درستهنقل قول:
این حالت به خاطر چیه .منم همین حالت رو تجربه کردم
یعنی برای همه مناطق همین جوریه ؟
درستهنقل قول:
این حالت به خاطر چیه .منم همین حالت رو تجربه کردم
یعنی برای همه مناطق همین جوریه ؟
با برنامه ی fieldtest میتونید خودتونو روی دکلی که E داره قفل کنید.
این به خاطر این هست که یک بار به دکل مجهز به E وصل میشه یک بار به دکل مجهز به Gنقل قول:
نه خودمون که نمی تونیم ... ولی اینجا بعضی اوقات علامت E میاد و بعضی اوقات علامت G . متغییره .
یعنی اگه در مکانی هستیم کخ یه بار به e وصل شذیم و دوباره قطع شد ، می توانیم با این برنامه کاری کنیم کخ همیه e باشیم ؟نقل قول:
اگه این طوری باه که خیلی جالبه . . . .
سلام. من یه چیزی رو متوجه نشدم. الان اگه بخوام یک ماه به صورت دائمی به اینترنت وصل شم باید اول خطمو 10000 تومن شارژ کنم بعد کد رو وارد کنم؟ بعد یعنی تو یک ماه بدون هیچ محدودیتی میشه ازش استفاده کرد؟
بله بعد از فعال سازی از حساب شما کسر شده و یک ماه برو توی اینترنتنقل قول:
---------- Post added at 11:22 AM ---------- Previous post was at 11:22 AM ----------
لطفا یکی از مدیران بگه میشه نظر سنجی را با ویرایش اضافه کرد یا نه
سلام دوستان [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] .
باسرعت 200 کیلو بایت (GPRS) یه فایل 90 MB تو چند ساعت دانلود میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
سلامنقل قول:
جان؟!!!!!
با 200 کیلوبایت میشه تو 7.5 دیقه یه فایل 90 مگی رو دانلود کرد!
ولی با 200 کیلو بیت(که فکر کنم منظورتون این باشه)که میشه حدود 25 کیلوبایت میشه تو یه ساعت و 2 دقیقه یه فایل 90 مگابایتی رو دانلود کرد!
:10:
اين برنامه fieldtest فقط مال نوکيا ( سيمبين) هست ، واسه گوشی های جاوا مثل سونی اريکسون نميشه کاری کرد ؟
شما سرعت دانلودت اینقدره؟نقل قول:
باسرعت 200 کیلو بایت (GPRS) یه فایل 90 MB تو چند ساعت دانلود میشه ؟ [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
یا سرعت کانکت شدنت؟
مثلا سرعت کانکت شدتن من 460 هست
چرا تو سایت ایرانسل هیچ صفحه ای برای توضیح این خدمات اینترنت نا محدود نیست ؟؟؟
یا حداقل من هر چی گشتم ندیدم ... :41:
نقل قول:منظورم سرعت کانکت شدن بود که بین 200 تا 400 هست [ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ] !!!!نقل قول:
---------- Post added at 03:04 PM ---------- Previous post was at 03:01 PM ----------
از اینجا میتونی ببینی :نقل قول:
صفحه اصلی / پیشنهادهای تشویقی/ بسته های افزایشی / بسته افزایشی GPRS نامحدود ایرانسل
کد:http://irancell.ir/Layer3/?id=433
من هم ایرانسل دارم هم همراه اول ماه پیش که هنوز ایرانسل این طرح رو نداده بود از همراه اول گرفتم و نهایت سرعت دانلود من با همراه اول 14 کیلو بایت بود با EDGE اما این ماه با ایرانسل که گرفتم با EDGE سرعت دانلود بین 10 تا 23 کیلوبایت متغیره اما بعضی وقتها میره رو GPRS که سرعت میاد رو 4 کیلوبایت و بعضی وقتها هم سرعت به 40 کیلو بایت میرسه اما این سرعت بالا و اون سرعت خیلی پایین خیلی کم اتفاق میفته و سرعت بین 10 تا 23 متغیره
فکر کنم فقط مرکز شهرها سرعت بالا هست
همونطوری که تو تبلیغش گفت: (در مزکز استان ها با سرعت دو برابر)
من که مرکز نیستم سرعتم با EDEg به بیشتر از 8 نمی رسه
و شب ها هم سرعت کمتر میشه
من تو مشهدم ، با سرعت 150 کانکت ميشه ، سرعت دانلود م هم بين 15 تا 30 نوسان داره .(edge)
سرعت دانلود معمولاً از 12 شب تا 9 صبح از 20 کمتر نمياد اما بين روز بعضی وقت ها به 14 هم ميرسه :13: . اما فکر کنم حدود ساعت 3 شب که خيلی ترافيک کمه ، سرعت نجومی ميشه ، چون يه شب ساعت 1:30 زدم که دانلود بشه و خوابيدم ، ساعت 6 که بيدار شدم ، رفتم يه سری زدم ، ديدم DC شده ، اما تويه همون مدت 250 مگ گرفته بود. :8: (تازه معلوم نيست کی قطع شده بود ! )
چند روز ديگه بسته 3 تومنی رو ميزنم ، شب بيدار ميمونم ببينم سرعت به چند ميرسه .
البته يه بار خودم با چشمام ديدم که رسيد به 66 !! :18: البته لحظه اي بود.
---------- Post added at 06:48 PM ---------- Previous post was at 06:44 PM ----------
درضمن دوستان توجه کنيد که edge کلاس بندی داره که هر کدوم يه محدوديت سرعتی داره ، مثلاً من که k790 دارم کلاس 10 هست که حد اکثر سرعتش 236 هست ، اما مثلاً نوکيا 5800 edge کلاس 32 هست !!
بچه ها کیمنه و پیشینه سرعت چنده ، میترسم بخریم ولی مثل بعضی شرکت های آی اس پی سرعتو ببندند یا نصف کنند ! ؟
من از اینکه مدیر تالار حضور نداره و یا کمک نمی کنه متاسفم بدون وجود نظر سنجی برای این تاپیک و مشابه های آن نتیجه خوبی حاصل نمی شود قرار نیست هر کسی که برای بار اول وارد این تاپیک شد تمام پست ها را یکی یکی مطالعه کند با وجود آمار و ارقام خیلی زودتر می تواند به نتیجه برسد. اگر واقعا امکان اضافه کردن نظر سنجی با گزینه های متفاوت برای تاپیک زده شده وجود ندارد راه حل دیگری ارائه شود
سلام.
منم ایرانسل رو گرفتم تست کردم.
سرعت دانلودم بین 13 تا 23 متغیر هست.
ولی یه سوال؟ می گن پدر گوشی در میاد درسته؟
این مودم هایی که سیم کارت می خوره چه جوریه؟ اصلا همچین چیزی هست؟
شایدم جاش اینجا نبود..در هر صورت شرمنده
مدل گوشیت چیه؟نقل قول:
به نظر من گوشی های بالای 200 هزار تومن اشتباه هست به عنوان مودم جی پی آر اس استفاده کرد
---------- Post added at 11:12 PM ---------- Previous post was at 11:10 PM ----------
دوستان من با دکل 500 متر فاصله دارم
سیگنال رو موبایل فول هست
حدودا چند تا خونه بین گوشی تا دکل وجود داره
با EDEG کانکت می شم
سرعت دانلودم امروز به زور به 7 رسید
کسی می دونه چرا سرعت دانلودم کمه؟
بیشتر ضرر مال گوشی هاییه که با یو اس بی شارژ میشه ... مثل سامسونگ و سونی اریکسون .نقل قول:
چون به باطری ممکنه ضربه بزنه . هی شارژ بشه و هی برداری و ... .
ولی استفاده زیاد از مودم گوشی مشکلی ایجاد نمیکنه ...
اگه وقی گوشی رو با usb وصل ميکنی گوشيت شارژ ميشه به باطری موبايل فشار مياد ، در غير اين صورت نه .کد:سلام.
منم ایرانسل رو گرفتم تست کردم.
سرعت دانلودم بین 13 تا 23 متغیر هست.
این مودم هایی که سیم کارت می خوره چه جوریه؟ اصلا همچین چیزی هست؟
شایدم جاش اینجا نبود..در هر صورت شرمنده
در مورد اون مودم ها هم که اسمش GPRS Modem ( توی تاپيک جشنواره ايرانسل يکی از بچه ها چند تا عکس گزاشته ) موجود هست اما مثل اينکه قيمتش بالاست !
بستگی به شهرتون و دکل نزديک خونتون هم داره ديگه ، بهتره از يه منطقه ديگه هم امتحان کنی ببينی چی ميشه .کد:دوستان من با دکل 500 متر فاصله دارم
سیگنال رو موبایل فول هست
حدودا چند تا خونه بین گوشی تا دکل وجود داره
با EDEG کانکت می شم
سرعت دانلودم امروز به زور به 7 رسید
کسی می دونه چرا سرعت دانلودم کمه؟
چقدر طول میکشه تا طرح رو فعال کنند ؟( ایرانسل )
می شه در رابطه با EDGE خیلی باز توضیح بدین من که از این تاپیک ها چیزی سر در نیاوردم
در ضمن من در سایت speedsest.ir متوجه سرعت مناسب ایرانسل شدم
شما هم به این سایت مراجعه کنید و سرعت خودتون رو با ذکر نوع گوشی و اوپراتو بنویسید تا یه مقایسه ی خوب انجام بدیم
ببینید من در مورد EDEG اینها رو پیدا کردم : که در واقع یک اپگرید از نسل 2.5 موبایل به 2.75 هست و الان سقف تکنولوژیی که توسط اوپراتورهای موبایل در ایران ساپورت میشه فعلا همین نسل 2.75 هست که EDEG رو شامل میشه البته EDEG رو خیلی ها مرزی بین نسل 2.75 و 3G میدونن !! و اما
Edge چیست؟
کلمه EDGE مخفف کلمهEnhanced Data Rates for Global Evolutionاست .
EDGE در گوشی های تلفن همراه جزء ابزار ارتباطی طبقه بندی می شود .
این ابزار سرعت انتقال اطلاعات تلفن همراه را افزایش می دهد و باعث تقویت اعتماد داده ها می شود و نرخ ها و حجم های انتقال دیتا را بر روی شبکه های موجود GSM / GPRS از طریق افزایش قابل توجه سرعتهای انتقال دیتا بالا می برد.
فناوری EDGE جزء تکنولوژی نسل سوم طبقه بندی می شود اما سرعت آن بسیار پایین تر از تکنولوژی های نسل سوم است به همین علت آن را نسل 75/2 نیز می نامند .
استفاده از اینترنت و امکانات چند رسانه ای از جمله مواردی است که نیاز به داده پر سرعت دارد و EDGE تا حدودی این نیاز را پشتیبانی می کند .
طرز کار EDGE
این فناوری متفاوت از امکانات گوشی بوده و قابل انتقال از طریق شبکه های ارتباطی است.
EDGE با رابط سیگنال دهی که برای ارتباط از طریق امواج رادیویی استفاده می شود کار می کند .
EDGE/EGPRS می تواند بر روی تمام شبکه هایی که از GPRS برخوردار است کار کند .
مزایای فناوری EDGE
از جمله مزیت های این فناوری می توان به ایجاد اتصال سریع ، کار کردن با ظرفیت بالای دیتا و تعامل متقابل با شبکه های GSM برای پوشش جهانی اشاره کرد
وقتی فعال کنی ، سریع ۱ اس ام اس برات میاد که میگه بسته فعال شده ،اما ۵ دقیقه صبر کن بعد از اینترنت استفاده کن چون من ۲ بار سریع استفاده کردم ،اما هر ۲ بار از شارژ گوشیم کم شدنقل قول:
امروز قطع و وصلی اینترنت من زیاد بود
واسه شما هم اینجوری بود؟
دوستان به علت مشترک زیاد دیکه سرعتم از 7 تا بالا نمیره ولی روزهای اول تا 30 هم میرفت:41:
الان سیم کارت ایرانسل چنده؟ واجب شد یکی بگیریم!
بچه ها سونی اریکسون w700 ای جی ای داره؟
سلام دوستان ,
سرعت دانلودی که شما دارید با لپ تاب استفاده می کنید یا با خود گوشی ؟
من با همراه اول با لپ تاب وصل میشم سرعت رو میزنه 110 , ولی سرعت دانلودش 5 کیلوبایته
والا من یکی گرفتم 8 تومن...مثلا یه خرده شمارش ردیف بود:31:نقل قول:
ممنون محمد جان.نقل قول:
خوشبختانه گوشیم ان900 هست و برنامه ای که با وایرلس بتونم این کار رو بکنم هم داره.
پس با این حساب اگه با وایرلس یا بلوتوث این کار رو بکنم به گوشی آسیب نمی رسه؟ مطمئن؟ گوشیم طوریش بشه خسارتشو می گیرما:31:
خوب گوشیت نباید چیزیش بشه ... اخه استفاده زیاد از مودم گوشی که نباید باعث خراب شدنش بشه ... مثل اینکه بگی انتن گوشیم چون زیاد کار کرده سوخته !!! چون انتن هم همیشه روشن هست دیگه .:31:نقل قول:
نترس مشکل پیش نمیاد .
----------------------------
من که سرعتمو با نرم افزار های مختلف میگیرم ، نرمال 12 کیلوبایت هست . خیلی کم پیش میاد بالا تر بره . ولی پائینتر میاد بعضی اوقات . اما چه EDGE وصل بشه چه GPRS ، فرقی برام نکرده ، هر دو همین 12 هست .
الان براي 0939 شماره ي دلخواهتونو ميدن.نقل قول:
الان سیم کارت ایرانسل چنده؟ واجب شد یکی بگیریم!
فقط 15 تومنه!
اما ميتوني همون شماره ي 912 رو بندازي رو 939 ...
متاسفانه گوشی شما edge نداره :13:نقل قول:
نه اتفاقا به نظر من گوشي داغون ميشه.نقل قول:
خوب گوشیت نباید چیزیش بشه ... اخه استفاده زیاد از مودم گوشی که نباید باعث خراب شدنش بشه ... مثل اینکه بگی انتن گوشیم چون زیاد کار کرده سوخته !!! چون انتن هم همیشه روشن هست دیگه .
نترس مشکل پیش نمیاد .
----------------------------
من که سرعتمو با نرم افزار های مختلف میگیرم ، نرمال 12 کیلوبایت هست . خیلی کم پیش میاد بالا تر بره . ولی پائینتر میاد بعضی اوقات . اما چه EDGE وصل بشه چه GPRS ، فرقی برام نکرده ، هر دو همین 12 هست .
من كه ميزنم گوشيم دغ ميكنه خفن.بعد سريع شارژش خالي ميشه و براي استفاده حتما بايد بزنم به شارژ.
من 2 روز زياد ازش استفاده كردم . باطريم يكم باد كرده.
اينترنت گوشي براي گوشي هست . از نظر من كار خيلي اشتباهي هست كه ادم تو خونه گوشيشو وصل كنه به كامپيوتر و آنلاين شه.
بعد ميگن امواج آنتن براي انسان ضرر داره.امواج اين كه خيلي بيشتره!(شايدم بيشتر نباشه . نميدونم)
من که گوشیم (se k810) رو با بلوتوث استفاده میکنم چون فعلا چاره ای ندارم - اما یه سامسونگ دارم که باید با کابل وصل بشه - اون بدجور باطریش داغ میکنه، گاهی فکر میکنم الانه که بترکه! مدام هم شارژ میشه - اصلا یه ذره هم خالی نمیشه... گمونم باطریش در کمتر از یکی دو ماه به ملکوت اعلاء بپیونده... در ضمن موقع کار کردن که گوشی رو نزدیگ بلندگو میارم پارازیتش بطور مداوم هست - مثل وقتی گوشی زنگ میخوره یا صحبت میکنید - گمونم ضرر داشته باشه؟
هنوز کسی نتونسته ثابت کنه که این امواج ضرر داره یا نه.اینو یه دکتر جراح مغز گفته.
لطفا به این تاپیک سر بزنید
[ برای مشاهده لینک ، با نام کاربری خود وارد شوید یا ثبت نام کنید ]
نظر سنجی امتیاز دهی به بسته های اینترنتی ایرانسل و همراه اول
با توجه به ورود خوب اپراتورهای تلفن همراه به اینترنت جی پی آر اس برای بسیاری کیفیت و سرعت آنها مورد سوال است و تاپیکهای متعددی در همین رابطه ایجاد شده است. به نظر می رسد بهترین راه استفاده از نتایج نظر سنجی می باشد. لطفا با توجه به نکات ذیل نظر دهید.
این نظر سنجی فقط بر اساس سرعت و کیفیت می باشد و به سایر جهات کاری ندارد.
امتیاز متوسط برای سرعت بین 5 تا 7 امتیاز خوب برای سرعت بین 7 تا 12 و امتیاز خیلی خوب برای سرعت بالای 13 کیلو بایت در ثانیه می باشد. طبیعی است برای سرعت زیر 5 کیلو بایت و یا تغییرهای زیاد سرعت به نحوی که بیشتر زیر 5 است امتیاز بد در نظر گرفته شده است.ضمنا ترکیب این نظر سنجی ایده شخصی بنده است و دلیلی بر بهترین بودن آن وجود ندارد. امیدوارم مورد استقبال قرار بگیرد
بله خوب.ولي بايد احتياط كرد.نقل قول:
هنوز کسی نتونسته ثابت کنه که این امواج ضرر داره یا نه.اینو یه دکتر جراح مغز گفته.
يه زمان ميگفتن مردا گوشيرو تو جيبشون نذارن.
يه زمان ميگفتن وقتي باطري گوشي ضعيفه گوشيرو از خودتون دور كنيد.
يه زمان ميگفتن هنگام بارش باران از گوشي استفاده نكنيد(البته اين براي رعد و برقه كه خشك نشيد:31:)
يه زمان ميگفتن موقع خواب گوشي رو از خودتون دور كنيد.
يه زمان هم ، اصلا به منچه كه چي ميگفتن . بريد با اينترنتش حالشو ببريد
سلام دوستان
من دیشب
بسته نامحدود 24 رو گرفتم
همون موقع یه پیام اومد که وقتی پیام فعال سازی برای شما ارسال شد ، این بسته فعال میشه
ولی هنوز نیومده؟
چیکار کنم