هرجا رفتم اونجا رو روی سرشون خراب میکنم!!!
کینگ میدونه من پول مفت به کسی نمیدم:31::27:
اگر واقعا دو برا جمع زده برید دفتر مشترکیننقل قول:
بعله شما که خدا نکنه کسی هوس کنه پولتونو بالا بکشه.:31:نقل قول:
برای من هم همین طوری شده، رفتم هم دنبالش ، اما مثل این که آخرش باید بریم به برج همراه..نقل قول:
اینجا رو ببینید:
پ.ن: متاسفانه (یا شایدم خوشبختانه ؟!) نسل ماشده موش آزمایشگاهی گردن کلفت های این مملکت...نسل های بعدی حالشو ببرن، نسل قبلی هم حسرتش رو بخوره !کد:http://tinyurl.com/1st-dozd-gprs
سلامنقل قول:
دوست عزیز من در این قسمت به این مورد اشاره کردم
و در پست شماره یک هم اشاره کردم که سرویسهای همراه اول در برابر ایرانسل حرفی برای گفتن ندارهنقل قول:
دیگه تصمیم گیری دوستان با خودشون ! هرکسی اختیار داره تصمیم گیری کنه ولی وقتی که من 2 ماه قبل توی این تاپیک در پست اول اشاره کردم کسی گوش کرد ؟
ایشالا دفعه بعد:13:
خوب من هم رفتم همونجا که گفت کاریش نمیتونی بکنی باید پرداخت کنی و تازه شانس آوردی و این حرف ها و گفت باید بری میدون ونکنقل قول:
اگر واقعا دو برا جمع زده برید دفتر مشترکین
در مورد این که شما قبلا هم گفتی...بالاخره پیش میاد (مقصر ما نیستیم که )
از قدیم هم گفتن شنیدن کی بود مانند دیدن !
ضمنا همین ایرانسل هم که شما میگی، وضع مشابهی داره، الان یکی هست که sms فعال سازیش هم اومده ، اما بعد چند روز استفاده الان 150 هزار تومن براش اومده رو صورت حساب...ایرانسل هم گفته، "سیستم sms مون اشتباه کرده، الان هم دیر اومد یاد همون دو سه روز اول میومدی"
این کلا منطق (خدمات دهندگان) ایران هست، حالا ایرانسل یا مخابرات.
در مورد ایرانسل گفتی این سرویس رو من یه ماه داشتم !نقل قول:
سرعت بسیار بهتر
کیفیت بالاتر
و از این مواردی که شما فرمودید به ندرت در این سرویس مشاهده میشه
فقط امروز برای اولین بار سرعت همه دسته جمعی پایین اومده و این هم خیلی طبیعی هست
بالاخره من یه ماه رو دیدم که مثل ادم سرویس دهی میکرد ! و نمیشه زحمات این شرکت رو برای یک روز نا دیده گرفت
این شرکت یک ماه تمام بدون قطعی برای من کا کرد و با قیمت 10 تومن به همه سرویس دهی کرد
چند نفر هم اومدن داخل تاپیک و گفتند که برای من این سرویس 2 بار فعال شده و 2 بار حساب کرده در صورتی که همچین چیزی امکان نداره ( از اون لحاظ که شما میگید در ایرانسل هم همین وضع هست ) من با دلیل بهتون نشون میدم که این شرکت کارش درستتر بوده و من به شخصه ازش راضی بودم.
ایشالا دقعه عد سرویسهای بهتر
به هرحال منم دوست دارم همه سرویسهاشون خوب باشه .
موفق باشی.:20: